Коментари - Защо русенци пият най-много бира? | dnes.dir.bg
назад

Защо русенци пият най-много бира?

В началото на миналата седмица бяха изнесени данни на Съюза на биропроизводителите в България, според които най-много бира се пие в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Защо русенци пият най-много бира? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказателството, че и началото на производство на БИРА в България е започнало в Русе още през 1868 година!!!

И първото фалирало производство. Като всичко останало в Русе.

Защото пият най-малко рикия.

Защото водата в Русе е най-скъпа и най- много не става за пиене - ВиК пречистват отпадната вода, а тази за пиене - хем с най-много варовик, хем и вони ужасно много на хлор, ... дали не ни я предлагат направо от Дунава, след отходните канали???

Е, има ли КОЙ да осъди Каменица за лъжите които бълва в рекламите си,че тяхната бира е първа в България?

Най-големият ташак е, че Русе единствен от големите градове няма пивоварна???

В Русе оснатаха само шивачници и токсични леярни, където тровят хората за 400 лева.

Направи опит да доближиш някоя жена. Не са опасни. На 40 години си все пак вече.

JMM®

Ама той вероятно харесва едри мъжаги с мустаци, а ти си тръгнал жени да му предлагаш ...

Защото са дол - ни пияниции!!!!

Като чуя за ст.загоря и получавам позиви за кенефа и желание за повръщане.

Призовавам 40-годишния девственик, останал без образование и поради тази причина и без работа и от когото жените бягат като от дявола, да престане. Няма да даде тласък в развитието на града си с писане по форуми. Вече над 15 години го прави и у него не се наблюдава никакво развитие, а само деградация. Хората на негова възраст са постигнали много, а той само пише по форуми. Психичните му проблеми ще се решат ако се образова и си намери занимание, а не като опитва да си избива комплексите под новините. Така само се излага.

Всички се молим да престанеш нещастнико платен, но не спираш и ставаш все по-нагъл само и само да отклоняваш вниманието от далаверите на Гнома.

Някакъв тип

Обиждаш се, когато ти го кажат в "очите", нали?

Психично болният потребител си отмъщава с минуси. Голям майтап :-))))))))

JMM®

"Хахавото" от малкия, грозен и панелен "градец" от подножието на Ахмак баир си въобразява, че поставяйки минуси създава впечатление за тълпа от "много хора" несъгласни с изказаните от теб мнения. :D

Като пътуват по Международното точно на това хората оприличават града ни. Малкия, грозен и панелен "градец" от подножието на Ахмак баир и една ТВ кула.

Ти нали се правеше на успял богаташ в бедното Русе и по цял ден киснеш да ни натякваш колко русенците сме бедни и некадърни.

Някакъв тип

Ако 2 - 3 хиляди на месец ги имаш за богатство, съжалявам за теб. Не се имам за богат. Само дразня мързеливците, защото са много, най-вече старозагорския 40-годишен девственик.

JMM®

Някой би ли обяснил, кое налага под всяка статия за Русе да четем в коментарите откровена старозагорска простотия съчетана с избиване на комплексите на малкия панелен град от подножието на Ахмак баир ?!

Интернет-форумите привличат боклука на обществото. Малкото нормални бързо се отказват да пишат.

И на децата стана ясно, че "JMM" и "Един тип" са един и същи психопат.

Чудя се само това психо кое го кара да си мисли, че с писания по форуми ще направи града си по-голям и по-развит и съответно нашия обратно? При това толкова години.

Едва ли е случайно, че нашият град е с по-лош имидж и от селата.

Може ли линк към стойностна публикация на проф. Ненов? Не нападам. Любопитен съм.

Този професор да си навре изводите в ... носа. Късам си червата от 10 часово бачкане 6 дни в седмицата. Получавам 700 лева. Кога пък ще си разреша бутилка хубаво вино?! Или класен коняк? Че то ми струва дневната надница! Естествено, че ще пия бира на цената на минерална вода.

Ми защо не станеш директор на швейцарска банка? С твоето образование...

Защото гнома му е виновен, че е капут с две леви ръце и не можа името си да напише без прЪвУписнЪ греЖка.

700 кинта ?! Завиждам благородно. Наясно ли си, че хора на словото - журналисти, писатели, телевизионни оператори, монтажисти получават около 450 лева в Русе?

Ми значи са толкова хора на науката и "кОлтурътъ".

Заведения, дискотеки, ресторанти - ФУЛЛ, нашенец. Ти като си беден, защо си мислиш, че и другите са? А си беден най-вероятно поради самият теб, иначе някой да те е вързал, ей ти София, ей ти чужбина.... Може и в "Центъра на Вселената" да отидеш, там според "статистиките" на Пуси Пусев и Сие вече са повече и от Бургас и вземат повече и от София.

Някакъв тип

Всъщност, бедните ходят по такива места. Богатите печелят пари.

Пият да забравят мъката и мизерията.

Затова ли в село Гъзора имате цяла пивоварна?

Оставете този превдо-градски-шовинизъм. Русчук е бил изумителен град, средище на иноваторство, капитал и висока култура. Да изтъкваш града като лидер по консумация на "работническо питие" е по-скоро подмолен удар.

защото в Русе има "Бирена борса" и защото шефа й и работещите в нея са номер 1 - да са живи и здрави- а на русенци наздраве

Щот немат пари за дурго!

У ваше село пиете само Димпъл и Кувуазие за по 80 лева бутилката, нали?

Значи и чехите, и германците нямат пари за друго, щом пият и повече бира от нас?

"Директорът на музея в Русе проф. Николай Ненов " ?! И вие се позовавате на мнението на човек, който дружелюбно е наричан в гилдията "еленче" ?! Заради рогцата. Преди време пък се позовахте на "изследванията" на най обикновен пазач в Пантеона. Олеквате така.

Tи ли си онзи, който на конкурса за директор не знаеше кога хан Аспарух е основал България? От тогава се чувстваш "прицакън", че не си станал директор на Регионалния музей.

Май яко те тресе злоба.., така са винаги тези, които на са се реализирали от некадърност!

Русе винаги е бил номер 1! Не случайно последните 100 години е бил мачкан, на всякакво ниво! Малката Виена, нека шопите да започнат да вият сега!

Aди стига с тоя местен шовинизъм. И аз съм родом от Русе, но е леко неуместно изказването ти..