Коментари - Иванов: Разпечатките закъсняха, има атентат, не провокация | Днес.dir.bg

Иванов: Разпечатките закъсняха, има атентат, не провокация

Правосъдният министър Христо Иванов заяви, че "размахването на телефонна разпечатка" от новия представляващ ВСС Димитър Узунов вече не би доказало нищо.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Разпечатките закъсняха, има атентат, не провокация | Днес.dir.bg

Коментари

Странно при правителството на Борисов? Зададеш писмено въпрос /изпратен по емейл/ към министъра на правосъдието Христо Иванов и след 2-3 седмици разбереш, че си е подал оставката. Нямаш право да питаш дори, така ли?

наи свестня министар досега,но такива не са угодни на мафиотите.а този пак яне янев е такав смешник,нешастник и двуличник,че нямам думи-саветник на борисов.борисов е станал като жена клукарка.така сам казал,ама такав смс сам пуснал ,ама времето в сандански е хубаво,а стига подлост,ясно е всичко

Въпросът би трябвало да звучи така: Има ли нужда България от съдебна система? И отговорът: Ако е като тази от последните 20 години- НЕ. Самото съществуване на съдебната система в този и вид е обида за всеки що-годе интелигентен българин. Тотално разграждане на сегашните и структури и изграждане на нови от юристи незаемали ръководни длъжности през последните 20 години.

Какви разпечатки, какви пет лева? Тоя, който е изпратил SMS-а, може да си има "червен" телефон за връзка с Тиквата. А може да изпратил съобщението от телефона на жена си, тъща си и пр. Когато Тиквата и Янето представят телефонни разпечатки, тогава ще излезе истината, ама...

нареЧЕНА иванов той на всичко е готов да....л... а да цапа еее много МЕКЕРЕТА СЕ НАВЪДИХА СЛЕД САКРАЛНАТА ДАТА 10.11.1989 =====================================

A сега пак излезте да разговаряте с облечените в тоги съдии! Tе не са корумпирани, ама никак.

ЧЕТИ ПЕДАЛ КАК Е ПРИВЪРШИЛ САТРАПА стефанаки стамб и ти ще си така БАКЪК

Тоя па какви глупости говори за атентати като и на малките деца е ясно, че правосъдната система е марионетка на мафията и е подразделение на топлофикациите, изпълнява всякакви поръчки за узаконяване на рекет и реформата и не става с атентати, а с един Пиночет , един стадион и един взвод за разтрел.

1ДОЛАР -90РУБЛИ.Този е курса днес.Другарите свършиа май доларите и настава големо квичиене.

Това е новината че вече обмените бюра са свършили зелените пари

Прилича на еврейн.

....с какво се занимават във ВСС!!!!! Не ги интересува броя на нерешените,броя на затлачените, на отложените за години дела.... Не ги интересуват правилните,неправилните решения и присъди.... Интересува ги САМО и ЕДИНСТВЕНО КЛЮКАТА! Но явно някой пък по този начин в момента решава да клати правителството и да трупа дивиденти!!! Долна история!!!!!!

,,..Правосъдният министър Христо Иванов заяви, че "размахването на телефонна разпечатка" ...??? казва се ,,бившият..,,!!! да сте чували някои с отнети професионални ,,права,, да стане министър в ,,сферата,, на ,,отнетите си права,,??? всичко е възможно ако си ,,протестър,,!!!

Не му понесе работата като министър. Остава на поста "Революционер". Като свали властта и със 7 депутата ще направи реформата.

На Христо Иванов по му приляга да надува протестърски вувузел, от колкото да прави съдебни реформи

ТОЯ ВСС КАКВО СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА ТА НИМА ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ОСЪДИТЕ ЕДИН ДОНОСНИК И ДА ГО ИЗХВЪРЛИТЕ ПОЗОРНО????!!!! КАКВО ДОВЕРИЕ ЧАКАТЕ ОТ ХОРАТА ПИТАМ ВИ.......... ТО ВИЕ НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ ТА ХОРАТА ДА ВИ ВЯРВАТ...............СРАМ СРАМ СРАМ И ГОЛЯМ ПОЗОР ....ВИЕ ДО ЕДНИ ТАМ СТЕ ЗА ТРИБУНАЛ НЕ ДА РАЗДАВАТЕ ПРАВОСЪДИЕ......... ХАЙДЕ АКО ИМАТЕ МОРАЛ ДОСТОЙНСТВО И ТОПКИ ОСТАВЕТЕ УЗУНОВ САМ ПОДАЙТЕ СЕ ОСТАВКИТЕ И НА ПРОТЕСТ........ХАЙДЕ МОЛЯ ДА ВИ ВИДИМ!ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧАКА!?

