Нова инсталация на РУ стимулира растенията

LED-осветителна инсталация за стимулиране растежа на растенията разработиха в Русенския Университет.

Обратно в новината

Коментари - Нова инсталация на РУ стимулира растенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че ти наркоманите значи са професори тогава, поне от 10 години светят тревата с това "ИЗОБРЕТЕНИЕ" на нашите бъдещи доценти

Ха Ха, тези много на сериозно са се взели!Световната наука има да я гонят много време! А що се отнася до растения за консумация, отглеждани в изкуствена среда - енергията получена от естествени източници, която после постъпва в човешкото тяло е много различна от тази! Може да са с еднакви биохимични показатели, но енергията е различна. Науката създаде изкуствени условия за отглеждане и на хора, но няма кой да вдъхне живот, няма го Божественото!!!

Преди време "изобретиха" дрон. Който иначе можеш да си купиш за 100-на лева. После, "изобретиха" кисело мляко с мюсли и натрошени бисквидки. Честно, наистина ли има някой, който би се доверил на диплом издаден от това училище ?!

а преди дрона беше електровелосипед и електрическа голф количка.

За съжаление поредното преоткриване на топлата вода. Науката ни е на ниво кръжок - поръчка на части и сглобяване.

керванът си върви,кучетата лаят. а

Напълно подкрепям 88! Светодиодните лампи са чисто и просто последно поколение източници на светлина, тъй като досегашните са остарели и ЕС-Стандартите леко полеко ги отхвълят. Така, че тук въобще не може да се говори за "полезен модел", за "иновация" и т.н. Просто ПСЕВДОНАУКА! И ще бъде поредното научно безобразие вероятната доктурантура или регистрация на полезен модел

... най-вече петолистниците ...

кое е иновацията?!?! От десетилетия се знае кои дължини на светлината какво стимулират при растенията! Водещи производители на осветителни пури правят масово такива стимулиращи светлинни източници! Та кое е иновативното бе нАучни работници?