Силният вятър откърти балкон в Русе

Синоптиците обявиха жълт код за 24 области заради силните пориви, обилните валежи от дъжд, а на места и от сняг. Най-ветровито се оказа в Русе - с пориви до 122 км в час. Вятърът и дъждът събориха балкон на главната улица в града.

Обратно в новината

Коментари - Силният вятър откърти балкон в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А няма ли да платят сега поне ремонта на тротоара?

До момента, в който не се приеме закон, че всеки собственик на имот е ДЛЪЖЕН да поддържа безопасна и приветлива собствеността си. Какво значи "предписание", питам аз? Защо когато си собственик на автомобил си длъжен да го поддържаш изправен и това се следи ежегодно, а когато имаш сграда - тя може да се срива, застрашавайки обществото?

Паметниците на културата не са обикновен имот. Държавата налага големи ограничение на собствениците им, уз им и някакви заължения, като например да поддържа фасадите им, но не ги спазва.

Тия реститути да не се правят на застреляни, а да си ремонтират сградите. То не може само да лапаш - трябва и да даваш от време на време ! Кой знае какви раеми вземат от тия сгради, долу е все магазини ..... Трябва да им търсят и някаква отговорност, ами ако беше убит някой пешеходец ?

И КВО ОТ ТОВА НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА-ПАК ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