Коментари - Издирва се заподозреният за атентатите в Париж Абдеслам | Днес.dir.bg

Издирва се заподозреният за атентатите в Париж Абдеслам

Фойерверки паникьосаха Париж. Френските власти издирват заподозрян за атентатите в Париж, който е успял да избяга.

Обратно в новината

Коментари - Издирва се заподозреният за атентатите в Париж Абдеслам | Днес.dir.bg

Коментари

Изглежда отвратително, с много нагла физиономия....

Търсете, търсете, то добре, че оня дъртия го спъна унгарката, та да го разберете, че и той е член на тер.група. Но в Испания с Роналдо се среща, на мач го водите, тая толерастия ще ви изяде главите и затова "Аз не съм Париж", "Аз не съм Шарли", но "Аз съм Вълкан", това е.

"Масова паника заради пиратка в центъра на Париж." Е, как така? Нали уж си слагаха надписи, че не се страхуват? А щом някой около тях пръднал - побягнали като пилци! Ама каквито им Спец. службите, такива им и лозунгите, такива им и поданиците....Показност и лицемерие! Жалко само за загиналите невинни! Но само за информация ще напиша, че по последни данни те са от 12 националности! Не са само французи! И лозунги като "Аз съм Париж!", " Не ме е страх!" и подобни (тъпи и безсмислени, за да изразят истинско съчувствие към загиналите!!!), както и злоупотребяването с химна и знамето на Франция, не са нищо друго, освен медийна поза и идиотска пропаганда на гърба и за сметка на загиналите безсмислено хора!

У нас има един тричгълник на властта все някой милозлив го е приютил,,,

Да ви кажа, живея и работя в Лондон, но поне досега не виждам на някой да му е докривяло нещо. Нито има полиция по ключовите места, нито народа се е спрял да се шматка като хамав по улиците. Работя по една от най-натоварените търговски улици "Риджънт стрийт" и виждам тълпи от народ, радващи се на платежоспособност и благоденствие, ухилени до уши, влизащи със и без повод във всеки магазин като на парад, а лицата им издават по-скоро радостно очакване дали нещо по-така ще се случи, а не страх от това нещо. Нито засилено полицейско присъствие, нито нищо. Напротив - организират се някакви събития, празници, сглобяват се сцени точно по средата на централните търговски улици и всячески се създават условия да се тълпи овчия народ и да създава благоприятни условия за повече жертви при евентуален терористичен акт. После пак ще са шокирани и ще правят шествия и ще се пращат съболезнователни телеграми. Нещо хич не ми е ясно как така в пъпа на Лондон никой не е поне малко стреснат и предпазлив. Хайде ако властите да речем са зле и не действат-иди дойди, ама тия орди от пазаруващи и празнуващи овце май хич не им пука дали ще им събират частите от улиците. Ние си мислим че сме овце, ама тука ни бият, честно!

към Абдел, гръмнете някой президент. Благодаря предварително. Ще зарадвате много хора!

не ни трябва по-сериозна военна намеса, нитъ пък трябва да обвиним генерално една нация. това, което трябва е, хората, на които се плаща за това да си вършат работата -много добре се знаят джихадските гнезда в европа. хора, които се знаят че са джихадисти във франция и особено в абсолютната дупка белгия, се разхождат на улицата защото се измъкват, че тва е тяхната религия. Европа трябва да престане да се страхува да нарича нещата с истинските им имена. Ако някой е ислямски джихадист, не ме вълнува дали ше се обиди, че му го казвам.

С подходяща прическа - същия Станишев! :) Ей, Серго... защо си се подстригал така, м???

Кога Оланд и Меркел ще си подадат оставката? Те са главните виновници за кризата с "бежанците" в Еропа. Или там демокрацията се разбира по друг начин?

