Коментари - Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка | Днес.dir.bg

Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка

Консенсусът за съдебната реформа е проява на национална отговорност, смята правосъдният министър.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка | Днес.dir.bg

Коментари

Верно, Ристьо - разкаляхте терена. Сега всички ви виждаме по-добре. Нали си чувал тази народна приказка "Лъсна като свинско м...ъдо в кал". Лъщите, Ристьо, лъщите, та чак ни заслепявате!

Иванов,Иванов в голяма грешка си,това не е кал ! :-)

Скъпи златки и комундета, вие разбрахте ли, че най-много загубиха Сорос, соросоидите и евреите!

Тоя чувал ли е поговорката: "Те не го щат в селото, той пита за къщата на попа". Откъде го изкопаха тоя?

Ми ти отде си, уа?

Виж ся, Ристьо! Колкото и кал да си хвърляте по гърбовете - пак ще ви лъщят г...овете! Щото всичките ви локуми, дето ги разтягате не могат да скрият едно - протестърчетата (и ти си от тая пасмина), т.нар. Реформатроски блок, ГЕРБ и ПФ се гушнахте с ДПС и после им се о...ъзихте! Сега, колкото повече мърдате, толкова повече кеф им правите. За АБВ никой и не се е съмнявал, че ще са си дружки с ДПС, ама вие дето толкова се бихте в гърдите, колко сте юнаци... Освен другото, ами с това наливате вода и в мелницата на БСП. Интересно ми е само на какво се надявате.

"РЕФОРМАТА" СЕ ЗАКЛЮЧАВА В БАЙ ТОШОВСКА РЕОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪЩИТЕ СТАРИ, ДЪРТИ ПАРЛАНТИИ!!! РЕАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ В СТРАНАТА НЯМА!!! ТЪПАЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА НАЗНАЧАВАТ ПРАВИТЕЛСТВО, А ТО НАЗНАЧАВА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. ТОЕСТ ЕДНИ И СЪЩИ ПАК ДЪРЖАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ! Е ТОВА Е, РЕФОРМА ПО ГЕРБЕРСКИ!!!

Ала-бала ! Важното е овцете да си мислят, че нещо се променя !

теренА не е разкалян а е олайнен от ВАС Г-Н МИМИСТЪР

Чиче, важното е, че ти ще ближеш!

Мануел

Оносно близането възниква въпроса Кой пи кафе с Местаня и кой му прави фелацио после. Гъзолизниците от протесна мрежа чакам Вашите отговори на зададените въпроси

Мили хора, пак ние ще спечелим от това споразумение! Всички златки и комундета са големите победители!

Бегом в коневръза и хапни сенце и с тъга си спомняй за случката зад операта. Дупето ти зарастна ама ти не мож ги забрави.

Асенчо, бях зад операта, здравата я опикахме! Ама следващия път трябва да сме отпред!

случая КТБ? Едва ли.

единственото което ме притеснява е че зад толкова важно нещо като реформата във съдебната власт стои някакво си лице Христо Иванов. тука трябва да има широко обсъждане ширко консенссус а някоакаъв си адвокат да се хвали че реформира съдебната система. Освен това реформите не трябва да са цел а средство. Каква е целта на тези реформи какво ще се постигне какви индикатори се залагат какви са сроковете за изпълнението на тези индикатори какво ще стане ако не се изпълнят? Само реформи реформи ала бала нищо не правите пак ще има кадруване то е ясно така е от векове и ще си бъде така защо се хвърля енергия само в тази посока вместо да се мисли как да се направи правораздаването по бързо и по ефективно да се изпълняват решенията на съдаи да се наблегне на по-качествени решения и по еднакви а не в един съд двама съдии в съседни стаи по един казус с коренно различни мотиви към решенията които взаимно си противоречат в много случа все едно в различни държави са учили. Поредната бутафория.

Реформите не се споделят с народа, те са в угодни на тези, които ги правят, какво ги интересува народа? Сега са на власт, времето работи за тях. До този момент нещо да е направено за обикновения човек - ЕДНО НИЩО....

С народа трябва да се споделят резултатите от реформите. А те са два! 1. По-голяма справедливост! 2. По-голяма бързина! Пътят за постигане на тези резултати е проблем на знаещите /експертите/!

