Коментари - София се връща към нормален живот след бурята, но след часове се чака нова | Днес.dir.bg

София се връща към нормален живот след бурята, но след часове се чака нова

За 13 области в страната е издаден жълт код за интензивни валежи и гръмотевична активност

Обратно в новината

Коментари - София се връща към нормален живот след бурята, но след часове се чака нова | Днес.dir.bg

Коментари

е колко да е силен дъжда -даже и колата ми не можа да измие :(

цапат колите повече без значение колко са силни, познай защо.

Стига бе, умрех от смях! 15 мин. силен дъжд и града умря! Наводнени подлези, наводнени кръстовища, водата влачи кал и мръсотия, светофарите спряха, ел. захранването в някои квартали изчезна за 2 часа... Общо взето, от как Ухото дойде става от зле към ад.

А при самоковския бройлер всичко беше перфектно, така ли? >>>"Метрото в София спря заради наводнение" 10.01.2015" >>>"Наводнения след бурята в София" 03.07.2017 >>>"50 л/кв.м и 250 сигнала за наводнения в София" 18 Юни 2018 г. >>>"Наводнение затвори метростанция "Хаджи Димитър" 20.01.2021 г. >>>"София след наводненията снощи" 06.07.2020 г. >>>"Метрото в София спря за два часа заради наводнения" 10 Януари 2015 г..... И още МНОГО И МНОГО, но не ми се занимава още от сабале с умствени инвалиди и откровенни кретени......

Като я чете човек тая статия и не е бил свидетел на вчерашния 15-20 минутен дъжд ще си помисли, че потоп се е стоварил над София... Аз имах лошия късмет да попадна по задръстванията на „Цариградско шосе“, където висях около 40 минути, без никакви видими следи от наводнения или някакви щети. Час след умерения кратък пороен дъжд примесен с малки топченца градушка с размерите на дребни сачми, задръстванията бяха неочаквано тежки, продължителни и необясними... Просто има маса шофьори, които като видят дъжд и спират да карат. Защо, не е съвсем ясно... Вероятно защото повечето не стават и за водачи на МПС. Няма друго логично обяснение.

То зависи в коя част на София си бил, че тя е голяма. Показа ми днес една жена от Младост кадри как детска площадка там цялата е покрита с ледени късове с размер на орех. А на Орлов мост валя обилно цели 4 часа. Основните задръствания били по Цариградско шосе и в Младост.

животът е нормален?

Алчни сте шопи! И зли! И затуй господ ви наказва!

Но, ако не е ирония, дръж хаповете по наблизо.

живей си в прованса и злобей на воля. Това не променя нищо... особено за теб.

Айде пак бурята била силна! Това вчера си беше един нормален порой с гръмотевици и кратка градушка. Нищо толкова особено, нито пък ненормално за това време на годината. Фактът е, че инфраструктурата на София е толкова зле, че един по-силен дъжд поставя града в бедствено положение. Няма значение колко екипи са отводнявали, докато този град има улици, канали и подлези като в третия свят, ще става същото.

Над София тегне проклятие.Господ ви наказва.Какво ви пречеше паметника.Ще бутате паметници.Е ,Оная джофра ,областен управител изсра едно лайно .Де я сега.Майна та си. Сега на колене се молете за прошка.Тоя паметник не е на софиянци.Той е съграден от "Признателния български народ" Безбожници ,сега щеу понесете наказанието си от бога

сипе наказание? Ленин, Сталин или живиото божество Путин?

По-лошо - твоят бог сорош.

пратете 10те хиляди офицери в София дето си клатят шкембетата по цял ден да отводняват. така поне веднъж в живота си ще свършат някаква полезна работа да си оправдаят огромните заплати

Аз пък много си се кефя на това динамично време. Напомня ми за световната икономика - динамика и няма застой на едно място!

При нас у южните квартали, където по принцип има повече валежи (една от лелите ми беше една вятърничава патка метеороложка, поради което поне навремето ни е обяснявала спецификите на микроклимата на кварталите у полите на Витоша и преди тях, ама вече почти нищо не помня), дори и вчера доста се изля, поне гледано от балкона, всичко си изглежда нормално. Може и да има някое залято мазе, но поне при нас прозорецът е поне на половин метър над земята, под балкон, така че за последно май 90-те години имаше заляти мазета. Сега не съм слизала да проверявам, имам милион и една други спешни простотии на главата, като например смъртен случай на близка, та снощната буря ми е последния проблем. :(

не ти се разбира. Личи си, че имаш милион простотии в главата ...

