Коментари - Централни хали в София отвориха врати, след 40 г. заработи и емблематичният часовник (снимки) | Днес.dir.bg

Централни хали в София отвориха врати, след 40 г. заработи и емблематичният часовник (снимки)

В най-стария покрит пазар у нас има сцена за млади артисти, място за срещи, а часовникът над входа отново функционира с оригиналния си механизъм от 1915 г.

Обратно в новината

Коментари - Централни хали в София отвориха врати, след 40 г. заработи и емблематичният часовник (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Успех им желая!

Ехааа, 50 млн. как се харчат... Поредната далавера. Културата отдавна е мъртва, те направили културна реставрация на Халите, интересно е как точно това ще се съчетае с купищата мигранти пред джамията и наоколо, които също ще скитат из пазарчето. Замазват ни очите докато държавата и нацията се рушат главоломно.

В Халите имаше различни БГ производители, имаше дух и качество. Сега има един магазин с никакви стоки от БГ производители, но е пълно с ГМО стоки от западнала гейропа.

3

Чудесно творение, отново съживено !

Няма лошо, но цената на подобен ремонт е далеч.под 50.милиона!

от Ащром /ако не се лъжа, евреи / бяха на принципа " ч@ каш и бегаш ", германците обаче " еВат, за да останат". Ех, защо не бяхме 500 години под германска власт... Какво нещо са шегите на историята / околността на Халите и възродените Хали / - от Ориент Експрес на аутобан и то в навечерието на 24 май... Голямо браво на хората, работили за новите Хали, и честит празник утре на всички българи!

немци на мястото на евреи, които са им го продали...

На мен ми харесваше когато имаше сергии

Най-сетне частна компания да вземе историческа сграда и да я реновира сякаш е построена преди два дни, но с оригиналната и архитектурата и в духа на 1915. Браво!

Кауфланд избиха рибата с вземането на Халите. Страхотно местоположение имат. Ще е пълно с клиенти. Лично аз предпочитам Халите да е фермерски пазар, където да се предлагат местни плодове, зеленчуци и месо. Но не е било писано така...

И няма да си купиш нищо от там, защото цените ще са безумни. Женският пазар ти е на 200 метра, нека поне Халите изглеждат като нормално място, пък било то и Кауфланд.

да добава ..видах го днес

На мрънкащите тук...Обновенпо е по много интелигентно , с усет кьм историята ..по правилно казано ..с Уважение ..Браво и Евала на австрийците

Наистина евалла, но са германци. БИЛЛА са австрийци. Иначе- страхотхо е, че ХАЛИТЕ са възродени!

не са и Била австрийски. Немски са. Купи ги Реве.

Какво, трябва да им ръкопляскам ли? Изгониха малкия бизнес от Халите, за да вкарат чужденците, да не пропуснем да им ядем гадните 2 качество от Германия. И като решат ще я бутнат сградата, която е бг културно наследство.

Ей, червен тъпанар, не само ще им ръкопляскаш но и подметките ще им целуваш, след комуняшо - герберасткото безвремие ...

Случяйно Мозъчко да усещаш, че след като ГЕРБ не са на власт държавата прогресивно затъва и живота във всяко едно отношение става все по-некачествен?! Ако не усещаш, значи просто живееш някъде извън Територията. Не се ли върнат ГЕБР на власт, и по-лошо ще става. Дъно на дъното!

И кво като са изгонили малкия бизнес ? Да не са производители ?

Тарамбуките които се мотаят около халите ще се местят ли някъде или ще са от екстериора и интериора .

Тарамбуките да си стоят по-добре там, щото тръгнат ли да се местят значи са поникнали нови гъби из София. Една официална гъба им стига в столицата. То има още няколко гъби в гета, в крайни квартали, но не са регламентирани.

Няма да купя нищо оттам, няма да им дам дори една стотинка.

Кой те пита бе въшльо?

Мдаа... в Кауфланд само милионери пазаруват...

В Лондон, Париж, Берлин и други столици, не оставят нещата и 3 дни да не работят, а ние 40 годинни ги нямаме за нищо. Тъпанари сър.

Прав си, няма по- големи тъпънари от комунята и герберастията!

Пак ли Путин ви е виновен, бе небинарен ЗАПЪРТЪК?