Можете да си представите какви съдии н и решеват съдбите смао като чуете предложението "Покажи си разпечатката на телефона". Как ще си покажа разпечатката на всеки , който му е хрумнало и на какво основание? Никакво възпитание, уважение и достолепност. Евтини скандали и нищо. Като махленки сте.

Те точно тея не ти решават съдбата, защото ВССе постоянно действащ орган и членовете му не гледат дела.

ДСБ са боклуци, по-големи и от БСП. Какво значение има някакъв есемес? Не е ли по важно какви ги вършат "преподобните". За народа те са прасета в кочина и за всеки , включително и за Борисов досега с тях е умърсителен. Дружинката на Иванов и Лазар се прави на света вода, едновременно с подличкото овладяване на софийските съдилища.

Най-после г-н Иванов е в нормалното си амплоа - НПО активист, плюещ по държавните структури. не че структурите не го заслужават.

Значи ако застрелям някого с чужд пистолет, мога да покажа просто, че с моя пистолет не е стреляно и да съм извън подозрение, при положение, че върху чуждия си стоят отпечатъците ми?

най тъпия министър,ходи да се рови в делта на СГС, а реве че искал да прави реформа

а ти си бръснач

Ох, най-после отново Кънев , Иванов и останалата част от ротата "ДСБ", залегнаха на удобната за тях позиция, от която могат да хвърлят бомбастични обвинения,намерения и прогнози. Докато бяха в управлението усетиха, че къде-къде е по-лесно да оплакваш демокрацията, да се разочароваш и дистанцираш от глупавото правителство и още по-глупавия електорат, дето три пъти го избира, вместо да се запретнеш и свършиш нещо като хората. Очевидно са създадени за лабораторни(!) демонстрации, а не за приложение в практиката - на тях не им трябва власт, а внимание,прожектори и дребни .

Трепане и това е бе каво само се правим на либерални не разбирам???

коригирайте заглавието, той е бивш правосъден министър, не ми е ясно защо е този театър, та нали правосъдния министър ръководи заседанията на ВСС и в същото време е подчинен на министър председателя(независимо кой е той) За какви къртици говорим и за каква независимост. Просто да престанат с този долнопробен театър и да се хванат да заслужат заплатите .

Тежко е наследството в съдебната система, останало от пребиваването на г-н Христо Иванов - Бойкикев на поста министър на правосъдието.

няма да се плашите всичко е по старо му ,далавера е имало и винаги ще има ,тия там за заплати нестоят

"Правосъдният министър Христо Иванов заяви, че ..... " Че кога стана пак министър?!

АМА МОЛЯВИ СЕ !!! КАК МОЖЕ С ЕДНО КЪПАНЕ И САПУН ДА СТАНЕШ НЕПОРОЧЕН ? АМИ ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЯХА ДА СА ДЕВСТВЕНИ !!! АМА МНОГО ВЪ МОЛЯ !!!

Г-н Иванов !!!Вие, КОЙТО предложихте, конституционните промени, след като знаехте че партиите, които седят зад правителството, нямат квалифицирано мнозинство за да минат? И това, може единствено да се случи, след КОМПРОМИС!!!Какво направихте, след това, напускайки правителството?Провокация или АТЕНТАТ.

Боже докъде я докараха ВСС и Министър председателя на България да се занимават с SMS-и и клюки /кой какво казал/. Няма такава простотия и селяндурщина по света на такова високо ниво, а тези хора управляват България. Не е важно кой какво говори, а кой какво прави - съдебната система е най-привилигированата и корумпирана в България, а Боко е най-ненаситния за власт и най-много кредити на гърба на народа той изтегли. Докато не се изберат експерти да ни управляват, а не партийни некадърници няма да се оправим.

