Коментари - Пуснаха запис с Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков, от ПП също го публикуваха | Днес.dir.bg

Коментари - Пуснаха запис с Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков, от ПП също го публикуваха | Днес.dir.bg

Коментари

Малоумната ни прокоратура пак ли ще си седи на ушите и ще се прави на нечула и неразбрала? За какво взимат заплати тия нищопраещи некадърници? Явно нещата накрая ще опрат до сопите, просто махалото вече отиде много надалеч!

А така, правилно казваш. Защо ни е изобщо проокураатура?

sawo

Тролчо, няма никакво престъпление, затова прокуратурата нищо не е тръгнала да прави. Големи напъни правите тука за жълти стотинки, браво на вас, още можете.

Вече изтече и скандален запис номер 3 , как се вкарва в списъка Магнитски. Герои отново са ПП.

За съжаление, повечето българи не схващат, че и двете страни в тази история( а иначе и ДПС) също служат на овчарите от къщурката на Козяк 16. Наглосаксонците типично в тхенен стил обичат да играят на сигурно и планират нещата ВИНАГИ да са с многопосочни ползи когато става дума за техните интереси. Но масата българи станаха емоционални, и лохическото мислене не им е сила вече

За това ще гласувам за Възраждане. Те поне са последователни и не са ги хванали в корупция /за сега/. Плюха по къщата на Костадинов, 85 кв.м. в село до Варна. Ако това е корупция.......

Както и да го премяташ, неофициалния кеш си е подкуп. На Бойко неофициалния кеш на шкафчето беше абсолютно същата работа. И ако пак се намерят идиоти да гласуват за тези, евала!

"За всеки влак си има пътници" така,че ще се намерят идиоти да гласуват и за Герб и за ППДБ,но дано този път са по-малко.

- Томиславе на прост човек кво се набива? - На колегата германец, на колегата унгарец с 200! - П К П - и т. н.

Абе хора, Парапетка нали си гледаше детето? Или като става въпрос за записи е "първа на тампона"... :) Пък после не било вярно че няма лоша реклама...

Косто Копейката е отпадък-на-отпадъците! И те така!

Зная, че вашата клика сте заблудени хора, но тук говорим за ППДБ. Едно си папагал знае, едно си бае....

ББ е започнал да оглежда белите Секвой!

заливат околовръстното на София. Някой ще се заинтересува ли от къде са им парите?

Вие нали имате много кеш

Те са парламентарно представена партия с достатъчно официални средства от субсидия. Когато не се краде има пари за реклама. Ти гледай на твоите хора от къде са им парите.

Нищо особено не е този запис в сравнение с предишния, изваден от Радостин Василев.

прави сметка, щом след записа на руди гела стотици хиляди идиоти, като тях и хиляди машини пак гласуваха за тях, че дори и втори станаха!

Няма да се изненадам, ако това е поредното доказателство за множеството " маскари" ,които ни владеят на отделни периоди.Но!!! Проблем на сигурността на нацията ни и съществуването на държавата България да се покаже публично КОИ, КАК,КОГА, КЪДЕ , С КАКВО, С КАКВА ЗАДАЧА И ОТ КОГО ИМ Е ВЪЗЛОЖЕНА! Ако, това не се изиска от Президента, Парламента, Премиера, Върховен съд, Главна прокуратура, Съюза на адвокатите..... и не се получи отговор ще означава,че българите няма независимост и свобода.Единствените, които се опитват да правят нещо са някои журналисти. Тъжна реалност!

Асен преди да ограби съдружниците си в Лондон е работил за консултантска компания която (преди да фалира след скандали) е правила проекти в Африка. Как се правят проекти в Африка? С много корупция и комисионни. Киро пък в Канада е работил за някакъв който искал да продава чипс на китайците. Така, че това е нивото на новите юпита.

мърша стига лъга напосоки

Прочети за Монитор Груп на Майкъл Портър, бивш даскал на Асен и Киро в Харвард - Асен бачка за покровителя си от Харвард по маркетинг проекти за Африка

Прочети статията на Форбс от 20 ноември 2012 - Какво уби Монитор Груп? - професорът бил много добър на теория, само дето идеята му за правене на пари в защитени индустрии - как се влиза там без подкупи? - противоречи на идеята за създаване на добавена стойност. Пълно лицемерие и корупция.