Христо Иванов е лицето на съдебната реформа не в качеството си на адвокат, а на министър на правосъдието!

хаха адвокат мадвокат ала бала цял живот е бил адвокат от две години е министър и изведнъж нов човек става викаш, то това да не е в приказките на чудесата. И никакво лице не е, прави си пиар и нищо смислено няма да свърши той е адвокат все пак освен да вкара един куп вратички в бъдещите закони за да се възползва от тях после като пак стане адвокат не виждам какво друго полезно може да свърши.

РУСИЯ Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО!

пречат червените прасета с пилуешки крака и мозък

Русия и Путин естествено нали те сложиха за министър Иванов.

От Русия не можем да направим добра реформа.Тя ни пречи с хората си тук.

След "историческия консенсус" може да се направи следната констатация: След "епичната битка" на жължите павета уморените нови "активни борци", вече наградени с постове във властта, се включват успешно в "баламосването" на народа. А термини, като "историческа победа", "болести на растежа" са използвани през 1917-та доста в една държава североизточно от нас. А лафове от типа "разкаляния терен" могат да се проследят в различни разновидности в неформалните речи на Т. Живков и леко изменени в днешно време от Б. Борисов.

Като го чух по нова Иванов да казва че кадрите решават всичко не вярвах на ушите си,само че това тук журналистите го пропускат. Ако беше друг да са го направили на нищо.

За разлика от платените тролове пишещи тук простотии аз трябва да работа и да изкарвам прехраната си моята и на семейството ми. Ако някой от пишман протестърите може да ми отговори на въпросите нека го направи останалото са празни приказки прехвърляне от пусто в празно. А сега за последно: Кой провали съдебната реформа и кой клекна пред Местаня и КОЙ КОЙ КОЙ и КАКВА УСЛУГА ИЗВЪРШИ на Делянчо Пеевски за да се подпише той под промените за конституцията

Няма да коментирам в политически аспект,но питам: Кой културен,просветен и интелигентен човек,при това висш политик,ще направи такова изказване за важно държавно дело!? Голяма простотия.И от такива хора зависи живота ни и бъдещето на страната ни. Това е отчайващо и възмутително.

Г-н Министре, това не са болести на растежа! Това са болести на ламтежа ! Докато не запушите гърлата и завържете ръцете на хайдуците, нищо няма да се промени. Другото са,извинете ме за клишето, празни приказки .

Нали точно това е целта на съдебната реформа! Целта не е снимка на победителите!

Нека попитам платените боклуци, кой знае защо нарекли се протестъри, които се мислят, че представляват някого в аз ошушкана държава: СТОИ ЛИ ПОДПИСА НА ТЕХНИЯ "КРЪВЕН ВРАГ" ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ПОД ИСКАЩИТЕ ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА - СТОИ ЕСТЕСТВЕНО. Осевен да вземат парите на американците за чии го дървиха близо цяла година и правиха неуписуеми циркове на жълтите павета в София

В това Народно Събрание сте се събрали само тарикати и за наша сметка се надлъгвате , нищо пак ново няма да стане прах в очите на народа !!!!!

В блога на Радан Кънев е записано, че целите на Деформаторския блок са Да отстрани ДПС от централната власт, но и да отнеме на Доган и Пеевски нелегитимните позиции в икономиката, да среже връзката на ДПС с парите на данъкоплатците; Ква я мислихме ква стана : БОСТАН БОСТАН БОСТАН

Добро утро на всички платени протестъри гъзолизници, които след като пиха кафе с Местаня и после му направиха фелацио. Със статии като тази искат да се замаскира пълния провал на Деформаторския блок и лично на Радан Кънев. Видя се пълната некадърност на всички отрочета на ГРОБ, както и смехотворната роля на платените протестъри и най-важното, че ДПС отново управлява и никаква съдебна реформа няма да има

значи като гледате този мошеник и онази мишка радан,не забравяйте кой ги докара на власт-това са протестърите. на тях благодарете,нали те победиха злия орешарски...

