Коментари - Георги Георгиев: Известен тв готвач е получил над 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя | Днес.dir.bg

Георги Георгиев: Известен тв готвач е получил над 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя

Кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС разкри и за още един скандал, който нарече "Двамата братя и златните гробища".

Обратно в новината

Коментари - Георги Георгиев: Известен тв готвач е получил над 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя | Днес.dir.bg

Коментари

Този борец с очилата само по физиономията се познава какъв е

Няма значение какъв е картографинът. Щом е българин ще крадне.

Известна в миналото мутра и охранител е получил 60 млн кеш в чували от един дето се заимава със залагания

Сега ми се е паднало. Колко години бях далеч от софрата. Не се знае до кога. Така, че....ще грабя с пълни шепи

МУ-ХА-ХА-ХАХА-ХА-ХАХАХХА-ХАХАХ, това е сюжет за най-великия комедиен филм на всички времена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! му-хахах-ХАХАХАХ-ХАХАХХАХА

ЗАЩО ВИЕ НЕ ГИ КАРТОГРАФИРАХТЕ? ИМАХТЕ 4 МАНДАТА ЗА ТОВА!

Всеки политик е изрод! А вие го избирате, защото сте прости глупаци или лизачи на мръсни задници! Пишете името на готвача, ако го знаете, а не да хитрувате, мазници недоклатени!

Първо: за въпросния готвач отдавна се знае, че се има такъв бизнес, което не е противозаконно, няма изисквания кой може да развива бизнес със софтуер. Второ: за въпросния готвач отдавна се знае, че е приближен до ГЕРБ и печели/получава поръчки в общини, управлявани от ГЕРБ. Трето: самото използване на израза "известен тв готвач" звучи пренебрежително, а не е редно да бъде така в едно интервю, ако човек иска да звучи и изглежда обективен. Четвърто: Възниква въпросът каква е стойността (не финансовата) на въпросните услуги по картографиране и дигитализация. Не става дума само за гробища, а и за други имоти. Ако е само за информация - дали е толкова необходимо, ако пък има стойност на официален документ - кой гарантира и носи отговорност за информацията? Малко лични размисли: Кадастърът е чувствителна тема и неслучайно само оправомощени геодезисти могат да "пипат" там. Дигитализацията е удобство, но кой гарантира за качеството ѝ в случая? И дава ли въпросната услуга възможност (регламентирана или не) за лесно и удобно "пипане" по имотите и собствеността им? Като огромен недостатък оценявам факта, че поръчките с разни общини се сключват за услуга, обучение на специалисти и всичко приключва с прехвърляне на авторски права и собственост върху продукт ... но и дума не става за последваща поддръжка. А това е все едно да си купите нова кола без гаранция и с ясното съзнание, че няма да можете да си купувате резервни части ... и ще разчитате на гаражни майстори, които с тел и рапидки ще я кърпят, когато нещо се развали.

Този готвач не е приближен до ГЕРБ.По скоро е близо до Трифонов.Запознат съм с неговия бизнес и хората направили софтуъра.Проблема е,че държавата все още няма конкурентен такъв и някои общини са склонни да сключат договор със съответната фирма,така че някои неща в статията не отговарят на истината.Всеки може да провери дали държавата има съответния софтуър.Нека се разследва за да се види,но не трябва да се говори без знания по въпроса.Господинът в статията си само казва,че има държавни фирми за този вид дейности,които струват по евтино,но не казва какво точно вършат тези фирми и с какъв софтуър точно разполагат.Не казвам,че нямат такъв,но колко е добър,какви специалисти имат и за колко време могат да свършат работата.Знаеме,че обикновено държавните фирми не си дават голям зор.Години наред държавата говори за дигитализация,но нещата не вървят много бързо,меко казано.Пак казвам,нека се разследва за нещо незаконно,но не трябва да се плюе без доказателства.После се чудиме защо няма условия за бизнес в България.

Като оставим настрани кой колко ще лапне, само аз ли прочетох същността на поръчката? Дигитализация на гробища!?

Където се вихрят далавери, трябва да има дигитализация.

няма да правите каквото си искате.

