Коментари - Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО | Днес.dir.bg

Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО

Премиерът очаква обяснения от министъра на регионалното развитие и благоустройството, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение

Обратно в новината

Коментари - Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО | Днес.dir.bg

Коментари

Ако трябва, половин България ще жертват и уволнят за да оневинят единия участник в ПТП. Преасфалтирането само по себе си вече е престъпление на фона на предхождащите събития.

Стига сте преливали от пусто в празно. Независимо дали е асфалтиран пъят или не, независимо дали НСО са се движели със 150 км/ч, водачът не осигурил предимство на движещото се по главен път МПС.

Незнам точно как е закона в България но в САЩ дори ако си ударен от зад може да си виновен ако си засякъл автомобила който те е ударил.Казвам че скороста има значение за това кой е виновен.Не само факта че е отнел примерно предимство.

Не може да има НИКАКВА ВИНА на водача на Аудито! За автомобилите спрели на знака Стоп, огромните табели поставени от КАТ, закриват видимостта на пътя наляво, има и близък завой и видимостта на пътя наляво не е повече от 60 м. Колата на НСО е карала над 130 км/час и е била много зад завоя когато Аудито е тръгнало да пресича. Забележи, колата на НСО блъска Аудито в ОТСРЕЩНАТА ЛЕНТА! Забележи, че катастрофата става дори в храстите, извън забранената отсрещна лента. Т.е. аудито е преминало почти 3те ленти на пътя, но колата на НСО го е "гонела да го блъсне", затова не се вижда никакъв спирачен път! Колата на НСО е карала с БЯСНА СКОРОСТ в НАСРЕЩНАТА ПЪТНА ЛЕНТА, след ЗАБРАНЕНАТА СРЕДНА лента, където колите от пътя без предимство могат да спрат и изчакат колите идващи от дясно. Тази средна лента е също ЗАБРАНЕНА ЛЕНТА за колата на НСО!!! Домът на убития шофьор е бил само на 300 м от катастрофата, и навярно той е отивал до своята къща зад автомивка Трафик на кръстовището и е познавал идеално района. Затова е вероятно той да не е завивал наляво, а да е продължавал НАПРАВО, по черния път преди автомивка Трафик, до своята къща зад автомивка Трафик. Това обяснява защо е ударен отляво БУКВАЛНО НА ЧЕРНИЯ ПЪТ и влачен поне 20 м, БУКВАЛНО в храстите извън пътя.

Сложиха асфалт преди да е изсъхнала кръвта...

Това ли е най -належащата отсечка за асфалтиране ? Планувана ли е за ремонт ?

Е ми естествено, като притиснат водача, той ще се разприказва и Кирето ще лъсне колко е долен лъжец. Само, че сега всеки по-опитен адвокат, ще иска коефициента на сцепление и спирачния път и ще оборва снимковия материал и ще иска нова експертиза. При тая ситуация, работата е ясна, всеки експерт ще каже, че не може да се установят фактите, особено ако е "добре подбран". Така, че водача ще си трае и ще се измъкне, най-много с административно наказание, а Кирето ще се пъчи в НС и ще се пазари да лапат некоалиционно с Буда и Шиши.

Значи от НСО-то някой се обади и нареди да се асфалтира, за да се премахнат всички улики, доказващи вината на техния шофьор. Ега я у корумпираната държава стигнала дотук с помощта на настойниците от ЕС и под надзора на отвъдморските им господари

Сега трябва да се пази жената на загиналия щото е свидетел и може и нея да "асфалтират". Ама кой ще я пази, асфалтаджиите ли?

че Киро не е шофирал.

Ако не е заради прищявка на Киро, защо иначе служителя би си позволил да кара по-бързо при положение че вози охранявани лица? Щото е джигит ли ? Ами ако погледнат километража и му поискат сметка, ако се оплачат на шефовете му и т.н.? Дали пък не се е движил бързо защото пътниците бързат?

Опитваш се да разсъждаваш. Но това твоето са само предположения и то безсмислени, вместо да има в тях нещо реално.

Ти откъде знаеш? Не те видях на мястото на ПТП. Трол на смяна ли си?

Колата не е на Киро, а на НСО, Коро не е карал, а дори и да го е заплашвал, шофьорът е военен, така че отговорността за несъобразената скорост не е на пътниците. като му е слаб ангелът и не може да се противопостави сега ще си носи последствията, защото той е карал! може и жена му да му се обадила и той да се е разконцентрирал, тогава според теб жена му ще е виновна или майка му и т.н.

На 30 метра от там има дупки от години, ама как точно тази част където беше убийството, решиха да асфалтират на другият ден, без да са извършени експертизите. Тоз дето е наредил това, за да прикрие престъпление, да го уволняват веднага и да му повдигат обвинение на момента.

не бе, това е легнал полицай-гърбица, та да се спреш на стопа преди да изскочиш на главния път

Асенчо Василев и леля Лена предложиха да асвалтираме и ние го направихме в срок.

Ясно е - следи се прикриват.

Какъв асфалт,какви 5 лева.Пътят си е много добър.Но с колко се е движил джипът на НСО?Със сигурност над 100.И да не си специалист,като видиш останките на Аудито ще разбереш скоростта на удара.

А Аудиото с колко е карало, защото когато изведнъж спреш от високата скорост, пак има тъакива ефекти. Ще платят на някой да пише глупости.