ЗАЩО ТЕЗИ "ФРАНЦУЗИ" НЕ СА ИНТЕГРИРАНИ ,ЗАЩО БЕ ,ОТВОРКОВЦИ ???? Защо всички главорези са французи,белгийци ,англичани ,а имате наглостта да ни давате акъл ,че не можем да си интегрираме циганите ,че те за разлика от вашите са цвете ??! Нещо не е наред в цялата ви система ,айде сега си сърбайте попарата и се ислямизирайте по-бързо ,ЗА ДА ИМ УГОДИТЕ ,НЕЩАСТНИЦИ !!!

А, значи тоя е от хитричките дето не се самоубиват за да идат при Аллах? Ами да го търсат в Германия при мами Меркел, тя събра доста от тия, та там ще се скрие най-добре.

Просто искаш да се изкажеш последен като доказателство за правота. Няма лошо - направи го. Иначе - не позна. Професията ми го изисква.

Какво стана с дроновете на ал-джазира, които се въртяха съмнително преди около година над известни френски обекти?

Професионално всяка година преминавам психопреглед. Твоят кога беше за последно?

балгаря е пална с гжихадисти......в.......софя,казанлак.....тн....пазарджик.. . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя ако го пипнат... ох! Предлагам на французите да поискат помощ от специалистите от Гуантанамо...

Бъдещето на бежанците в Европа е такова - камикадзета,терор,убийства,кланета,всичко това за постигане на малоумните си цели! Тази измет не може да се интегрира в Европа,защото тя е с промити мозъци,там се раждат и започват да се обучават цял живот на шериат и ,че християните са им най големия враг! няма,как да интегрираш ислямисти насред християнско население,това е все едно да си вкараш сам таралеж в гащите!!!!

Ако някой ги знае момчетата, да ги замоли да пуснат една в народното събрание....сигурен съм, че ще получат повече благодарности ;)

По добре малко по _ надоле в министерския съвет.

това е конспирация! истината е, че търсят Володя Головодой, който колкото и да и е неприятно на най-демократичните хора на света (американците, нищо чеса избили коренното население на континента, който населяват - всеки може да сбърка, нали?) е на директна връзка с г-н Путин...

Затваряне на границите на Европа за бежанците и екстрадиране на пристигналите. В противен случай ще имаме много,много ,,черни петъци" Дано само вече не е късно.

А Меркел , кога ще я издирят? Докара ги тука един милион като този

И аз издирвам този сладур!

До всички пишешти в тъози еврейски сайт.Внимавайъте да не обидите с нещо арабите и негрите терористи и убийци и да защитите безобидните българи, румънци и съответно българските и румънските цигани.Веднага сте изтрити и обявени за спам.Европа вече е на мюслитата.

Защо да е еврейски сайта ?

това се казва "след дъжд - качулка"! Аз действах по обратния начин!

наблюдавали са единият от атентаторите, знаят, че е радикален ислямист, защо не са го затворили някъде, защо се е разхождал свободно, какво, като е бил френски гражданин? И със сигурност не е единствен. Къде са спали френските служби?

Френските служби за разлика от българските действат.Виж само какви атентати успяват да организират,а после прикриват следите си като оставят хора като този да се измъкнат.Ето това се нарича добре свършена работа.

През 1962 г. Героят на Социалистическия Труд капитан Любен Генов доставя с кораб на Алжир българско оръжие, с което са изгонени френските колонизатори. # Сега оръжието пак е българско, но не знаем Гигов или Манджуков го е доставил . . .

Кан, а не хан, Токту е провизантийски ориентиран и е свален по тази причина. Знаеш ли това, като си си избирал прякора?

кХан

дядo_star

Да, това е най-точно.

Ако България не излезе от идиотския съюз и нато е загубена. Малоумници ще обясняват ,как тероризма се побеждавал с толерантност. Други идиоти ще обясняват , за хубавите дни на българската демокрация ,когато народа мре. Сега ,се оказва, че цяла Европа търсела баба Вуна ? Айде стига , с правите краставици, щастливите кокошки и гей парадите ? Няма Европа - има Еврабия - това има. Малоумниците Юнкер, Меркел , Оланд и наши гейове и нищожества унищожават европейските народи.

