3,7% е безработицата в Русе през юни

Равнището на безработица в края на юни за община Русе е 3,7%, като е с 4,7 процентни пункта под това за страната, което е 8,4%.

Обратно в новината

Коментари - 3,7% е безработицата в Русе през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След такава "Сладко зашеметяваща Новина" за Русе, И.Д Директора е редно да стане вече само Директор.

Боже колко малко безработни има в Русе. Вечна слава на Бойко и партията. Те живеят Вие емигрирате! Ако не осъзнавате колко е трагично положението - "не сте Народ а мърша...."

Много се радвам , че след като се подписвах 6 години и накрая плюх на всичко и се самоотрегистрирах ...безработицата падна, браво на полит. партия ...вие я знаете коя е !

Много подходяща тема за 40-годишния безработен, девственик от Стара Загора, който се образова от Google и се учи на правопис от форумите. Къде спи досега, че не се е изказал все още колко сме зле?

За сметка на това ти пак се изака.

Някакъв тип

Не пиши цинизми на публично място. Не прилично. Не си ли чувал?

40 годишният девственик от Село Гъзора, живеещ с майка си и пенсията и, има късмет, че градчето му го няма на картата и не пишат нищо за него. Иначе ще лесне неприятната истина за мегаполисът Село Гъзора, дето била минала и Бургас, и София по заплати.

Не е минала нито София, нито Бургас, но е по-добре от Русе и това го знае всяко дете.

Оставете шегичките, но наистина обърнете внимание на здравето си. Вие сте все преследван, целия интернет ви дебне, водите въображаеми войни. Виртуално сте успял човек във въображаем свят. Не се заяждам. Просто говорете с близки хора и вземете мерки. Успех!

Някакъв тип

Мисля, че някой се изживява като лекар, където никой въобще не му иска мнението. Само да не започнеш наистина да практикуваш без диплома, защото е подсъдно.

Докарали са развития социализъм там ;)

Когато Русе остане с население от 1 ( един ) човек, и той бъде назначен служебно за кмет, градът ще може да се похвали с 0% безработица. А този ден съвсем не е далеч.

Ще има и още двама - Исето и Мацола.

Moже би много т исе иска да стане това, че да "накривиш на шапката на кмета", Исенце. Но ще почЕкаш.

Има хора - има безработни Няма хора - няма безработни

Е, кой да се регистрира в това загубено бюро по труда? Безработните русенци просто напускат града.