Решение на проблемите във ВСС може да даде единствено лицето ,което го сътвори.Ако има поне малко доблест и морал Борисов може да посочи къртицата.Колкото по бързо го направи,толкова по-добре за всички.

точно така. страх ги е обаче да му го поискат..

С публичните си изяви, Хр. Иванов опорочава още повече съдебната система.

УТОЧНЕНИЕ. Телефонна разпечатка се прави по решение 1. на собственика на телефона 2. по съдебно решение. ЗНАЧИ- съдебно решение тук няма. Узунов сам ще си поиска такава. НА КОЙ ОТ НЯКОЛКОТО ТЕЛЕФОНА КОИТО ИМА?

Много си зле !!! На този телефон, от който е получено съобщението ..

ИМА АТЕНТАТ ! И ВСИЧКИ СЕ НААКАЛИ, В СУМАТОХАТА НЯКОЙ ПУСНАЛ И ВЕНТИЛАТОРА И СЕГА СА И С ЛУНИЧКИ !

Направо ми паднаха в очите тези хора. А учени хора - съдии, прокурори. Къде е атентат, къде е някакъв SMS !? Боричкат се там за позиции, но защо трябва целият народ да се занимава. Че тяхното поведение е недостойно !

Лошото, Станков, е че средностатистическият овчи гласоподавател е точно като вас - без никаква идея за правосъдие и с представата, че Конституцията и разделението на властите са някакви предавания по телевизията. Вие си гледате вашето - има ли магистрали, строим ли метро, ама си мислите, че каквото се случва на институционно ниво в държавата не ви засяга. Да, ама не, Станков. Лошите неща в държавата - корупция, беззаконие, безнаказаност, злоупотреба с публични ресурси се получават точно защото си гледаш само в твоята малка паничка и си мислиш, че каквото е извън нея не те засяга. Само че паничката ти е малка и ръждясала точно поради тази причина.

Те само бастуни като тебе могат да станат адвокати на такива миндили като тези от ВСС, заедно с онзи горе от снимката... вече 26 години някой им пречи да си свършат работата...

Ако оставим за момент настрана скандалите във ВСС, бих искал да попитам, кой е упълномощавал Христо Иванов за черната станция на българската съдебна система и чии нареждания изпълнява? Защото той е само един пропаганден рупор. Искам и да го попитам след като има атентат - къде е убития? Или атентатът е недотам успешен? И да го посъветвам да спре да се упражнява върху неща, които дълбоко не разбира и оценява погрешно. Защото човек без грам практически опит, не може да ВЕЛИКИЯТ ГУРУ на реформата, особено след като я е изоставил по средата на пътя!

Христо Иванов ли ще сменя съдебната система ??? Той, горкият, не е на ясно със себе си, а ще сменя системи.

Червените папагали искат да се проговори на руски и тук да шляпа руски ботуш, но не им се отваря парашутеца навреме и сега са разпльокани гнили домати. Даже някои повтарят , че ще спасяват държавата с руски маниери. Мисля, че като бебета много шамари са отнесли и още им е замаяно в главите.

Спукана гума ... Зелен папгал, парашути разни и гнили домати. Сигурно са те били много по главата. Я повтори пак, да се види за какво става дума

Искат го Пеевски и медиите му , за да краде заедно с руските другаре, не може да преживее , че го отрязаха да строи путока заедно с Тимченко-касичката на Путин и съдружник на зет му. Обещаха нещо и на Дуан и той се върна, а и боко се договаря с тях.

Единственото свястно мещо, което е сътворил Хр. Иванов е, че си подал оставката. И Борисов - че я е приел.

Триумвират Тиквун, Цацо, Пеевски с подкрепата на Дуан . Съдът под опеката на Ченге -мутра , прокурор кариерист масон и под пълен контрол на мафията, народът си трайка и плюе правозащитниците под свирката на свинчовсите медии, а мафията го ощетява с милиарди и не дай се боже да попадне в ръцете на съдената система.

