Той и кандидатът за вицепрезидент Павел Шопов заедно с народния представител Венцислав Лаков посетиха традиционния есенен панаир в града и разговаряха с търговци и посетители, предаде БТА.

След това те участваха в митинг, на който официално бе представен кандидатът на "Атака" за кмет на община Враца - Венчо Кръстев. България днес е турцизирана, колонизирана и мафиотизирана държава, заяви на митинга Волен Сидеров, като подчерта, че единствено българските националисти се борят за интересите на хората.

Преди две години "Атака" подкрепи ГЕРБ, защото като истински националист уважавам избора на българския народ, каза той и допълни, че са мислели, че новото управление ще работи за народа си.

Сега управляващите работят само за себе си и "това не е държавна политика, която можем и трябва да подкрепим", подчерта кандидатът за президент на "Атака".

Отбелязвайки, че в Северозападна България навсякъде е срещнал разруха, безработица и бедност, Волен Сидеров обвини властта, че се откъснала, изолирала и обградена с пазачи, е станала глуха за болката и проблемите на своя народ. Той допълни, че "Атака" е дала доверието си на кредит на управляващите, но това доверие вече е подложено на ревизия.

Посещението на кандидат-президентската двойка на "Атака" започна в Мездра, където Сидеров и Шопов са разговаряли с кандидатите за кметове в общината. Програмата включва още посещение в село Софрониево, където ще бъде открит нов клуб на партията, среща с изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов и митинг в Козлодуй.