Коментари - Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка | dnes.dir.bg
назад

Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка

Консенсусът за съдебната реформа е проява на национална отговорност, смята правосъдният министър.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Въпреки разкаляния терен, направихме важна стъпка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова силен натиск от запад за реформи и подкрепата на 90% от гласоподавателите, т. нар. "демократи" в НС направиха точно това, което всеки турбокомунист би направил - да си отбие номера и да имитира "реформа". "Малка стъпчица" била направена и заедно ДПС и РБ пищят от кеф. Натиска от вън и от вътре е временно блокиран, нещата си текат по старо му и така 26 годинки.

26 години разруха и 1 полупромяна, която не променя нищо. Как да не се възрадваш?

като видим бЕлата златка да влиза в затвора след лечението в лудницата, ще ви повЕрвам на "важната стъпка"

"Никакви оставки - има-няма реформа". Това е положението.

Др-ю Иванов, вашия ментор другара Близнашки смъмри ли ви за реформата, или да? Последната беше ли орязана и сведена до едното нищо, или да? Крепите ли пожарникаря и собствените си властови позиции с цената на всичко или да? И що така, бе тоя?

протестъри,горди сте с него нали?

Реформата в здравеопазването е най-важната и трябва да бъде на първо место. Лекарските грешки трябва да престанат завинаги.

Какво чакате от Ицо Куция кон?Нищо не направи - най -добре да си ходи!

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

на тоя соросоид спонсориран от американски терористи не може да се вярва

и той ли е освобождавал альошата от наряд !?

Първото нещо, което бих направил на негово място, щеше да е да си подам оставката, след тая подигравка, която управляващите спретнаха с предложената от мен реформа. Явно дебелокожието е важна черта, за да си натиска човек парцалите поне 1 мандат на власт.

Горе главите, реформа няма да има! Всичко ще си остане по старому, и България пак ще е най-корумпираната страна!

Ами нали разбираш, че затова не си на неговото място! За да си министър се иска дупе, не е за дребни душици!

дира са ПСИХО десни кавали:)))

Да, ама не. Ако си подаде оставката, ще остане на дневен ред предложената от него реформа като алтернатива. Пазейки си местенцето, селски, узаконява и легитимира жалката подмяна и слага знак на равенство между нея и неговия проект. Службогонството не е за хвалба, а да стискат властта като наследство могат всички, особено по-простите.

евала баце. ТУРБОКОМУНИСТ МЕ ЗАНИТИ. ОРГИНАЛДЪ СИ

Бивш нередовен адвокате и настоящ фактор, затънали сте до ушите не в кал а в собствени материали. Досега къде бяхте 25 години? Дойдохте отдалече и чистико и се жертвате на "благо народу" да потънете в калта? Главният Мултак трябва да ви изчука по един паметник ...както сте накаляни.

След тоя изключително силен коментар, няма какво повече да се добави по темата. Такива неща, може да ги напише само един човек СИДЕРОВ. Ако не ги е казал той а друг-толкова по добре. Значи свестните в България са двама. Поздравления.

ГОЦЕ , БОЦЕ , КАРАКАЧАН И РАДАН СЕ ВОЗЯТ НА БАНАНА НА БАЙ АХМЕД ДОГАН :))))) ,,, ВЕЧНА ДРУЖБА БАНДИТИ :)))

Дори не е и от тази партия!!! Много сме....такива като Сидеров....Просто ЧАКАМЕ ДА МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО......Have a nice day

Проектът на министъра не е алтернатива. Ако беше малодушен, и си подаде оставката, следващият министър щеше да оттегли проекта!

Гарантирано от Трансформирания Бостан.

"Много от системите у нас имат тежки заболявания. Да се надяваме, че това са болести на растежа"... Ама много дълго растем, бе! Ще вземем да станем едни гиганти, не дай Боже...

#Десен сектор в Българския парламент са Опасни за Националната сигурност на БЪЛГАРИЯ.....

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира: него жалеят земя и небе, звяр и природа и певци песни за него пеят... Христо Ботев

Идиотизмът наследствен ли е или е заразен?

на това което говориш? Какво ти пишат във фейса хората които протестираха месеци наред?