Според теб с колко ли е карало аудито излизайки от 90 градусов завой?

минимум с 200, поне така минава ББ джипът

Имаше един виц .... А, сега кажи Бай Иване, как удари с трактора със 160 км/ч, докато караш назад колата на партийния. Та и тука така .... Колкото и да прикриват следите няма да успеят да излязат невинни.

Извинявай ама знаеш ли, че пишеш глупости. ОГЛУПЕЛИ СТЕ ВЕЧЕ ОТ ЗЛОБА.

на асфалтополагач

Автомобилът се е движил с около 25км/ч, изпреварвайки цяла колона от още по-бавно придвижващи се автомобили. Политикът на задната седалка е говорил обичайните неща "По-спокойно.", "За никъде не бързаме." и най-вече "Пази избирателите., докато нереализираният кадър от Ф1 останал да охранява родните политици е слаломирал м/у желаещите да се снимат, видят или дай Боже докоснат гелосаният жребец. Пътят не е бил изряден, защото не са отделени 100млн. тази година за ремонт. Ще бъдат, Свинстрой е подготвил кочаните с фактури. Починалият е основно виновен, разбира се. Когато видите автомобил на НСО моля спрете край пътя, излезте от автомобила в посока близка горичка и оставете едни 500м санитарна зона. Не за вашата безопасност, а в името на спасителите които кътаме с кортежи. Бюлетина все едно, всички са за НСО.

Явно са ви впрегнали ударно да тролите срещу ПП. Но - има факти и хората не са идиоти, както си мислите. 1. Киро не е карал колата. Няма как да е виновен. Дали е НСО или не все тая - шофьорът не е той. Преглътнете го. 2. Дали има или няма нов асфалт е все тая - там се изсипа цялата полиция и следствие, събрали са достатъчно материал. 3. Главанака, дето го сложихте за мин председател е най-големия тъпунгер, който някога е заемал тоя пост. Да искаш обяснения защо е асфалтирана дадена отсечка от пътя е тежка олигофрения. За етиката болница да споменавам ли? Срам ме е че тоя пътува в чужбина и хората ни се смеят с глас.

Стига си ял черни американски питони и си отвори очите. Твоите приятелчета от ПП са същите като Герб, само че по глупави

Не харесвам нито герб нито пп-дб. Но трябва нсо да убие някой ли за да се асфалтира определен участък от пътя. В нашето село не е асфалтирано от 20 години. Освен да прежалваме един и да каним кирил на гости ?????

Май много измити мозъци има? Може ли като си толкова знаещ да обясниш защо всички първия ден се провикваха чак , че не е спрял на стоп човека? Може ли да кажеш как са го доказали? И при този удар като гледаш снимките дали НСО са се движили с разрешената скорост? И сега като гледаш снимката на 50м асвалт , как ти се струва там беше най важно да се асвалтира веднага след случая а не някъде другаде в района? А дали и кой е карал е друга тема.

Верно е че има много промити мозъци - например ти си такъв! 1. Ако човекът беше спрял на стопа, нямаше да има катастрофа. Щеше да си седи и да си чака там в страничната улица. За да го ударят значи е излязъл на главния път. Схващаш ли? 2. С каква скорост се е движел ШОФЬОРЪТ НА НСО, а не Киро е съвсем друга бира - може и да е виновен. Но Киро не е! И това си го набий в главата! 3. Какво като след една седмица е асфалтирано? Това какво доказва?

АсФалт се пише, тавариш, асФалт. Да си старателен, но невеж, също е от диагнозите свързани с ГЕРБ и ППДБ.

До Главанаков: Кой ти казва нещо за Киро белото ? Аз говоря за случая и понеже май ти си тъпия защото това първо не е прав път с видимост и ако се е движел бързо авт. на НСО е без значение дали си спрял на стопа или не. Защото ако си спрял и погледнеш в посоката от където са идвали НСО няма видиомост повече от 30-40м. И като потеглиш , ако колата на НСО е със 100 (27.78мс/с) за 1-2 сек е отгоре ти.

До Хроникьора : Благодаря за инфото ще напиша 100 пъти саФалт.

След като не става въпрос за Киро Белото ли, Черното ли защо тая катастрофа се раздуха толкова? Нима не са станали други такива за които никой нищо не е чул? Много ви е тъпа и елементарна пропагандата герберунгелска! дано няма толкова много тъпаци да ви се вържат!

От написаното съм съгласен само с едно-този главчев е изключително зле....,но да се опитваш да омаловажаваш факта за скоростно асфалтиране на най-спорният пътен участък през последните няколко дена е проява на просташка лоялност към едни алчни,изключително арогантни и инфантилни хорица,които ги слушаме за 2-ри път за една година в едни записи как говорят за озаптяване на службите,как посолството е одобрило тяхните действия,сега за чували и торби кеш,НЕофициален кеш и т.н. Аз не одобряват нито едните,нито другите,но омразата ти към едните изключително много ти пречи,че твоите НЕ само действат по същяъ начин,но го и правят много кухо,елементарно....да се срещаш с Алексей и да не допускаш,че ще те записва и проява на малоумщина....