Така, както навремето вместо на страната на Антантата, се включи в Тройния съюз ли? Да припомняме ли последиците? България се намира в Европа /географски/, следователно мястото й е в ЕС. Това разбира се не означава, че не трябва да се поддържат дипломатически отношения с Русия и страните от Евразия, но нашите политици не са дораснали, или поне голяма част от тях, начело с чувствителния ни президент, който не пропуска ден без ГАФ.

Доктрината следва да е : Никога с Германия, никога срещу Русия ! Германия ,както и Франция естествено, обективно а и геополитически , не могат да донесат нищо друго на европейските народи освен катастрофи, страдани, войни, разруха ,грабеж. Толкова е просто и ясно. Който се води по акъла им , бърка ужасно,особено такива малки ,бедни и глупави държавички като България.

"Уважаеми" демократични дебилчета прости и още по прости, вие усещате ли се как може палец с пръстов отпечатък на взривил се човек. Заради такива дебили като вас изманипулираха целия свят, а те си печелят милиардите та покрай тях и ваш Боцко.

Родил се във Франция и Белгия, Но не приет от тях. Така озлоблението го прави камикадзе. А от идващите мигранти, какво очаквате? Множество камикадзета......

Да не ти казвам, ако прочете твоя "коментар"...

Естественият въпрос сега е какво да прави България. Ето няколко отговора: - от 2007 върви постепенно прехвърляне на суверенитет към ЕС. Това трябва да спре и при противоречие българското законодателство трябва да бъде над европейското - Трябва да се възстанови като държавна задача възпитаването в патриотично отношение и любов към Родината, на готовност за нейната защита - Изработване на ясно, красиво, обосновано виждане за бъдещето на България и художествения му превод на език достъпен на цялото население на страната - ...всеки може да продължи списъка

"Кафяви очи и ръст около 175 см "(плюс/минус 5 см. заради обувките). Е, на това описание отговарят сигурно около 90% от арабското население.

Роден в Брюксел! Баш Европеец!

Без въвеждане на диктатура и спиране на всички социални плащания в измисления демократичен свят, правото на труд да стане и задължение в противен случай потомствени лентяй винаги ще се чувстват непотребни за човечеството и ще извършват контролирани и организирани от специалните служби терористични актове за управление на нациите така както е изгодно на върхушката самозабравили се управници в Брюксел.

как не се чу глас:"Вижте до къде докараха ЕвропаМеркрл, Оланд и господарите им!"

Туй момче с празната глава дето не го търсели в Испания, значи е минало отдавна през Гибралтар и се намира в родна Африка, където го чака хубавата земя на хора, които още ядат "здравословно" с пръсти и се здрависват с лявата ръка.. Каква житейска изненада го чака само! Фрапираща е разликата между парадите на НАТО и възможната реакция след атаките на убийците от ИД? Направо е немислимо колко неадекватни са Западните държави, как цъцкат парички и сега даже не могат да се бият за живота си. Вместо да натирят всички от ислямските гета по лагери за пленници те ги оставят и провеждат криминално разследване и то по време на война, когато е ясно, че врагът е в тила им! Проникването на враг в тила води до тежки саботажи и поражения. Е, какво чакат тия хора повече?

Чети бе, човече, родна му е Белгия!

Да, провеждат разследване, защото не сме в САЩ, в Европа сме, във Франция самата конституция не разшава да се изпрати човек в затвор, без доказателства. Да, във война сме и този закон не е адаптиран вече, но цяла конституция трябва да се промени,което не е никак лесно. Въпросът е , че ние европейците се опитваме да действаме според определени закони, а терористите такива нямат ...