Тези платени протестъри кого смятат ,че представляват народа ли- жестоко се лъжат- представляват шайка политици жадни за власт. До сега имали депутат от управляващата коалиция да постави въпроса за повишаване на жизнения стандарт на бедния народ.ИМАЛИ НЕ. Само си разпределят постове в държавните учреждения. Сега ще трябва да си поставят свои в съдебната реформа. Изменение на Конституцията следва да бъде обсъдена всенародно а не с уговорки между депутати. Дори е нормално да има референдум а не реформатора протестъра Иванов .да предлага изменения и неговите протестъри да го подкрепят с протести и кои ги узаконява тези протести кои естествено Кметицата на Бойко.Заспал народ сми това е........

Седем милиона мишлетааааа...!

Имитация на реформи ! Лапате ли от 16милиарда нещо с тази реформа, ДС направи СДС и ГЕРБ , за да няма оправия в България ! Кой направи политик БМБ -Бригадир А.

Все терена им виновен на калпавите играчи!

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Здраво са се усрали вече, и терена е доста разкалян

Един по един големите проблеми, които вълнуват обществото ще минат през матрицата на квазирешенията, ще се имитира дейност един вид, ще се лъже и маже. За това най-добре да се концентрирате върху доходите, там цифровия израз на резултатите е по-труден за замазване.

Докато всички, във всички власти ги избива на футболни разсъждения, политиката ни ще е като футбола - едно голямо нищо - много приказки и много нищо.

ИВАНОВ , ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА Е РАЗКАЛЯНО ЗАЩОТО БОСТАНДЖИЙСКИТЕ СВИНИ НА БАЙ ДОГАН СА ОСРАЛИ НАВСЯКЪДЕ :)))

Хатакисти, много мъка има на този свят! Нищо не е загубено. Атака и БСП са против съдебната реформа. Ако от АБВ не се споразумеят за прокурорските квоти, може и да пропадне! Горе главите!

Не я пробутвай тази опорна точка. Хората се делят по друг принцип: Недоволни от подмяната и орязването на проекта и заблудени, че нещо реално се прави. Вторите сте малцинство.

Комундетата и златките от кои са, които са против подмяната на "проекта", или от заблудените, че нещо се прави!

Костовист!

Лицемер

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Ти разбра ли, че най-губещите са Сорос и соросоидите!

ТУРЦИТЕ КОПИРАТ ДУМАТА "ГЯУР" ОТ ЕВРЕЙСКАТА ДУМА "ГОЙ " :)))

Впрочем направихте тая дума на нищо, точно като вашите събратя "врагове" направиха думата "гей". И соросоидите и вие сте един дол дренки, просто имате нужда от "гоУем" враг с някакъв митичен и заговорнически произход, пък ония другите имат нужда от идеята за некЪв рай, в който всички са добрички и подредени, сити и обути и затуй всички трябва да станат мекушави тъпаци повтарящи едно и също като латерни. Това ви е общото - повтаряте елементарни и несъстоятелни глупости, докато стане невъзможно да се говори за нищо друго. Ако аз правех "заговор" със сигурност щях да организирам две такива "групички", които да се плюят едни други та нищо друго нито да се чува, нито да се счита за сериозно. Ако наистина ви пука за света и България, спрете тия простотии и започнете да мислите с главите си, а не с устите.

КОГАТО ЗАВЛАДЯВАТ БЪЛГАРИЯ , ОСМАНЛИИТЕ СА БИЛИ ИМА НЯМА 100-150 ХИЛЯДИ ВОЙСКА ... А БЪЛГАРИТЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА (НЕЗАВИСИМО ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ МИНАВАТ 2 ЧУМНИ ЕПИДЕМИИ И ОТСЛАБВАТ ДЪРЖАВАТА ) ... .... ТА МИСЪЛТА МИ Е ТОГАВАШНИТЕ БОЛЯРИ , ЧОРБАДЖИИ И ТЕХНИТЕ МУТРИ СА ПОМОГНАЛИ НА ТУРЦИТЕ ДА НИ ПОРОБЯТ - ЗАТОВА НЕ СМЕ ПРЕТРЕПАЛИ ТУРЦИТЕ ОЩЕ 14 ВЕК .. .... СЕГА Е ПАК СЪЩОТО :)) САМО ЧЕ СЕГА СА: МУТРИТЕ , ХОДЖИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ

Не е български феномен. В завоевателните войни на турците са сътрудничели феодали от всички националности. Дори и Крали Марко е васал, и е загинал в битка във Влашко с Мирча Стари. Подобни васали са и комунистите, удобно ги пропускаш!