казармата ще му е тегаво Ако Боташ не подгрее водата и Аецо не я качи на осмия етаж С уважением товарищ Путин

Всички политици и кандидати за такива лаят едно и също, само нюанса е различен. Все обещават и подлъгват хората. Имали такива сред тях, които да казват: искам да направя това, ще се боря за онова; обещавам трето, пето! Ако не изпълня обещанието си ме заплюйте и влизам в панделата на самоход, запазвай честта и достойнството си! Нико не самобичува, само обещава, а простия народ вярва! ПФУ !!!!

вярата е драго-ценно нещо - но незнам защо я свързват с доверието, а то е като...на теб ти казвам едно, тоест доверявам ти се, но на другите - не, тоест ги изолирам, а когато говориш на всички едно и им се доверяваш, това значи че ги лъжеш, защото не говориш от свое име :)

Не занимавайте държавата с този клозет !!! Никой не се интересува от смърдяща клоака!

"клозет", както си се изразил, осигурява препитание на близо 1/3 от българското население. Няма да те карам да си правиш изводи, понеже от начина ти на изказ си личи, че е няма да ти е възможно, просто да не забравяме фактите.

Това, че "осигурява препитание на близо 1/3 от българското население." не му пречи на града да е клозет. Визуално е така....

Онова черното и лепкавото, което е по сгради, пътища и тротоари отми ли се или трябва още вода?

Шопландия ке потъне

Като не ви пука за София и ние ви пречим да се развивате нормално, защо сте ръгнали всички тук !??..

За пари!

Само калпавото, което не умее да се реализира на място, защото всички го знаят и никой не го иска.

не можеш да намериш настоящата ми работа и възнаграждение в родното ми място. Какво имаш да доказваш в такава среда?

до ми не баш (нерегистриран) Айол, софиянци блокираха цялата държава и лумпите от нея са добавака към шибаната територия, натрапена ни за столица!

Ърнест Хемингуей: "Всичко, което не е на море е провинция" ТИ СЕРА ФОСТАТА ШОПСКА. ВРЕМЕ Е ДА ВЪРНЕМ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ПАК ТАМ, КЪДЕТО Е БИЛА - ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

Госпожо - град Велико Търново не е на море. Относно хемингуей - защо мнението на един самодоволен алкохолик е задължително за всички ? Дали тишината в спалнята ви е причината за тази безсилна нервност ?

сигурнали си, че искаш В. Търново да е административен център на България? Я остави търновци да си живеят спокойно. Относно Хемингуей - той е бил пътешественик обичащ моеретата ( което няма нищо лошо), но това е причината да го е казал.

Това е исконния лаф на варнянци комплексари. То и дяволът чете Евангелието, но рядко го цитира.

Още на "София се връща към нормален живот" ми стана смешно.

е дело на БСП и ВЪЗБУЖДАНЕ

На теб специално ще ти скъсам гъза.

Платната без канализация ще си стоят мръсни https://blitz.bg/stolitsa/s-pochti-milion-sa-uvelicheni-parite-za-miene-na-stolichnite-ulitsi_news198327.html

Всички сме свидетели и знаем за безсилието и некадърността на общините.Доста безполезни са и няма смисъл от тях,само пари лапат.

Аз съм много зает и ме страх от гръмотевиците... И се крия като мишка

Не са безполезни, вредни са.

Тази година са заложени повече средства от миналата година за миене на софийските улици. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова при инспекция на миенето на ул. „Клокотница“. През изминалата година с 1,7 млн. лв. Са измити 18 000 декара улици. Тази година парите са 2,5 млн. За 19 500 декара.

Само да те информирам, че скоро ще стане една година от както Йорданка Фандъкова не е кмет на София!!!!!!

Шило

Презастрояване, пренатоварена канализация, непочистени шахти...Този проблем не е само за София. Ама докато едни печелят, други изпитват на гърба си последиците.

НАТО те чака в редиците си моето момче

На кой му дреме на сайдера за това презастроено, мръсно, грозно, циганско гето наречено София?!

На мен!

На мен!

на мен!

Пак Путинни е виновен. Той презастрои, асвалтира,бетонира + запуши канализацията. А после 40 мм. валеж - бедствие.

Малоумното управление на територията си има причини.

Наред е Витоша да изригне. Кефф

Мдаа дървен сувенир с 3 букви ....

Право да ви кажа, бòли ме кура за София!!!

Шило

Терзиев да не се похвали днес, че София е чиста, като никога?

Така е и в цяла България, тъкмо се върнем към нормален живот идва нова политическа буря и почваме да се чудим как да се спасяваме.

Кмета на София е Фалшив ! ОСТАВКА и да върви по Дяволите !

Както и Фандъкова, защото по нейно време стана и градушката през 2014

Горките софиенци!

И във Варна е така. Града се нормализира, след катастрофите, чакаме нови за днес.

