Коментари - Убиха при атентат Беназир Бхуто | Днес.dir.bg

Убиха при атентат Беназир Бхуто

Бившият премиер на Пакистан Беназир Бхуто бе убита при самоубийствен атентат.

Обратно в новината

Коментари - Убиха при атентат Беназир Бхуто | Днес.dir.bg

Коментари

Ма нещичко си противоречите, ганьовци, дето все са ви виновни американците и техния империализъм. Тук твърдите, че Мушараф е американската маша и той ще загуби изборите, на 28.12.2007 се твърди обратното, Бхуто е унищижения от Ал Кайда най-ценен актив на САЩ. Винаги сме били промити малоумници и такива ще си останем, ганьовци, ганьовци......

Само един факт без тълкувание: Около 2 месеца преди Бхуто да се върне в Пакистан слушах по NPR (National Public Radio) в САЩ, че ще е много добре Бхуто да се върне в Пакистан и да подели властта с Мушараф. Това явно е било американската позиция: да се придаде по-човешко лице на диктатора Мушараф. М/у другото не съм виждал българси вестник да го нарече диктатор. Също и т.н. демоктарична западна преса. Виж за Путин-може, няма значение, че той е спечелил избори, а Мушараф преврат. Има много групи които биха желали смъртта на Бхуто, но си мисля, че са го направили тези дето ги е страх от избори, искат извънредно положение за да крепят Мушараф. Искам да кажа нещо на тези уважавани от мен българи, дето четат само българска преса: Приятели, тъпчат ви главите с помия. Намерете начини да четете по-независими източници на информация. Из българските форуми много рядко се срещат мислещи и четящи хора. Повечето са отчаяни, озлобени, не виждащи пътя за излизане от тунела. САЩ се направиха на разсеяни и наградиха Пакистан заради подктепата за разрушаването Съветския съюз с атомно оръжие. Сега вече няколко пъти слушам коментари в големи американски медии, че много ги е страх Пакистан да не стане като Иран. Тогава наистина 3тата световна война няма да се размине. Ако трябва да посоча една личност отговорна за развихрянето на въоръжения искямски фундаментализъм бих посочил Рейгън. САЩ финансираха и въоръжаваха борците за свобода борещи се с червената армия под знака на екстримния фундаментализъм и запалиха гащите на Русия. Сега е техен ред: единия им крачол гори в Ирак, другия мирише здраво на изгоряло и всеки момент ще пламне в Афганистан и Пакистан. Съмнява ме, че покрай крачолите този път може да загазят и по-окосмени части. Честита Нова Година на всички българи!

Do RRR Vsichki prostitutki ot Iztochna Evropa kazvat, che sa ruskini, za da si vdigat akciite. Ti da ne mislish, che balgarkite prostitutki na Zapad tvardjat, che sa balgarki?!!!

този свят въобще не отива на добре

Колко ли българи има които са завършили в Харвард ? А колко в Оксфорд ? А колко ли имаме, които да завършили в Харвард и Оксфорд - едновременно ? Тази дама беше от толкова високо ниво, за което нашите така наречени политици дори и не можеха да си мечтаят. Поклон пред светлата и памет и дано нейния Аллах/тя все пак си е мюсюлманка/ да се смили над душата и.

Залагам на американците като поръчители (не изпълнители) на убийството й. Те нямат интерес Первез да изпусне властта. Страшният им сън, това е Пакистан с ядрено оръжие и носители за него без Первез и с ислямисти на власт. Не забравяйте, че Первез е човекът на Буш в Пакистан и прави каквото му каже кланът Буш-Чейни. Но Пакистан активно си сътрудничи с Китай в икономиката и във военната област, ако се смени властта не се знае как ще се обърне палачинката. Затова - диктатура безкрай, за вечна слава на американските интереси в региона. Тероризмът не беше ли непризнатото братче на ТНК?

KOI IMA INTERES OT TOVA ?RAZBIRE SE CHOVEKA -DARGAVA PUTIN .POZNAT POCHERK NA KGB. CHTE IMA GRAGDANSKA VOINA V PAKISTAN.CHTE SE UVELICHT PRIHODITE OT ORAGIE ZA RUSIA .,OT PETROL SACHO,NARKOTRAFIKA CHTE SE RAZVIVA I ZA EVREITE KATO PUTIN CHE IMA OCHTE MILIARDI.MOGE DA VLEZE I RUSKATA ARMIA OSVOBODITELKA I DA POMOGNE NA BRATSKATA STRANA. NE ZABRAVIAITE CHE SAM VI OBECHTAL GOLIAMO CHOU V TAZI CHAST NA SVETA.