А защо конституцията разрешава тайните служби да не си вършат работата и не контролират възможните терористи, разрешава на терористите да носят оръжие насред Париж (от къде ли е влязло във Франция?!!) и да разстрелват невинни граждани?

Хора, събудете се! Когато дойде "демокрацията", същите тези европейци се страхуваха от нас, че щели сме да им вземем хляба, че сме били еди какви си, но аз няма спомен българин да се се взривил в центъра на която и да е столица на Европа. В същото време "толерантна" Европа приемаше с отворени обятия всякаква мюсюлманска сган, даваше им жилища, помощи, гледаше им децата. Сега Европа видя истинската същност на тази сган, и пак не иска да проумее, че това е сблъсък на цивилизации и на религии. И продажните правителства,включая и българското, се подчиняват на интересите на САЩ, и сега Европа е жертва на скритата война м/у САЩ у Русия. Всички действия на Европа срещу ИДИЛ ще доведат до още атентати, защото терористите отдавна са между нас. Само чакат знак и удобен момент. Изходът е един-тотална война срещу това, с обединени сили, и изгонване на всички мюсюлмани от Европа, и затваряне на границите за такива. Въпреки жертвите, които ще се дадат, за друго вече е късно.

Човек, кога българин ще се взриви , за да води религиозна война? Беше много важно французите да провеждат екскурзии на ислямията си из африканците и да им покажат чутовната бедност мизерия и изостаналост заради ислямските ценности, за да няма идиоти, които да избиват народа. Капитализмът не предотврати смърт на простолюдието. Богатите не са пострадали. Ако някой от ИД беше нападнал Пежо или някоя банка , ти да видиш тогава какво щеше да се случи с тази напаст!

У нас отдавна мислят свестните за луди. Затова и България е на това "дередже". Бъди жив здрав и все така непоклатимо самодоволен. ШЪ ТЪ УПРАЯТ.

Добре - виждам, че не си в състояние да осъзнаеш идиотизма на самодоволството от политическата ти прогноза, на фона на случилото се и на очакващото се. Не си само ти, за съжаление. Много сте. Силни сте. Само ИД, може да ви упрай.

Еми няма как да очакваш нормална реплика на идиотския си коментар.

Издирват Абделсалам. Ами милионите други, любезно поканени, саламовци!?!? Или тях ще ги търсим и те като убият по 200 човека.

Открита е техническа повреда в единия от двигателите на Айрбаса който падна в Египет . Лично Путин е потвърдил новината

Еми, ШЪ ТЪ УПРАЙ и Марин. Всички ще ти се изредят, не бой се. Докато чакаш някой да тъ упрай, мераклии винаги ще има.

И на кой "умник" му идва на акъла да хвърля пиратки в такъв момент?! Имат или изобщо нещо между ушите?! Франсетата винаги са си били доста страхливи и влюбени в удобствата си ... През втората световна са капитулирали пред фашистите за има-няма месец - само за да не си нарушат спокойствието и навиците да седят по кафенетата и там да си пият сутрешното кафе с кроасани. Гледала съм снимки от ВСВ - по парковете и улиците на Париж си се разхождат хора, дамите нагласени, с капели, чадърчета, под ручка с кавалери ... често немски офицери. Войните, страданията и неудобствата не са за тях - според тях, тези неща се случват някъде другаде ... Иначе бомбардират чужди държави - за това нямат скрупули или притеснения - много удобно! ((((

ти нямаш ли възможност да се лекуваш в някои психодиспансер или ти казаха вече че си неспасяма

Къде е Меркел?

сега плача, вече го казах, не мога да говоря и да се показвам! Стега сте питали за мен.

Чакаме новите карикатури по темата. Може би препълнен памперс и отдолу надпис "Кураж,мезами!Бон шанс,инспекторе!",хаха.

Няма нужда от карикатури .Ще гледаме петлите от френския национален отбор да играят с памперси и ще се дивим какво bulge имат отпред.