Присмял се хърбел на щърбел! А тоя колко е крал, сигурно не си помни всички далавери.

Този Преход от 30г все такива корупционни, роднински далаверки правят. Не иска да го пресекат и това е. Дали са ПП, Герб, ДПС или БСП все тая. Един до дренки

Печелят от умрелите, от гробища, морги, погребения, кремации, паметници, ковчези, свещи, венци, и прочие зловещи атрибути... Някои индивиди наистина са изгубили всякаква мярка!

А кога яде баница си мълчеше!

Гошко от Гугутково кандидат-депутат? Хм, имунитетче никога не е излишно май, кой знае какви кучета има заровени в общината! А като се скатае у НС, кой ще лае вместо него? Пуделче на име Хекимяу?

Обаче кмета на Банкя е от ГЕРБ

Добре де, депутатино гербаджийски - и сега медиите какво да направят? Да осъдят готвача, на който даже името му не казваш? С други думи, защо аджеба не подадеш сигнал до съответните институции, ами се разливаш по медиите? Дейба тъз герболящина мискинска дейба.

Ей тоя неосъществен кмет Георгиев , бе. И сега целият свят му е крив на тоя мега натегач.

за шев Иван Манчев ли става дума?

Когато видиш нередност, не отиваш при тоя който позволява нередностите, а в полицията. Само че, като идеш в полицията, заставаш зад думите си пред съда... А като ляляш по медиите, утре спокойно можеш да се отречеш от думите си... Лялянето по медиите не е борба с нередностите, а предизборна кампания...

На Бочко му строят пирамида! Дори евтино излиза :)

Внимавайте с Готвачите! Опасен народ са. Имаше един такъв готвач дето преди време беше тръгнал на бунт срещу другаря Путин (то уж не било срещу другаря Путин ... да бе да). Бързичко му подрязаха крилцата на самолетчето, че да не мечтае много. Така де, не можеш им има вяра на тия готвачите.

Шеф Манчев от години се превърна от най-обичаният в най-противния човек по телевизиите. Дори физиономията му се промени. Нагаждач, мошенник… А има ли седма съпруга след шестия провален брак?

те на буци щели да правят фараонска гробница и за това е целия келепир

Кандидат-депутат, точно партията от която си издигнат му плати за същото в Дупница на шеф Манчев ! Нима не знаеш ?

А бе, мунчо парапунов, що питаш за Банкя, а не питаш за някои други гробища? А?

Банкя на кого е?! Да не е на ПП?! Кой Чекмеджан управлява там, да не говорим за столицата?! Един сладокусник е възнаградил шеф готвача. Може и чрез подставени лица. Традиции...

Гробищата в града, включително това в Банкя, са на пряко подчинение на Терзиев!

Въобще не съм учудена. Всички сме виновни. Издигнахме в култ готвачите - викаме им "шеф" В случая Манчев. И тия дето ги лансират по ТВ и тия дето ги гледат. Те започнаха да си вярват! А ние цъкаме (ама пак си гледаме). А лелките от общината за една гощавка в рестораната на този геодезически курифей му харизват поръчката....

Ако някой се чуди още, става въпрос за Иван Манчев. Откакто дойдоха шарлатаните, тази негова фирмичка взе да смуче и от други общини. Справка - Дупница.

Оставете Промяната. Нека се занимават с гробищата за да не пипат друго. От кмет без екип какво очаквате. Яви се на избори с цял екип от професионалисти и най-първо от тях се освободи и назначи целия си бизнес кръг, барабар с приятелите, любовниците и обикновените партийни послушковци. Тези хора, дори да пртежават някакви качества в други обалсти, нямат никакво понятие как се управлява град. За тях промяната е да сменят хората, които крадат нагло и безочливо с техни хора, които крадат с финес и изтънченост.

поне ще свършат работа като хората , а не като герб. Герб беше на власт в София 17 години и с редки изклщчения всичко е мазало. Ремот на ремонта, 99% от фирмите сключили договор с общината са на хора близки до герб и в момента съботират по всякакъв начин новия кмет

Нещо си преял с пицата с кристали....