Народът пита, кой нареди на Чорап Фуражков да ги назначи?? КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ

Пак ли предизборната кампания ще е борба на компроматите.

Чистите като детска сълза ПП и ДБ... Борците против Мафията!

ПИПО

Добре де, как може да звучи "ние неофициален кеш имаме"? Неофициален и то кеш си звучи по един и същи начин та ако ще и в десет трактовки, да се слуша.

Кат ви казвах, че Асенестия единствено го интересуват парите. Втория запис - Кеш, Кеш, Кеш. Баси човека. Жалкото е че и да отпаднат от политиката вече ги направихте милионери в биткойни и никой не може ги пипне. Кирчото в първия запис как си иска милион и половина все едно вика плати ми кафето.

тея тях си не могат да опазят а имат мерак да оправят държавата Сега ГЕРБ и ДПС ли са им виновни? Дано им свали некой процент това на изборите че облъчения им електорат не ги пуща лесно. Дано и прокуратурата се самосезира, чува се че има защо.

Ако българските служби са ги записвали, ПП-тата откъде имат записите, че да ги пуснат? Ерго, те са си ги имали. Ерго, не службите, а те самички са си се записвали. Интерн. А самият факт, че говорят за нерегламентирани пари отваря път за много въпроси: От кого са тези парички, кой ги плаща и за какво в смисъл какво очаква този някой? Как е възможно легитимна българска партия да притежава неотчетени пари? Кой разполага с тази касичка? Кой знае за нея, кой разполага със средствата? Моралните въпроси започват с това ли е промяната и завършват с доста черни изводи какво става там горе.

Вече излезна нов запис - №2. Май ще има още и май ги е записвал Трактора

Надявам се, че хората които са имали намерение да гласуват за Продажните ПлашипОтарници вече се броят на пръсти.

Напред Възраждане! Помитай тези неудачници.

Напред на изток към Дядя Путя - ааааа, не, мерси. Ти ако искаш, тръгвай!

О, Кире, Кире, имаш ли пари? Имаш ли пари и и и. Силни избори. О, Кире, Кире, нямаш ли пари? Имаш ли пари и и и, празни ти торби!

големи аматьори. Те не могат да контролират хората които са им на сбирките какво правят какво остава за цялата държава. Малки деца в политиката.

Тези се изцапаха в родната кал по бързо от малко дете без надзор в дъждовен ден, кога станаха политици кога почнаха да крадът и лъжат... ББ и Шиши с години усвояваха тези умения....

Хаха, шарлатаните вънка. Оставете държавата на умните. Кой е по-добър от Господин Борисов и Господин Пеевски, а?

Прибираме Парите. Парите Перем.

Шарлатания до шия! Магистрала Хемус буквално спря. Убеждаваха ни, че инхаус процедурите били незаконни. Само че няма заведени дела за разваляне на договорите и обявяване на нови обществени поръчки. Чака се нещо да се случи, ама никой не знае какво чакат!

Наглеци с "ДиплУми" и научни "ЗванЯ". Както се казваше навремето, като те питатат каква порода е кучето: "Кучето е медалист, като махнеш медала жив помияр". Та така и тези от ПП и ДБ момченцата и момиченцата и онези третите, са с Дипломи от елитни университети, но като махнеш дипломите са си най-обикновенни помияри и мошеници и крадци и наглеци!

Всичко е купено. Той Киро не може две изречения да каже, без да направи 4-5 грешки. Асен, вади от едното шкафче, да пълни другото, после ги връща обратно, брои - в третото, това му е счетоводната грамотност. И разбира се, каквото остане, препира през частни фими. ''Демократичен'' газ през Турция, от Русия, не може директно, защото няма как да си вземат комисиона. Все сме виждали крадци, ама толкова лакоми, като Продължаваме Падението - НЕ. Неграмотници, с купени дипломи. Хора, без срам и свян.

Само ГЛУПАК и/или РАЗБОЙНИК може да даде доброволно пари на партия !!!!

да се запита, защо копейкин ни гледа от толкова билборда в София? От къде пари за това?

Търсил е на заем от Киро и кокорчо, проблем ли е?

мога да ти изброя как сбира пари Коцката: 1. членски внос на членове 2. дарение на симпатизанти 3. държавна субсидия 4. членски внос на неговите депутати Само да те светна че на миналите местни избори Коцето даде пари он субсидията но с заръка да бъдат спестени. Над 70% от кандидатите си поемаха сами разходите по предизборната кампания! Коцето е страшен скрънзар, а депутатите му обичат да гепят от членския внос и от държавната субсидия когато пусне коцето!!