Коментари - Издирва се заподозреният за атентатите в Париж Абдеслам | Днес.dir.bg

Издирва се заподозреният за атентатите в Париж Абдеслам

Фойерверки паникьосаха Париж. Френските власти издирват заподозрян за атентатите в Париж, който е успял да избяга.

Обратно в новината

Коментари - Издирва се заподозреният за атентатите в Париж Абдеслам | Днес.dir.bg

Коментари

Изглежда отвратително, с много нагла физиономия....

Търсете, търсете, то добре, че оня дъртия го спъна унгарката, та да го разберете, че и той е член на тер.група. Но в Испания с Роналдо се среща, на мач го водите, тая толерастия ще ви изяде главите и затова "Аз не съм Париж", "Аз не съм Шарли", но "Аз съм Вълкан", това е.

"Масова паника заради пиратка в центъра на Париж." Е, как така? Нали уж си слагаха надписи, че не се страхуват? А щом някой около тях пръднал - побягнали като пилци! Ама каквито им Спец. службите, такива им и лозунгите, такива им и поданиците....Показност и лицемерие! Жалко само за загиналите невинни! Но само за информация ще напиша, че по последни данни те са от 12 националности! Не са само французи! И лозунги като "Аз съм Париж!", " Не ме е страх!" и подобни (тъпи и безсмислени, за да изразят истинско съчувствие към загиналите!!!), както и злоупотребяването с химна и знамето на Франция, не са нищо друго, освен медийна поза и идиотска пропаганда на гърба и за сметка на загиналите безсмислено хора!

У нас има един тричгълник на властта все някой милозлив го е приютил,,,

Да ви кажа, живея и работя в Лондон, но поне досега не виждам на някой да му е докривяло нещо. Нито има полиция по ключовите места, нито народа се е спрял да се шматка като хамав по улиците. Работя по една от най-натоварените търговски улици "Риджънт стрийт" и виждам тълпи от народ, радващи се на платежоспособност и благоденствие, ухилени до уши, влизащи със и без повод във всеки магазин като на парад, а лицата им издават по-скоро радостно очакване дали нещо по-така ще се случи, а не страх от това нещо. Нито засилено полицейско присъствие, нито нищо. Напротив - организират се някакви събития, празници, сглобяват се сцени точно по средата на централните търговски улици и всячески се създават условия да се тълпи овчия народ и да създава благоприятни условия за повече жертви при евентуален терористичен акт. После пак ще са шокирани и ще правят шествия и ще се пращат съболезнователни телеграми. Нещо хич не ми е ясно как така в пъпа на Лондон никой не е поне малко стреснат и предпазлив. Хайде ако властите да речем са зле и не действат-иди дойди, ама тия орди от пазаруващи и празнуващи овце май хич не им пука дали ще им събират частите от улиците. Ние си мислим че сме овце, ама тука ни бият, честно!

към Абдел, гръмнете някой президент. Благодаря предварително. Ще зарадвате много хора!

не ни трябва по-сериозна военна намеса, нитъ пък трябва да обвиним генерално една нация. това, което трябва е, хората, на които се плаща за това да си вършат работата -много добре се знаят джихадските гнезда в европа. хора, които се знаят че са джихадисти във франция и особено в абсолютната дупка белгия, се разхождат на улицата защото се измъкват, че тва е тяхната религия. Европа трябва да престане да се страхува да нарича нещата с истинските им имена. Ако някой е ислямски джихадист, не ме вълнува дали ше се обиди, че му го казвам.

С подходяща прическа - същия Станишев! :) Ей, Серго... защо си се подстригал така, м???

Кога Оланд и Меркел ще си подадат оставката? Те са главните виновници за кризата с "бежанците" в Еропа. Или там демокрацията се разбира по друг начин?

