Две жертви и двама ранени при две катастрофи

Двама души загинаха при катастрофа във Варна, други двама бяха ранени при сблъсък край града в петък. И двете катастрофи станаха след маневра завой.

Обратно в новината

Коментари - Две жертви и двама ранени при две катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Не мога да спра да се чудя на идиотите, които с малки автомобили смело отнемат предимството на други. Съжалявам за загиналите, но шофьорът на този е постъпил абсолютно идиотски. Днес почти по същия начин една Хонда Сивик 5-а генерация смело излезе пред един Мерцедес GL - момичето в джипа едва успя да спре, за да не го отнесе. А караше с максимум 60 по "Левски" ... Хора, МИСЛЕТЕ преди да предприемете маневра!

Има проблем как се обучават шофьорите във Варна. Дали тези които ги обучават и изпитващите знаят правилника съм се питал много често при вида на шофиране тип :"аз съм царя на пътя".Това от крайна дясна с мръсна газ в кайна лява с грубо отнемане на предимството си е стил по онези места. Та за обратния завой да се направи където им скимнало си е фолклор и проява на мачовщина.

Според коя информация поршето се е движило с превишена скорост? Или търсят под вола теле?

Абе драскачи глупави, как така "Нисан" ще е "немски автомобил" бе? Какви празни кратуни сте вие, бе! Нисан си е японска марка с френски двигател Рено! Тъпаци такива....

delly

Абе, г-н dds, хайде, ако обичате, четете малко по-внимателно, преди да обиждате. В ПТП-то са участвали два автомобила, ако Ви е трудно да го разберете, това вече не е наш проблем.

Всеки си кара както може и иска, тия със скъпите коли са ясно, но и другите не ги интересува нищо.. всеки влиза излиза от къра, обръща и изпреварва където свари. Няма оправия

Как не проумяха, че 100 метра=3 секунди при 100км/ч. Колата все пак не е каруца

Ако си мислите, 4е като се правите на нерваци, някой друг като вас няма да ви убие на пътя много се лъжете. Карайте разумно, това не е играта на компютъра.