Строител влиза в затвора заради обществена поръчка

Изпълнител на обществена поръчка, присвоил общински пари, е осъден и влиза в затвора за четири години и осем месеца.

Обратно в новината

Коментари - Строител влиза в затвора заради обществена поръчка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрах, че е осъден на 4г. и 8м. ефективно.После се разбира, че е осъден на 2г. и 8м. условно.Има предишна присъда или редактора неграмотен, защото ако му е първа затвор няма.

Ето как мислите за пълен член влияят на работата.

е може да бъде! Потресен съм от гложевския бизнесмен - каква корупция, какво нещо...Виж, в Русе такова нещо няма, щото обществените поръчки всичките са под контрол - взема който трябва, отчита се където трябва. И как ще се стигне до съд, невъзможно е...

Ше ме прощавате ама и аз съм в строителството и аз съм изпълнявал обществени поръчки! Каквото и колкото и да прави строителя накрая работата свършва с протокол, който някой от общината подписва (в случая с община Добричка за която съм работил подписите са на 5). Няма начин строителя да е виновен! Той може да си иска каквото му е на душа! Обаче какво ще му се даде е въпрос, който някой друг в съответната община решава! Някой някъде там се е подписал на акта че приема работите които строителя е описал за изпълнени! Еми който си се е подписал да му се търси сметка на него! Щото той реално раздава общинските парички! Него съдете! Нали знаите, както е рекъл народа "Не е луд лудия че изяжда по 5 баници, луд е тоя който му ги дава!"

60 хиляди? Все е нещо. Отнякъде трябва да се започне. Към автора относно новината: правилата за членуване известни ли са ви? Ако трябва да ви върнем в основното училище, за да си ги припомните? Към Дир.бг: не мисля, че е редно за по-евтино да наемате на работа малолетни ученици от прогимназията, които да пишат новините.

1. "Към автоРЪТ на новината". Най простичкото правило е - "кой - той". 2. "Ако трябва да "Ви" върнем". Ако претендираме за грамотност, пунктуацията е неизбежна. Изобщо не анализирам стилистичните и "пренебрежими" грешки. п.п. Образованието е като роял. И под брезент да го завиеш, пак си личи. Липсата на същото, също.

Някакъв тип

Пълен член се поставя на ПОДЛОГ, а не на допълнение. Второ, въпросът, който задаваш, не е "кой", а "кого". Научи се преди да правиш забележки.

Някакъв тип

Не е добре да се учиш на правопис и граматика от btv, от форумите и от шопите, защото обикновено бъркаш.

И ти толкова владееш граматиката...

Дори не си помисляй. Знаеш какво. Ще реагирам.

Някакъв тип

??? Знам, че някакви неща ви се въртят в главата, но бъдете така добър, да ги споделите, а не да си въобразявате, че хората могат да ви четат умствените напъни.

Защо не се пишат имена? Кой е този строител? Може би след него ще има и други хора с неизвестни имена /богопомазаните/.......