Комай на пакистанците им писна от американците, а? Ха да видим....

това е политическо убийство. както и атентата срещу другия кандидат. при такива простотии трябва международна намеса според мен. тъпите американци и руснаци се намесват където имат интереси, а в този случай проблемите могат да бъдат още по-големи и трябва да бъдат овладени

ИЗЛЕЗЕ ЛИ ИСЛЯМА ИЗВЪН КОНТРОЛ ЩЕ ЗАПОЧНЕ 3-ТАТА СВЕТОВНА!

А Перверз е невинен - ХАХАХА - Весела Коледа!!!!!

Хитлер имахе акава реплика.Германия не е достайна за мен

Mir na praha i - beshe izklucitelno krasiva jena i goljam politik !

Работех на един енергиен обект в Пакистан.по онова време тази красива умна и силна жена беше премиер.Направимного за издитгене престижа на страна си но не успя да се опази от религията си.не може да се прости този невероятен силен характер в едни човек,още повече жена и то красива.нека се поклоним пред паметта й.Тя обичаше страната си. на този който оплюва лидера на Русия ще каже че товва е човекът който спечели доверието на Запда и то не с друго а с дипломация и желание да се зачета русия.но тепълва ще се о;еняват и неговите заслуги.и грешки. Само много ми се иска тук за се поотръскаме от мухлясалите и плесенясали чалми и кратуни под тях...не незовам имена...знаем си ги...дано дойде врме да ги изгоним ако не ние...великите сили

това е политическо убийство. както и атентата срещу другия кандидат. при такива простотии трябва международна намеса според мен. тъпите американци и руснаци се намесват където имат интереси, а в този случай проблемите могат да бъдат още по-големи и трябва да бъдат овладени

До: Еlias (27.12.2007 г. 19:44ч.) Пакистан няма стара история. Това е 50 годишна държава. Англичаните като бяха изгонени от Индия създадоха Пакистан. България-Македония, Индия-Пакистан. Разделяй и владей. Нищо ново под слънцето. Игри на големите със съдбите на хората. Преди няколко години Индия заплаши Пакистан с изтриване от лицето на земята. Мисля че опитите за физическо елиминиране на Мушараф ще продължат докато не успеят, а успеят ли нищо добро не очаква региона - да не кажа и света. Да не забравяме че ислямската атомна бомба е пакистанска. Тогава изглежда Индия трябва да изпълни заканата си. Див народ, диви нрави.

До отворете си очите.Първо прочети Корана и тогава пиши във форума.

Нищо не е случайно май е доста случаен.Имала 1,8 билиона долара.Че тя тогава за какво е отишла в Пакистан,за да я взривят ли?Язък и за образованието тогава.Пък и ти да не си и видял банковата сметка. Хахахахахаха.

Diktatorite ubivat fizicheski politicheskite si protivnici. Spravka: Hitler, Stalin, Franko, Pinochet, ot minaloto, i Putkin, Parvanov, Erdogan, Mushaaraf, ... ot nastoyashteto.

Който управлява и ще управлява страната оттук нататък, той е убиецът на Бхуто. Убиха я, за да не и позволят да участва в изборите. И това ако не е нарушаване на човешките права!

Човешкият разум е повече зъл отколкото добър. Не познаваме най-новата история на Пакистан и невежеството ни води към глуповати и крайни изказвания. Без да се опитвам да давам оценки ще кажа, че в 21 век политическото убийство е проява единствено на глупост и фанатизъм. Каквито лъхат и от изказванията по-долу за съжаление. Почива в мир. Поклон!

Ей, мъчиха, мъчиха и я утрепаха накрая...разтрелял я и я взривил за всеки случай...ц-ц-ц тва пакистан,иран,ирак - оста на злото...няма оправия все по на зле ще върви

Човешкият разум е повече зъл отколкото добър. Не познаваме най-новата история на Пакистан и невежеството ни води към глуповати и крайни изказвания. Без да се опитвам да давам оценки ще кажа, че в 21 век политическото убийство е проява единствено на глупост и фанатизъм. Каквито лъхат и от изказванията по-долу за съжаление. Почива в мир. Поклон!