Тази сглобка разсипа България. На 9-ти да ги изхвърлим на бунището където им е мястото

Ний,бъдещето на България ши гласуами за Възраждане

Разбиха ви комфорта, изкуствено създаден от липсата на лустрация. Дано като бумеранг се върне злото, което причинихте и лъчжите ви да излезат наяве.

Тия евроатлантически сглобкаджии грам срам нямат. Явно са се притеснили, че ППДБ няма да минат 4 процента и няма да могат да направят поредната сглобка след изборите, и служебното правителство е впрегнато от Боко да замита следи.

Аз съм карал много пъти по този път и знам, че кръстовището е доста рисково, особено за излизащите от Аксаково за ляв завой към Добрич. Спускащите се отгоре от Добрич всички карат мнооого бързо и има завой точно съвсем до този разклон. Даже няма знак за ограничение. Колата на НСО се е движила може би с 90-100км/ч. Но вината е споделена. Знам, че за повечето тук основният виновник е на задната седалка, ама все пак е много лесно да съди човек, без да е видял. Ако са имали регистратор, най-лесно ще се види. Просто има прекалено много нагли, небрежни и поради всякакви причини опасни шофьори по пътищата, срещам ги всеки ден.

Опитай със 150км/ч, защото натам води експертизата.

Сега очакваме и пожар на охраняемия паркинг където са колите от катастрофата и съвсем случайно пожара ще погълне колата на НСО напълно.

Няма какво да говорим- Кирчо е за трепане, защото е накарал момчетата да бързат без причина все едно има животозастрашаваща среща.... Безобразниците от ПП не спират да вършат престъпления и после се лигавят в Американското посолство, че са им верни кучета. Трябва като в Африка и ние да направим революция с избиване на продажниците- там вече им е все едно дали ще измрат от глад или ще са застреляни- това е изхода!

От както ГЕРБ са на власт в пресата няма никава хигиена. Пускат си сами слухове и сами си ги разследват.

Че то ГЕРБ не са на власт от 3 години. От тогава ли са пусканиците?

Абе ти нямаш ли мислене в переспектива. ГЕРБ са на власт от 2010 и още искат да лочат.

След 3 години проверката ще приключи със становище, че няма достатъчно доказателства пътят да е асфалтиран.

Понеже знаем, как се асфалтира в България, ми се струва, че и след една година няма да има доказателство, че това е направено.

Уф, поредния къорфишек на търсещите под вола теле. А истината е, че мразят ППДБ, защото са над тях.

Асфалтират следите...

И после се чудите защо хората се объркаха и нямат желание да гласуват ,,Държавата,, е тотално превзета от мафията замаскирано с ,,демокрация,, !!!

В Плевен Кмета е от ГЕРБ и той прави светкавични ремонти в градската мрежа за да лапнат набързо някакви грешни пари , защото не ремонтират както трябва ! Приятел на когото са правили ремонт на тяхната стара уличка се оплака че пред тях нищо не са правили а само две дупки по - дълбоки колкото една чиния размер , а на други по 30 -40 квадратни метра ! Чул е разговор. , че той нямал кола и не плаща за кола данъци и за това не са правили пред неговата къща ремонт и не поставили асвалт ! Така е когато стават Управляващи Кметове на Плевен , от ГЕРБ и то 3 -и пъти , Доктори крадливи от ГЕРБ !

ПП+ГЕРБ+ ДПС = ВНЛ

Искат да прикрият прашките на Лена, които липсват от няколко дена. Затова асфалтират и тежат дървата, та дано изскочат преди някой доброжелател да ги донесе на Линда или Шиши. Че тогава ще лаят няколко пудела и може и на акт на размножаване да станем свидетели.

Главчо разледва лифтове и ПТП-та. Главестия, изборите чукат на вратата !

Абе каква катастрофа? Там не е имало никаква катастрофа! Това са измислици на ГЕРБ за да злепоставят милите, умни и красиви пеперастчета. И да е имало, какъв Киро на кирия? Никакъв Киро не се е возил в колата. Това също е долна инсинуация. Вервайте ми!

Вашта 'ама! Не съм вярващ, но все повече се надявам все пак да има някой горе, който да пише в една тетрадка всекиму заслуженото (и полагаемото).. Дано!!

да им вземат колите, мутрите и шофьорите и да ходят като нормалните хора щото и от другите партии не са стока и е време всички да се приземят

и какво като е асфалтиран???? огледа от специалисти вече е минал. ако са си свършили работата качествено да снимат и мерят след това може не да се асфалтира ами направо ново кръстовище да се направи.....и една забележка към журналята...."Найотицин" е цяло име псевдоним а не истинско собствено и фамилно име... " Найо Тицин"

Найо Тицин е име, не псевдоним. Ако не знаеш, питай!

Зайо Цицин:)

Найо-Тицин Атанасов Нейков, повече известен само като Найо Тицин, е български журналист, сценарист, фотограф, кинодокументалист, филмов продуцент.

ПИПО

"от девет кладенеца вода ще докарат" Аз пак питам защо Киро, се вози от НСО. Киро, не е президент, министър председател и шеф на парламента които по закон се пазят от НСО.

всички неуки или нарочно тролещи по тая тема тъпаци... даже на жан виденов ако поиска мус е полага НСО като БИВШ ПРЕМИЕР...

ПИПО

И парадокса тук е, че Киро тръбеше, че няма да използва НСО и щял, да се придвижва без охрана.

