Парцелират част от АМ Русе-Велико Търново

Ще бъде изготвен парцеларен план за строителството на автомагистралата Русе-Велико Търново за участъка Русе-Бяла и обходния път на Бяла.

Обратно в новината

Коментари - Парцелират част от АМ Русе-Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не може да напишете по този въпрос СРОКОВЕ, ОТГОВОРНОСТ и БЮДЖЕТ по добре е да не правите статия изобщо. Говорете за пчелички личинки как щъркели носят деца, времето в Магадан и т.н.

Когато става въпрос за "пътя на смъртта", Русе-Бяла, най-често употребяваният израз е "Ще бъде..". И така - години наред! А и не ми е ясно каква е връзката на гр Мартен с пътя Русе-В.Търново? Освен това, пътя Русе - Мартен се е добър - булевард, еднопосочен...

От град Мартен ще започва т.нар."скоростна отсечка" до гр.Велико Търново- поне така представиха проекта.Затова е замесен града в тази идея.

Не съм гледал проект, но "скоростни отсечки" по бул.България, в чертите на града....?

Ще, ще и ще. Фсицко мозе. Само след къртичените метро в Софето. Нъл тъй кометчке?

Нищо не разбрах къде е Мартен, къде е Търново, къде е Асеновград?!

И аз не разбрах защо намесват Асеновград. Иначе снимката е един път, точно по темата. :)))))))

Боко изтърва козите и пак е тръгнал с латерната и маймунките да лъже и да маже.

"ПАРЦЕЛИРАТ част от АМ Русе-Велико Търново" :-))) ПАРЦЕЛИРАТ магистралата - ни повече, ни по малко! Не съм чел по-нелепо заглавие - без обяснения.

топ новина която вече 2-3 години се подхваща и подновява.Заданието -план за Русе-ВТ,конкурси,търгове и т.н. ще продължи поне до 2021г с мандата на Власта, изпълнение- по 6-7км на година- значи до 2050г. може и да стане ако не възникнат други обстоятелства.Дотогава и 2ри мост на Дунава ще имаме,че и тунела под Шипка вече ще е проектиран! Иначе до следващата година собствени;ците на парцели зем.земя ще си приберат парите и толкоз.