С ФЕКАЛИИ ВСИЧКИТЕ ! АТЕНТАТИ С ЛАЙНА НЕ СТАВАТ, ТРЯБВАТ БОМБИ !!! :-)

не знам дали греша,но този случай ми напомня на филма"Twin Peaks"-т.е. "совите не са това,което са"!!! без да се превръщам в защитник или да обвинявам някого,но сценарий като този сме виждали и по-рано, а на такива театри са способни само едни много добре обучени от"матрицата"-майката хора!!! номенклатурата е във възход отново! тия няма да се предадът,докато не свалят това правителство и не захапят кокала отново. в същият момент верните на сегашният"режим",ще станат верни на следващия ей тъй на заради Kокала ... и така до края на света!!!

Този е една партия с радан.Скоро и за него ще има папараци, а той с отворена цицка!!!

Аман от милиционери в тази държава бе! Ей на - и фейса на кадровия орган и той мильо! А знайно е от време оно: от ченге - "ченгеджийски номера"!;о) Бъчиии, разбра ли кой клати стабилността на правителството и държавата - ще ти помогна малко с инициалите Д.У.!;о)

Вече 25 години всички ние се наслаждаваме на демократичните ценности - свобода, равноправие, справедливост, плурализъм и бла, бла... Кажете ми освен, че сте свободни да напуснете държавата в някаква посока /т.е. няма да ви спрат нашите гранични контролни органи, но може би други/, какво ново положително, човешко и демократично се реализира от тази идеология по нашите земи?! Сега масата хора са свободни да бъдат бедни, угнетени от безправито и липсата на вродената чисто човешка справедливост и нещастни поради липсата на перспектива от всякакво естество. Някви човечета се карат и се замерят с компромати, кой на кого пратил sms и т.н., все едно има някакво значение на нашето битие. Това е толкова значимо, колкото едно епидермално съпреживяване в къщата на Биг брадър. Разликата с преди 1989г. е, че сега не можем да си пуснем децата свободно на вън, знаем отлично, че няма смисъл да се оплакваме, когато станем жертва на някакво посегателство, новите тъпоглави веломожи са назначени чрез избори /т.е. вменяват ни, че ние сме си ги избрали/, мръсотията във всякакъв смисъл ни залива отвсякъде, болниците или не стават за нищо, или са много скъпи, просяци и сакати мангали навсякъде по улиците, ръгат се с ножове за по 20 лева, обсебват се работещи бизнеси, имигранти минават през границата ни като нож през масло и още 2 страници нови придобивки! Ако продължаваме да сме такива скотове, ще погребем децата си!!!

е следствие от "СМС" във властта!

Всичко това е заради самите нас. Голям кеф беше, когато излязохме при избора на хипопотама да шеф на Д*н3. Във всяка една по-добра демокрация /Белгия, Германия, Холандия, Австрия, Швейцария, Швеция, Финландия, Исландия, Норвегия, Франция, Великобритания и т.н. при такъв водевил като този от последните няколко дни и премиер и най-висшия съдебен орган нямаше да са на същите позиции. Тук никой няма смелост и достойнство! Напускат заседанието на ВСС, но не напускат съда! Ако премиера ни беше достатъчно смел, щеше да каже, кой му изпратил смс-а и готово, кво щеше да стане?! В такива ситуации трябва да се действа малко по-"тоталитарно", решително и без компромиси, спечели хората на своя страна, пък да става каквото ще!

След като четох на дълго и широко доста статии, в повечето случай твърде неразбираеми и след като изледах мелодраматичните изпълнения в стил ощипани моми в мен остана само фразата"И ах майна що свински черва са се навързале у съдбната ни система.

Бе този космат талибан нали го изритаха? Какво пак му се дава думата, нито е компетентен, нито е показал нещо съществено в мижавата си кариера. Нека си кюта във фондациите и да точи чикийката за следващите протести.

всичките сте за бесилото господа управляващи

Да! Може ли да гарнирам мероприятието и с още няколко човечета от жадно чакащите за власт?!

Узунов обаче твърди, че дори няма телефона на Бойко Борисов. Важното е че имаш телефона на Янка с голямата .....

Атентатори и сводници само в нашата мила държава. Избихме се като пилци из улиците и малките градове, атентат било СМС а, ББ направи от Янето продажна жрица, а уж щеше да го уволнява... това не ви ли прилича на сводничество? Ей, затънали сме до гушата от престъпни елементи.

