Коментари - Употребата на марихуана в САЩ измества ежедневната чашка алкохол | Днес.dir.bg

Коментари - Употребата на марихуана в САЩ измества ежедневната чашка алкохол | Днес.dir.bg

Коментари

Естествено, че ще измества. Марихуаната те релаксира, алкохола те депресира. От марихуана все още няма документиран смъртен случай, от алкохола са стотици хиляди годишно. И не между другото, от много години в щатите никой не те закача, че си се напафкал, най-- много да ти конфискуват джойнта, ако не си го изпушил все още.

Не ми пука какво лекува или не. Обаче е смешно някакви пияндета дето жулят до оакване да ми се правят на моралисти е налудничаво. Зер не няма на всяка кръчма всяка божа вечер някоя компания, която не може да се контролира. Всяка вечер побои под влияние на алкохол, а вече нерядко и убийства. Последните хора, дето намерили да сочат другите.

Те алкохола го имат за енерджи дринк. фентанила замени тревата, тревата - алкохола и тн..

И само да добавя - не карайте напушени! Още по-малко пияни или друсани!

Като редовен потребител трябва да отбележа, че както с всичко, въпросът е в дозата...Ако някой пуши по 5 джойнта на ден от сутринта, няма как да ме убеди, че едва ли не това било полезно. От опит: ако прекалиш с марихуана системно положението въобще не е толкова безобидно - особено много вреди на качеството на съня, което повечето хора не разбират, защото генерално може да ти се приспи след употреба. Но като цяло прекомерната употреба е вредна основно за мозъка, особено в комбинация с алкохол (най-често бира, че върви :). Така че - употребявайте с мярка, и в такъв случай определено е по-малкото зло от алкохол (особено твърд), като дори може и да помогне при някои здравословни проблеми и да облекчи психическо напрежение и стрес. Да не го сравняваме с ракийката, че ще се избием тук, типично по български :)))

На това ни учат "демократите" от Америка. Само простотии от тази измислена държава и този измислен народ. Изметта от цял Свят се събра в тази "демократична" сбирщина ! От догодина да минават направо на хероин !!!

Женорята там масово са на бензодиазепини.

Браво на САЩ ! Да пратим хора на обучение !!!

Работата е че българия не е никоя че да ми казва аз как да си живея живота. Убита държава. Знам как и с магданоз и с мащерка да се надрусам ако искам. Правя го рядко, хубаво е. Нищо ми няма вече толкова години, а наборите измряха от ракийката, винцето и солта. Цял комунизъм изживях и ги премятах както си исках другарите и милицията, сега така и с бг демокрацията правя. Вкопчвам се като паразит в системата, така че да ме пипат по трудно и милицайчето нищо не може да направи.

САЩ е пълна с пропадналяци, които търсят начини да избягат от гадна та реалност.

Едно кило домашнярка за спорт ли го имаш ?

След ракия със салата не виждаш бели мечки и не ти говорят извънземните нарко... знаеш и на кой свят си...разбрахме че си такъв...не се мъчи да ни убеждаваш че ти няма нищо... Давай по бързо с фентанила...ще си спестиш доста..на нас също

Нищо не знаеш за тревата . От нея няма халюцинации а от алкохола има

Знам бе..лекуваш се...и фентанола е лекарство..и морфина... де блееш!?

Бе льольо стига дрънка глупости а е опиат . Води се лек наркотик както и кафето . От трвата няма един смъртен случай регистриран . Практически не можеш да умреш от трева . Тревата лекува асма , депресия , тревожност , гуакома , и помага за лечението на рак . Един тон дрънканици изчетох от селяци дето каквото и дпказателство да им се даде те едно ще си знаят . Тъпака никога няма да отвори ума си нали ?

То и шамара не е насилие по тая логика, ама ако ти отвъртя 2 ще спреш да се друсаш, наркоман.

Всички алкохолици като тебе дето жулят ракия ежедневно бе село . И не ми се дърви че да не дойдат шамарите от мене . Селяндур

Май и агресивни почнахме да ставаме хахах. Някак си винаги има нещо общо между тея дето са против канабиса и агресивното поведение.