ЗАЩО ТЕЗИ "ФРАНЦУЗИ" НЕ СА ИНТЕГРИРАНИ ,ЗАЩО БЕ ,ОТВОРКОВЦИ ???? Защо всички главорези са французи,белгийци ,англичани ,а имате наглостта да ни давате акъл ,че не можем да си интегрираме циганите ,че те за разлика от вашите са цвете ??! Нещо не е наред в цялата ви система ,айде сега си сърбайте попарата и се ислямизирайте по-бързо ,ЗА ДА ИМ УГОДИТЕ ,НЕЩАСТНИЦИ !!!

А, значи тоя е от хитричките дето не се самоубиват за да идат при Аллах? Ами да го търсат в Германия при мами Меркел, тя събра доста от тия, та там ще се скрие най-добре.

Просто искаш да се изкажеш последен като доказателство за правота. Няма лошо - направи го. Иначе - не позна. Професията ми го изисква.

Какво стана с дроновете на ал-джазира, които се въртяха съмнително преди около година над известни френски обекти?

Професионално всяка година преминавам психопреглед. Твоят кога беше за последно?

балгаря е пална с гжихадисти......в.......софя,казанлак.....тн....пазарджик.. . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя ако го пипнат... ох! Предлагам на французите да поискат помощ от специалистите от Гуантанамо...

Бъдещето на бежанците в Европа е такова - камикадзета,терор,убийства,кланета,всичко това за постигане на малоумните си цели! Тази измет не може да се интегрира в Европа,защото тя е с промити мозъци,там се раждат и започват да се обучават цял живот на шериат и ,че християните са им най големия враг! няма,как да интегрираш ислямисти насред християнско население,това е все едно да си вкараш сам таралеж в гащите!!!!

Ако някой ги знае момчетата, да ги замоли да пуснат една в народното събрание....сигурен съм, че ще получат повече благодарности ;)

По добре малко по _ надоле в министерския съвет.

това е конспирация! истината е, че търсят Володя Головодой, който колкото и да и е неприятно на най-демократичните хора на света (американците, нищо чеса избили коренното население на континента, който населяват - всеки може да сбърка, нали?) е на директна връзка с г-н Путин...

Затваряне на границите на Европа за бежанците и екстрадиране на пристигналите. В противен случай ще имаме много,много ,,черни петъци" Дано само вече не е късно.

А Меркел , кога ще я издирят? Докара ги тука един милион като този

И аз издирвам този сладур!

До всички пишешти в тъози еврейски сайт.Внимавайъте да не обидите с нещо арабите и негрите терористи и убийци и да защитите безобидните българи, румънци и съответно българските и румънските цигани.Веднага сте изтрити и обявени за спам.Европа вече е на мюслитата.

Защо да е еврейски сайта ?

това се казва "след дъжд - качулка"! Аз действах по обратния начин!

наблюдавали са единият от атентаторите, знаят, че е радикален ислямист, защо не са го затворили някъде, защо се е разхождал свободно, какво, като е бил френски гражданин? И със сигурност не е единствен. Къде са спали френските служби?

Френските служби за разлика от българските действат.Виж само какви атентати успяват да организират,а после прикриват следите си като оставят хора като този да се измъкнат.Ето това се нарича добре свършена работа.

През 1962 г. Героят на Социалистическия Труд капитан Любен Генов доставя с кораб на Алжир българско оръжие, с което са изгонени френските колонизатори. # Сега оръжието пак е българско, но не знаем Гигов или Манджуков го е доставил . . .

Кан, а не хан, Токту е провизантийски ориентиран и е свален по тази причина. Знаеш ли това, като си си избирал прякора?

кХан

дядo_star

Да, това е най-точно.

Ако България не излезе от идиотския съюз и нато е загубена. Малоумници ще обясняват ,как тероризма се побеждавал с толерантност. Други идиоти ще обясняват , за хубавите дни на българската демокрация ,когато народа мре. Сега ,се оказва, че цяла Европа търсела баба Вуна ? Айде стига , с правите краставици, щастливите кокошки и гей парадите ? Няма Европа - има Еврабия - това има. Малоумниците Юнкер, Меркел , Оланд и наши гейове и нищожества унищожават европейските народи.