Коментари - Иванов: Разпечатките закъсняха, има атентат, не провокация | Днес.dir.bg

Иванов: Разпечатките закъсняха, има атентат, не провокация

Правосъдният министър Христо Иванов заяви, че "размахването на телефонна разпечатка" от новия представляващ ВСС Димитър Узунов вече не би доказало нищо.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Разпечатките закъсняха, има атентат, не провокация | Днес.dir.bg

Коментари

Странно при правителството на Борисов? Зададеш писмено въпрос /изпратен по емейл/ към министъра на правосъдието Христо Иванов и след 2-3 седмици разбереш, че си е подал оставката. Нямаш право да питаш дори, така ли?

наи свестня министар досега,но такива не са угодни на мафиотите.а този пак яне янев е такав смешник,нешастник и двуличник,че нямам думи-саветник на борисов.борисов е станал като жена клукарка.така сам казал,ама такав смс сам пуснал ,ама времето в сандански е хубаво,а стига подлост,ясно е всичко

Въпросът би трябвало да звучи така: Има ли нужда България от съдебна система? И отговорът: Ако е като тази от последните 20 години- НЕ. Самото съществуване на съдебната система в този и вид е обида за всеки що-годе интелигентен българин. Тотално разграждане на сегашните и структури и изграждане на нови от юристи незаемали ръководни длъжности през последните 20 години.

Какви разпечатки, какви пет лева? Тоя, който е изпратил SMS-а, може да си има "червен" телефон за връзка с Тиквата. А може да изпратил съобщението от телефона на жена си, тъща си и пр. Когато Тиквата и Янето представят телефонни разпечатки, тогава ще излезе истината, ама...

нареЧЕНА иванов той на всичко е готов да....л... а да цапа еее много МЕКЕРЕТА СЕ НАВЪДИХА СЛЕД САКРАЛНАТА ДАТА 10.11.1989 =====================================

A сега пак излезте да разговаряте с облечените в тоги съдии! Tе не са корумпирани, ама никак.

ЧЕТИ ПЕДАЛ КАК Е ПРИВЪРШИЛ САТРАПА стефанаки стамб и ти ще си така БАКЪК

Тоя па какви глупости говори за атентати като и на малките деца е ясно, че правосъдната система е марионетка на мафията и е подразделение на топлофикациите, изпълнява всякакви поръчки за узаконяване на рекет и реформата и не става с атентати, а с един Пиночет , един стадион и един взвод за разтрел.

1ДОЛАР -90РУБЛИ.Този е курса днес.Другарите свършиа май доларите и настава големо квичиене.

Това е новината че вече обмените бюра са свършили зелените пари

Прилича на еврейн.

....с какво се занимават във ВСС!!!!! Не ги интересува броя на нерешените,броя на затлачените, на отложените за години дела.... Не ги интересуват правилните,неправилните решения и присъди.... Интересува ги САМО и ЕДИНСТВЕНО КЛЮКАТА! Но явно някой пък по този начин в момента решава да клати правителството и да трупа дивиденти!!! Долна история!!!!!!

,,..Правосъдният министър Христо Иванов заяви, че "размахването на телефонна разпечатка" ...??? казва се ,,бившият..,,!!! да сте чували някои с отнети професионални ,,права,, да стане министър в ,,сферата,, на ,,отнетите си права,,??? всичко е възможно ако си ,,протестър,,!!!

Не му понесе работата като министър. Остава на поста "Революционер". Като свали властта и със 7 депутата ще направи реформата.

На Христо Иванов по му приляга да надува протестърски вувузел, от колкото да прави съдебни реформи

ТОЯ ВСС КАКВО СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА ТА НИМА ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ОСЪДИТЕ ЕДИН ДОНОСНИК И ДА ГО ИЗХВЪРЛИТЕ ПОЗОРНО????!!!! КАКВО ДОВЕРИЕ ЧАКАТЕ ОТ ХОРАТА ПИТАМ ВИ.......... ТО ВИЕ НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ ТА ХОРАТА ДА ВИ ВЯРВАТ...............СРАМ СРАМ СРАМ И ГОЛЯМ ПОЗОР ....ВИЕ ДО ЕДНИ ТАМ СТЕ ЗА ТРИБУНАЛ НЕ ДА РАЗДАВАТЕ ПРАВОСЪДИЕ......... ХАЙДЕ АКО ИМАТЕ МОРАЛ ДОСТОЙНСТВО И ТОПКИ ОСТАВЕТЕ УЗУНОВ САМ ПОДАЙТЕ СЕ ОСТАВКИТЕ И НА ПРОТЕСТ........ХАЙДЕ МОЛЯ ДА ВИ ВИДИМ!ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧАКА!?