Цитат: "Чл. 21. (1) Специализиран транспорт в мирно време се осигурява на: 1. (изм. - ДВ, бр. 103 от 2018 г., в сила от 01.01.2019 г.) членовете на Министерския съвет, членовете на Конституционния съд, заместник-председателите на Народното събрание, председателя на Върховния касационен съд, председателя на Върховния административен съд, кмета на столицата; 2. лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател - до 4 години след освобождаването им от длъжност."

на жан не но киро още да... мислех че е доживот но явно не е ...

Стига глупости, има главен път с предимство и страничен със стоп. Отделен е въпросът за скоростта.

Нещо като Лютви Местан, не спазил предимството

Как глупости, избори идат. Главчев каза, че ще са честни и работи ежедневно в тази посока.

Проверката трябва да е КОЙ и ЗАЩО а не ДАЛИ.

тва де плюс 35 още стигнаха ли ви комунизъм... УБО стана НСО... 1во и 6то управление на ДС станаха задкулисно управление... БКП стана на СДС,ГЕРБ,ДПС,БСП,АТАКА,ИЗРАЖДАНЕ - тва е положението... на който не му харесва - се изнесе... ако мислите че имате избор - нямате...

Изразът "замитане на следите" вече се заменя с "асфалтиране на следите".

Той и знака СТОП на първите снимки беше завъртян настрана, но половин час по-късно беше изправен. Дърветата урязаха на завоя и вече видимостта е огромна. Сега и асфалта смениха и по всичко изглежда, че загиналия е виновен. А да не говорим за тази простотия с каква скорост е карал и дали е имало включени светлини са пълна простотия. Тези коли на НСО са оборудвани със ГПС и със видеорегистратори и ако искаха досега щяха да покажат и видео от катастрофата и с каква скорост се е движил автомобила.

да махнат голямата указателна табела, закриваща пътя и да сложат знак 60 км/ч. Тогава кръстовището ще е образцово.

Е табелата и знака 60 км са в ущърб на НСО, тях ще ги сложат след като приключи обвиняването на умрелия шофьор, че е виновен за катастрофата.

Пак искат да излъжат Българските Граждани ! Нямат никакъв срам , купени са ! Пак ли да се надяваме на нов 9 - ти Септември , но Кестените няма да стигнат ! Омръзна ми да живея в тази Кочина и да ме лъжат някой си на моята земя !

вече няма как да се докаже, че Туарега няма спирачен път.

Ами, те за да асфалтират трябва да се случат няколко неща: 1. Да има кой да асфалтира 2. Да има кой да го прати този, който да асфалтира 3. Някой да плати за цялата тая работа. Та, при желание - всичко ще се разбере. Само дето май няма желание... Щели да гледат дали били "натиснати" някакви бутони в НСО-колата... е, какъв е проблемът някой да ги "натисне" (ако е трябвало да са "натиснати"), или да ги "оттисне", ако не е трябвало да бъдат "натиснати". И, какво значение има дали са били с включена сигнализация, след като законът казва - имат право да нарушават правилата за двицение, АКО с това не създават предпоставка за ПТП???? И, все пак - това е НСО. Возят някакъв хрантутник. Не са нито спешна помощ, нито пожарна, нито полиция, за да бързат за някъде. Най-важното е, че според ППДБ - нямало морален проблем в катастрофата. Катастрофи се били случвали.

Има си закон за движение по пътищата !!!!!!!!!!

Докога питам аз политици ще ни грабят и убиват?!

Докато ги има !

ППто съвсем се овъргаля в кафявото.

Че то не е ли по план?! На мен ПП-тата все повече ми приличат на активно мероприятие на ГЕРБ. Насочиха енергията на недоволството към тях, после се поизпраха покрай тях, сега ПП_тата се омацват хубаво, а статуквото казва:"Ето видяхте ли, до какво води бунта срещу нас? Новите не стават? без нас не можете, това е положението, примирете си и ни оставете да си управляваме територията"

Така и не разбрах , обясни ми моля те. Кой е виновен в случая? ППто или ГЕРБ.

За кое кой е виновен?! За т'ва че политиците ни са безскрупулни плячкатори организирани в групи, които редовно и без свян извършват опасни противообществени деяния са лична изгода ли? Или за катастрофа, предизвикана от редица фактори, всеки от които е могъл да бъде избегнат?

Кой каза, че не се правели ремонти по пътищата в България, правят се светкавично, дори когато това не е нужно!

няма нищо общо с цялата тая работа - НСО карат като обезумели... само на КИро шофера е убивал на пътя от НСО и само неговия е карал "с 200" - излгатае се с толкова никокачествено тролене... цялата работа е връзкарчето - те всички там са такива - да бъде покрито и оневинено и да си продължи "работата" спокойно...

Очевидно нещата вече тотално излизат от контрол, живеем в някаква паралелна реалност, като във филм, в който изчезват и се появяват разни неща... ама не е художествена измислица. Ясно е, че управляващата клика се е взела напълно насериозно като недосегаема и вечна! Визирам всички. Не виждам нещата с избори да се оправят....

"...както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение, посочват от пресцентъра на Министерския съвет." Значи Главчев вече е установил нарушение и чака наказание?! Лесна ще е проверката. Смешковци!

