10 души скочиха от сграда поради страх от дявол

Религиозни суеверия са станали причина 10 души да скочат едновременно тази сутрин през прозорците на втория етаж от сграда във френския град Ла Вериер в департамента Ивелин.

Обратно в новината

Коментари - 10 души скочиха от сграда поради страх от дявол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия ме хвърли в потрес. Кой се хвърлил, защо се хвърлил, кой влязъл в стаята кой излязъл, някой се събудил, друг се уплашил - безумна работа.

Ей пичове ... и принцеси ;), на мен ми идва наум, че тея а се канели да изядът някое дете май ... и видиш ли там нещо мътно(негроидно) е станало(буквално или не;) и е дошъл страха от лукавия ;) ... гузни ще да са били тея ... незнам как да ги нарека ;)

Дяволът ще се пръкне,когато Татяна Дончева роди от Соломон Паси..

Така става, когато сектантите се надрусат.

За всичко е виновен джойнта, попадна ли са на неква гадна селекция и са се втръбили нещо ;)

Щом мъжът е бил чернокож, а останалите-негови роднини,те не са франзузи comme il faut. Тук би трябвало да има географска справка и малко от антропологията за да стане по-ясно. И за да не пишем смехории, разбира се.

луд народ еи.а аз си мислех че наи откачените в европа са балгарите

Ами рано сутрин в тъмното е влязъл негър в стаята - какво са видели - едни зъби и едни очи във въздуха. Смелите са извадили ножовете, па другите хванали другата посока - прозореца :)

по големи боклуци от европеици и американци няма ;) каде сте видели такива убииства в другите даряви.. те са богати и се избиват за глупости, а африканци и азяци хем са гладни хем не се избиват по между си за глупости.. цялата европеиска и американска история се састои само и единствеено от убииства, такава е даже и религията... болни народи са това които усраха планетата и чрез сила обречеха на мака сумати континенти

само дето, ако прочетеш новината по международните сайтове, ще разбереш, че всичките хубостници са били Африканци :)

"убречеха"???

нищо не пише и за убииство... много странен извод сте си направили, нищо общо сас странността на самата статия...

нищю не разбрах аз от тая история

ако може всички негра така да си заминат.. другите са мислили че са още в колибата

Душички! Да им имам проблемите.

Баси майтапа - неспрях да се смея 5 мин. Начи правят си сеанс хората, към 3 наръгват някакъв чернокож дет си храни бебето, че и навън го изгонват даже и към 5 наръгват до смърт техен роднина щот по техни изчисления той трябва да е мъртъв, тъй де, кой е той че да успорва математиката.

И аз се смях на това - макар и да не е за смях, а с твоето мнение, направо умрях.... ;- )

тая планета се пренасели с идиоти!!!!!!!

От негри какво очаквате... По-промитивни са дори от нашите родни мангали. Но не толкова мръсни или зли!

Франция, казвате ... От където гонят циганите ... Чел съм някъде, че във френската провинция царяла феноменална простотия - независимо от Луитата, Наполеона, Ренесанса, световната културна столица Париж и Айфеловата кула. Дали пък не е вярно?

Тези са се надрусали жестоко ... трябва да им вземат децата сега.

На семейното тържество,състояло се в 5 сутринта,присъствали - 7 възрастни ,3 деца и 1 бебе, направили вуду магия на 1 гол негър,който пък станал в 3 часа през нощта за да нахрани детето си.Голият негър очевидно се разхождал от 3 до 5 в апартамента докато бъде забелязан и оценени достойнствата му.Родата е била шокирана,причината оставаме на фантазията ви и го ръгала с нож за да сложат и месо на масата за празненството в 5 сутринта. Явно месото не било много вкусно и решили да повръщат през прозореца,а те взели че паднали.Държа да отбележа че не се друсам и не консумирам алкохол,направих кратък преразказ на статията,като я поокрасих съвсем малко.

МНОГО ПОВЕЧЕ! По-смислен е определено, че даже е и смешен! ОТ мен: 6 за преразказа!!!

Ха-хи-хо! от този коментар поне разбрах какво е станало и за какво са го ръгали човека ... Голям майтап! Като не се казва какво са пушили тия барабар с децата си, остава сами да си обясняваме нещата!

Благодаря за оценката.Словореда ми нещо куца в преразказа,но важното е ,че сте ме разбрали, даже и усмихнали.

Ако са африканци е разбираемо. За съжаление в техните вярвания все още са силни племенните обичаи и традиции

Сатанофобията се характеризира с тежък и персистиращ страх от Луцифер. На практика тя не съществува при други религии като будизма. Много окултисти обаче очакват появата на Христофер - мелез между Луцифер и Христос. Очаквания всякакви, света си си върти, а Господ си има грижата за всичко.

народа е съвсем побъркан...

Абе четете с малко внимание! Това са черни, а черните са си такива, не мислят много! Особено като се паникьосат и ела гледай какво става. Като добавиш и разните секти в които вярват ... абе наистина са си олигофрени!

Тъпи франсета, сатанисти!!!...

5 часа сутринта семеино туржество????? и 3 деца и едно бебе,много сумнитела исторя... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти остави ама църньото влязъл в 3, пък те скочили в 5 :) Плашил ги е близо 2 часа, хаха

ах ахахаха

Колкото и да се е опростачило българското общество за такива шедьоври не може и дума да става.

ОЛИГОФРЕНИ.....

като от филм на ужасите :)))

Зялата работа звучи супер тъпо. Нищо не разбрах. Кой къде влязъл, защо е бил гор и как така са го помислили за дявол...Май някой доста се е надрусал...

и аз нищо не разбрах, ама май са луди тия хора!

Ха ха, кажете какво са пушили.Явно е добро!

Според мен са яли гъби. Но явно има и пушили - авторът на статията МУАХАХАХА

а може и наистина някаде да се води битка между доброто и злото