WORLD IS DEATH ! SORY !

Голям политик и красива жена. Поклон пред паметта и.

Абе с ислямисти човек не трябва да си има работа. Но едно ми прави впечатление -щатите подкрепяха Афганистан срещу руснаците, подкрепяха Ирак срещу Иран, подкрепят и Пакистан срещу Индия, подкрепят и Турция, подкрепят Албания срещу Сърбия. Навсякъде става боза след това.

tiya deystviya sa plod na Rusiya i Amerika po vremeto na studenata voyna obuçavaha i vıorıjavaf teroristi za svoi nujdi a sega se çudqt kak da gi sprat egasi rabotata

Jajdata za pari i vlast ubixa ne samo choveka no i lichnesta . V strani kato india i Pakistan nikoga niama da ima demokracia

Velika, a sega i bezsmurtna! Mir na praha i!

силните мъже и жени в политиката, надраснали по дух и идеи народа си не ги обичат. Единствено в Русия такива главорези като Ленин, Сталин и кагебиста Путин се ползват с уважение, защото техното политическо поведение е в синхрон с представите на руснака за отношение на политиката към хората: колкото повече бой, и кръв значи повече усещане за живот, който за руснака е добър ако може да страда.

Бхуто и съпругът й притежават 1.8 билиона долара и се нареждат на 9 място в класацията на най-богатите хора в света.

Pokoiniat i bashta beshe edar zemevladelec. Edin chovek kato e bogat bi vliazal v politikata za da promeni neshtata v rodinata si i sveta kam po-dobro. Ne viarvam v prikazkite, che bila korumpirana. Kato chovek s nai-dobro obrazovanie i lichno bogatstvo bi li riskuvala jivota si za da krade, zashtoto tia znaeshe, che politikata v neinata strana e riskovano zanimanie. Za men korumpirania vika draj korumpirania. Onia PERVERZ musharav dano se zadushi ot sobstvenata si prodajnost i da gori jiv na baven ogan!

Тая пинтия ми наследи управлението, бях построил заводи, дадох работа и земя на всички феласи, укрепих позициите в Джаму и Кашмир, щото ония индусите и гък не можеха да ми кажат, а тая разсипа всичко, направи от хората пак просяци и разбойници, сдобри се с индусите и им направи отстъпки. Като ханъма не знам каква е (имах си стотина по-хубави от нея), но като политик... Хак да й е сега.

Много писания, сред тях и много глупости. Бил съм в Пакистан над 20 пъти. Какво вредставлява Пакистан? Исляма в най-реакционен вид в действие. Някой спомня ли си какво точно означава името на държавата? Пакистанска действителност: Човешка река, сред която единствените жени, които можете да видите са тук-таме някоя руска простирутка (ДА!!!). Една изкуствено създадена държава, която е въпрос на време да се раздели между Афганистан (Северо-западните области - населени с пущуни); (Белуджистан - към Иран) и южен Пакистан да се върне отново към Индия. И това е мнението на мои познати пакистанци. Какво е мястото на жената според исляма? Просто Б. Бхуто нямаше шанс. Жалко за пакистанския вариант на Дон Кихот. Но там няма вятърни мелници а радфикален ислям. В крайна сметка талибаните бяха спонсорирани главно от пакистанските тайни служби. Тайните служби си играят своята игра с Ал Кайда и само привидно са на страната на П. Мушараф. Всеки да направи своето заключение.

Тази особа беше привърженик на феодалния порядък в Пакистан. Тя беше единствен оцелял от клана Бхуто, дори не прие името на мъжа си, а той нейното, за да не се загуби феода. Мисля си какво знаете за истината около Пакистан. Беше безумно богата, поддържана от Щатите заради имиджа, но най-корумпирания министър председател. Сега като порастне сина и отново ще чуем за семейство Бхуто. Дъщеря е на Али Бхуто, също корумпиран тип. За съжаление единствения избор на мюсюлманските държави към демокрация са военните режими.

Според мен тя е убита пак по диктовка на американците. Жалко за такава интелигентна и приятна жена, която можеше да даде много на родината си.

Жена и управление-ахахахаха

Международната общественост трябва да държи отговорни за това политическо убийство лично президента и министъра на вътрешните работи на Пакистан заради международната значимост на политически деец като Беназир Бхуто. Да настъпи управниците на Пакистан за нарушаване правата на човека в страната.

