Това съобщи френската телевизия Ел Се И, предаде ИТАР-ТАСС. Според уточнени данни, от прозорците са скочили 10, а не 11 души, както бе съобщено първоначално. Единайсетият е многократно намушкан с нож, посочва агенцията. Един човек е задържан за разпит от полицията. Бебе, седем възрастни и три деца са в болница с различна тежест на нараняванията.

Драмата се разиграла около 5,00 ч. сутринта, предаде БТА. Инцидентът станал по време на семейно тържество. Седнали около масата, участниците изведнъж видели, че в стаята влиза техен роднина, "когото смятали за демон". Обзети от паника, те се нахвърлили срещу гостенина с ножове. После част от присъстващите, ужасени, се хвърлили през прозорците.

Според източник от полицията, в сградата бил организиран спиритичен сеанс, но после нещата се развили зле, отбелязва френското издание "Паризиен". Одил Февр, заместник-прокурорка от Версай, съобщила, че към 3 през нощта в апартамента станал от сън, "за да нахрани детето си, човек от африкански произход, съвсем гол", и другите го сметнали за самия дявол. Нападнат и сериозно ранен в ръката с нож, 30-годишният чернокож бил изгонен навън, но паниката не утихнала и се стигнало до печалния резултат.