Можете да си представите какви съдии н и решеват съдбите смао като чуете предложението "Покажи си разпечатката на телефона". Как ще си покажа разпечатката на всеки , който му е хрумнало и на какво основание? Никакво възпитание, уважение и достолепност. Евтини скандали и нищо. Като махленки сте.

Те точно тея не ти решават съдбата, защото ВССе постоянно действащ орган и членовете му не гледат дела.

ДСБ са боклуци, по-големи и от БСП. Какво значение има някакъв есемес? Не е ли по важно какви ги вършат "преподобните". За народа те са прасета в кочина и за всеки , включително и за Борисов досега с тях е умърсителен. Дружинката на Иванов и Лазар се прави на света вода, едновременно с подличкото овладяване на софийските съдилища.

Най-после г-н Иванов е в нормалното си амплоа - НПО активист, плюещ по държавните структури. не че структурите не го заслужават.

Значи ако застрелям някого с чужд пистолет, мога да покажа просто, че с моя пистолет не е стреляно и да съм извън подозрение, при положение, че върху чуждия си стоят отпечатъците ми?

най тъпия министър,ходи да се рови в делта на СГС, а реве че искал да прави реформа

а ти си бръснач

Ох, най-после отново Кънев , Иванов и останалата част от ротата "ДСБ", залегнаха на удобната за тях позиция, от която могат да хвърлят бомбастични обвинения,намерения и прогнози. Докато бяха в управлението усетиха, че къде-къде е по-лесно да оплакваш демокрацията, да се разочароваш и дистанцираш от глупавото правителство и още по-глупавия електорат, дето три пъти го избира, вместо да се запретнеш и свършиш нещо като хората. Очевидно са създадени за лабораторни(!) демонстрации, а не за приложение в практиката - на тях не им трябва власт, а внимание,прожектори и дребни .

Трепане и това е бе каво само се правим на либерални не разбирам???

коригирайте заглавието, той е бивш правосъден министър, не ми е ясно защо е този театър, та нали правосъдния министър ръководи заседанията на ВСС и в същото време е подчинен на министър председателя(независимо кой е той) За какви къртици говорим и за каква независимост. Просто да престанат с този долнопробен театър и да се хванат да заслужат заплатите .

Тежко е наследството в съдебната система, останало от пребиваването на г-н Христо Иванов - Бойкикев на поста министър на правосъдието.

няма да се плашите всичко е по старо му ,далавера е имало и винаги ще има ,тия там за заплати нестоят

"Правосъдният министър Христо Иванов заяви, че ..... " Че кога стана пак министър?!

АМА МОЛЯВИ СЕ !!! КАК МОЖЕ С ЕДНО КЪПАНЕ И САПУН ДА СТАНЕШ НЕПОРОЧЕН ? АМИ ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЯХА ДА СА ДЕВСТВЕНИ !!! АМА МНОГО ВЪ МОЛЯ !!!

Г-н Иванов !!!Вие, КОЙТО предложихте, конституционните промени, след като знаехте че партиите, които седят зад правителството, нямат квалифицирано мнозинство за да минат? И това, може единствено да се случи, след КОМПРОМИС!!!Какво направихте, след това, напускайки правителството?Провокация или АТЕНТАТ.

Боже докъде я докараха ВСС и Министър председателя на България да се занимават с SMS-и и клюки /кой какво казал/. Няма такава простотия и селяндурщина по света на такова високо ниво, а тези хора управляват България. Не е важно кой какво говори, а кой какво прави - съдебната система е най-привилигированата и корумпирана в България, а Боко е най-ненаситния за власт и най-много кредити на гърба на народа той изтегли. Докато не се изберат експерти да ни управляват, а не партийни некадърници няма да се оправим.