Коментари - Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО | Днес.dir.bg

Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО

Премиерът очаква обяснения от министъра на регионалното развитие и благоустройството, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение

Обратно в новината

Коментари - Главчев нареди спешна проверка асфалтиран ли е пътят край Аксаково след катастрофата с кола на НСО | Днес.dir.bg

Коментари

Ако трябва, половин България ще жертват и уволнят за да оневинят единия участник в ПТП. Преасфалтирането само по себе си вече е престъпление на фона на предхождащите събития.

Стига сте преливали от пусто в празно. Независимо дали е асфалтиран пъят или не, независимо дали НСО са се движели със 150 км/ч, водачът не осигурил предимство на движещото се по главен път МПС.

Незнам точно как е закона в България но в САЩ дори ако си ударен от зад може да си виновен ако си засякъл автомобила който те е ударил.Казвам че скороста има значение за това кой е виновен.Не само факта че е отнел примерно предимство.

Не може да има НИКАКВА ВИНА на водача на Аудито! За автомобилите спрели на знака Стоп, огромните табели поставени от КАТ, закриват видимостта на пътя наляво, има и близък завой и видимостта на пътя наляво не е повече от 60 м. Колата на НСО е карала над 130 км/час и е била много зад завоя когато Аудито е тръгнало да пресича. Забележи, колата на НСО блъска Аудито в ОТСРЕЩНАТА ЛЕНТА! Забележи, че катастрофата става дори в храстите, извън забранената отсрещна лента. Т.е. аудито е преминало почти 3те ленти на пътя, но колата на НСО го е "гонела да го блъсне", затова не се вижда никакъв спирачен път! Колата на НСО е карала с БЯСНА СКОРОСТ в НАСРЕЩНАТА ПЪТНА ЛЕНТА, след ЗАБРАНЕНАТА СРЕДНА лента, където колите от пътя без предимство могат да спрат и изчакат колите идващи от дясно. Тази средна лента е също ЗАБРАНЕНА ЛЕНТА за колата на НСО!!! Домът на убития шофьор е бил само на 300 м от катастрофата, и навярно той е отивал до своята къща зад автомивка Трафик на кръстовището и е познавал идеално района. Затова е вероятно той да не е завивал наляво, а да е продължавал НАПРАВО, по черния път преди автомивка Трафик, до своята къща зад автомивка Трафик. Това обяснява защо е ударен отляво БУКВАЛНО НА ЧЕРНИЯ ПЪТ и влачен поне 20 м, БУКВАЛНО в храстите извън пътя.

Сложиха асфалт преди да е изсъхнала кръвта...

Това ли е най -належащата отсечка за асфалтиране ? Планувана ли е за ремонт ?

Е ми естествено, като притиснат водача, той ще се разприказва и Кирето ще лъсне колко е долен лъжец. Само, че сега всеки по-опитен адвокат, ще иска коефициента на сцепление и спирачния път и ще оборва снимковия материал и ще иска нова експертиза. При тая ситуация, работата е ясна, всеки експерт ще каже, че не може да се установят фактите, особено ако е "добре подбран". Така, че водача ще си трае и ще се измъкне, най-много с административно наказание, а Кирето ще се пъчи в НС и ще се пазари да лапат некоалиционно с Буда и Шиши.

Значи от НСО-то някой се обади и нареди да се асфалтира, за да се премахнат всички улики, доказващи вината на техния шофьор. Ега я у корумпираната държава стигнала дотук с помощта на настойниците от ЕС и под надзора на отвъдморските им господари

Сега трябва да се пази жената на загиналия щото е свидетел и може и нея да "асфалтират". Ама кой ще я пази, асфалтаджиите ли?

че Киро не е шофирал.

Ако не е заради прищявка на Киро, защо иначе служителя би си позволил да кара по-бързо при положение че вози охранявани лица? Щото е джигит ли ? Ами ако погледнат километража и му поискат сметка, ако се оплачат на шефовете му и т.н.? Дали пък не се е движил бързо защото пътниците бързат?

Опитваш се да разсъждаваш. Но това твоето са само предположения и то безсмислени, вместо да има в тях нещо реално.

Ти откъде знаеш? Не те видях на мястото на ПТП. Трол на смяна ли си?

Колата не е на Киро, а на НСО, Коро не е карал, а дори и да го е заплашвал, шофьорът е военен, така че отговорността за несъобразената скорост не е на пътниците. като му е слаб ангелът и не може да се противопостави сега ще си носи последствията, защото той е карал! може и жена му да му се обадила и той да се е разконцентрирал, тогава според теб жена му ще е виновна или майка му и т.н.

На 30 метра от там има дупки от години, ама как точно тази част където беше убийството, решиха да асфалтират на другият ден, без да са извършени експертизите. Тоз дето е наредил това, за да прикрие престъпление, да го уволняват веднага и да му повдигат обвинение на момента.

не бе, това е легнал полицай-гърбица, та да се спреш на стопа преди да изскочиш на главния път

Асенчо Василев и леля Лена предложиха да асвалтираме и ние го направихме в срок.

Ясно е - следи се прикриват.

Какъв асфалт,какви 5 лева.Пътят си е много добър.Но с колко се е движил джипът на НСО?Със сигурност над 100.И да не си специалист,като видиш останките на Аудито ще разбереш скоростта на удара.

