Флагманът на 6-и US флот отново е в Бургас

Флагманът на Шести американски флот - Mount Whitney, базиран в Гаета, Италия, акостира в пристанище Бургас в петък. Той ще остане няколко дни.

Обратно в новината

Коментари - Флагманът на 6-и US флот отново е в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атакистите кръв пикаят и Сидеров даже и жълто пуска .

Обаче като ги мернат руснаците тия янки да не напълнят пак гащите и да им трябват психолози като на колегите им от Доналд Кук..................

Едно време Гърция поддържаше стандарта си от туризъм и Шести американски флот. А ние сме били развивали културно-масова дейност с училищата си. Е сега разбрах.

НЕКА МЕСТНИТЕ ТРУЖЕНИЧКИ ДА ЗАРАБОТЯТ ДОЛАРИ ИДВА ТЕЖКА ЗИМА?!....

Казва се "гасене на пожар"

Браво.Това и аз го забелязах.Революционно действие е да казваш истината във времената на универсална лъжа.В по далечно време през 2006 год,когато Кондолиза Райс кацва на летището в София ,става земетресение.Природата реагира по свой си начин.Калфин подписва десетгодишен договор за 4 американски бази в страната ни.Ползват ги безплатно.В другите страни си плащат.Кемтрейс не е теория ,а факт.По гръцките медии изобщо не се мълчи ,задават се въпроси и хората искат адекватни отговори.

Браво! Само така

Мръсни изроди миротворчески

Kalin

Тия стават нахални!!!Кво търсят в черно море?Да си ходят в мексиканския залив а не да се мотат тук.

Преди 1.5 месец на влизане от Босфора заедно с още 3фрегати на НАТО се разви страшна Буря -тогава се удавиха 4-5 човека на ченгенето 2дни преди това небето над Бургас и на юг в Странджа бе нашарено от НАТОвски самолети .А предната година когато бе тука Маунт Уитни в периода 4-8 Ноември 2013 имаше странна АВАРИЯи 3 дена нямаше вода цял Бургас.А покрай Маунт УиТни преди години в Гаета Италия бизо над Неапол кьдето постоянно е закотвен ЮСкораба избуХва скандал.Американските военни ДЬЛЖАТ -2МИЛИОНА ЕВРА за ВОДА и ток на общината в Гаета-Италия.Лично кранчето на кораба врьтва кмета на Гаета и си иска парите.Наглите янки отказват ИЗБУВА дипломатически скандал м-у САЩ-ИТАЛИЯ и в крайна сметка НАТО плаща 2та МИЛИОНА и кораба изплаща дьлга си .А тук вьв Бургас явно се запасява с вода гориво и припаси сигурно НЕ ПЛАЩА НИЩО щото кмета е богат и харчи с лека рька дьржавната-общинска пара

Глупост, след глупост!

Коломбо е добре ама Обонго наш ич го няма....

после да ни ривети чи плащати най-скъпия газ...)))

Абе, тия нямат ли си кенефи у УСА-та, та са дошли да се насират у нас. Ако не знаят какви са ни кенефите, да питат чеха-скулптур Чорни за какво става дума! Но от друга страна, ако не са в пристанището, то ще ни провалят следващия туристически сезон с фекалиите си. И ще изгонят и намаляващите руски туристи, защото нашите сетива ще са вече претръпнали на вонята от лизането на американските задници! Егати, жалкото племе сме!

Go home, yankees!

Де Хибини, де!

и рапорти рапорти...)))

Ние сме на всеки километър. На всеки километър по една красная мурзилка.

САЩ - държава на великодушен, толерантен велик народ. САЩ - държава-терорист, Меката на десните, на подпалвачите на конфликти като двигател на икономиката им, държава на евреите на Уолстрийт, на умственно видоизменените материализирани офискалени хомо сапиенс, на интереси и сметки. САЩ - парадокси, модерно и архаично, на умно и тъпо, на зашеметяващ лукс и черни квартали... Сложно, неедозначно. Като светът. Само да е мир!...

Абсолютна глупост, неграмотност и злоба! За това САЩ са сила а България едвам оцелява!

по-скоро да се махот от тука и да не се връщат тез хооливоодци....

това нещо да не се превърне от кораб в подводница скоро време ....

много са ви мили американците бей.е нека хак да ви е.колкото пъти са влезли американски кораба в черно море толкова пъти стават наводнения пори жертви.замислете се малко защо ли все така става.HAАRP.е посрещайте си ги.не се оплаквайте.

Както Рейгън смъкна осраните гащи на Империята на злото без пушка да гръмне през 1989г така и сега ще стане-и знаете ли защо.Защото младите хора избират Запада даже и деца и внуци на кумуняги не отиват в Русия .Никой не купува руски друхи обувки телевизори компютри автомобили храни или каквото и да е.Така че споко

Абсолютно вярно и правилно! Интересното е че самите комунягаи си пращат децата на запад и ги устройват там!