До тук Промяната гласува бюджета на ГЕРБ почти 1:1, обявявайки го за свой. Фирмите са същите, а за качеството, нека изчакме първите есенни дъждове и пак ще си говорим. Минавайки по Околовръстното, видях как се запълва дупка с лопата асфалт и после се отъпква с крак, продължаваме промяната.

Всеки български гражданин има право да участва и печели обществени поръчки. Щом не е незаконно значи може. Закона е над морала.

просто в момента тия от герб не взимат процент. А 10% от 100к са си 10к. Нормално да реват.

ГЕРБ убива, ПП погребва. С определените обществени поръчки на гражданите е предоставено пълно обслужване, защо да се оплакваме. Било скъпо, ама нали само веднъж се мре!

Това е хубавото на демокрацията. Има конкувенция и схемаджиите започват да се топят един друг защото схемите са им ясни. Ако беше само един глашатай никога нямаше да разберем кой на кого. Само щяхме да слушаме каквсички цели се постигат и че работата краси човека...

Този гаден интригант изпълняваш поръчките на фюрера си ще го гепя и ще го спукам от бой и то в центъра на София пред очите на всички, а багерчето на промяната ще му събира зъбките по плочника.

Гоуеми мутри станахте бе! Всички вече ги е страх от вас!

Багерчето е скъпо защото рови гробищата на ГЕРБ .

А пицата ще има ли плънка... или ще остане постна...

За умните и красивите плънка на корем, за останалите, постна пица!

Сигнал номер 187325 за корупция за последните 15 години. Осъдени - 0.

Рангел Марков от ГЕРБ-СДС е избран за кмет на район "Банкя" с 53,56% или 2016 гласа, според сайта на Централната избирателна комисия. Марков е роден на 25 януари 1978 г. Основното си образование завършва в 78 СУ „Христо Смирненски” в родния си град, след което учи в Техникума по слаботокова електротехника за подготовка на среднотехнически кадри за Българската телевизия, радио и съобщителна техника „А. С. Попов”. Висшето си образование завършва в Националната спортна академия „Васил Левски“ през 2000 г.

Ние в Банки знаем защо? Единствените курорти, сравними с Банки са Карлови Вари и Виши!

Като пишеш, мислиш ли!2 Или разчиташ, че хората не знаят, че гробището в Банкя е на пряко подчинение на Кмета на София, назначава се от него, а не на районния кмет!

Едно ми е много гнусно във всичкото това и никога няма да изградя търпимост към него. На практика те са същите, но сочат с пръст себеподобните си. Не знам кое е по-отвратително - това, за което сигнализира с високоморален патос, или това което ще направи, ако се докопа до власт.

Аз пък смятам, че всякакъв сигнал зо корупция е важен. И да, като се замерят взаимно със собствените си фъшкии, ни дават да разберем,какво представлялат.

Ха ха, ма Георгиев, това са вашите хора бе, гербаджийските крадци! Питай Фандъчището!

Крадеца крещи, дръжте крадеца.

Г.Г.този е копоя на Фандъкова,който не спечели изборите на 29 октомври миналата година и ще беснее през всичките четири години в СОС.

Г. Г. няма как да спечели изборите за кмет на София на 29.10.2023 г. при положение, че не е бил кандидат.

Какво се правите на ощипани??? Знае се, че пари се раздава на сульо и пульо в тази държава, стига да е от "наш'те". Ако се направи проверка за парите, дето се раздават за "иновации", ще се установи, че нито един проект не е реализиран, но парите са усвоени, а там се раздават дестки милиони! В България няма контрол, има престъпна държава!

Хекимян?

Този е отвратителен...

Айде стига глупости точно пък в Банкя да краде някой, който няма нищо общо с герб, това звучи малко като виц :)))))

Круме-еее- ! Къде си ?

И ръчички има за рязане ,и главички за чаши... Виното е от мен ! Мезе ще се намери.