Браво! Станало е много хубаво! Честито на софиянци, останалите ревльовци да го духат.

А лагера в Скравена ще бъде ли даден на концесия?

Ей продажна и нагъзена държава! Пак отново една от най хайдушките вериги в България, която продава на високи цени и унищожава дребните и средни търговци! Кауфланд,верига, която изнася от България стотици милиони годишно и плаща на хазната нищожни данъци! Идиотски продажна държава и политика!

Напълно излишен още един КАуфланд в центъра на София-

Сега ако може и стоките ви да не са с изтекъл срок на годност.

Да му мислят хората живеещи в района. С този часовник който издава звуци на всеки 15 минути и ка всеки час , голям сън ще е през нощта. Да са им честити новите Хали.

Нали искахте да дойде промяната. Е, дойде. Иначе аз нямам против, офисът ми е близо до ЦУМ и познавам района. На наемателите в Халите им беше трудно да оцеляват заради конкуренцията на Женския пазар. Там наемимте са значително по-евтини и могат да поддъжат ниски цени. в крайна сметка всичко се променя, трябва да се приспособяваме.

За какво да ходя в "хали"-те, като си имаме 2 кауфланда в Люлин, до които всъщност не ходя. Ходя до "Седмиците" в Люлин 3.

Статията е за София, не за Люлин:))) Шегичка.

Статията е за поредния магазин от веригата. Да излъжат някой да иде до него и да каже ау колко хубаво, да се зариби и все да ходи до техните магазини или нещо такова. Дори едни банани да си купи, пак рекламата е изпълнила целите си.

Здравствуйте кестени , Как е положението заоблачи ли се вече Тенденця за пожар светкавици и гръмотевици има ли Добре светка та Ви дири ама що гръми да Ви плаши

кестени, кестени ама печени ;)

Поредния Кауфланд, аман от магазини....!!!!!!

е ти какво искаш -халите да станат поредната игрална зала ли?

Да си чувал за фермерски пазар, с малки производители от региона, продават специалитети от цяла България, различни, интересни, това ще е и притегателен център за всички туристи в града и промотиране на българдкото и т.н. и т.н.

Ми нали го гледаме седмичния фермерски пазар , никой не може да притегли.

Дали пък това е единствената алтернатива?Живея наблизо и не смятам, че ще са доволни от оборота.Наоколо има много малки магазинчета на българи и араби и всеки ще продължи да си пазарува, където е свикнал. В радиус от 500 м са струпани Била, два Лидъл-а, Карфур и Женския пазар.Да не говорим за възрастовия и етнически състав на местните граждани. А едва ли някой ще хукне от Младост, Надежда, или Овча купел да пазарува в центъра! Сградата можеше да се присъедини към съдбата на Централната баня и да смени предназначението си с нещо различно от търговията!

връщане към нормалността от времето на соца. Следва аец Белене и дружбата с Русия! Това е единствения възможен път на България. Останалото е война и пепел.!

+ + +

Отвън е добре, ама вътре си е обикновен магазин на Кауфланд, няма го духа на старото време, могло е много повече да се постараят за тези 50 милиона, които са вложили... Толкова ли е трудно да направят интериор в духа на началото на 20 век?

Те твърдят че са вложили 50 млн Не че са вложили и 20... Римските останки си бяха там, имаше галерия на това ниво, часовникът си беше там... Малко заливосали, много кич добавили...

Безспорно е така. Мениджмънта в България по принцип е свикнал да краде от принципала, това се прави и в големите международни компании, не само в държавната администрация. Но колкото и пари да са вложени, и 10 милиона да са реално, пак да се чуди човек защо не са показали духа на старото време, към което принадлежи сградата. Това вече си е некадърност и липса на естетика.

Скопените червени продажници, изобщо не ги интересува България интересува ги само да се величае русия!!! ако им пукаше за България щяха да разберат че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но те са просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила, скрити в мишите си дупки и цъкат смешните си безполезни минусчета

КОЙ си ти,за да кажеш това??? Тъп грантойад !

Именно, това е националния интерес на България - европейски развита държава! Всичко останало е предателство на националния интерес!