Силен политик с модерни идеи. Можеше да промени нещата кьм добро.

Така е, като не наказват ислямистките самоубийци по подобаващ начин - за урок на живите. Останките от всеки терорист-мюсюлманин (дори това да са 20 гр месо) да бъдат погребвани зашити в свинска кожа. Духовете им да бъдат обявявани за свине заради причинена смърт на други хора. Драстични мерки за драстично поведение. Ясно е, че в Пакистан няма кой да стори това. Обаче въз основа на световната популярност на Беназир Бхуто, Международният съд може да предяви пред Пакистан искане за съд над убийците и като над международни престъпници. И тогава няма шариат-мариат, а международни закони. Няма кадии, шейхове и мюфтии, а международни съдии. И искаме снимките на тия убийци в интернет, в пресата, на публични места, всички да ги сочат с пръст. Само така фанатиците с оръжия могат да бъдат спряни.

Мир на праха и . Божествена и силна жена . Жена за подражание .

Съгласен съм, че в Пакистан повечето хора са читави. Бил съм так около 40 дена. Но има и бедни хора (предимно от граничните племена)с промити мозъци и с тях е основния проблем. Дано не стане гражданска война сега.

Лека и пръст! Хубава и силна жена! Възмутен съм от брутализма! Не на тероризма!

Хора, света все повече и повече взе да затъва в лайна!!!

minalia pat kato bese prezident korupciata iako se razvihri.. bravo na perverz, az sam izcialo zad nego!

Mnogo hora v tozi forum si niamat elementarna kultura,taka che po-dobre da ne se izkazvat ne na miasto... Vuzhishta se na vsichki jeni,koito se osmeliavat da vliazat v politikata.Jenite znaiat mnogo po-dobre da upravliavat ot mujete....

Естествено, че така ще говорят. Предполагам не само са я изгонили в изгнание, ами са заляли пресата с статии за нея, колко е корумпирана. Не се ли сещаш? Що не мислиш? Или не ти си отдава много.

Жалко за човека който искаше да промени страната си към по-добро.

Гадината Мушараф дано й се скъсят дните! Никакви ислямисти няма, те не печелят нищо. Само Мушараф и никой друг не стои зад този атентат!

Най-накрая

Коментари - Убиха при атентат Беназир Бхуто | Днес.dir.bg

Убиха при атентат Беназир Бхуто

Бившият премиер на Пакистан Беназир Бхуто бе убита при самоубийствен атентат.

Обратно в новината

Коментари - Убиха при атентат Беназир Бхуто | Днес.dir.bg

Коментари

Ма нещичко си противоречите, ганьовци, дето все са ви виновни американците и техния империализъм. Тук твърдите, че Мушараф е американската маша и той ще загуби изборите, на 28.12.2007 се твърди обратното, Бхуто е унищижения от Ал Кайда най-ценен актив на САЩ. Винаги сме били промити малоумници и такива ще си останем, ганьовци, ганьовци......

Само един факт без тълкувание: Около 2 месеца преди Бхуто да се върне в Пакистан слушах по NPR (National Public Radio) в САЩ, че ще е много добре Бхуто да се върне в Пакистан и да подели властта с Мушараф. Това явно е било американската позиция: да се придаде по-човешко лице на диктатора Мушараф. М/у другото не съм виждал българси вестник да го нарече диктатор. Също и т.н. демоктарична западна преса. Виж за Путин-може, няма значение, че той е спечелил избори, а Мушараф преврат. Има много групи които биха желали смъртта на Бхуто, но си мисля, че са го направили тези дето ги е страх от избори, искат извънредно положение за да крепят Мушараф. Искам да кажа нещо на тези уважавани от мен българи, дето четат само българска преса: Приятели, тъпчат ви главите с помия. Намерете начини да четете по-независими източници на информация. Из българските форуми много рядко се срещат мислещи и четящи хора. Повечето са отчаяни, озлобени, не виждащи пътя за излизане от тунела. САЩ се направиха на разсеяни и наградиха Пакистан заради подктепата за разрушаването Съветския съюз с атомно оръжие. Сега вече няколко пъти слушам коментари в големи американски медии, че много ги е страх Пакистан да не стане като Иран. Тогава наистина 3тата световна война няма да се размине. Ако трябва да посоча една личност отговорна за развихрянето на въоръжения искямски фундаментализъм бих посочил Рейгън. САЩ финансираха и въоръжаваха борците за свобода борещи се с червената армия под знака на екстримния фундаментализъм и запалиха гащите на Русия. Сега е техен ред: единия им крачол гори в Ирак, другия мирише здраво на изгоряло и всеки момент ще пламне в Афганистан и Пакистан. Съмнява ме, че покрай крачолите този път може да загазят и по-окосмени части. Честита Нова Година на всички българи!