че на човека му писна от вас бе спинозко... да беше друго да ви го набие..ма акъл

има и един тон научни изследвания по адрес на психичните отклония, които тревата предизвиква в дългосрочен план, ама нейсе, вие наркоманчетата снаете повече от някакви глупави учени.

Е то и за алкохола има. Даже е в топ 10 на причините за смърт по света.

Аз лично се друсам с артемизия вулгарис и дишам прясно нарязан татул, както и го втривам в китките и ръцете. Вече 30 години :) Няма тестове, няма милиции, няма истерични врагове, които ми твърдят че канабиса е вреден. Просто измислих алтернативата.

ше трябва да проуча тея методи не знаех че може и така хаха

Тая артемизия пушиш ли я, какво я правиш?

Може и на чай, може и да се пуши. Много горчи като се пуши. На чай с мед върви доста добре. Най-лесно е да си купиш от Амазон УК, макар че не им е супер хубава. Най-хубаво е ако можеш сам да си отгледаш няколко растения. Гледа се супер лесно, малко е трудно само покълването на семената, но продават семена и ги доставя по БГ пощи

Темата я налазиха наркоманите и аз се изнасям. Лечебно било - ха, ха. То стигнеш ли до лечебни действия, вече е е въпрос на най-малкото зло. Ама вие всичките сте много болнави, бе. По цял ден се лекувате - нали ви виждаме. Приемате "медикаменти" без лекарско наблюдение - ха, ха, ха. Ама такива като вас се "лекуват профилактично" с диазепами, сиропи за кашлица, че и направо с фентанил. Няколко такива хипохондрика се сещам, дето пукясаха от "обезболяващи" и прочее "лекарства - Майкъл Джексън и оня Принс. Сигурно и за много други такива "пациенти" ще се сетя, ама стига ви толкова. Аре, бегайте да ударите по една сутрешна "терапия", ако още не сте...

Ако можеш се изнеси завинаги, защото с теб не можем да сме в една нация. Ние сме отделни индивиди и нямаме нищо общо помежду си освен езика. Няма как ти да си българин. Гяур си и такъв ще си останеш до края на живота си.

Виж кво опитвам се да вразумя наркоманите в тея коментари. Ако всеки си отглежда канабис, какво ще стане с всичките винарни, бирарии. Ще секнат парите на държавата. От там няма да има нация със сигурност. А тва гяур май беше джагалско. Личи си ориентът отдалече...

Тревоманите са секта. На пръв поглед безобидни. Но като всяка секта могат да бъдат опасни

И лечебна . А цигарите и алкохола водят до рак . Това би било спасението на българина . Той пуши и пие много и е с най високите нива на рак и най ниския живот в ЕС .

А, бе, смешник, кое е полезно, бе?! При пиролизното горене се образуват над 50 канцерогенни вещества, половината от които са циклично въглеводороди. За останалите психотропни "лечебни" благинки даже няма да отварям дума. Самите вие сте нагледни предупреждения до какво води всичко това. Видно е, че тези мозъци не само не ви трябват, ами даже ви пречат и само се чудите как още да ги окастрите. Тъпи сте, но за сметка на това се опитвате още повече да затъпеете, което в крайна сметка е логично и закономерно.

А какво става ако не се пуши тогава? Пушенето е най-неприятния прием на което и да било вещество. Какво става и при употребата на канабисови листа в напитки без мазнина примерно, където "психотропните" вещества не се разтварят и съответно не се приемат от организма?

Смешник , ти за БОНГ чувал ли си

Ха, ха, появиха се и тия с наргилетата. Ударно затъпяване на цивилизацията, ей... Воден филтър и всичко е точно. Пък нека в охраната на труда да се ползват хиляда вида филтри - бонгаджиите са го измислили отдавна...