Решение на проблемите във ВСС може да даде единствено лицето ,което го сътвори.Ако има поне малко доблест и морал Борисов може да посочи къртицата.Колкото по бързо го направи,толкова по-добре за всички.

точно така. страх ги е обаче да му го поискат..

С публичните си изяви, Хр. Иванов опорочава още повече съдебната система.

УТОЧНЕНИЕ. Телефонна разпечатка се прави по решение 1. на собственика на телефона 2. по съдебно решение. ЗНАЧИ- съдебно решение тук няма. Узунов сам ще си поиска такава. НА КОЙ ОТ НЯКОЛКОТО ТЕЛЕФОНА КОИТО ИМА?

Много си зле !!! На този телефон, от който е получено съобщението ..

ИМА АТЕНТАТ ! И ВСИЧКИ СЕ НААКАЛИ, В СУМАТОХАТА НЯКОЙ ПУСНАЛ И ВЕНТИЛАТОРА И СЕГА СА И С ЛУНИЧКИ !

Направо ми паднаха в очите тези хора. А учени хора - съдии, прокурори. Къде е атентат, къде е някакъв SMS !? Боричкат се там за позиции, но защо трябва целият народ да се занимава. Че тяхното поведение е недостойно !

Лошото, Станков, е че средностатистическият овчи гласоподавател е точно като вас - без никаква идея за правосъдие и с представата, че Конституцията и разделението на властите са някакви предавания по телевизията. Вие си гледате вашето - има ли магистрали, строим ли метро, ама си мислите, че каквото се случва на институционно ниво в държавата не ви засяга. Да, ама не, Станков. Лошите неща в държавата - корупция, беззаконие, безнаказаност, злоупотреба с публични ресурси се получават точно защото си гледаш само в твоята малка паничка и си мислиш, че каквото е извън нея не те засяга. Само че паничката ти е малка и ръждясала точно поради тази причина.

Те само бастуни като тебе могат да станат адвокати на такива миндили като тези от ВСС, заедно с онзи горе от снимката... вече 26 години някой им пречи да си свършат работата...

Ако оставим за момент настрана скандалите във ВСС, бих искал да попитам, кой е упълномощавал Христо Иванов за черната станция на българската съдебна система и чии нареждания изпълнява? Защото той е само един пропаганден рупор. Искам и да го попитам след като има атентат - къде е убития? Или атентатът е недотам успешен? И да го посъветвам да спре да се упражнява върху неща, които дълбоко не разбира и оценява погрешно. Защото човек без грам практически опит, не може да ВЕЛИКИЯТ ГУРУ на реформата, особено след като я е изоставил по средата на пътя!

Христо Иванов ли ще сменя съдебната система ??? Той, горкият, не е на ясно със себе си, а ще сменя системи.

Червените папагали искат да се проговори на руски и тук да шляпа руски ботуш, но не им се отваря парашутеца навреме и сега са разпльокани гнили домати. Даже някои повтарят , че ще спасяват държавата с руски маниери. Мисля, че като бебета много шамари са отнесли и още им е замаяно в главите.

Спукана гума ... Зелен папгал, парашути разни и гнили домати. Сигурно са те били много по главата. Я повтори пак, да се види за какво става дума

Искат го Пеевски и медиите му , за да краде заедно с руските другаре, не може да преживее , че го отрязаха да строи путока заедно с Тимченко-касичката на Путин и съдружник на зет му. Обещаха нещо и на Дуан и той се върна, а и боко се договаря с тях.

Единственото свястно мещо, което е сътворил Хр. Иванов е, че си подал оставката. И Борисов - че я е приел.

Триумвират Тиквун, Цацо, Пеевски с подкрепата на Дуан . Съдът под опеката на Ченге -мутра , прокурор кариерист масон и под пълен контрол на мафията, народът си трайка и плюе правозащитниците под свирката на свинчовсите медии, а мафията го ощетява с милиарди и не дай се боже да попадне в ръцете на съдената система.