Тоя сладур не разбра ли, че никой е му вярва, дори Бойко избра Хикимянката пред него

гербиджите що не си кажат за милионите дет затриха в ЦГМ - 170 милиона скрита в кухи фирми загуба

Коментари - Георги Георгиев: Известен тв готвач е получил над 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя | Днес.dir.bg

Георги Георгиев: Известен тв готвач е получил над 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя

Кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС разкри и за още един скандал, който нарече "Двамата братя и златните гробища".

Обратно в новината

Коментари - Георги Георгиев: Известен тв готвач е получил над 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя | Днес.dir.bg

Коментари

Този борец с очилата само по физиономията се познава какъв е

Няма значение какъв е картографинът. Щом е българин ще крадне.

Известна в миналото мутра и охранител е получил 60 млн кеш в чували от един дето се заимава със залагания

Сега ми се е паднало. Колко години бях далеч от софрата. Не се знае до кога. Така, че....ще грабя с пълни шепи

МУ-ХА-ХА-ХАХА-ХА-ХАХАХХА-ХАХАХ, това е сюжет за най-великия комедиен филм на всички времена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! му-хахах-ХАХАХАХ-ХАХАХХАХА

ЗАЩО ВИЕ НЕ ГИ КАРТОГРАФИРАХТЕ? ИМАХТЕ 4 МАНДАТА ЗА ТОВА!

Всеки политик е изрод! А вие го избирате, защото сте прости глупаци или лизачи на мръсни задници! Пишете името на готвача, ако го знаете, а не да хитрувате, мазници недоклатени!

Първо: за въпросния готвач отдавна се знае, че се има такъв бизнес, което не е противозаконно, няма изисквания кой може да развива бизнес със софтуер. Второ: за въпросния готвач отдавна се знае, че е приближен до ГЕРБ и печели/получава поръчки в общини, управлявани от ГЕРБ. Трето: самото използване на израза "известен тв готвач" звучи пренебрежително, а не е редно да бъде така в едно интервю, ако човек иска да звучи и изглежда обективен. Четвърто: Възниква въпросът каква е стойността (не финансовата) на въпросните услуги по картографиране и дигитализация. Не става дума само за гробища, а и за други имоти. Ако е само за информация - дали е толкова необходимо, ако пък има стойност на официален документ - кой гарантира и носи отговорност за информацията? Малко лични размисли: Кадастърът е чувствителна тема и неслучайно само оправомощени геодезисти могат да "пипат" там. Дигитализацията е удобство, но кой гарантира за качеството ѝ в случая? И дава ли въпросната услуга възможност (регламентирана или не) за лесно и удобно "пипане" по имотите и собствеността им? Като огромен недостатък оценявам факта, че поръчките с разни общини се сключват за услуга, обучение на специалисти и всичко приключва с прехвърляне на авторски права и собственост върху продукт ... но и дума не става за последваща поддръжка. А това е все едно да си купите нова кола без гаранция и с ясното съзнание, че няма да можете да си купувате резервни части ... и ще разчитате на гаражни майстори, които с тел и рапидки ще я кърпят, когато нещо се развали.

Този готвач не е приближен до ГЕРБ.По скоро е близо до Трифонов.Запознат съм с неговия бизнес и хората направили софтуъра.Проблема е,че държавата все още няма конкурентен такъв и някои общини са склонни да сключат договор със съответната фирма,така че някои неща в статията не отговарят на истината.Всеки може да провери дали държавата има съответния софтуър.Нека се разследва за да се види,но не трябва да се говори без знания по въпроса.Господинът в статията си само казва,че има държавни фирми за този вид дейности,които струват по евтино,но не казва какво точно вършат тези фирми и с какъв софтуър точно разполагат.Не казвам,че нямат такъв,но колко е добър,какви специалисти имат и за колко време могат да свършат работата.Знаеме,че обикновено държавните фирми не си дават голям зор.Години наред държавата говори за дигитализация,но нещата не вървят много бързо,меко казано.Пак казвам,нека се разследва за нещо незаконно,но не трябва да се плюе без доказателства.После се чудиме защо няма условия за бизнес в България.

Като оставим настрани кой колко ще лапне, само аз ли прочетох същността на поръчката? Дигитализация на гробища!?

Където се вихрят далавери, трябва да има дигитализация.

няма да правите каквото си искате.