България винаги е била и ще бъде европейска държава, а относно "развитата" , по-скоро станахме "развинтена" държава! Използват ни само да им пазаруваме "специално приспособените за вкуса на българите" стоки.Ами да си ги ядат сами, а ние ходим по пазара и само питаме с надежда :"Това българско ли е?"

Полза от халите няма ако храната вътре не е българска.

Е ако не искам да ям българска храна ?

Ще ядеш тогава български хй.

лидъла е на отсрешния тротоар

Ще ядеш чужда!

Шопите квичат като чебурашките на фронта! И ко иве България ко става с неква напикана сграда? Шопът, в Дубай да го сложиш пак си е селандур по душа

Ти като си много на ниво- харесва ли ти....или си пишеш без дори да си видял.

Козяшко-соросоидната сган трябва да бъде закарана в Екарисажа ...

То е ясно, че на никой освен от вън, вътре не му харесва. Но да попитам, защо не беще уточнено да най-малката подробност, как ще изглежда от вътре- супермаркет ли, хали ли?..........Защо общината при продажбата не постави условие за запазване на духа и интериора на този досега любим магазин. И кои са хората подписали този проект?

Направили са супермаркет за кюнефета, баклави и агнешко. И чудесна безплатна тоалетна за групичките в градинката.

Еврейска сингога, ислямска джамия, католическа катедрала ся и немски хали. В Столична община имат нова парадигма от "Триъгълник на толерантността" преминават към "Многостен на кича".

Еврейските хали имаха доста повече "душа". Немската концепция прави мястото да прилича на Люлин 5 или меден рудник. Не знам дали е решен проблема с бездомниците и тоалетните.

Проблема с бездомниците никога няма да бъде решен, защото никой не иска да се занимава с това. С голямо , ама голямо съжаление трябва да кажа, че центъра на София и този район се е превърнал в авганистанско, сирийско и всякакво друго арабско сборище. .....между другото са плъзнали навсякъде!

Моля бързо да се закрие, да се направи на Бирьозка. Да се продават матрешки на Фуражката и макети на Моча. Отпред да се издигне пилон - висооок, висок. На пилона да се набучи задунайски хейтър!

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре че се намери частен инвеститор да реновира и обособи символите на нашата история и култура. Честно казано е срамота, че трябва да продаваме такива обекти на чуждестранни фирми, за да може те да се погрижат за тях. Но така е, докато не се научим сами да се грижим за каквото е наше.. Има още стотици такива сгради и места в България, които чакат някой да ги погледне за да разкажат историята си, но бавно потъват в прах и разруха.

Има още емблематични сгради за окичозване. Поредните молове зариват в земята не само архитектурното ни минало. Една понапъстрена фасада... да се радват любителите на шаренията. Да бяха разгледали снимки поне тя да е възстановена, а не „реновирана“.

Очаквах да видя Халите, каквито ги помня от някога, от 1950-те, със сергиите, с пазарската атмосфера ... Нищо такова няма. Вероятно не може и да има вече, но ... Очаквах ...

с два вида салам, два вида хляб, два вида сирене нали така? отивай в рашка говняшка руско копеленце - там е така

Негърските копелета да си евават майката

Глупаче, нямаш никаква представа за Халите от онова време, а и колко си глупав и заблуден.

Глупаче, ще ти еба майката продажна

сега нямаш и един, който е истински.

До месец Ганьо ще е одраскал всичко в графити.

бахти цифрата е ....

Какво да гледам - надценени стоки, нелюбезно обслужване.

На кво точно се радвате бе МИНДИЛИ и на лифтовете ще ви извози Спаси София Сделката между “Ащром” и Столична община за размяна на градинката до Руската църква, собственост на израелската компания, срещу 25% дял на Столична община в “Централни хали” е на път да бъде приключена срещу 450 хил. лв. доплащане от “Ащром” https://www.mediapool.bg/sofiya-podaryava-dela-si-v-tsentralnite-hali-sreshtu-gradinkata-do-ruskata-tsarkva-news192691.html

Халите са един от най-видимите корупционни проекти в София. Това не знам кое поред възстановяване е, с държавни пари. Янчулището и Оня с града на мчетите почнаха схемата. усмихнатото лице на корупцията и едни евреи я разшириха, Бойко Архитекта и учителката му се вихриха няколко мандата, а сега и Смучи София с Кауфланд. СХЕМДЖИИ БЕЗДАРНИ! САМО КРАДЕНЕ И ГРАБЕНЕ! И Колко имволично точно за откираването на "новите" Хали, се запали съседна сграда.