Вземи и научи нещо . От тревата няма и един регистриран смъртен случай в света а от алкохола милиони . Дава се за асма , срещу депресия , срещу тревожност и срещу гуакома . От алкохола и цигарите умират милуони на година . А ти кви глупости изръси само ти си ги разбираш

Дадено ни от Бога растение е забранено от сатанинската паплач и ни преследват дори за отглеждането му. Колкото до индивида дето твърди че гори мозъчни връзки, няма да е зле да се образова малко. Канабиодите ги има и в човешката система, както и ДМТ между другото. Няма да е зле да се образова и за значението на думите наркоман и алкохолик.

1. Пропагандираш психотропни вещества. 2. Позоваваш се на суеверия и брадати дядовци в небето. 3. Изобщо не съм изненадан.

Аз също да си кажа че пропагандирам психотропни вещества. КАнабиса основно, другите не им разбирам и не смятам че мога да дам мнение. Канабиса лично имам няколко труда писани за него, но не в България. Отностно ДМТ-то дето е писал верващия, е прав че го има и май се синтезираше най много докато спим. Не бих съветвал външен прием, само стимулация на естествения с правилен сън.

Психотропни са гъбите , лсд и екстази . Тревата е от групата на лекити наркотици като кафето . Опият е а не психотропно . Хубаво е да чете човек преди смело като теб да приказва глупости

Аз лично ползвам терминологията на невежите, че иначе няма да разберат какво им говоря. Обработването на мнението става бавно и упорито.

Баш ТНС не е психотропно... Именно концентрацията му е критерият кое е коноп и кое е марихуана. Аман от ганджа апологети. Напушеняци, ей...

Няма разлика между коноп и канабис. И 2те са растения от рода на канабиса. Това че БАНаните с пижами се опитват да измисля наука е друга тема.

То и между шамар и шамар няма разлика, просто е въпрос на концентрация, т.е. на сила - от един ще се обидиш, от друг ще изпаднеш в комоцио, ама то е едно и също - все шамар. Пък разните с престилки после по съдебна медицина пишат протоколи и класифицират и те, щото си нямат друга работа.

Изпуснали са, както винаги, крайно важна информация. Смята се че употребата не е била по-малка преди, но сега вече хората не ги е страх да си признаят. Винарните в БГ да треперят ако искат.

ДОКАТО НИКОТИНА УСКОРЯВА СКОРОСТТА НА ПРЕДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА В МОЗЪКА, КАНАБИСА - ТРЕВАТА ГОРИ ВРЪЗКИТЕ В МОЗЪКА. ПОТ ХЕД - ТЕНДЖЕРА ГЛАВА - ОХФОРДСКИ РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК

Можеш да добавиш и какви са продуктите на пиролизното горене, които всички пушачи вдишват настървено. Въглеродният оксид е много полезен за оросяването на всичко, вкл. и на мозъка - хе, хе.

Ще ви споделя една обществена тайна - и тук вече е така, особено по провинцията. Новите поколения не се наливат с парцуца, щото излиза много по-скъпо и бавно да се направят на животни по тоя начин. Ценово и времево ефективният начин е да ударят по едно "хапче". Всеки втори шофьор в провинцията ще светне на полеви тест за амфети. Периодично ги гледам, че масово сами не знаят те ли са и къде са.

Ама е толкова приятно , вървиш по улицата ( в София ) и ти ухае на Амстердам. Стигнахме ги най-после !

Има си научни изследвания, които твърдят, че от марихуаната вреди бавно и по малко, НО ЗАВИНАГИ. Не се очистваш от веществото което се настанява в мозъка. Вярно, много бавно затъпяваш от нея. Но затъпяваш ЗА ВИНАГИ. То сигурно е причината левичарите да я налагат

Затъпяваш бавно, ако пушиш много умерено и ако не си предразположен към шизоидни състояния, които набързо да ти отключи. Само че всички имаме наблюдения как все по-рядко пушат умерено и затъпяват не бавно, ами направо пред очите ни.