И двамата не сте запознати, ама край. Важното е ,че се разбирате. Само примерите ви можеше да са по-подходящи.

След такава психоатака срещу психодесните, какво друго ми остава, освен и аз да стана от Атака!

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Като гласуваш за Атака, най-важното е, че правителството не е на ГЕРБ, а се коалира с РБ!

ГОЦЕ , БОЦЕ , КАРАКАЧАН И РАДАН СЕ ВОЗЯТ НА БАНАНА НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :))))) ,,, ВЕЧНА ДРУЖБА БАНДИТИ :)))

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот. Това признание на Радан Кордова може да бъде прочетено в пламенна статия от 2008 г., защитаваща правото на педерастите да провеждат педерастките си шествия в центъра на столицата на България: Радан Кънев (Кордова) 'реформиста' :)

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

Пич, престани с откровенията, че ще разбиеш десницата! След такива писания всичко ще гласува за Атака и БСП!

Бяхме на РъБъ на пропастта. Но за радост направихме огромна крачка напред. Този стар брадат виц не случайно пасва и днес. Дори реториката не са си сменили. Само костюмите - с по -скъпи.

Ходи се гушкай със баба си марси райс :))))) Да ти подаде днешната надница,,,,

България не е филиал на "Америка за България.

" ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ , но няма да заема постове" - хайде стига лицемерие "патриотите" спокойно могат да се наричат НФСБ или НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ за СПАСЕНИЕ НА БОЙКО ......или казано накратко - ОБЕДИНЯВАМЕ СЕ В КРАЖБИТЕ НА ЕДРО .Тъпаци

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Ще ви видим умните колко сте много, изборите наближават!

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

Гласуваш за Атака, получаваш ГЕРБ!

Коментари - Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка | Днес.dir.bg

Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка

Консенсусът за съдебната реформа е проява на национална отговорност, смята правосъдният министър.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка | Днес.dir.bg

Коментари

Верно, Ристьо - разкаляхте терена. Сега всички ви виждаме по-добре. Нали си чувал тази народна приказка "Лъсна като свинско м...ъдо в кал". Лъщите, Ристьо, лъщите, та чак ни заслепявате!

Иванов,Иванов в голяма грешка си,това не е кал ! :-)

Скъпи златки и комундета, вие разбрахте ли, че най-много загубиха Сорос, соросоидите и евреите!

Тоя чувал ли е поговорката: "Те не го щат в селото, той пита за къщата на попа". Откъде го изкопаха тоя?

Ми ти отде си, уа?

Виж ся, Ристьо! Колкото и кал да си хвърляте по гърбовете - пак ще ви лъщят г...овете! Щото всичките ви локуми, дето ги разтягате не могат да скрият едно - протестърчетата (и ти си от тая пасмина), т.нар. Реформатроски блок, ГЕРБ и ПФ се гушнахте с ДПС и после им се о...ъзихте! Сега, колкото повече мърдате, толкова повече кеф им правите. За АБВ никой и не се е съмнявал, че ще са си дружки с ДПС, ама вие дето толкова се бихте в гърдите, колко сте юнаци... Освен другото, ами с това наливате вода и в мелницата на БСП. Интересно ми е само на какво се надявате.

"РЕФОРМАТА" СЕ ЗАКЛЮЧАВА В БАЙ ТОШОВСКА РЕОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪЩИТЕ СТАРИ, ДЪРТИ ПАРЛАНТИИ!!! РЕАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ В СТРАНАТА НЯМА!!! ТЪПАЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА НАЗНАЧАВАТ ПРАВИТЕЛСТВО, А ТО НАЗНАЧАВА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. ТОЕСТ ЕДНИ И СЪЩИ ПАК ДЪРЖАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ! Е ТОВА Е, РЕФОРМА ПО ГЕРБЕРСКИ!!!