"съседна сграда" май май има едни концесии от които ще се пълни газопреносната система

С тези пари можеха да закупят маса оръжия, които да помогнат на Украйна!

Или да платят един много висок пилон на кой то да се веят анамената на руската педерация, на васалната губерния както и и да има на върха - статуя на Алеша с шпагина, а на шпагина надянат задунайски крепостен. Кой# ще отклива паметника ли?

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

Заслугите са изцяло на ПП ГЕРБ и нашия лидер Бойко Борисов!

заслугите за корупционните сделки, да

"Бедната" софийска община не можа да намери средства да стегне Халите и да направи там пазар за български производители... Мда, по-лесно е да се приберат паричките от Кауфланд и да им харижем един от символите на София. Не са виновни "Кауфланд", разбира се. Те правят каквото е нормално за всяка голяма корпорация.

Много ми харесва как хора, които никога не са стъпвали там, а най-вероятно и в София коментират това място. Иначе и аз не съм фен на тази верига, но хората за една година направиха това, което държавата не успя за 40...отидете, вижте па тогава мрънкайте пак!

Ходих, видях, повърнах.

10+

Интересно впечатление прави, че максимално са се опитали да се покрият от кауфланд. Няма реклама, освен на стоките никъде не пише, че е кауфланс. Нещо срам ли ги е???

тролче педерастче? ако пишеше кауфланд на 100 места щеше да псуаш що пише кауфланд

Ай стига ревахте! Като не ви харесва не ходете там. Добре, че се намериха Кауфланд, та да дадат пари за реставрация на тази западаща дупка...

Какво им беше на халите? Допреди няколко години не работеха ли? Нищо че живея в София не съм ходил в района от преди ковидово време

Човек, на нищо не приличаха. Бяха един сбирщайн. Не зная как е сега, но ако няма атмосфера.... каквито и стоки да има вътре, все тая.

Коментари - Централни хали в София отвориха врати, след 40 г. заработи и емблематичният часовник (снимки) | Днес.dir.bg

Централни хали в София отвориха врати, след 40 г. заработи и емблематичният часовник (снимки)

В най-стария покрит пазар у нас има сцена за млади артисти, място за срещи, а часовникът над входа отново функционира с оригиналния си механизъм от 1915 г.

Обратно в новината

Коментари - Централни хали в София отвориха врати, след 40 г. заработи и емблематичният часовник (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Успех им желая!

Ехааа, 50 млн. как се харчат... Поредната далавера. Културата отдавна е мъртва, те направили културна реставрация на Халите, интересно е как точно това ще се съчетае с купищата мигранти пред джамията и наоколо, които също ще скитат из пазарчето. Замазват ни очите докато държавата и нацията се рушат главоломно.

В Халите имаше различни БГ производители, имаше дух и качество. Сега има един магазин с никакви стоки от БГ производители, но е пълно с ГМО стоки от западнала гейропа.

3

Чудесно творение, отново съживено !

Няма лошо, но цената на подобен ремонт е далеч.под 50.милиона!

от Ащром /ако не се лъжа, евреи / бяха на принципа " ч@ каш и бегаш ", германците обаче " еВат, за да останат". Ех, защо не бяхме 500 години под германска власт... Какво нещо са шегите на историята / околността на Халите и възродените Хали / - от Ориент Експрес на аутобан и то в навечерието на 24 май... Голямо браво на хората, работили за новите Хали, и честит празник утре на всички българи!

немци на мястото на евреи, които са им го продали...

На мен ми харесваше когато имаше сергии

Най-сетне частна компания да вземе историческа сграда и да я реновира сякаш е построена преди два дни, но с оригиналната и архитектурата и в духа на 1915. Браво!

Кауфланд избиха рибата с вземането на Халите. Страхотно местоположение имат. Ще е пълно с клиенти. Лично аз предпочитам Халите да е фермерски пазар, където да се предлагат местни плодове, зеленчуци и месо. Но не е било писано така...

