Великден в Русе с хоро и живо агне

С традиционното Великденско хоро русенци отбелязаха Възкресение Христово, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Великден в Русе с хоро и живо агне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МУХЛЬООООООО от Държавна сигурност, КОМАРИТЕ изядоха децата ни бре.Как нищо не свърши за тези години,от как си кмет.Открадна изборите за да си напълниш и корумпирания задник с пари.По гаден и алчен смешник от тебе русенци не знаят.

Играта е ясна. Чака се да се види, кой ще спечели обществената поръчка. Това когато стане, въпреки че вече няма да има комари, ще се пръска. За да се усвоят парите. Ама това, че ще се пръска в водица, въобще не е от значение. Така не се е крало в Русе и по времето на Калчев ...

Оправданието на Стоилов е, че виждаш ли, имало обществена поръчка, но някой обжалвал. Като, че досега не е бил наясно. Стоилов, защо не обяви поръчката през декември, та да минат данданиите досега ?! Аааа, ама не си предполагал ли ? Ми тогава защо си кмет бе малоумник ? Или идеята е - една фирма ще вземе парите, ама щото ще е вече септември ще пръска ама само с вода. Защото комари вече няма да има. Егати гнусния доносник. Не си забравя номерата до края на живота си.

на какво е заприличал площада на града - най-ниско качество селски мегдан от 40-те години - сергии, бир-фест,мръсотия до шия, неугледно отвсякъде и на всичкия този никакъв стандарт, Малчо се пъчи, че се къса и потвърждава правилото, че колкото по-високо се изкачва един човек, толкова повече задника му се вижда...

За това ли ми харчиш парите, гнусно герберско джудже ??? Плащам ти 1200 лева патент годишно, налози, данъци, такси, а ти вместо да напръскаш за комари, че живи ни ядат, агнета раздаваш на сульо и пульо !!! Тъп град, с тъпи хора, избрали за кмет откровен некадърник !!!

Аде не се вкисвай ся зарад един некадърник, ами си налей една биричка и спри да четеш глупави новини :)