Ала-бала ! Важното е овцете да си мислят, че нещо се променя !

теренА не е разкалян а е олайнен от ВАС Г-Н МИМИСТЪР

Чиче, важното е, че ти ще ближеш!

Мануел

Оносно близането възниква въпроса Кой пи кафе с Местаня и кой му прави фелацио после. Гъзолизниците от протесна мрежа чакам Вашите отговори на зададените въпроси

Мили хора, пак ние ще спечелим от това споразумение! Всички златки и комундета са големите победители!

Бегом в коневръза и хапни сенце и с тъга си спомняй за случката зад операта. Дупето ти зарастна ама ти не мож ги забрави.

Асенчо, бях зад операта, здравата я опикахме! Ама следващия път трябва да сме отпред!

случая КТБ? Едва ли.

единственото което ме притеснява е че зад толкова важно нещо като реформата във съдебната власт стои някакво си лице Христо Иванов. тука трябва да има широко обсъждане ширко консенссус а някоакаъв си адвокат да се хвали че реформира съдебната система. Освен това реформите не трябва да са цел а средство. Каква е целта на тези реформи какво ще се постигне какви индикатори се залагат какви са сроковете за изпълнението на тези индикатори какво ще стане ако не се изпълнят? Само реформи реформи ала бала нищо не правите пак ще има кадруване то е ясно така е от векове и ще си бъде така защо се хвърля енергия само в тази посока вместо да се мисли как да се направи правораздаването по бързо и по ефективно да се изпълняват решенията на съдаи да се наблегне на по-качествени решения и по еднакви а не в един съд двама съдии в съседни стаи по един казус с коренно различни мотиви към решенията които взаимно си противоречат в много случа все едно в различни държави са учили. Поредната бутафория.

Реформите не се споделят с народа, те са в угодни на тези, които ги правят, какво ги интересува народа? Сега са на власт, времето работи за тях. До този момент нещо да е направено за обикновения човек - ЕДНО НИЩО....

С народа трябва да се споделят резултатите от реформите. А те са два! 1. По-голяма справедливост! 2. По-голяма бързина! Пътят за постигане на тези резултати е проблем на знаещите /експертите/!

Христо Иванов е лицето на съдебната реформа не в качеството си на адвокат, а на министър на правосъдието!

хаха адвокат мадвокат ала бала цял живот е бил адвокат от две години е министър и изведнъж нов човек става викаш, то това да не е в приказките на чудесата. И никакво лице не е, прави си пиар и нищо смислено няма да свърши той е адвокат все пак освен да вкара един куп вратички в бъдещите закони за да се възползва от тях после като пак стане адвокат не виждам какво друго полезно може да свърши.

РУСИЯ Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО!

пречат червените прасета с пилуешки крака и мозък

Русия и Путин естествено нали те сложиха за министър Иванов.

От Русия не можем да направим добра реформа.Тя ни пречи с хората си тук.

След "историческия консенсус" може да се направи следната констатация: След "епичната битка" на жължите павета уморените нови "активни борци", вече наградени с постове във властта, се включват успешно в "баламосването" на народа. А термини, като "историческа победа", "болести на растежа" са използвани през 1917-та доста в една държава североизточно от нас. А лафове от типа "разкаляния терен" могат да се проследят в различни разновидности в неформалните речи на Т. Живков и леко изменени в днешно време от Б. Борисов.

Като го чух по нова Иванов да казва че кадрите решават всичко не вярвах на ушите си,само че това тук журналистите го пропускат. Ако беше друг да са го направили на нищо.

За разлика от платените тролове пишещи тук простотии аз трябва да работа и да изкарвам прехраната си моята и на семейството ми. Ако някой от пишман протестърите може да ми отговори на въпросите нека го направи останалото са празни приказки прехвърляне от пусто в празно. А сега за последно: Кой провали съдебната реформа и кой клекна пред Местаня и КОЙ КОЙ КОЙ и КАКВА УСЛУГА ИЗВЪРШИ на Делянчо Пеевски за да се подпише той под промените за конституцията

Няма да коментирам в политически аспект,но питам: Кой културен,просветен и интелигентен човек,при това висш политик,ще направи такова изказване за важно държавно дело!? Голяма простотия.И от такива хора зависи живота ни и бъдещето на страната ни. Това е отчайващо и възмутително.