И няма да си купиш нищо от там, защото цените ще са безумни. Женският пазар ти е на 200 метра, нека поне Халите изглеждат като нормално място, пък било то и Кауфланд.

да добава ..видах го днес

На мрънкащите тук...Обновенпо е по много интелигентно , с усет кьм историята ..по правилно казано ..с Уважение ..Браво и Евала на австрийците

Наистина евалла, но са германци. БИЛЛА са австрийци. Иначе- страхотхо е, че ХАЛИТЕ са възродени!

не са и Била австрийски. Немски са. Купи ги Реве.

Какво, трябва да им ръкопляскам ли? Изгониха малкия бизнес от Халите, за да вкарат чужденците, да не пропуснем да им ядем гадните 2 качество от Германия. И като решат ще я бутнат сградата, която е бг културно наследство.

Ей, червен тъпанар, не само ще им ръкопляскаш но и подметките ще им целуваш, след комуняшо - герберасткото безвремие ...

Случяйно Мозъчко да усещаш, че след като ГЕРБ не са на власт държавата прогресивно затъва и живота във всяко едно отношение става все по-некачествен?! Ако не усещаш, значи просто живееш някъде извън Територията. Не се ли върнат ГЕБР на власт, и по-лошо ще става. Дъно на дъното!

И кво като са изгонили малкия бизнес ? Да не са производители ?

Тарамбуките които се мотаят около халите ще се местят ли някъде или ще са от екстериора и интериора .

Тарамбуките да си стоят по-добре там, щото тръгнат ли да се местят значи са поникнали нови гъби из София. Една официална гъба им стига в столицата. То има още няколко гъби в гета, в крайни квартали, но не са регламентирани.

Няма да купя нищо оттам, няма да им дам дори една стотинка.

Кой те пита бе въшльо?

Мдаа... в Кауфланд само милионери пазаруват...

В Лондон, Париж, Берлин и други столици, не оставят нещата и 3 дни да не работят, а ние 40 годинни ги нямаме за нищо. Тъпанари сър.

Прав си, няма по- големи тъпънари от комунята и герберастията!

Пак ли Путин ви е виновен, бе небинарен ЗАПЪРТЪК?

Браво! Станало е много хубаво! Честито на софиянци, останалите ревльовци да го духат.

А лагера в Скравена ще бъде ли даден на концесия?

Ей продажна и нагъзена държава! Пак отново една от най хайдушките вериги в България, която продава на високи цени и унищожава дребните и средни търговци! Кауфланд,верига, която изнася от България стотици милиони годишно и плаща на хазната нищожни данъци! Идиотски продажна държава и политика!

Напълно излишен още един КАуфланд в центъра на София-

Сега ако може и стоките ви да не са с изтекъл срок на годност.

Да му мислят хората живеещи в района. С този часовник който издава звуци на всеки 15 минути и ка всеки час , голям сън ще е през нощта. Да са им честити новите Хали.

Нали искахте да дойде промяната. Е, дойде. Иначе аз нямам против, офисът ми е близо до ЦУМ и познавам района. На наемателите в Халите им беше трудно да оцеляват заради конкуренцията на Женския пазар. Там наемимте са значително по-евтини и могат да поддъжат ниски цени. в крайна сметка всичко се променя, трябва да се приспособяваме.

За какво да ходя в "хали"-те, като си имаме 2 кауфланда в Люлин, до които всъщност не ходя. Ходя до "Седмиците" в Люлин 3.

Статията е за София, не за Люлин:))) Шегичка.

Статията е за поредния магазин от веригата. Да излъжат някой да иде до него и да каже ау колко хубаво, да се зариби и все да ходи до техните магазини или нещо такова. Дори едни банани да си купи, пак рекламата е изпълнила целите си.

Здравствуйте кестени , Как е положението заоблачи ли се вече Тенденця за пожар светкавици и гръмотевици има ли Добре светка та Ви дири ама що гръми да Ви плаши

кестени, кестени ама печени ;)

Поредния Кауфланд, аман от магазини....!!!!!!

е ти какво искаш -халите да станат поредната игрална зала ли?

Да си чувал за фермерски пазар, с малки производители от региона, продават специалитети от цяла България, различни, интересни, това ще е и притегателен център за всички туристи в града и промотиране на българдкото и т.н. и т.н.