Данс не могат да разкрият убийството на основния си сътрудник Алексей Петров, ама иначе ловят топ далаверите - некъв пишман запис от рандъм среща. хахахаха Държавното Предприятие трябва още да се помъчи

От всички изтекли записи да чухте някога някой да спомене нещо да се направи за народа и държавата? Не. Само за власт и за пари се говори. Ае чупката.

Явно е вече, че академик Денков го бяха сложили в "ПП-ДБ" за параван, ама пък отзад са друсали яко маслините ! Много съжалявам, но вече на тях не се надявам !!!

Евроантлантически ценности добре, само да не се краде, но защо тогава сме най-бедната страна в Евросъюза ? БАСТА ! Този път баба ви Цоца ще гласува, ама против статуквото барабар със всички тикви !!!

Давай ВЪЗРАЖДАНЕ мачкай продажниците на България!

Тия киртаци усираха кръстовищата на София по заповед на гуруто си мунчо след юмрука му, сега усират Паркамента и държавата ни.

Местата за партийни срещи трябва внимателно да се избират. Кви политици са тия, приказват къде ли не за пари и видовете кеш. Не се ли научиха вече

А дали ще пуснат аудио запис от апартамента до парапета по време на съешаването?

А, какво стана с кюлчетата на Баце и ограбената КТБ от Шиши? Службите защо не разследват? Догога ще бъдат бухалка на ГЕРБ и ДПС...?

Защото ПП натискат мафията и цялата машина е срещу тях. Кой ги подслушва..Нима Бойко не е пращал тоя и оня за пари при черепа...Оф пусто!

Все неразбрани тия Кирчовци ве. Трябва ги сложат за теми в матурите и да пишем какво е искал да каже автора.

Има един много, много стар лаф - “тва не е за по телефона”. Е, тия или не са го чували, или са изключително тъпи, за да си говорят такива неща по телефона.

PEYTSCH

Тези не се интересуват от вас, а само от ония които с торби и чували им носят пари. Не гласувайте за ПП и парите на Бобоков и Божков ще изгният...

Осман Октай го каза. Доган и Бойко не искат шенген, не искат еврозона. КАК ИНАЧЕ ЩЕ ИЗНАСЯТ САКОВЕТЕ с пари...НЕ НА МАФИЯта

Ти не си добре. Точно пуснат ли Шенген, няма никакъв контрол на черните пари.

Да, и доказателство за това са списъците на немски милионери със сметки в швейцарски банки. Впрочем има и дискетата с българските милионери със сметки в швейцарски банки...

Ами не е баш точно така. Шанген е по-голям контрол и то на ЕУ ниво. Корупция има и в Германия, но доста по свито и по-малко като процент...ТУК ЕДНИ МИЛИОНИ В САК НА ЦИГАНСКА ФИРМА И МАГИСТРАЛАТА ИЗЧЕЗНА

Ако сме в Шенген, циганският сак и всеки друг заминават за Германия без проверка!

Защо е тази масирана атака срещу ПП

защото са боклуци

Защото са престъпници и то от най-наглите!

Бате Бойко ще ви бие "като маче у дирек" на тия избори! И с право!!!!

SirBob

Колко записа, компромати и скандали трябва да изплуват, за да разберат всички какви НИЩОЖЕСТВА и некадърни корупционери са ПП-ДБ? Нексо, МЕТ, Джемкорп, "Ала-бала"-та, казусът с Македония и предателството с историята ни .... За половината от тези неща тези боклуци трябваше вече да са зад решетките. Не че Боко и компания не са за там, напротив.

Забравихте парите за Хемус, които се спряха, уж да финансират пенсиите. Едновременно се вземат външни кредити при постъпления на приходи в хазната.

SirBob

Също, да.

За първи път ще гласувам! и няма да е за вас, кретени от ПП!