Do RRR Vsichki prostitutki ot Iztochna Evropa kazvat, che sa ruskini, za da si vdigat akciite. Ti da ne mislish, che balgarkite prostitutki na Zapad tvardjat, che sa balgarki?!!!

този свят въобще не отива на добре

Колко ли българи има които са завършили в Харвард ? А колко в Оксфорд ? А колко ли имаме, които да завършили в Харвард и Оксфорд - едновременно ? Тази дама беше от толкова високо ниво, за което нашите така наречени политици дори и не можеха да си мечтаят. Поклон пред светлата и памет и дано нейния Аллах/тя все пак си е мюсюлманка/ да се смили над душата и.

Залагам на американците като поръчители (не изпълнители) на убийството й. Те нямат интерес Первез да изпусне властта. Страшният им сън, това е Пакистан с ядрено оръжие и носители за него без Первез и с ислямисти на власт. Не забравяйте, че Первез е човекът на Буш в Пакистан и прави каквото му каже кланът Буш-Чейни. Но Пакистан активно си сътрудничи с Китай в икономиката и във военната област, ако се смени властта не се знае как ще се обърне палачинката. Затова - диктатура безкрай, за вечна слава на американските интереси в региона. Тероризмът не беше ли непризнатото братче на ТНК?

KOI IMA INTERES OT TOVA ?RAZBIRE SE CHOVEKA -DARGAVA PUTIN .POZNAT POCHERK NA KGB. CHTE IMA GRAGDANSKA VOINA V PAKISTAN.CHTE SE UVELICHT PRIHODITE OT ORAGIE ZA RUSIA .,OT PETROL SACHO,NARKOTRAFIKA CHTE SE RAZVIVA I ZA EVREITE KATO PUTIN CHE IMA OCHTE MILIARDI.MOGE DA VLEZE I RUSKATA ARMIA OSVOBODITELKA I DA POMOGNE NA BRATSKATA STRANA. NE ZABRAVIAITE CHE SAM VI OBECHTAL GOLIAMO CHOU V TAZI CHAST NA SVETA.

Комай на пакистанците им писна от американците, а? Ха да видим....

това е политическо убийство. както и атентата срещу другия кандидат. при такива простотии трябва международна намеса според мен. тъпите американци и руснаци се намесват където имат интереси, а в този случай проблемите могат да бъдат още по-големи и трябва да бъдат овладени

ИЗЛЕЗЕ ЛИ ИСЛЯМА ИЗВЪН КОНТРОЛ ЩЕ ЗАПОЧНЕ 3-ТАТА СВЕТОВНА!

А Перверз е невинен - ХАХАХА - Весела Коледа!!!!!

Хитлер имахе акава реплика.Германия не е достайна за мен

Mir na praha i - beshe izklucitelno krasiva jena i goljam politik !

Работех на един енергиен обект в Пакистан.по онова време тази красива умна и силна жена беше премиер.Направимного за издитгене престижа на страна си но не успя да се опази от религията си.не може да се прости този невероятен силен характер в едни човек,още повече жена и то красива.нека се поклоним пред паметта й.Тя обичаше страната си. на този който оплюва лидера на Русия ще каже че товва е човекът който спечели доверието на Запда и то не с друго а с дипломация и желание да се зачета русия.но тепълва ще се о;еняват и неговите заслуги.и грешки. Само много ми се иска тук за се поотръскаме от мухлясалите и плесенясали чалми и кратуни под тях...не незовам имена...знаем си ги...дано дойде врме да ги изгоним ако не ние...великите сили

това е политическо убийство. както и атентата срещу другия кандидат. при такива простотии трябва международна намеса според мен. тъпите американци и руснаци се намесват където имат интереси, а в този случай проблемите могат да бъдат още по-големи и трябва да бъдат овладени

До: Еlias (27.12.2007 г. 19:44ч.) Пакистан няма стара история. Това е 50 годишна държава. Англичаните като бяха изгонени от Индия създадоха Пакистан. България-Македония, Индия-Пакистан. Разделяй и владей. Нищо ново под слънцето. Игри на големите със съдбите на хората. Преди няколко години Индия заплаши Пакистан с изтриване от лицето на земята. Мисля че опитите за физическо елиминиране на Мушараф ще продължат докато не успеят, а успеят ли нищо добро не очаква региона - да не кажа и света. Да не забравяме че ислямската атомна бомба е пакистанска. Тогава изглежда Индия трябва да изпълни заканата си. Див народ, диви нрави.