Г-н Министре, това не са болести на растежа! Това са болести на ламтежа ! Докато не запушите гърлата и завържете ръцете на хайдуците, нищо няма да се промени. Другото са,извинете ме за клишето, празни приказки .

Нали точно това е целта на съдебната реформа! Целта не е снимка на победителите!

Нека попитам платените боклуци, кой знае защо нарекли се протестъри, които се мислят, че представляват някого в аз ошушкана държава: СТОИ ЛИ ПОДПИСА НА ТЕХНИЯ "КРЪВЕН ВРАГ" ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ПОД ИСКАЩИТЕ ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА - СТОИ ЕСТЕСТВЕНО. Осевен да вземат парите на американците за чии го дървиха близо цяла година и правиха неуписуеми циркове на жълтите павета в София

В това Народно Събрание сте се събрали само тарикати и за наша сметка се надлъгвате , нищо пак ново няма да стане прах в очите на народа !!!!!

В блога на Радан Кънев е записано, че целите на Деформаторския блок са Да отстрани ДПС от централната власт, но и да отнеме на Доган и Пеевски нелегитимните позиции в икономиката, да среже връзката на ДПС с парите на данъкоплатците; Ква я мислихме ква стана : БОСТАН БОСТАН БОСТАН

Добро утро на всички платени протестъри гъзолизници, които след като пиха кафе с Местаня и после му направиха фелацио. Със статии като тази искат да се замаскира пълния провал на Деформаторския блок и лично на Радан Кънев. Видя се пълната некадърност на всички отрочета на ГРОБ, както и смехотворната роля на платените протестъри и най-важното, че ДПС отново управлява и никаква съдебна реформа няма да има

значи като гледате този мошеник и онази мишка радан,не забравяйте кой ги докара на власт-това са протестърите. на тях благодарете,нали те победиха злия орешарски...

Тези платени протестъри кого смятат ,че представляват народа ли- жестоко се лъжат- представляват шайка политици жадни за власт. До сега имали депутат от управляващата коалиция да постави въпроса за повишаване на жизнения стандарт на бедния народ.ИМАЛИ НЕ. Само си разпределят постове в държавните учреждения. Сега ще трябва да си поставят свои в съдебната реформа. Изменение на Конституцията следва да бъде обсъдена всенародно а не с уговорки между депутати. Дори е нормално да има референдум а не реформатора протестъра Иванов .да предлага изменения и неговите протестъри да го подкрепят с протести и кои ги узаконява тези протести кои естествено Кметицата на Бойко.Заспал народ сми това е........

Седем милиона мишлетааааа...!

Имитация на реформи ! Лапате ли от 16милиарда нещо с тази реформа, ДС направи СДС и ГЕРБ , за да няма оправия в България ! Кой направи политик БМБ -Бригадир А.

Все терена им виновен на калпавите играчи!

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Здраво са се усрали вече, и терена е доста разкалян

Един по един големите проблеми, които вълнуват обществото ще минат през матрицата на квазирешенията, ще се имитира дейност един вид, ще се лъже и маже. За това най-добре да се концентрирате върху доходите, там цифровия израз на резултатите е по-труден за замазване.

Докато всички, във всички власти ги избива на футболни разсъждения, политиката ни ще е като футбола - едно голямо нищо - много приказки и много нищо.

ИВАНОВ , ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА Е РАЗКАЛЯНО ЗАЩОТО БОСТАНДЖИЙСКИТЕ СВИНИ НА БАЙ ДОГАН СА ОСРАЛИ НАВСЯКЪДЕ :)))

Хатакисти, много мъка има на този свят! Нищо не е загубено. Атака и БСП са против съдебната реформа. Ако от АБВ не се споразумеят за прокурорските квоти, може и да пропадне! Горе главите!

Не я пробутвай тази опорна точка. Хората се делят по друг принцип: Недоволни от подмяната и орязването на проекта и заблудени, че нещо реално се прави. Вторите сте малцинство.

Комундетата и златките от кои са, които са против подмяната на "проекта", или от заблудените, че нещо се прави!