Ми нали го гледаме седмичния фермерски пазар , никой не може да притегли.

Дали пък това е единствената алтернатива?Живея наблизо и не смятам, че ще са доволни от оборота.Наоколо има много малки магазинчета на българи и араби и всеки ще продължи да си пазарува, където е свикнал. В радиус от 500 м са струпани Била, два Лидъл-а, Карфур и Женския пазар.Да не говорим за възрастовия и етнически състав на местните граждани. А едва ли някой ще хукне от Младост, Надежда, или Овча купел да пазарува в центъра! Сградата можеше да се присъедини към съдбата на Централната баня и да смени предназначението си с нещо различно от търговията!

връщане към нормалността от времето на соца. Следва аец Белене и дружбата с Русия! Това е единствения възможен път на България. Останалото е война и пепел.!

+ + +

Отвън е добре, ама вътре си е обикновен магазин на Кауфланд, няма го духа на старото време, могло е много повече да се постараят за тези 50 милиона, които са вложили... Толкова ли е трудно да направят интериор в духа на началото на 20 век?

Те твърдят че са вложили 50 млн Не че са вложили и 20... Римските останки си бяха там, имаше галерия на това ниво, часовникът си беше там... Малко заливосали, много кич добавили...

Безспорно е така. Мениджмънта в България по принцип е свикнал да краде от принципала, това се прави и в големите международни компании, не само в държавната администрация. Но колкото и пари да са вложени, и 10 милиона да са реално, пак да се чуди човек защо не са показали духа на старото време, към което принадлежи сградата. Това вече си е некадърност и липса на естетика.

Скопените червени продажници, изобщо не ги интересува България интересува ги само да се величае русия!!! ако им пукаше за България щяха да разберат че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но те са просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила, скрити в мишите си дупки и цъкат смешните си безполезни минусчета

КОЙ си ти,за да кажеш това??? Тъп грантойад !

Именно, това е националния интерес на България - европейски развита държава! Всичко останало е предателство на националния интерес!

България винаги е била и ще бъде европейска държава, а относно "развитата" , по-скоро станахме "развинтена" държава! Използват ни само да им пазаруваме "специално приспособените за вкуса на българите" стоки.Ами да си ги ядат сами, а ние ходим по пазара и само питаме с надежда :"Това българско ли е?"

Полза от халите няма ако храната вътре не е българска.

Е ако не искам да ям българска храна ?

Ще ядеш тогава български хй.

лидъла е на отсрешния тротоар

Ще ядеш чужда!

Шопите квичат като чебурашките на фронта! И ко иве България ко става с неква напикана сграда? Шопът, в Дубай да го сложиш пак си е селандур по душа

Ти като си много на ниво- харесва ли ти....или си пишеш без дори да си видял.

Козяшко-соросоидната сган трябва да бъде закарана в Екарисажа ...

То е ясно, че на никой освен от вън, вътре не му харесва. Но да попитам, защо не беще уточнено да най-малката подробност, как ще изглежда от вътре- супермаркет ли, хали ли?..........Защо общината при продажбата не постави условие за запазване на духа и интериора на този досега любим магазин. И кои са хората подписали този проект?

Направили са супермаркет за кюнефета, баклави и агнешко. И чудесна безплатна тоалетна за групичките в градинката.

Еврейска сингога, ислямска джамия, католическа катедрала ся и немски хали. В Столична община имат нова парадигма от "Триъгълник на толерантността" преминават към "Многостен на кича".

Еврейските хали имаха доста повече "душа". Немската концепция прави мястото да прилича на Люлин 5 или меден рудник. Не знам дали е решен проблема с бездомниците и тоалетните.

Проблема с бездомниците никога няма да бъде решен, защото никой не иска да се занимава с това. С голямо , ама голямо съжаление трябва да кажа, че центъра на София и този район се е превърнал в авганистанско, сирийско и всякакво друго арабско сборище. .....между другото са плъзнали навсякъде!

Моля бързо да се закрие, да се направи на Бирьозка. Да се продават матрешки на Фуражката и макети на Моча. Отпред да се издигне пилон - висооок, висок. На пилона да се набучи задунайски хейтър!