долнопробен клеветник и налудничав идиот!Костов дойде в управлението на страната, когато в складовете за зърно на държавата имаше само 100 000 тона зърно, а до постъпването на новата реколта във хлебозаводите като брашно за хляб, имаше да минат цели 7-8 месеца!Народа го чакаше гладна смърт!Срива на брутния национален продукт беше с над 20%!Само след месец гладните хора щяха да се хвърлят на кървави бунтове и не се знаеше, кой щеше да е жив и кой умрял в онези страшни обстоятелства!Поставените пред гибел обикновени хора щяха да влязат в комунистическите имения и там да видят, как унищожителите на страната, си живеят разкошно и от сито по-сито!Ей тук, ви стегна много чепика и знаейки, че само той ще спаси положението се скрихте и затраяхте!Костов рязко раздвижи икономиката с реформите си и за по-малко от година тя беше преодоляла фаталните дефицити и предприятията действаха и даваха доход на работещите, който им гарантираше основните права на трудещи се хора, живеещи без заплаха за съществуването си!За четири години, при рязко подобрените обществено-икономически условия, над 600 000 новоучредени фирми можеха да дават работа и препитание на милиони хора и обществено-политическото състояние на страната беше напълно и безвъзвратно стабилизирано, чак и досега!Ако Костов, не беше се намесил по тоя перфектен начин като министър-председател, ти при очертаващите се страшни граждански вълнения или щеше да гниеш сега в някой трап или стреляйки срещу обречените на гладна смърт хора, от такива като тебе, щеше сигурно да си убил стотици невиновни за каквото и да е, протестиращи и бранещи правото си на живот граждани!Скрий си тъпия калпак и не се обаждай!

Този нещо централния му сървер е сдал багажа. Говори и твори глупост след глупост и то с мерак. Писна ми от тези политически недоразумения на природата.

Какви реформи , какви пет лева Бе мамул ??? Тия психо десни и пригласящите им мутри , "патриоти" и вся осталная сволач имитират дейност само и само за да се задържат на власт . Оставка бе олигофр*ни ....

тия глупости? Костов умря от страх като разбра че трябва да взима властта. Такива мръсни игри се играеха с хората в тия времена.. храните и останалите стоки се криеха.... Костов получи цялата власт и не посмя да направи лустрация...а цялата система беше в ръцете му.

се обръщат един към друг некадърника министър Христо Иванов и недоразумението Рамазан Кунев. Сами преценете каква съдебна реформа ни очаква!

по сцромно дела цато мине тогава приказки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слушай ве ,твоя кумир е един обикновен преподавател по Политикономия на социализма и всичко което натвори беше под нечия диктовка отвънка. Ако беше толкова умен още щеше да бъде в реалната политика, а той е в забвение и колчем се обади повечето разумни хора го псуват.

А другара Близнашки обади ли ти се да ти каже едно Машшалахх?

Какъв следващ министър? Щеше да има избори и вероятно ВНС. При този натиск от запад от от ГО, абсурд да ги бяха оставили да правят каквото им скимне. Сега подмяната е легитимирана от е тия.

Разкалян,разкалян терена,доколко?Сега ще се обадя на перхидролното атакуващо човече да видите какво се казва разкалване.

Това вече е наистина за психиатрична диагноза - Радан Кънев, който се провали гръмко с нелепия конституционен проект, който отиде в кошчето и се извъртя поне 5 пъти от първоначалните си позиции, казал, че виновна била... "безотговорната позиция на БСП", които направили били така,че да не можело да има мнозинство без ДПС в този парламент. Абе, тези хора вярват ли си на простотиите, които ръсят?! Щото ако си вярват, то и специализираното лечение няма да ги оправи!

Как си личи , че тоя министър е нищо не разбиращ новобранец!Не е проблема в Закона или Правилника , или в Наредбата !Проблема е във волята на власт имащите да спазват собствените си закони , наредби и правилници!Но....волята за корупция е по-силна от желанието да се борим с нея !Млад наивник или хитрец е тоя министър , който си плете своя мрежа за наивни шарани!

Ако питаш мене изобщо не си вярват. Верно има няколко много тъпи, но останалите пишат за пари. Не си ли забелязал какви простотии ръсят болните им мозъци. Ако бях на тях отдавна щях да се обеся.

Рамадан тотално се провали. Коалицията БОСТАН бетонира ДПС във властта. Този учил недоучил за какво изобщо го пускат. Пълен провал са министрите на РБ

Попитах сутринта протестна мрежа КОЙ КОЙ КОЙ пи с Местан кафе и кой му прави фелацио после.