Костовист!

Лицемер

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Ти разбра ли, че най-губещите са Сорос и соросоидите!

ТУРЦИТЕ КОПИРАТ ДУМАТА "ГЯУР" ОТ ЕВРЕЙСКАТА ДУМА "ГОЙ " :)))

Впрочем направихте тая дума на нищо, точно като вашите събратя "врагове" направиха думата "гей". И соросоидите и вие сте един дол дренки, просто имате нужда от "гоУем" враг с някакъв митичен и заговорнически произход, пък ония другите имат нужда от идеята за некЪв рай, в който всички са добрички и подредени, сити и обути и затуй всички трябва да станат мекушави тъпаци повтарящи едно и също като латерни. Това ви е общото - повтаряте елементарни и несъстоятелни глупости, докато стане невъзможно да се говори за нищо друго. Ако аз правех "заговор" със сигурност щях да организирам две такива "групички", които да се плюят едни други та нищо друго нито да се чува, нито да се счита за сериозно. Ако наистина ви пука за света и България, спрете тия простотии и започнете да мислите с главите си, а не с устите.

КОГАТО ЗАВЛАДЯВАТ БЪЛГАРИЯ , ОСМАНЛИИТЕ СА БИЛИ ИМА НЯМА 100-150 ХИЛЯДИ ВОЙСКА ... А БЪЛГАРИТЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА (НЕЗАВИСИМО ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ МИНАВАТ 2 ЧУМНИ ЕПИДЕМИИ И ОТСЛАБВАТ ДЪРЖАВАТА ) ... .... ТА МИСЪЛТА МИ Е ТОГАВАШНИТЕ БОЛЯРИ , ЧОРБАДЖИИ И ТЕХНИТЕ МУТРИ СА ПОМОГНАЛИ НА ТУРЦИТЕ ДА НИ ПОРОБЯТ - ЗАТОВА НЕ СМЕ ПРЕТРЕПАЛИ ТУРЦИТЕ ОЩЕ 14 ВЕК .. .... СЕГА Е ПАК СЪЩОТО :)) САМО ЧЕ СЕГА СА: МУТРИТЕ , ХОДЖИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ

Не е български феномен. В завоевателните войни на турците са сътрудничели феодали от всички националности. Дори и Крали Марко е васал, и е загинал в битка във Влашко с Мирча Стари. Подобни васали са и комунистите, удобно ги пропускаш!

И двамата не сте запознати, ама край. Важното е ,че се разбирате. Само примерите ви можеше да са по-подходящи.

След такава психоатака срещу психодесните, какво друго ми остава, освен и аз да стана от Атака!

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Като гласуваш за Атака, най-важното е, че правителството не е на ГЕРБ, а се коалира с РБ!

ГОЦЕ , БОЦЕ , КАРАКАЧАН И РАДАН СЕ ВОЗЯТ НА БАНАНА НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :))))) ,,, ВЕЧНА ДРУЖБА БАНДИТИ :)))

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот. Това признание на Радан Кордова може да бъде прочетено в пламенна статия от 2008 г., защитаваща правото на педерастите да провеждат педерастките си шествия в центъра на столицата на България: Радан Кънев (Кордова) 'реформиста' :)

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

Пич, престани с откровенията, че ще разбиеш десницата! След такива писания всичко ще гласува за Атака и БСП!

Бяхме на РъБъ на пропастта. Но за радост направихме огромна крачка напред. Този стар брадат виц не случайно пасва и днес. Дори реториката не са си сменили. Само костюмите - с по -скъпи.

Ходи се гушкай със баба си марси райс :))))) Да ти подаде днешната надница,,,,

България не е филиал на "Америка за България.

" ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ , но няма да заема постове" - хайде стига лицемерие "патриотите" спокойно могат да се наричат НФСБ или НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ за СПАСЕНИЕ НА БОЙКО ......или казано накратко - ОБЕДИНЯВАМЕ СЕ В КРАЖБИТЕ НА ЕДРО .Тъпаци

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Ще ви видим умните колко сте много, изборите наближават!

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

Гласуваш за Атака, получаваш ГЕРБ!