С ФЕКАЛИИ ВСИЧКИТЕ ! АТЕНТАТИ С ЛАЙНА НЕ СТАВАТ, ТРЯБВАТ БОМБИ !!! :-)

не знам дали греша,но този случай ми напомня на филма"Twin Peaks"-т.е. "совите не са това,което са"!!! без да се превръщам в защитник или да обвинявам някого,но сценарий като този сме виждали и по-рано, а на такива театри са способни само едни много добре обучени от"матрицата"-майката хора!!! номенклатурата е във възход отново! тия няма да се предадът,докато не свалят това правителство и не захапят кокала отново. в същият момент верните на сегашният"режим",ще станат верни на следващия ей тъй на заради Kокала ... и така до края на света!!!

Този е една партия с радан.Скоро и за него ще има папараци, а той с отворена цицка!!!

Аман от милиционери в тази държава бе! Ей на - и фейса на кадровия орган и той мильо! А знайно е от време оно: от ченге - "ченгеджийски номера"!;о) Бъчиии, разбра ли кой клати стабилността на правителството и държавата - ще ти помогна малко с инициалите Д.У.!;о)

Вече 25 години всички ние се наслаждаваме на демократичните ценности - свобода, равноправие, справедливост, плурализъм и бла, бла... Кажете ми освен, че сте свободни да напуснете държавата в някаква посока /т.е. няма да ви спрат нашите гранични контролни органи, но може би други/, какво ново положително, човешко и демократично се реализира от тази идеология по нашите земи?! Сега масата хора са свободни да бъдат бедни, угнетени от безправито и липсата на вродената чисто човешка справедливост и нещастни поради липсата на перспектива от всякакво естество. Някви човечета се карат и се замерят с компромати, кой на кого пратил sms и т.н., все едно има някакво значение на нашето битие. Това е толкова значимо, колкото едно епидермално съпреживяване в къщата на Биг брадър. Разликата с преди 1989г. е, че сега не можем да си пуснем децата свободно на вън, знаем отлично, че няма смисъл да се оплакваме, когато станем жертва на някакво посегателство, новите тъпоглави веломожи са назначени чрез избори /т.е. вменяват ни, че ние сме си ги избрали/, мръсотията във всякакъв смисъл ни залива отвсякъде, болниците или не стават за нищо, или са много скъпи, просяци и сакати мангали навсякъде по улиците, ръгат се с ножове за по 20 лева, обсебват се работещи бизнеси, имигранти минават през границата ни като нож през масло и още 2 страници нови придобивки! Ако продължаваме да сме такива скотове, ще погребем децата си!!!

е следствие от "СМС" във властта!

Всичко това е заради самите нас. Голям кеф беше, когато излязохме при избора на хипопотама да шеф на Д*н3. Във всяка една по-добра демокрация /Белгия, Германия, Холандия, Австрия, Швейцария, Швеция, Финландия, Исландия, Норвегия, Франция, Великобритания и т.н. при такъв водевил като този от последните няколко дни и премиер и най-висшия съдебен орган нямаше да са на същите позиции. Тук никой няма смелост и достойнство! Напускат заседанието на ВСС, но не напускат съда! Ако премиера ни беше достатъчно смел, щеше да каже, кой му изпратил смс-а и готово, кво щеше да стане?! В такива ситуации трябва да се действа малко по-"тоталитарно", решително и без компромиси, спечели хората на своя страна, пък да става каквото ще!

След като четох на дълго и широко доста статии, в повечето случай твърде неразбираеми и след като изледах мелодраматичните изпълнения в стил ощипани моми в мен остана само фразата"И ах майна що свински черва са се навързале у съдбната ни система.

Бе този космат талибан нали го изритаха? Какво пак му се дава думата, нито е компетентен, нито е показал нещо съществено в мижавата си кариера. Нека си кюта във фондациите и да точи чикийката за следващите протести.

всичките сте за бесилото господа управляващи

Да! Може ли да гарнирам мероприятието и с още няколко човечета от жадно чакащите за власт?!

Узунов обаче твърди, че дори няма телефона на Бойко Борисов. Важното е че имаш телефона на Янка с голямата .....

Атентатори и сводници само в нашата мила държава. Избихме се като пилци из улиците и малките градове, атентат било СМС а, ББ направи от Янето продажна жрица, а уж щеше да го уволнява... това не ви ли прилича на сводничество? Ей, затънали сме до гушата от престъпни елементи.