Съмнява ме, че "целта на мисията" са най-вече ученичките от музикалното. Затуй тези, които са били и онези, които са за пръв път, са "щастливи".

От командването на 6-ти американски флот съобщиха, че всички бойни единици са преоборудвани с най-новите химически тоалетни за борба с руски изтребители Су.

като се разхождат из черно море дане имсе случи СЛУЧКА като на ,,доналт кук,,ха ха .

Цяла статия със новинки и финтифлюшки, но г-/г-жа списвател, няма и редченце за техническите параметри на това, което отива на туристическа обиколка в Бургас. Ясно е, че няма как да е лодчица, нито миноносец, но щеше да е добре да отделите поне едно изречение за това какъв е кораба - клас, водоизместимост, въоръжение, брой назначени - официалната информация, нищо повече.

Ето ви малко помощ по тоя повод, че е много трудно да се открие :))) http : / / en . wikipedia . o r g / wiki / USSMountWhitney_ % 28LCC-20 % 29

Идват на нглеждат колонията Булгаристан.

И какво от това ?:)

Съюзниците ни са винаги добре дошли!

Днес съюзници, утре врагове. Днес им се предлагаш, утре те бомбардират. Да не забравиш да им вдигнеш и паметник.

TMontana

Вън от територията ни шибани обонговци!

Ама той за вас е дошъл - да ви закара на изток. Освен бастунчетата, вземете си и паметниците та - да свидания!

Тикво зелена, янките дирят само килип-ра си - днес са тук, утре ги няма, а съседите ни са от векове и за векове!

Добре дошли братя американци.

Направо са ти братя. По територия, по история, по език, по манталитет. . Вън от България американски боклуци!.

Братя са ми по вяра! И това е най-важното! САЩ е държавата с най-голямо християнско население на света! Е сега нашите православни величия може да не признават протестантит за църква ами да ги обявяват за секта но само в САЩ те са повече от всички православни по света! Така православието е най-малката секта която се издънва от римо-католическата църква заради мераци за власт!!! Докато протестантството идва от реформацията започната от Мартин Лутер в Германия! Сега ти си отговори защо от нашите съседи Турците са най-добре дето са мюсюлмани! А от цяла европа ние сме най-зле!

Ега ти комбинацията-американски военен кораб,кмета на Бургас,ученици,Панчо Владигеров,хляб и сол и ЗДРАВО АМЕРИКАНСКО ГЪЗОЛИЗАНЕ...МАМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНА-РУСИЯ ВИ БИЛА ОПАСНОСТТА...ИЗМЕТ ПРЕДАТЕЛСКА,ПРОДАЛА СЕ ЗА ПОТУПВАНЕ ПО ГЪРБА.

А вие за какво се продавате? И малко по-културно моля.

За попчета ли е дошъл тоз шип?

Областния на Бургас отиде лично да оближе гъза на командира Коломбо,както и да го поздрави като добре дошъл отново! А тези свине идват да демонстрират перки и сила прд Русия! Защо не си седят у тях? Отново раболепие към новия брат! Срам хора без достойнство и чест като Българи! продажници! Тези копелдии нямат работа в Български води. Могат само да ни донесат неприятности! Мислите ли хора че няма вече ракети на Русия насочени към най големите ни градове?

Областния на Бургас е от БСП и е сьдружник с генерали от КГБ в руски завод за Технически Вьглени в Каблешково.А кмета на Бургас е завьршил Висшо иКОНОМИКА вМГУ-Москоския ГосударстВен УниВерситет на разноски на ДС

Сега е времето мангалите да го атакуват и нарежат на скраб

....бате дего туй нещу ва....

Дано не прелети някой заблуден СУ около кораба.... В Бургас дълго ще мирише.

Да прелети - ти за Aegis чувал ли си ?

Чувал съм, ама ти явно само си дочувал!

Май си пропуснал една случка преди няколко месеца!

Ако си седят мирно и кротко на пристанището в Бургас и вдигат кълките на местните жрици няма да се осерат като колегите им от Вела Гълф

Alleged to be the most sophisticated Command, Control, Communications, Computer, and Intelligence (C4I) ship ever commissioned. Кво има да акат, чисто технически разполагат с някви оръжия, практически, кораба се използва основно за комуникации, контрол и разузнаване... Тва с руските самолети е все едно да кажеш, че Пулев ше се наака пред Кличко... нормално e, едните са бойни(самолети/юмруци), другите просто (комуникационни кораби/големи усти като на кобра)

Ти май не си внимавал много в училище ;)

ОЙ!ОЙ!ОЙ!Каква хуманна мисия!Ще си обменяме музикални поздрави!Какви таланти има във флотата.България търси таланти.Само да не се наакат като миналия път,като пм прелети в бръснещ полет някой стар руски миг?

Едва ли, само пияна орка в снегорин би ги стреснала.

ои ,ои,ои - пиши си в вашите саитове тъп руснак