9 нелагални иранци опитаха да минат Дунав мост

Деветима нелегални имигранти от Иран са задържани снощи на ГКПП "Дунав мост", съобщиха от Гранична полиция в Русе.

Обратно в новината

Коментари - 9 нелагални иранци опитаха да минат Дунав мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудно! ужким има камери, има гранична полиция ,има огради!сигурно са ги пуснали с паращути.

Това не може да е истина!!! Аз вярвам на ББ и другите, дето ни казват, че ние пазим границата на Европа по-добре от всички и оградата ни е най-непрескачаемата от всички огради. И нашите граничари са най-пазещите границата. И тези, които пречат на пазенето на границата са осъдени, за да не пречат. А, че в градовете се виждат с просто око все повече "бежанци", това не е наш проблем. Ние пазим границата, а не вътрешността на страната. Други са отговорни за градовете. И бакшишите са невинни, те само си изпълняват служебните задължения и превозват каквото се качи.

Тия Иранци, ако нямат ВИЗА, пропуск за Европа, трябва да им КОНФИСКУВАТ всичко ценно и парите и да ги върнат в Турция... Друг път да знаят да си плащат всички такси, преди да тръгнат към Европа на Екскурзия...

https://link

Волен Сидеров вчера каза, че в България не влизали мигранти понеже сме имали хубава ограда! Аз вярвам на него, а тия са българи, които се правят на мигранти за да злепоставя управлението и върнат комунистите на власт

Оградата на границата не я знам, но вече виждам как се разхождат из центъра на Русе необезпокоявани от никого групички мургави, брадясали и гледащи страшно мъже, чуждоземци по говор, но не са нашенските роми.

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Приятни изживявания! Oтзад. Протект енд бронз! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Да - вчера влязоха четирима мигранти в магазин за дрехи на "Цар Освободител", а един ги пазеше отвън. Да си призная - доста се изплаших.

Откъде разбрахте че са иранци,те са персийци а не араби,сигурно са иракчани,може и кюрди или афганистанци. Едва ли са носили лични карти или паспорти.

Само децата имали паспорти и са говорели на персийски. А какво е станало с двамата такси шофьори, казали мерси и чокселям.

Оказва се , че мигрантите кръстосват не обезпокоявани България на шир и длъж

Тия са от снимката на йончева къде прескачат оградата. Великата Българска Ограда! Хи - хи.

Абе говеда,що ги ловите все на изхода,а не на входа,всъщност на на него, който никога не са преминавали,а на оградата дето са я прескачали?

Интереса - клати феса, ... парица - царица!