А Аудиото с колко е карало, защото когато изведнъж спреш от високата скорост, пак има тъакива ефекти. Ще платят на някой да пише глупости.

Според теб с колко ли е карало аудито излизайки от 90 градусов завой?

минимум с 200, поне така минава ББ джипът

Имаше един виц .... А, сега кажи Бай Иване, как удари с трактора със 160 км/ч, докато караш назад колата на партийния. Та и тука така .... Колкото и да прикриват следите няма да успеят да излязат невинни.

Извинявай ама знаеш ли, че пишеш глупости. ОГЛУПЕЛИ СТЕ ВЕЧЕ ОТ ЗЛОБА.

на асфалтополагач

Автомобилът се е движил с около 25км/ч, изпреварвайки цяла колона от още по-бавно придвижващи се автомобили. Политикът на задната седалка е говорил обичайните неща "По-спокойно.", "За никъде не бързаме." и най-вече "Пази избирателите., докато нереализираният кадър от Ф1 останал да охранява родните политици е слаломирал м/у желаещите да се снимат, видят или дай Боже докоснат гелосаният жребец. Пътят не е бил изряден, защото не са отделени 100млн. тази година за ремонт. Ще бъдат, Свинстрой е подготвил кочаните с фактури. Починалият е основно виновен, разбира се. Когато видите автомобил на НСО моля спрете край пътя, излезте от автомобила в посока близка горичка и оставете едни 500м санитарна зона. Не за вашата безопасност, а в името на спасителите които кътаме с кортежи. Бюлетина все едно, всички са за НСО.

Явно са ви впрегнали ударно да тролите срещу ПП. Но - има факти и хората не са идиоти, както си мислите. 1. Киро не е карал колата. Няма как да е виновен. Дали е НСО или не все тая - шофьорът не е той. Преглътнете го. 2. Дали има или няма нов асфалт е все тая - там се изсипа цялата полиция и следствие, събрали са достатъчно материал. 3. Главанака, дето го сложихте за мин председател е най-големия тъпунгер, който някога е заемал тоя пост. Да искаш обяснения защо е асфалтирана дадена отсечка от пътя е тежка олигофрения. За етиката болница да споменавам ли? Срам ме е че тоя пътува в чужбина и хората ни се смеят с глас.

Стига си ял черни американски питони и си отвори очите. Твоите приятелчета от ПП са същите като Герб, само че по глупави

Не харесвам нито герб нито пп-дб. Но трябва нсо да убие някой ли за да се асфалтира определен участък от пътя. В нашето село не е асфалтирано от 20 години. Освен да прежалваме един и да каним кирил на гости ?????

Май много измити мозъци има? Може ли като си толкова знаещ да обясниш защо всички първия ден се провикваха чак , че не е спрял на стоп човека? Може ли да кажеш как са го доказали? И при този удар като гледаш снимките дали НСО са се движили с разрешената скорост? И сега като гледаш снимката на 50м асвалт , как ти се струва там беше най важно да се асвалтира веднага след случая а не някъде другаде в района? А дали и кой е карал е друга тема.

Верно е че има много промити мозъци - например ти си такъв! 1. Ако човекът беше спрял на стопа, нямаше да има катастрофа. Щеше да си седи и да си чака там в страничната улица. За да го ударят значи е излязъл на главния път. Схващаш ли? 2. С каква скорост се е движел ШОФЬОРЪТ НА НСО, а не Киро е съвсем друга бира - може и да е виновен. Но Киро не е! И това си го набий в главата! 3. Какво като след една седмица е асфалтирано? Това какво доказва?

АсФалт се пише, тавариш, асФалт. Да си старателен, но невеж, също е от диагнозите свързани с ГЕРБ и ППДБ.

До Главанаков: Кой ти казва нещо за Киро белото ? Аз говоря за случая и понеже май ти си тъпия защото това първо не е прав път с видимост и ако се е движел бързо авт. на НСО е без значение дали си спрял на стопа или не. Защото ако си спрял и погледнеш в посоката от където са идвали НСО няма видиомост повече от 30-40м. И като потеглиш , ако колата на НСО е със 100 (27.78мс/с) за 1-2 сек е отгоре ти.

До Хроникьора : Благодаря за инфото ще напиша 100 пъти саФалт.

След като не става въпрос за Киро Белото ли, Черното ли защо тая катастрофа се раздуха толкова? Нима не са станали други такива за които никой нищо не е чул? Много ви е тъпа и елементарна пропагандата герберунгелска! дано няма толкова много тъпаци да ви се вържат!

От написаното съм съгласен само с едно-този главчев е изключително зле....,но да се опитваш да омаловажаваш факта за скоростно асфалтиране на най-спорният пътен участък през последните няколко дена е проява на просташка лоялност към едни алчни,изключително арогантни и инфантилни хорица,които ги слушаме за 2-ри път за една година в едни записи как говорят за озаптяване на службите,как посолството е одобрило тяхните действия,сега за чували и торби кеш,НЕофициален кеш и т.н. Аз не одобряват нито едните,нито другите,но омразата ти към едните изключително много ти пречи,че твоите НЕ само действат по същяъ начин,но го и правят много кухо,елементарно....да се срещаш с Алексей и да не допускаш,че ще те записва и проява на малоумщина....