Така, както навремето вместо на страната на Антантата, се включи в Тройния съюз ли? Да припомняме ли последиците? България се намира в Европа /географски/, следователно мястото й е в ЕС. Това разбира се не означава, че не трябва да се поддържат дипломатически отношения с Русия и страните от Евразия, но нашите политици не са дораснали, или поне голяма част от тях, начело с чувствителния ни президент, който не пропуска ден без ГАФ.

Доктрината следва да е : Никога с Германия, никога срещу Русия ! Германия ,както и Франция естествено, обективно а и геополитически , не могат да донесат нищо друго на европейските народи освен катастрофи, страдани, войни, разруха ,грабеж. Толкова е просто и ясно. Който се води по акъла им , бърка ужасно,особено такива малки ,бедни и глупави държавички като България.

"Уважаеми" демократични дебилчета прости и още по прости, вие усещате ли се как може палец с пръстов отпечатък на взривил се човек. Заради такива дебили като вас изманипулираха целия свят, а те си печелят милиардите та покрай тях и ваш Боцко.

Родил се във Франция и Белгия, Но не приет от тях. Така озлоблението го прави камикадзе. А от идващите мигранти, какво очаквате? Множество камикадзета......

Да не ти казвам, ако прочете твоя "коментар"...

Естественият въпрос сега е какво да прави България. Ето няколко отговора: - от 2007 върви постепенно прехвърляне на суверенитет към ЕС. Това трябва да спре и при противоречие българското законодателство трябва да бъде над европейското - Трябва да се възстанови като държавна задача възпитаването в патриотично отношение и любов към Родината, на готовност за нейната защита - Изработване на ясно, красиво, обосновано виждане за бъдещето на България и художествения му превод на език достъпен на цялото население на страната - ...всеки може да продължи списъка

"Кафяви очи и ръст около 175 см "(плюс/минус 5 см. заради обувките). Е, на това описание отговарят сигурно около 90% от арабското население.

Роден в Брюксел! Баш Европеец!

Без въвеждане на диктатура и спиране на всички социални плащания в измисления демократичен свят, правото на труд да стане и задължение в противен случай потомствени лентяй винаги ще се чувстват непотребни за човечеството и ще извършват контролирани и организирани от специалните служби терористични актове за управление на нациите така както е изгодно на върхушката самозабравили се управници в Брюксел.

как не се чу глас:"Вижте до къде докараха ЕвропаМеркрл, Оланд и господарите им!"

Туй момче с празната глава дето не го търсели в Испания, значи е минало отдавна през Гибралтар и се намира в родна Африка, където го чака хубавата земя на хора, които още ядат "здравословно" с пръсти и се здрависват с лявата ръка.. Каква житейска изненада го чака само! Фрапираща е разликата между парадите на НАТО и възможната реакция след атаките на убийците от ИД? Направо е немислимо колко неадекватни са Западните държави, как цъцкат парички и сега даже не могат да се бият за живота си. Вместо да натирят всички от ислямските гета по лагери за пленници те ги оставят и провеждат криминално разследване и то по време на война, когато е ясно, че врагът е в тила им! Проникването на враг в тила води до тежки саботажи и поражения. Е, какво чакат тия хора повече?

Чети бе, човече, родна му е Белгия!

Да, провеждат разследване, защото не сме в САЩ, в Европа сме, във Франция самата конституция не разшава да се изпрати човек в затвор, без доказателства. Да, във война сме и този закон не е адаптиран вече, но цяла конституция трябва да се промени,което не е никак лесно. Въпросът е , че ние европейците се опитваме да действаме според определени закони, а терористите такива нямат ...