Коментари - София се връща към нормален живот след бурята, но след часове се чака нова | Днес.dir.bg

София се връща към нормален живот след бурята, но след часове се чака нова

За 13 области в страната е издаден жълт код за интензивни валежи и гръмотевична активност

Обратно в новината

Коментари - София се връща към нормален живот след бурята, но след часове се чака нова | Днес.dir.bg

Коментари

е колко да е силен дъжда -даже и колата ми не можа да измие :(

цапат колите повече без значение колко са силни, познай защо.

Стига бе, умрех от смях! 15 мин. силен дъжд и града умря! Наводнени подлези, наводнени кръстовища, водата влачи кал и мръсотия, светофарите спряха, ел. захранването в някои квартали изчезна за 2 часа... Общо взето, от как Ухото дойде става от зле към ад.

А при самоковския бройлер всичко беше перфектно, така ли? >>>"Метрото в София спря заради наводнение" 10.01.2015" >>>"Наводнения след бурята в София" 03.07.2017 >>>"50 л/кв.м и 250 сигнала за наводнения в София" 18 Юни 2018 г. >>>"Наводнение затвори метростанция "Хаджи Димитър" 20.01.2021 г. >>>"София след наводненията снощи" 06.07.2020 г. >>>"Метрото в София спря за два часа заради наводнения" 10 Януари 2015 г..... И още МНОГО И МНОГО, но не ми се занимава още от сабале с умствени инвалиди и откровенни кретени......

Като я чете човек тая статия и не е бил свидетел на вчерашния 15-20 минутен дъжд ще си помисли, че потоп се е стоварил над София... Аз имах лошия късмет да попадна по задръстванията на „Цариградско шосе“, където висях около 40 минути, без никакви видими следи от наводнения или някакви щети. Час след умерения кратък пороен дъжд примесен с малки топченца градушка с размерите на дребни сачми, задръстванията бяха неочаквано тежки, продължителни и необясними... Просто има маса шофьори, които като видят дъжд и спират да карат. Защо, не е съвсем ясно... Вероятно защото повечето не стават и за водачи на МПС. Няма друго логично обяснение.

То зависи в коя част на София си бил, че тя е голяма. Показа ми днес една жена от Младост кадри как детска площадка там цялата е покрита с ледени късове с размер на орех. А на Орлов мост валя обилно цели 4 часа. Основните задръствания били по Цариградско шосе и в Младост.

животът е нормален?

Алчни сте шопи! И зли! И затуй господ ви наказва!

Но, ако не е ирония, дръж хаповете по наблизо.

живей си в прованса и злобей на воля. Това не променя нищо... особено за теб.

Айде пак бурята била силна! Това вчера си беше един нормален порой с гръмотевици и кратка градушка. Нищо толкова особено, нито пък ненормално за това време на годината. Фактът е, че инфраструктурата на София е толкова зле, че един по-силен дъжд поставя града в бедствено положение. Няма значение колко екипи са отводнявали, докато този град има улици, канали и подлези като в третия свят, ще става същото.

Над София тегне проклятие.Господ ви наказва.Какво ви пречеше паметника.Ще бутате паметници.Е ,Оная джофра ,областен управител изсра едно лайно .Де я сега.Майна та си. Сега на колене се молете за прошка.Тоя паметник не е на софиянци.Той е съграден от "Признателния български народ" Безбожници ,сега щеу понесете наказанието си от бога

сипе наказание? Ленин, Сталин или живиото божество Путин?

По-лошо - твоят бог сорош.

пратете 10те хиляди офицери в София дето си клатят шкембетата по цял ден да отводняват. така поне веднъж в живота си ще свършат някаква полезна работа да си оправдаят огромните заплати

Аз пък много си се кефя на това динамично време. Напомня ми за световната икономика - динамика и няма застой на едно място!

При нас у южните квартали, където по принцип има повече валежи (една от лелите ми беше една вятърничава патка метеороложка, поради което поне навремето ни е обяснявала спецификите на микроклимата на кварталите у полите на Витоша и преди тях, ама вече почти нищо не помня), дори и вчера доста се изля, поне гледано от балкона, всичко си изглежда нормално. Може и да има някое залято мазе, но поне при нас прозорецът е поне на половин метър над земята, под балкон, така че за последно май 90-те години имаше заляти мазета. Сега не съм слизала да проверявам, имам милион и една други спешни простотии на главата, като например смъртен случай на близка, та снощната буря ми е последния проблем. :(

не ти се разбира. Личи си, че имаш милион простотии в главата ...