До отворете си очите.Първо прочети Корана и тогава пиши във форума.

Нищо не е случайно май е доста случаен.Имала 1,8 билиона долара.Че тя тогава за какво е отишла в Пакистан,за да я взривят ли?Язък и за образованието тогава.Пък и ти да не си и видял банковата сметка. Хахахахахаха.

Diktatorite ubivat fizicheski politicheskite si protivnici. Spravka: Hitler, Stalin, Franko, Pinochet, ot minaloto, i Putkin, Parvanov, Erdogan, Mushaaraf, ... ot nastoyashteto.

Който управлява и ще управлява страната оттук нататък, той е убиецът на Бхуто. Убиха я, за да не и позволят да участва в изборите. И това ако не е нарушаване на човешките права!

Човешкият разум е повече зъл отколкото добър. Не познаваме най-новата история на Пакистан и невежеството ни води към глуповати и крайни изказвания. Без да се опитвам да давам оценки ще кажа, че в 21 век политическото убийство е проява единствено на глупост и фанатизъм. Каквито лъхат и от изказванията по-долу за съжаление. Почива в мир. Поклон!

Ей, мъчиха, мъчиха и я утрепаха накрая...разтрелял я и я взривил за всеки случай...ц-ц-ц тва пакистан,иран,ирак - оста на злото...няма оправия все по на зле ще върви

Човешкият разум е повече зъл отколкото добър. Не познаваме най-новата история на Пакистан и невежеството ни води към глуповати и крайни изказвания. Без да се опитвам да давам оценки ще кажа, че в 21 век политическото убийство е проява единствено на глупост и фанатизъм. Каквито лъхат и от изказванията по-долу за съжаление. Почива в мир. Поклон!

WORLD IS DEATH ! SORY !

Голям политик и красива жена. Поклон пред паметта и.

Абе с ислямисти човек не трябва да си има работа. Но едно ми прави впечатление -щатите подкрепяха Афганистан срещу руснаците, подкрепяха Ирак срещу Иран, подкрепят и Пакистан срещу Индия, подкрепят и Турция, подкрепят Албания срещу Сърбия. Навсякъде става боза след това.

tiya deystviya sa plod na Rusiya i Amerika po vremeto na studenata voyna obuçavaha i vıorıjavaf teroristi za svoi nujdi a sega se çudqt kak da gi sprat egasi rabotata

Jajdata za pari i vlast ubixa ne samo choveka no i lichnesta . V strani kato india i Pakistan nikoga niama da ima demokracia

Velika, a sega i bezsmurtna! Mir na praha i!

силните мъже и жени в политиката, надраснали по дух и идеи народа си не ги обичат. Единствено в Русия такива главорези като Ленин, Сталин и кагебиста Путин се ползват с уважение, защото техното политическо поведение е в синхрон с представите на руснака за отношение на политиката към хората: колкото повече бой, и кръв значи повече усещане за живот, който за руснака е добър ако може да страда.

Бхуто и съпругът й притежават 1.8 билиона долара и се нареждат на 9 място в класацията на най-богатите хора в света.

Pokoiniat i bashta beshe edar zemevladelec. Edin chovek kato e bogat bi vliazal v politikata za da promeni neshtata v rodinata si i sveta kam po-dobro. Ne viarvam v prikazkite, che bila korumpirana. Kato chovek s nai-dobro obrazovanie i lichno bogatstvo bi li riskuvala jivota si za da krade, zashtoto tia znaeshe, che politikata v neinata strana e riskovano zanimanie. Za men korumpirania vika draj korumpirania. Onia PERVERZ musharav dano se zadushi ot sobstvenata si prodajnost i da gori jiv na baven ogan!

Тая пинтия ми наследи управлението, бях построил заводи, дадох работа и земя на всички феласи, укрепих позициите в Джаму и Кашмир, щото ония индусите и гък не можеха да ми кажат, а тая разсипа всичко, направи от хората пак просяци и разбойници, сдобри се с индусите и им направи отстъпки. Като ханъма не знам каква е (имах си стотина по-хубави от нея), но като политик... Хак да й е сега.

