Нанков: Поетапно ремонтираме пътя Русе-Бяла

Пътят Русе - Бяла ще бъде рехабилитиран поетапно, за да е добра алтернатива на бъдещата автомогистрала "Русе - Бяла - Велико Търново".

Обратно в новината

Коментари - Нанков: Поетапно ремонтираме пътя Русе-Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още на откриването на зала Арена беше обещано до една година пътя да се оправи - министершата да си изпълни обещанието!!! Този път е тесен, има обратни наклони, може да се разшири-минават тирове.... - осветление, маткировка, ....???

Беленският баир не е "така наречен", а си е Беленският баир от повече от сто години. А поетапното ремонтиране ще рече, докато бъде ремонтиран последният етап, първите вече ще са разнебитени, но пък потокът от пари ще си тече, тече, тече ...

Стандартна Демагогия с Приказки и то, Не добре стъкмени.

От 20 години всички дошли на власт дъвчат все една и съща дъвка. Последни Лилето се изхвърли "през 2017 приемаме готовата магистрала..." Айде холан...!

За живущите в блок "Русия". Ако политик каже, че са намерили решение на проблем, без да конкретизира нещо, разбирайте, че нищо не са намерили.

Геберастите са царе на обещанията. Магистрала Русе-Търново не чакайте. Пак ще има обяснения колко труден и планински е теренът, колко сложни виадукти, мостове и транпортни съоръжения са необходими и ще оскъпят проекта, което го прави икономически неизгоден. Най-много да се опитат да направят тук-таме трета лента за движение, но резултата ще бъде отчетен все едно, че има магистрала.

Няма да я почнат, само ако драстично няма кинти, не виждам друга причина. От изграждането и печелят почти всички, включително и герберите и фирмите около тях.

Притеснява ме това изливане на пари за укрепване и саниране на сгради частна собственост. Аз като данъкоплатец плащам за ЧАСТНИТЕ жилища на непознати за мен хора! ЗАЩО ?! В бл. Русия живеят около 50 пенсионера, които си гласуват за БКП ... ъъъ, БСП. Каква е идеята да се харчат парите ми там ?!

Ти и без това плащаш за медицинските услуги на циганите, които нито ще си ги платят, нито ще спрат да крадат, нито ще гласуват за желана от теб партия. Поне пенсионерите са свършили нещо навремето.

Пък какво ли са ни оставили пенсионерите? Нещо уредена и богата държава ли? Нещо производства на световно ниво ли, нещо технологии ли.

К'во ни казва тоя министър?! Че до две години ще им магистрала, вместо път-убиец ли?! Да видя, не вярвам, ама А ДАНО!!!

Първо трябва да има педизборна агитация, за да ни обещаят отново... Това, че министъра е казал, нищо не значи, Лилито колко много обещава, а Бойко... Надей се Гиргино е русенската магистрала! Някога, ама не сега...!