Мазни петна по Дунав от потъналия кораб

Мазни петна от нефтопродукти тръгнаха по река Дунав. Те са от потъналия край Русе кораб "Феритоп" 1, който се намира в лимана на "Дунавски драгажен флот", предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мазни петна по Дунав от потъналия кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възмутен съм от безхаберието на институциите - нямали сигнали, но въпреки това щели да направят проверка?! Не знаят ли , че този кораб е потънал и е евентуална опасност? Налице са всички предпоставки за екологична катастрофа - те чакат сигнал...

Охооо, та то кой бил отговорен за тази ситуация бе. Не е ли този който поддържа пристанището!!!! Оооооо, то май някой си Валери - изрода беше май...........Човекът, който до ден днешен краде от държавата и всички си затварят очите ли бе!!!! Не е ли виновен собственика на пристанището , че не си го поддържа и иска само пари, о я граждани задайте си въпроса, та и оня ден във вестник Утро го изкараха едва ли не спасител на потъващия кораб! Ма то кой бил виновен бе "капитана на кораба и собственика" ли, че се е пробил тоя кораб в твърд предмет или собственика на пристанището/което не се поддържа/, че реже кораби там и не почиства останките от тях!!! Охоооо , пак далавера с дъртия искуфял тътразулник Валери "Иванков" и богопомазаните управляващи в гр.Русе. ОООО то много зле работата тука бе!!! Господ да ни е на помощ!!!

Мазни петна , като мазното крадливо управление общинско,областно и партийно на герб - назначават се некадърници и се краде поголовно най вече от Кр.Даков и Пл. Нунев.

"нафтата е маркирана и прехвърлянето й може да стане само в лицензирана цистерна, с разрешението на митническите служби" ?!?!? Не е истина!!!