Тема за Простия Българин преди Изборите А Пожарникаря като обираше Народа години наред никой нищо

Какво е обирал? Пътищата се строяха. Модернизира страната. Вие точно го свалихте, когато се зае с бедните райони. Вашите откраднаха парите за Хемус и пътя Видин Ботевград.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Коментари - Пуснаха запис с Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков, от ПП също го публикуваха | Днес.dir.bg

Коментари - Пуснаха запис с Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков, от ПП също го публикуваха | Днес.dir.bg

Коментари

Малоумната ни прокоратура пак ли ще си седи на ушите и ще се прави на нечула и неразбрала? За какво взимат заплати тия нищопраещи некадърници? Явно нещата накрая ще опрат до сопите, просто махалото вече отиде много надалеч!

А така, правилно казваш. Защо ни е изобщо проокураатура?

sawo

Тролчо, няма никакво престъпление, затова прокуратурата нищо не е тръгнала да прави. Големи напъни правите тука за жълти стотинки, браво на вас, още можете.

Вече изтече и скандален запис номер 3 , как се вкарва в списъка Магнитски. Герои отново са ПП.

За съжаление, повечето българи не схващат, че и двете страни в тази история( а иначе и ДПС) също служат на овчарите от къщурката на Козяк 16. Наглосаксонците типично в тхенен стил обичат да играят на сигурно и планират нещата ВИНАГИ да са с многопосочни ползи когато става дума за техните интереси. Но масата българи станаха емоционални, и лохическото мислене не им е сила вече

За това ще гласувам за Възраждане. Те поне са последователни и не са ги хванали в корупция /за сега/. Плюха по къщата на Костадинов, 85 кв.м. в село до Варна. Ако това е корупция.......

Както и да го премяташ, неофициалния кеш си е подкуп. На Бойко неофициалния кеш на шкафчето беше абсолютно същата работа. И ако пак се намерят идиоти да гласуват за тези, евала!

"За всеки влак си има пътници" така,че ще се намерят идиоти да гласуват и за Герб и за ППДБ,но дано този път са по-малко.

- Томиславе на прост човек кво се набива? - На колегата германец, на колегата унгарец с 200! - П К П - и т. н.

Абе хора, Парапетка нали си гледаше детето? Или като става въпрос за записи е "първа на тампона"... :) Пък после не било вярно че няма лоша реклама...

Косто Копейката е отпадък-на-отпадъците! И те така!

Зная, че вашата клика сте заблудени хора, но тук говорим за ППДБ. Едно си папагал знае, едно си бае....

ББ е започнал да оглежда белите Секвой!

заливат околовръстното на София. Някой ще се заинтересува ли от къде са им парите?

Вие нали имате много кеш

Те са парламентарно представена партия с достатъчно официални средства от субсидия. Когато не се краде има пари за реклама. Ти гледай на твоите хора от къде са им парите.

Нищо особено не е този запис в сравнение с предишния, изваден от Радостин Василев.

прави сметка, щом след записа на руди гела стотици хиляди идиоти, като тях и хиляди машини пак гласуваха за тях, че дори и втори станаха!

Няма да се изненадам, ако това е поредното доказателство за множеството " маскари" ,които ни владеят на отделни периоди.Но!!! Проблем на сигурността на нацията ни и съществуването на държавата България да се покаже публично КОИ, КАК,КОГА, КЪДЕ , С КАКВО, С КАКВА ЗАДАЧА И ОТ КОГО ИМ Е ВЪЗЛОЖЕНА! Ако, това не се изиска от Президента, Парламента, Премиера, Върховен съд, Главна прокуратура, Съюза на адвокатите..... и не се получи отговор ще означава,че българите няма независимост и свобода.Единствените, които се опитват да правят нещо са някои журналисти. Тъжна реалност!

Асен преди да ограби съдружниците си в Лондон е работил за консултантска компания която (преди да фалира след скандали) е правила проекти в Африка. Как се правят проекти в Африка? С много корупция и комисионни. Киро пък в Канада е работил за някакъв който искал да продава чипс на китайците. Така, че това е нивото на новите юпита.

мърша стига лъга напосоки

Прочети за Монитор Груп на Майкъл Портър, бивш даскал на Асен и Киро в Харвард - Асен бачка за покровителя си от Харвард по маркетинг проекти за Африка

Прочети статията на Форбс от 20 ноември 2012 - Какво уби Монитор Груп? - професорът бил много добър на теория, само дето идеята му за правене на пари в защитени индустрии - как се влиза там без подкупи? - противоречи на идеята за създаване на добавена стойност. Пълно лицемерие и корупция.

