Тестваха пръстовия идентификатор в МБАЛ-Русе

Болницата в Русе представи как работи системата за прием с пръстов идентификатор.

Обратно в новината

Коментари - Тестваха пръстовия идентификатор в МБАЛ-Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

системата за опазване на личните ни данни била много сигурна ! Смях в залата ! Те пощата на уважаемата госпожа Клинтън разбиха, вие тук за здравната каса ми говорите . Пръстовия отпечатък не е нещо, което може да се промени, ако някой ви го открадне. Той остава притежание на крадеца во веки веков. как ще си смените отпечатъка, ако ви го откраднат ??? После ще могат да намират отпечатъци от пръстите ви на което местопрестъпление си поискат. ще ви сготвят, като нищо. някакъв си специалист излезе и каза, че превръщали отпечатъка в 1 и 0 и това било нещо , което не означавало нищо ???

Да- смях в залата.Говорих с един ингилизин и го попитах има ли такова нещо в техните болници, той се хвана за главата и ошешави. Ако въведат такива мерки там веднага и това правителство ще си ходи. Те отказаха дори и лични карти да имат и нямат, а дори за ЕС си вадят паспорти.

Тествали тестиси- те го въведоха вече.това е тема за референдум,но Слави,валери и Волен спят. Посегателство над личноста и свободата. Досега пръстови отпечатъци се вземаха,но не даваха, само на криминално проявени и осъдени. Значи държавата и Власта вече не вярва и на собсгтвените си лични карти и документи за самоличност и т.н. Отново сме виновни до доказване - от нас, на противното.Това заедно с телефоните,и-мейлите и въбоще интернета е крайно-демократично и Биг Брадър ряпа да яде вкл. и онези на Дондуков 1 и 2. Къде е въведена такава задължителна процедура по белият цвят освен в затвора и виж началото.

JMM®

Някой би ли обяснил, кое налага под всяка статия за Русе да четем в коментарите откровена старозагорска простотия съчетана с избиване на комплексите на малкия панелен град от подножието на Ахмак баир ?!

Психопате, няма ли кой да те запрещи най-накрая?

JMM®

Ако ти беше нормален щеше да забележиш, че обсъжданите новини и теми засягат един от големите градове в България - Русе. Новините на ДИР.БГ са от 5-те големи града - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Марш сега на село в селската Зара - нямаш място тук !

А кой пациент ще се страхува да даде пръстов отпечатък? - участвал в кражби, нападения, далавери, убийства, финансови злоупотреби .... Аз не се страхувам, а тези, които не желаят да оставят пръстов отпечатък - има частни лекари, които лекуват без това изискване. За международен паспорт нали дадохте отпечатък, вече го имат в цял свят!

Тези индивиди може да имат забрана за напускане на страната :-))))

Aбе, вие тъпи ли сте? Не, овце сте! Не ги било страх.... па, много важно! Първо: не мислите! Обичате да са го измислили вече вместо вас. По-лесно е, нали? Да прочетете най-накрая какво пише по въпроса на сайта на КЗЛД, там пише, че ИМАШ ПРАВО да откажеш. Болниците имат всички ваши данни и без отпечатъци. Сега някой трябва да продаде едни четци, да вземе едни пари, понеже ги е внесъл вече от Китай. Ааа, и НК може да прочетете, там си пише кой и кога може да взема пръстови отпечатъци. Но нали, ОВЦЕ ЗАГУБЕНИ, обичате да решава друг, вместо вас. Ай, давайте и дупе!

Разликата с международният паспорт е че там ДАННИТЕ са ти ЗАЩИТЕНИ ОТ МВР, а в здравното -> не са.

Тази реплика какво общо има с коментара ми? Аз пък съм на мнение, че никой нищо не ти защитава и гарантира. А само може да ги използва срещу нас.

Русенската болница по-добре да я закрият,за да не продължава да уморява хората.

Аз не знам останаха ли баламурници да се лекуват в Русе. Ей го Плевен, а може и Варна и София.

JMM®

Русенската болница е класи над фалиралите болници в панелното градче от подножието на Ахмак баир. Разбира се че си струва да се лекува човек в Русе, защото това е вече Университетска болница.

По-скоро колежанска болница да карат практика Айшетата от акушерския колеж. Затова и половината русенки раждат в Тутракан.

Москов може да е прост на пък затова е упорит.

И най - глупавото е, че хората доброволно дават пръстови отпечатъци като затворници.

Далаверата е в принуждаването на всички болници и ДжиПи-та да си купят идентификатор за пръстови отпечатъци! ха познайте кой ще продаде близо 20 000 идентификатора насилствено в България ? .. и го сложете на двойна цена :))

Не е двойна при китайците четците за пръстови отпечатъци са по 10$ на дребно.До идентификатор разликата е само в софтуера.Тук 269 лв бройката.В сега да видим сметката 20 000 по 200 лв чисто.4000 000 грубо.На печелившите честито.А на овцете приятно стригане

Интересно ми е с какъв gsm си? Щото като стойност на производителите излизат по 5-10 $. А на РС от което пишеш колко е софтуера? Що пишете без да мислите бе тапири?

А познай кой доктор няма да може да надписва работа сега !

Д-р Енчев???