Много писания, сред тях и много глупости. Бил съм в Пакистан над 20 пъти. Какво вредставлява Пакистан? Исляма в най-реакционен вид в действие. Някой спомня ли си какво точно означава името на държавата? Пакистанска действителност: Човешка река, сред която единствените жени, които можете да видите са тук-таме някоя руска простирутка (ДА!!!). Една изкуствено създадена държава, която е въпрос на време да се раздели между Афганистан (Северо-западните области - населени с пущуни); (Белуджистан - към Иран) и южен Пакистан да се върне отново към Индия. И това е мнението на мои познати пакистанци. Какво е мястото на жената според исляма? Просто Б. Бхуто нямаше шанс. Жалко за пакистанския вариант на Дон Кихот. Но там няма вятърни мелници а радфикален ислям. В крайна сметка талибаните бяха спонсорирани главно от пакистанските тайни служби. Тайните служби си играят своята игра с Ал Кайда и само привидно са на страната на П. Мушараф. Всеки да направи своето заключение.

Тази особа беше привърженик на феодалния порядък в Пакистан. Тя беше единствен оцелял от клана Бхуто, дори не прие името на мъжа си, а той нейното, за да не се загуби феода. Мисля си какво знаете за истината около Пакистан. Беше безумно богата, поддържана от Щатите заради имиджа, но най-корумпирания министър председател. Сега като порастне сина и отново ще чуем за семейство Бхуто. Дъщеря е на Али Бхуто, също корумпиран тип. За съжаление единствения избор на мюсюлманските държави към демокрация са военните режими.

Според мен тя е убита пак по диктовка на американците. Жалко за такава интелигентна и приятна жена, която можеше да даде много на родината си.

Жена и управление-ахахахаха

Международната общественост трябва да държи отговорни за това политическо убийство лично президента и министъра на вътрешните работи на Пакистан заради международната значимост на политически деец като Беназир Бхуто. Да настъпи управниците на Пакистан за нарушаване правата на човека в страната.

Силен политик с модерни идеи. Можеше да промени нещата кьм добро.

Така е, като не наказват ислямистките самоубийци по подобаващ начин - за урок на живите. Останките от всеки терорист-мюсюлманин (дори това да са 20 гр месо) да бъдат погребвани зашити в свинска кожа. Духовете им да бъдат обявявани за свине заради причинена смърт на други хора. Драстични мерки за драстично поведение. Ясно е, че в Пакистан няма кой да стори това. Обаче въз основа на световната популярност на Беназир Бхуто, Международният съд може да предяви пред Пакистан искане за съд над убийците и като над международни престъпници. И тогава няма шариат-мариат, а международни закони. Няма кадии, шейхове и мюфтии, а международни съдии. И искаме снимките на тия убийци в интернет, в пресата, на публични места, всички да ги сочат с пръст. Само така фанатиците с оръжия могат да бъдат спряни.

Мир на праха и . Божествена и силна жена . Жена за подражание .

Съгласен съм, че в Пакистан повечето хора са читави. Бил съм так около 40 дена. Но има и бедни хора (предимно от граничните племена)с промити мозъци и с тях е основния проблем. Дано не стане гражданска война сега.

Лека и пръст! Хубава и силна жена! Възмутен съм от брутализма! Не на тероризма!

Хора, света все повече и повече взе да затъва в лайна!!!

minalia pat kato bese prezident korupciata iako se razvihri.. bravo na perverz, az sam izcialo zad nego!

Mnogo hora v tozi forum si niamat elementarna kultura,taka che po-dobre da ne se izkazvat ne na miasto... Vuzhishta se na vsichki jeni,koito se osmeliavat da vliazat v politikata.Jenite znaiat mnogo po-dobre da upravliavat ot mujete....

Естествено, че така ще говорят. Предполагам не само са я изгонили в изгнание, ами са заляли пресата с статии за нея, колко е корумпирана. Не се ли сещаш? Що не мислиш? Или не ти си отдава много.

Жалко за човека който искаше да промени страната си към по-добро.

Гадината Мушараф дано й се скъсят дните! Никакви ислямисти няма, те не печелят нищо. Само Мушараф и никой друг не стои зад този атентат!

Най-накрая