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре че се намери частен инвеститор да реновира и обособи символите на нашата история и култура. Честно казано е срамота, че трябва да продаваме такива обекти на чуждестранни фирми, за да може те да се погрижат за тях. Но така е, докато не се научим сами да се грижим за каквото е наше.. Има още стотици такива сгради и места в България, които чакат някой да ги погледне за да разкажат историята си, но бавно потъват в прах и разруха.

Има още емблематични сгради за окичозване. Поредните молове зариват в земята не само архитектурното ни минало. Една понапъстрена фасада... да се радват любителите на шаренията. Да бяха разгледали снимки поне тя да е възстановена, а не „реновирана“.

Очаквах да видя Халите, каквито ги помня от някога, от 1950-те, със сергиите, с пазарската атмосфера ... Нищо такова няма. Вероятно не може и да има вече, но ... Очаквах ...

с два вида салам, два вида хляб, два вида сирене нали така? отивай в рашка говняшка руско копеленце - там е така

Негърските копелета да си евават майката

Глупаче, нямаш никаква представа за Халите от онова време, а и колко си глупав и заблуден.

Глупаче, ще ти еба майката продажна

сега нямаш и един, който е истински.

До месец Ганьо ще е одраскал всичко в графити.

бахти цифрата е ....

Какво да гледам - надценени стоки, нелюбезно обслужване.

На кво точно се радвате бе МИНДИЛИ и на лифтовете ще ви извози Спаси София Сделката между “Ащром” и Столична община за размяна на градинката до Руската църква, собственост на израелската компания, срещу 25% дял на Столична община в “Централни хали” е на път да бъде приключена срещу 450 хил. лв. доплащане от “Ащром” https://www.mediapool.bg/sofiya-podaryava-dela-si-v-tsentralnite-hali-sreshtu-gradinkata-do-ruskata-tsarkva-news192691.html

Халите са един от най-видимите корупционни проекти в София. Това не знам кое поред възстановяване е, с държавни пари. Янчулището и Оня с града на мчетите почнаха схемата. усмихнатото лице на корупцията и едни евреи я разшириха, Бойко Архитекта и учителката му се вихриха няколко мандата, а сега и Смучи София с Кауфланд. СХЕМДЖИИ БЕЗДАРНИ! САМО КРАДЕНЕ И ГРАБЕНЕ! И Колко имволично точно за откираването на "новите" Хали, се запали съседна сграда.

"съседна сграда" май май има едни концесии от които ще се пълни газопреносната система

С тези пари можеха да закупят маса оръжия, които да помогнат на Украйна!

Или да платят един много висок пилон на кой то да се веят анамената на руската педерация, на васалната губерния както и и да има на върха - статуя на Алеша с шпагина, а на шпагина надянат задунайски крепостен. Кой# ще отклива паметника ли?

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

Заслугите са изцяло на ПП ГЕРБ и нашия лидер Бойко Борисов!

заслугите за корупционните сделки, да

"Бедната" софийска община не можа да намери средства да стегне Халите и да направи там пазар за български производители... Мда, по-лесно е да се приберат паричките от Кауфланд и да им харижем един от символите на София. Не са виновни "Кауфланд", разбира се. Те правят каквото е нормално за всяка голяма корпорация.

Много ми харесва как хора, които никога не са стъпвали там, а най-вероятно и в София коментират това място. Иначе и аз не съм фен на тази верига, но хората за една година направиха това, което държавата не успя за 40...отидете, вижте па тогава мрънкайте пак!

Ходих, видях, повърнах.

10+

Интересно впечатление прави, че максимално са се опитали да се покрият от кауфланд. Няма реклама, освен на стоките никъде не пише, че е кауфланс. Нещо срам ли ги е???

тролче педерастче? ако пишеше кауфланд на 100 места щеше да псуаш що пише кауфланд

Ай стига ревахте! Като не ви харесва не ходете там. Добре, че се намериха Кауфланд, та да дадат пари за реставрация на тази западаща дупка...

Какво им беше на халите? Допреди няколко години не работеха ли? Нищо че живея в София не съм ходил в района от преди ковидово време

Човек, на нищо не приличаха. Бяха един сбирщайн. Не зная как е сега, но ако няма атмосфера.... каквито и стоки да има вътре, все тая.