По последни данни жертвите на трагедията от петък вечер са вече 132. В критично състояние остават още десетки от оцелелите. 

Публикувано е изображението на 26-годишния Салах Абдеслам, белгийски гражданин, като се предполага, че е замесен в нападенията. Той е описван като висок 175 см и с кафяви очи. Полицията го е обявила за опасен и предупреждава населението да не го приближава: 

"Не предприемайте нищо сами"! 

Часове след атентатите Абдесалам е бил разпитан, но пуснат от полицията. Той се движел с кола към белгийската граница, заедно с още двама мъже. Спрян е за проверка и е освободен преди следователите да установят, че е човекът, наел автомобила , с който са се возили нападателите в концертната зала "Батаклан".

Френските власти са уведомили Испания за това, че заподозреният може да е влязъл на територията на Испания. Министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас заяви, че „в момента не се търси подобен човек на испанска територия“ и поясни, че засилен контрол на границите заради възможното им пресичане от Салех Абдеслам е установен на всички граничещи с Франция държави, в това число и Испания.

Белгийското правосъдие издаде международна заповед за арест на Абедслам, който е роден на 15 септември 1989 г. в Брюксел и е живял в брюкселския район Моленбек. 

Установено е, че брат му Ибрахим е загинал по време на щурма на специалните части над концертната зала „Батаклан“. Именно личността на Ибрахим бе установена с пръстов отпечатък, намерен след като камикадзето се е самовзривило.

Третият брат пък е задържан в Белгия, без засега да е ясно дали е бил замесен в атентатите.

Идентифицирани са още двама френски камикадзета, участвали в атентатите в Париж, след като първият от концертната зала Батаклан бе идентифициран в събота, предаде Франс прес, цитирайки главния прокурор Франсоа Моленс. 

Двамата са били френски граждани и са живеели в Белгия. Единият, 20-годишен, е извършил един от самоубийствените атентати близо до Стад дьо Франс. Вторият, на 31 години, се е самовзривил на булевард "Волтер", в източен Париж.

Фойерверки паникьосаха Париж

Стотици хора, събрали се снощи на площад Република в центъра на Париж, се разбягаха след фалшиви слухове за стрелба в района. Оказаха се фойерверки. Френската полиция съобщи, че паниката на площад Република в центъра на Париж е предизвикана от фойерверки. 

По-рано телевизията показа как около паметник на площада се събират хора, за да почетат паметта на жертвите от петъчните ислямистки атентати, а след това площадът бе опразнен.

Междувременно президентът Франсоа Оланд информира парламентарни лидери, че иска извънредното положение, обявено след кървавите атентати в петък в Париж, да остане в сила три месеца.