Тази сглобка разсипа България. На 9-ти да ги изхвърлим на бунището където им е мястото

Ний,бъдещето на България ши гласуами за Възраждане

Разбиха ви комфорта, изкуствено създаден от липсата на лустрация. Дано като бумеранг се върне злото, което причинихте и лъчжите ви да излезат наяве.

Тия евроатлантически сглобкаджии грам срам нямат. Явно са се притеснили, че ППДБ няма да минат 4 процента и няма да могат да направят поредната сглобка след изборите, и служебното правителство е впрегнато от Боко да замита следи.

Аз съм карал много пъти по този път и знам, че кръстовището е доста рисково, особено за излизащите от Аксаково за ляв завой към Добрич. Спускащите се отгоре от Добрич всички карат мнооого бързо и има завой точно съвсем до този разклон. Даже няма знак за ограничение. Колата на НСО се е движила може би с 90-100км/ч. Но вината е споделена. Знам, че за повечето тук основният виновник е на задната седалка, ама все пак е много лесно да съди човек, без да е видял. Ако са имали регистратор, най-лесно ще се види. Просто има прекалено много нагли, небрежни и поради всякакви причини опасни шофьори по пътищата, срещам ги всеки ден.

Опитай със 150км/ч, защото натам води експертизата.

Сега очакваме и пожар на охраняемия паркинг където са колите от катастрофата и съвсем случайно пожара ще погълне колата на НСО напълно.

Няма какво да говорим- Кирчо е за трепане, защото е накарал момчетата да бързат без причина все едно има животозастрашаваща среща.... Безобразниците от ПП не спират да вършат престъпления и после се лигавят в Американското посолство, че са им верни кучета. Трябва като в Африка и ние да направим революция с избиване на продажниците- там вече им е все едно дали ще измрат от глад или ще са застреляни- това е изхода!

От както ГЕРБ са на власт в пресата няма никава хигиена. Пускат си сами слухове и сами си ги разследват.

Че то ГЕРБ не са на власт от 3 години. От тогава ли са пусканиците?

Абе ти нямаш ли мислене в переспектива. ГЕРБ са на власт от 2010 и още искат да лочат.

След 3 години проверката ще приключи със становище, че няма достатъчно доказателства пътят да е асфалтиран.

Понеже знаем, как се асфалтира в България, ми се струва, че и след една година няма да има доказателство, че това е направено.

Уф, поредния къорфишек на търсещите под вола теле. А истината е, че мразят ППДБ, защото са над тях.

Асфалтират следите...

И после се чудите защо хората се объркаха и нямат желание да гласуват ,,Държавата,, е тотално превзета от мафията замаскирано с ,,демокрация,, !!!

В Плевен Кмета е от ГЕРБ и той прави светкавични ремонти в градската мрежа за да лапнат набързо някакви грешни пари , защото не ремонтират както трябва ! Приятел на когото са правили ремонт на тяхната стара уличка се оплака че пред тях нищо не са правили а само две дупки по - дълбоки колкото една чиния размер , а на други по 30 -40 квадратни метра ! Чул е разговор. , че той нямал кола и не плаща за кола данъци и за това не са правили пред неговата къща ремонт и не поставили асвалт ! Така е когато стават Управляващи Кметове на Плевен , от ГЕРБ и то 3 -и пъти , Доктори крадливи от ГЕРБ !

ПП+ГЕРБ+ ДПС = ВНЛ

Искат да прикрият прашките на Лена, които липсват от няколко дена. Затова асфалтират и тежат дървата, та дано изскочат преди някой доброжелател да ги донесе на Линда или Шиши. Че тогава ще лаят няколко пудела и може и на акт на размножаване да станем свидетели.

Главчо разледва лифтове и ПТП-та. Главестия, изборите чукат на вратата !

Абе каква катастрофа? Там не е имало никаква катастрофа! Това са измислици на ГЕРБ за да злепоставят милите, умни и красиви пеперастчета. И да е имало, какъв Киро на кирия? Никакъв Киро не се е возил в колата. Това също е долна инсинуация. Вервайте ми!

Вашта 'ама! Не съм вярващ, но все повече се надявам все пак да има някой горе, който да пише в една тетрадка всекиму заслуженото (и полагаемото).. Дано!!

да им вземат колите, мутрите и шофьорите и да ходят като нормалните хора щото и от другите партии не са стока и е време всички да се приземят

и какво като е асфалтиран???? огледа от специалисти вече е минал. ако са си свършили работата качествено да снимат и мерят след това може не да се асфалтира ами направо ново кръстовище да се направи.....и една забележка към журналята...."Найотицин" е цяло име псевдоним а не истинско собствено и фамилно име... " Найо Тицин"

Найо Тицин е име, не псевдоним. Ако не знаеш, питай!

Зайо Цицин:)

Найо-Тицин Атанасов Нейков, повече известен само като Найо Тицин, е български журналист, сценарист, фотограф, кинодокументалист, филмов продуцент.

ПИПО

"от девет кладенеца вода ще докарат" Аз пак питам защо Киро, се вози от НСО. Киро, не е президент, министър председател и шеф на парламента които по закон се пазят от НСО.

всички неуки или нарочно тролещи по тая тема тъпаци... даже на жан виденов ако поиска мус е полага НСО като БИВШ ПРЕМИЕР...

ПИПО

И парадокса тук е, че Киро тръбеше, че няма да използва НСО и щял, да се придвижва без охрана.