Народът пита, кой нареди на Чорап Фуражков да ги назначи?? КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ

Пак ли предизборната кампания ще е борба на компроматите.

Чистите като детска сълза ПП и ДБ... Борците против Мафията!

ПИПО

Добре де, как може да звучи "ние неофициален кеш имаме"? Неофициален и то кеш си звучи по един и същи начин та ако ще и в десет трактовки, да се слуша.

Кат ви казвах, че Асенестия единствено го интересуват парите. Втория запис - Кеш, Кеш, Кеш. Баси човека. Жалкото е че и да отпаднат от политиката вече ги направихте милионери в биткойни и никой не може ги пипне. Кирчото в първия запис как си иска милион и половина все едно вика плати ми кафето.

тея тях си не могат да опазят а имат мерак да оправят държавата Сега ГЕРБ и ДПС ли са им виновни? Дано им свали некой процент това на изборите че облъчения им електорат не ги пуща лесно. Дано и прокуратурата се самосезира, чува се че има защо.

Ако българските служби са ги записвали, ПП-тата откъде имат записите, че да ги пуснат? Ерго, те са си ги имали. Ерго, не службите, а те самички са си се записвали. Интерн. А самият факт, че говорят за нерегламентирани пари отваря път за много въпроси: От кого са тези парички, кой ги плаща и за какво в смисъл какво очаква този някой? Как е възможно легитимна българска партия да притежава неотчетени пари? Кой разполага с тази касичка? Кой знае за нея, кой разполага със средствата? Моралните въпроси започват с това ли е промяната и завършват с доста черни изводи какво става там горе.

Вече излезна нов запис - №2. Май ще има още и май ги е записвал Трактора

Надявам се, че хората които са имали намерение да гласуват за Продажните ПлашипОтарници вече се броят на пръсти.

Напред Възраждане! Помитай тези неудачници.

Напред на изток към Дядя Путя - ааааа, не, мерси. Ти ако искаш, тръгвай!

О, Кире, Кире, имаш ли пари? Имаш ли пари и и и. Силни избори. О, Кире, Кире, нямаш ли пари? Имаш ли пари и и и, празни ти торби!

големи аматьори. Те не могат да контролират хората които са им на сбирките какво правят какво остава за цялата държава. Малки деца в политиката.

Тези се изцапаха в родната кал по бързо от малко дете без надзор в дъждовен ден, кога станаха политици кога почнаха да крадът и лъжат... ББ и Шиши с години усвояваха тези умения....

Хаха, шарлатаните вънка. Оставете държавата на умните. Кой е по-добър от Господин Борисов и Господин Пеевски, а?

Прибираме Парите. Парите Перем.

Шарлатания до шия! Магистрала Хемус буквално спря. Убеждаваха ни, че инхаус процедурите били незаконни. Само че няма заведени дела за разваляне на договорите и обявяване на нови обществени поръчки. Чака се нещо да се случи, ама никой не знае какво чакат!

Наглеци с "ДиплУми" и научни "ЗванЯ". Както се казваше навремето, като те питатат каква порода е кучето: "Кучето е медалист, като махнеш медала жив помияр". Та така и тези от ПП и ДБ момченцата и момиченцата и онези третите, са с Дипломи от елитни университети, но като махнеш дипломите са си най-обикновенни помияри и мошеници и крадци и наглеци!

Всичко е купено. Той Киро не може две изречения да каже, без да направи 4-5 грешки. Асен, вади от едното шкафче, да пълни другото, после ги връща обратно, брои - в третото, това му е счетоводната грамотност. И разбира се, каквото остане, препира през частни фими. ''Демократичен'' газ през Турция, от Русия, не може директно, защото няма как да си вземат комисиона. Все сме виждали крадци, ама толкова лакоми, като Продължаваме Падението - НЕ. Неграмотници, с купени дипломи. Хора, без срам и свян.

Само ГЛУПАК и/или РАЗБОЙНИК може да даде доброволно пари на партия !!!!

да се запита, защо копейкин ни гледа от толкова билборда в София? От къде пари за това?

Търсил е на заем от Киро и кокорчо, проблем ли е?

мога да ти изброя как сбира пари Коцката: 1. членски внос на членове 2. дарение на симпатизанти 3. държавна субсидия 4. членски внос на неговите депутати Само да те светна че на миналите местни избори Коцето даде пари он субсидията но с заръка да бъдат спестени. Над 70% от кандидатите си поемаха сами разходите по предизборната кампания! Коцето е страшен скрънзар, а депутатите му обичат да гепят от членския внос и от държавната субсидия когато пусне коцето!!