Присмял се хърбел на щърбел! А тоя колко е крал, сигурно не си помни всички далавери.

Този Преход от 30г все такива корупционни, роднински далаверки правят. Не иска да го пресекат и това е. Дали са ПП, Герб, ДПС или БСП все тая. Един до дренки

Печелят от умрелите, от гробища, морги, погребения, кремации, паметници, ковчези, свещи, венци, и прочие зловещи атрибути... Някои индивиди наистина са изгубили всякаква мярка!

А кога яде баница си мълчеше!

Гошко от Гугутково кандидат-депутат? Хм, имунитетче никога не е излишно май, кой знае какви кучета има заровени в общината! А като се скатае у НС, кой ще лае вместо него? Пуделче на име Хекимяу?

Обаче кмета на Банкя е от ГЕРБ

Добре де, депутатино гербаджийски - и сега медиите какво да направят? Да осъдят готвача, на който даже името му не казваш? С други думи, защо аджеба не подадеш сигнал до съответните институции, ами се разливаш по медиите? Дейба тъз герболящина мискинска дейба.

Ей тоя неосъществен кмет Георгиев , бе. И сега целият свят му е крив на тоя мега натегач.

за шев Иван Манчев ли става дума?

Когато видиш нередност, не отиваш при тоя който позволява нередностите, а в полицията. Само че, като идеш в полицията, заставаш зад думите си пред съда... А като ляляш по медиите, утре спокойно можеш да се отречеш от думите си... Лялянето по медиите не е борба с нередностите, а предизборна кампания...

На Бочко му строят пирамида! Дори евтино излиза :)

Внимавайте с Готвачите! Опасен народ са. Имаше един такъв готвач дето преди време беше тръгнал на бунт срещу другаря Путин (то уж не било срещу другаря Путин ... да бе да). Бързичко му подрязаха крилцата на самолетчето, че да не мечтае много. Така де, не можеш им има вяра на тия готвачите.

Шеф Манчев от години се превърна от най-обичаният в най-противния човек по телевизиите. Дори физиономията му се промени. Нагаждач, мошенник… А има ли седма съпруга след шестия провален брак?

те на буци щели да правят фараонска гробница и за това е целия келепир

Кандидат-депутат, точно партията от която си издигнат му плати за същото в Дупница на шеф Манчев ! Нима не знаеш ?

А бе, мунчо парапунов, що питаш за Банкя, а не питаш за някои други гробища? А?

Банкя на кого е?! Да не е на ПП?! Кой Чекмеджан управлява там, да не говорим за столицата?! Един сладокусник е възнаградил шеф готвача. Може и чрез подставени лица. Традиции...

Гробищата в града, включително това в Банкя, са на пряко подчинение на Терзиев!

Въобще не съм учудена. Всички сме виновни. Издигнахме в култ готвачите - викаме им "шеф" В случая Манчев. И тия дето ги лансират по ТВ и тия дето ги гледат. Те започнаха да си вярват! А ние цъкаме (ама пак си гледаме). А лелките от общината за една гощавка в рестораната на този геодезически курифей му харизват поръчката....

Ако някой се чуди още, става въпрос за Иван Манчев. Откакто дойдоха шарлатаните, тази негова фирмичка взе да смуче и от други общини. Справка - Дупница.

Оставете Промяната. Нека се занимават с гробищата за да не пипат друго. От кмет без екип какво очаквате. Яви се на избори с цял екип от професионалисти и най-първо от тях се освободи и назначи целия си бизнес кръг, барабар с приятелите, любовниците и обикновените партийни послушковци. Тези хора, дори да пртежават някакви качества в други обалсти, нямат никакво понятие как се управлява град. За тях промяната е да сменят хората, които крадат нагло и безочливо с техни хора, които крадат с финес и изтънченост.

поне ще свършат работа като хората , а не като герб. Герб беше на власт в София 17 години и с редки изклщчения всичко е мазало. Ремот на ремонта, 99% от фирмите сключили договор с общината са на хора близки до герб и в момента съботират по всякакъв начин новия кмет

Нещо си преял с пицата с кристали....