казармата ще му е тегаво Ако Боташ не подгрее водата и Аецо не я качи на осмия етаж С уважением товарищ Путин

Всички политици и кандидати за такива лаят едно и също, само нюанса е различен. Все обещават и подлъгват хората. Имали такива сред тях, които да казват: искам да направя това, ще се боря за онова; обещавам трето, пето! Ако не изпълня обещанието си ме заплюйте и влизам в панделата на самоход, запазвай честта и достойнството си! Нико не самобичува, само обещава, а простия народ вярва! ПФУ !!!!

вярата е драго-ценно нещо - но незнам защо я свързват с доверието, а то е като...на теб ти казвам едно, тоест доверявам ти се, но на другите - не, тоест ги изолирам, а когато говориш на всички едно и им се доверяваш, това значи че ги лъжеш, защото не говориш от свое име :)

Не занимавайте държавата с този клозет !!! Никой не се интересува от смърдяща клоака!

"клозет", както си се изразил, осигурява препитание на близо 1/3 от българското население. Няма да те карам да си правиш изводи, понеже от начина ти на изказ си личи, че е няма да ти е възможно, просто да не забравяме фактите.

Това, че "осигурява препитание на близо 1/3 от българското население." не му пречи на града да е клозет. Визуално е така....

Онова черното и лепкавото, което е по сгради, пътища и тротоари отми ли се или трябва още вода?

Шопландия ке потъне

Като не ви пука за София и ние ви пречим да се развивате нормално, защо сте ръгнали всички тук !??..

За пари!

Само калпавото, което не умее да се реализира на място, защото всички го знаят и никой не го иска.

не можеш да намериш настоящата ми работа и възнаграждение в родното ми място. Какво имаш да доказваш в такава среда?

до ми не баш (нерегистриран) Айол, софиянци блокираха цялата държава и лумпите от нея са добавака към шибаната територия, натрапена ни за столица!

Ърнест Хемингуей: "Всичко, което не е на море е провинция" ТИ СЕРА ФОСТАТА ШОПСКА. ВРЕМЕ Е ДА ВЪРНЕМ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ПАК ТАМ, КЪДЕТО Е БИЛА - ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

Госпожо - град Велико Търново не е на море. Относно хемингуей - защо мнението на един самодоволен алкохолик е задължително за всички ? Дали тишината в спалнята ви е причината за тази безсилна нервност ?

сигурнали си, че искаш В. Търново да е административен център на България? Я остави търновци да си живеят спокойно. Относно Хемингуей - той е бил пътешественик обичащ моеретата ( което няма нищо лошо), но това е причината да го е казал.

Това е исконния лаф на варнянци комплексари. То и дяволът чете Евангелието, но рядко го цитира.

Още на "София се връща към нормален живот" ми стана смешно.

е дело на БСП и ВЪЗБУЖДАНЕ

На теб специално ще ти скъсам гъза.

Платната без канализация ще си стоят мръсни https://blitz.bg/stolitsa/s-pochti-milion-sa-uvelicheni-parite-za-miene-na-stolichnite-ulitsi_news198327.html

Всички сме свидетели и знаем за безсилието и некадърността на общините.Доста безполезни са и няма смисъл от тях,само пари лапат.

Аз съм много зает и ме страх от гръмотевиците... И се крия като мишка

Не са безполезни, вредни са.

Тази година са заложени повече средства от миналата година за миене на софийските улици. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова при инспекция на миенето на ул. „Клокотница“. През изминалата година с 1,7 млн. лв. Са измити 18 000 декара улици. Тази година парите са 2,5 млн. За 19 500 декара.

Само да те информирам, че скоро ще стане една година от както Йорданка Фандъкова не е кмет на София!!!!!!

Шило

Презастрояване, пренатоварена канализация, непочистени шахти...Този проблем не е само за София. Ама докато едни печелят, други изпитват на гърба си последиците.

НАТО те чака в редиците си моето момче

На кой му дреме на сайдера за това презастроено, мръсно, грозно, циганско гето наречено София?!

На мен!

На мен!

на мен!

Пак Путинни е виновен. Той презастрои, асвалтира,бетонира + запуши канализацията. А после 40 мм. валеж - бедствие.

Малоумното управление на територията си има причини.

Наред е Витоша да изригне. Кефф

Мдаа дървен сувенир с 3 букви ....

Право да ви кажа, бòли ме кура за София!!!

Шило

Терзиев да не се похвали днес, че София е чиста, като никога?

Така е и в цяла България, тъкмо се върнем към нормален живот идва нова политическа буря и почваме да се чудим как да се спасяваме.

Кмета на София е Фалшив ! ОСТАВКА и да върви по Дяволите !

Както и Фандъкова, защото по нейно време стана и градушката през 2014

Горките софиенци!

И във Варна е така. Града се нормализира, след катастрофите, чакаме нови за днес.