Данс не могат да разкрият убийството на основния си сътрудник Алексей Петров, ама иначе ловят топ далаверите - некъв пишман запис от рандъм среща. хахахаха Държавното Предприятие трябва още да се помъчи

От всички изтекли записи да чухте някога някой да спомене нещо да се направи за народа и държавата? Не. Само за власт и за пари се говори. Ае чупката.

Явно е вече, че академик Денков го бяха сложили в "ПП-ДБ" за параван, ама пък отзад са друсали яко маслините ! Много съжалявам, но вече на тях не се надявам !!!

Евроантлантически ценности добре, само да не се краде, но защо тогава сме най-бедната страна в Евросъюза ? БАСТА ! Този път баба ви Цоца ще гласува, ама против статуквото барабар със всички тикви !!!

Давай ВЪЗРАЖДАНЕ мачкай продажниците на България!

Тия киртаци усираха кръстовищата на София по заповед на гуруто си мунчо след юмрука му, сега усират Паркамента и държавата ни.

Местата за партийни срещи трябва внимателно да се избират. Кви политици са тия, приказват къде ли не за пари и видовете кеш. Не се ли научиха вече

А дали ще пуснат аудио запис от апартамента до парапета по време на съешаването?

А, какво стана с кюлчетата на Баце и ограбената КТБ от Шиши? Службите защо не разследват? Догога ще бъдат бухалка на ГЕРБ и ДПС...?

Защото ПП натискат мафията и цялата машина е срещу тях. Кой ги подслушва..Нима Бойко не е пращал тоя и оня за пари при черепа...Оф пусто!

Все неразбрани тия Кирчовци ве. Трябва ги сложат за теми в матурите и да пишем какво е искал да каже автора.

Има един много, много стар лаф - “тва не е за по телефона”. Е, тия или не са го чували, или са изключително тъпи, за да си говорят такива неща по телефона.

PEYTSCH

Тези не се интересуват от вас, а само от ония които с торби и чували им носят пари. Не гласувайте за ПП и парите на Бобоков и Божков ще изгният...

Осман Октай го каза. Доган и Бойко не искат шенген, не искат еврозона. КАК ИНАЧЕ ЩЕ ИЗНАСЯТ САКОВЕТЕ с пари...НЕ НА МАФИЯта

Ти не си добре. Точно пуснат ли Шенген, няма никакъв контрол на черните пари.

Да, и доказателство за това са списъците на немски милионери със сметки в швейцарски банки. Впрочем има и дискетата с българските милионери със сметки в швейцарски банки...

Ами не е баш точно така. Шанген е по-голям контрол и то на ЕУ ниво. Корупция има и в Германия, но доста по свито и по-малко като процент...ТУК ЕДНИ МИЛИОНИ В САК НА ЦИГАНСКА ФИРМА И МАГИСТРАЛАТА ИЗЧЕЗНА

Ако сме в Шенген, циганският сак и всеки друг заминават за Германия без проверка!

Защо е тази масирана атака срещу ПП

защото са боклуци

Защото са престъпници и то от най-наглите!

Бате Бойко ще ви бие "като маче у дирек" на тия избори! И с право!!!!

SirBob

Колко записа, компромати и скандали трябва да изплуват, за да разберат всички какви НИЩОЖЕСТВА и некадърни корупционери са ПП-ДБ? Нексо, МЕТ, Джемкорп, "Ала-бала"-та, казусът с Македония и предателството с историята ни .... За половината от тези неща тези боклуци трябваше вече да са зад решетките. Не че Боко и компания не са за там, напротив.

Забравихте парите за Хемус, които се спряха, уж да финансират пенсиите. Едновременно се вземат външни кредити при постъпления на приходи в хазната.

SirBob

Също, да.

За първи път ще гласувам! и няма да е за вас, кретени от ПП!

Тема за Простия Българин преди Изборите А Пожарникаря като обираше Народа години наред никой нищо

Какво е обирал? Пътищата се строяха. Модернизира страната. Вие точно го свалихте, когато се зае с бедните райони. Вашите откраднаха парите за Хемус и пътя Видин Ботевград.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...