До тук Промяната гласува бюджета на ГЕРБ почти 1:1, обявявайки го за свой. Фирмите са същите, а за качеството, нека изчакме първите есенни дъждове и пак ще си говорим. Минавайки по Околовръстното, видях как се запълва дупка с лопата асфалт и после се отъпква с крак, продължаваме промяната.

Всеки български гражданин има право да участва и печели обществени поръчки. Щом не е незаконно значи може. Закона е над морала.

просто в момента тия от герб не взимат процент. А 10% от 100к са си 10к. Нормално да реват.

ГЕРБ убива, ПП погребва. С определените обществени поръчки на гражданите е предоставено пълно обслужване, защо да се оплакваме. Било скъпо, ама нали само веднъж се мре!

Това е хубавото на демокрацията. Има конкувенция и схемаджиите започват да се топят един друг защото схемите са им ясни. Ако беше само един глашатай никога нямаше да разберем кой на кого. Само щяхме да слушаме каквсички цели се постигат и че работата краси човека...

Този гаден интригант изпълняваш поръчките на фюрера си ще го гепя и ще го спукам от бой и то в центъра на София пред очите на всички, а багерчето на промяната ще му събира зъбките по плочника.

Гоуеми мутри станахте бе! Всички вече ги е страх от вас!

Багерчето е скъпо защото рови гробищата на ГЕРБ .

А пицата ще има ли плънка... или ще остане постна...

За умните и красивите плънка на корем, за останалите, постна пица!

Сигнал номер 187325 за корупция за последните 15 години. Осъдени - 0.

Рангел Марков от ГЕРБ-СДС е избран за кмет на район "Банкя" с 53,56% или 2016 гласа, според сайта на Централната избирателна комисия. Марков е роден на 25 януари 1978 г. Основното си образование завършва в 78 СУ „Христо Смирненски” в родния си град, след което учи в Техникума по слаботокова електротехника за подготовка на среднотехнически кадри за Българската телевизия, радио и съобщителна техника „А. С. Попов”. Висшето си образование завършва в Националната спортна академия „Васил Левски“ през 2000 г.

Ние в Банки знаем защо? Единствените курорти, сравними с Банки са Карлови Вари и Виши!

Като пишеш, мислиш ли!2 Или разчиташ, че хората не знаят, че гробището в Банкя е на пряко подчинение на Кмета на София, назначава се от него, а не на районния кмет!

Едно ми е много гнусно във всичкото това и никога няма да изградя търпимост към него. На практика те са същите, но сочат с пръст себеподобните си. Не знам кое е по-отвратително - това, за което сигнализира с високоморален патос, или това което ще направи, ако се докопа до власт.

Аз пък смятам, че всякакъв сигнал зо корупция е важен. И да, като се замерят взаимно със собствените си фъшкии, ни дават да разберем,какво представлялат.

Ха ха, ма Георгиев, това са вашите хора бе, гербаджийските крадци! Питай Фандъчището!

Крадеца крещи, дръжте крадеца.

Г.Г.този е копоя на Фандъкова,който не спечели изборите на 29 октомври миналата година и ще беснее през всичките четири години в СОС.

Г. Г. няма как да спечели изборите за кмет на София на 29.10.2023 г. при положение, че не е бил кандидат.

Какво се правите на ощипани??? Знае се, че пари се раздава на сульо и пульо в тази държава, стига да е от "наш'те". Ако се направи проверка за парите, дето се раздават за "иновации", ще се установи, че нито един проект не е реализиран, но парите са усвоени, а там се раздават дестки милиони! В България няма контрол, има престъпна държава!

Хекимян?

Този е отвратителен...

Айде стига глупости точно пък в Банкя да краде някой, който няма нищо общо с герб, това звучи малко като виц :)))))

Круме-еее- ! Къде си ?

И ръчички има за рязане ,и главички за чаши... Виното е от мен ! Мезе ще се намери.

Тоя сладур не разбра ли, че никой е му вярва, дори Бойко избра Хикимянката пред него

гербиджите що не си кажат за милионите дет затриха в ЦГМ - 170 милиона скрита в кухи фирми загуба