А защо конституцията разрешава тайните служби да не си вършат работата и не контролират възможните терористи, разрешава на терористите да носят оръжие насред Париж (от къде ли е влязло във Франция?!!) и да разстрелват невинни граждани?

Хора, събудете се! Когато дойде "демокрацията", същите тези европейци се страхуваха от нас, че щели сме да им вземем хляба, че сме били еди какви си, но аз няма спомен българин да се се взривил в центъра на която и да е столица на Европа. В същото време "толерантна" Европа приемаше с отворени обятия всякаква мюсюлманска сган, даваше им жилища, помощи, гледаше им децата. Сега Европа видя истинската същност на тази сган, и пак не иска да проумее, че това е сблъсък на цивилизации и на религии. И продажните правителства,включая и българското, се подчиняват на интересите на САЩ, и сега Европа е жертва на скритата война м/у САЩ у Русия. Всички действия на Европа срещу ИДИЛ ще доведат до още атентати, защото терористите отдавна са между нас. Само чакат знак и удобен момент. Изходът е един-тотална война срещу това, с обединени сили, и изгонване на всички мюсюлмани от Европа, и затваряне на границите за такива. Въпреки жертвите, които ще се дадат, за друго вече е късно.

Човек, кога българин ще се взриви , за да води религиозна война? Беше много важно французите да провеждат екскурзии на ислямията си из африканците и да им покажат чутовната бедност мизерия и изостаналост заради ислямските ценности, за да няма идиоти, които да избиват народа. Капитализмът не предотврати смърт на простолюдието. Богатите не са пострадали. Ако някой от ИД беше нападнал Пежо или някоя банка , ти да видиш тогава какво щеше да се случи с тази напаст!

У нас отдавна мислят свестните за луди. Затова и България е на това "дередже". Бъди жив здрав и все така непоклатимо самодоволен. ШЪ ТЪ УПРАЯТ.

Добре - виждам, че не си в състояние да осъзнаеш идиотизма на самодоволството от политическата ти прогноза, на фона на случилото се и на очакващото се. Не си само ти, за съжаление. Много сте. Силни сте. Само ИД, може да ви упрай.

Еми няма как да очакваш нормална реплика на идиотския си коментар.

Издирват Абделсалам. Ами милионите други, любезно поканени, саламовци!?!? Или тях ще ги търсим и те като убият по 200 човека.

Открита е техническа повреда в единия от двигателите на Айрбаса който падна в Египет . Лично Путин е потвърдил новината

Еми, ШЪ ТЪ УПРАЙ и Марин. Всички ще ти се изредят, не бой се. Докато чакаш някой да тъ упрай, мераклии винаги ще има.

И на кой "умник" му идва на акъла да хвърля пиратки в такъв момент?! Имат или изобщо нещо между ушите?! Франсетата винаги са си били доста страхливи и влюбени в удобствата си ... През втората световна са капитулирали пред фашистите за има-няма месец - само за да не си нарушат спокойствието и навиците да седят по кафенетата и там да си пият сутрешното кафе с кроасани. Гледала съм снимки от ВСВ - по парковете и улиците на Париж си се разхождат хора, дамите нагласени, с капели, чадърчета, под ручка с кавалери ... често немски офицери. Войните, страданията и неудобствата не са за тях - според тях, тези неща се случват някъде другаде ... Иначе бомбардират чужди държави - за това нямат скрупули или притеснения - много удобно! ((((

ти нямаш ли възможност да се лекуваш в някои психодиспансер или ти казаха вече че си неспасяма

Къде е Меркел?

сега плача, вече го казах, не мога да говоря и да се показвам! Стега сте питали за мен.

Чакаме новите карикатури по темата. Може би препълнен памперс и отдолу надпис "Кураж,мезами!Бон шанс,инспекторе!",хаха.

Няма нужда от карикатури .Ще гледаме петлите от френския национален отбор да играят с памперси и ще се дивим какво bulge имат отпред.