Цитат: "Чл. 21. (1) Специализиран транспорт в мирно време се осигурява на: 1. (изм. - ДВ, бр. 103 от 2018 г., в сила от 01.01.2019 г.) членовете на Министерския съвет, членовете на Конституционния съд, заместник-председателите на Народното събрание, председателя на Върховния касационен съд, председателя на Върховния административен съд, кмета на столицата; 2. лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател - до 4 години след освобождаването им от длъжност."

на жан не но киро още да... мислех че е доживот но явно не е ...

Стига глупости, има главен път с предимство и страничен със стоп. Отделен е въпросът за скоростта.

Нещо като Лютви Местан, не спазил предимството

Как глупости, избори идат. Главчев каза, че ще са честни и работи ежедневно в тази посока.

Проверката трябва да е КОЙ и ЗАЩО а не ДАЛИ.

тва де плюс 35 още стигнаха ли ви комунизъм... УБО стана НСО... 1во и 6то управление на ДС станаха задкулисно управление... БКП стана на СДС,ГЕРБ,ДПС,БСП,АТАКА,ИЗРАЖДАНЕ - тва е положението... на който не му харесва - се изнесе... ако мислите че имате избор - нямате...

Изразът "замитане на следите" вече се заменя с "асфалтиране на следите".

Той и знака СТОП на първите снимки беше завъртян настрана, но половин час по-късно беше изправен. Дърветата урязаха на завоя и вече видимостта е огромна. Сега и асфалта смениха и по всичко изглежда, че загиналия е виновен. А да не говорим за тази простотия с каква скорост е карал и дали е имало включени светлини са пълна простотия. Тези коли на НСО са оборудвани със ГПС и със видеорегистратори и ако искаха досега щяха да покажат и видео от катастрофата и с каква скорост се е движил автомобила.

да махнат голямата указателна табела, закриваща пътя и да сложат знак 60 км/ч. Тогава кръстовището ще е образцово.

Е табелата и знака 60 км са в ущърб на НСО, тях ще ги сложат след като приключи обвиняването на умрелия шофьор, че е виновен за катастрофата.

Пак искат да излъжат Българските Граждани ! Нямат никакъв срам , купени са ! Пак ли да се надяваме на нов 9 - ти Септември , но Кестените няма да стигнат ! Омръзна ми да живея в тази Кочина и да ме лъжат някой си на моята земя !

вече няма как да се докаже, че Туарега няма спирачен път.

Ами, те за да асфалтират трябва да се случат няколко неща: 1. Да има кой да асфалтира 2. Да има кой да го прати този, който да асфалтира 3. Някой да плати за цялата тая работа. Та, при желание - всичко ще се разбере. Само дето май няма желание... Щели да гледат дали били "натиснати" някакви бутони в НСО-колата... е, какъв е проблемът някой да ги "натисне" (ако е трябвало да са "натиснати"), или да ги "оттисне", ако не е трябвало да бъдат "натиснати". И, какво значение има дали са били с включена сигнализация, след като законът казва - имат право да нарушават правилата за двицение, АКО с това не създават предпоставка за ПТП???? И, все пак - това е НСО. Возят някакъв хрантутник. Не са нито спешна помощ, нито пожарна, нито полиция, за да бързат за някъде. Най-важното е, че според ППДБ - нямало морален проблем в катастрофата. Катастрофи се били случвали.

Има си закон за движение по пътищата !!!!!!!!!!

Докога питам аз политици ще ни грабят и убиват?!

Докато ги има !

ППто съвсем се овъргаля в кафявото.

Че то не е ли по план?! На мен ПП-тата все повече ми приличат на активно мероприятие на ГЕРБ. Насочиха енергията на недоволството към тях, после се поизпраха покрай тях, сега ПП_тата се омацват хубаво, а статуквото казва:"Ето видяхте ли, до какво води бунта срещу нас? Новите не стават? без нас не можете, това е положението, примирете си и ни оставете да си управляваме територията"

Така и не разбрах , обясни ми моля те. Кой е виновен в случая? ППто или ГЕРБ.

За кое кой е виновен?! За т'ва че политиците ни са безскрупулни плячкатори организирани в групи, които редовно и без свян извършват опасни противообществени деяния са лична изгода ли? Или за катастрофа, предизвикана от редица фактори, всеки от които е могъл да бъде избегнат?

Кой каза, че не се правели ремонти по пътищата в България, правят се светкавично, дори когато това не е нужно!

няма нищо общо с цялата тая работа - НСО карат като обезумели... само на КИро шофера е убивал на пътя от НСО и само неговия е карал "с 200" - излгатае се с толкова никокачествено тролене... цялата работа е връзкарчето - те всички там са такива - да бъде покрито и оневинено и да си продължи "работата" спокойно...

Очевидно нещата вече тотално излизат от контрол, живеем в някаква паралелна реалност, като във филм, в който изчезват и се появяват разни неща... ама не е художествена измислица. Ясно е, че управляващата клика се е взела напълно насериозно като недосегаема и вечна! Визирам всички. Не виждам нещата с избори да се оправят....

"...както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение, посочват от пресцентъра на Министерския съвет." Значи Главчев вече е установил нарушение и чака наказание?! Лесна ще е проверката. Смешковци!