Тревоманщината е една от религиите на радикално левите комунета. Наред със зът0плизма, прайдството и подмяната на белите народи с араби и африканци. тука техните метастази дебепепе също се борят за повече тревомани

Лумпениадата на тревкаджиите е почнала.... НЕ говорим за някои специфични случаи, при които наистина медицинската версия помага на някои хора. Всичко останало отново е далаваера облечена в закон. Яко лапане на кинти и отново неадекватници ще правят катастрофи и простотии.

Щях да го пиша по тема за Черепухин, но такава нямаше или аз съм я пропуснала, че идеята му да легализира канабиса е нож с две остриета - да, определено си има и плюсовете (и това е от гледната точка на човек, който грам алкохол не пие, никога не съм пушила марихуана, пуша само тютюн (или какъвто боклук има у купешките цигари), но се опитвам да съм толерантна). Ако Черепухин има личен мотив да легализира канабиса, примерно защото се е насочил към този бизнес, а не го прави по немеркантилни подбуди, такава буря ще се извие, че свитки ще му излязат. :( Примерна реакция: Не стига, че децата ни станаха комарджии (не заради него, а щото са тъпи, но винаги някой друг трябва да ти е виновен), сега и наркомани иска да ги направи. Иначе доколкото знам в страните където канабис и/ли прпоституция са легализирани, проблемът не е решен. Но пък в страните където едното или другото са забранени - още по-малко е решен. :( Патова ситауция просто.

А, в Далечния изток е до голяма степен под контрол това нещо. За пример - Япония, Южна Корея, все повече във Филипините и в Китай, дето навремето англетата ги направиха масово наркомани с опиума и т.н. А пропо, жена пушачка - егати отврата...

понеже не могат да носят на пиен`е и се чудят с кво да се накръкат

Който иска да пие или да се друса! Като за толкова му стига пипето! Няма да го превъзпитавам я!

Ми... ОК...тая година полупроводници - догодина цели в хамерикански вариант... тая година марихуана - догодина фентанил...и света ще си отдъхне от паразита си...

В Русия официално са регистрирани: — алкохолици — над 4 580 000 души, — наркомани — над 8 870 000, — с психически заболявания — 978 000, — туберкулозно болни — около 890 000, — заразени с ХИВ-вирус - около 2 380 000. РФ е на първо място в света по: — умишлени убийства; — деца и юноши-пушачи; — рушвети за влизане във висши учебни заведения; — растящ брой на пушачи; — пътно-транспортни произшествия; — самоубийства след младежи от 15 до 19 години и сред мъжкото население от всички възрасти; — абсолютни стойности на демографски срив; — самоубийства на стари хора (заради мизерни пенсии или поради липсата им); — изоставени деца; — смъртност от сърдечно-съдови заболявания; — пациенти на психиатричните клиники; — търговия с хора; — аборти и смъртност при раждане; — потребление на хероин (21 % от световното производство); — употреба на спирт и спиртни напитки; — растеж на заболелите от СПИН; — авиационни катастрофи (13 пъти над средното световно равнище). РАШКА говняшкаусия потребява над 20 % от световното производство на хероин (около 300 тона годишно) на стойност около 36 млрд. долара и заема трето място в света по брой на наркомани след Афганистан и Иран. Годишно деца и младежи харчат за наркотици 2,5 милиарда долара. Всеки ден в Русия от свръхдоза умират около 100 души.През 2022 г. руската статистическа служба Росстат направи аналитично изследване за разпределението на доходите между различните слоеве от населението. Оказа се, че 90,9 % от хората живеят в мизерия или балансират около равнището на бедност

Нация от наркомани дали е по-добре от нация от алкохолици? Не мисля. Но и беше и е бая скъп ал'хола в САЩ тъй че тревата е по-бюджетна.

Пушенето на трева не те прави наркоман, както и употребата на алкохол не те прави автоматично алкохолик, едно и също е. Въпроса е да го правиш с мярка.

ПУШЕНЕТО НА ТРЕВА НЕ ТЕ ПРАВИ НАРКОМАН. САМО ГОРИ ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ НЕВРОНИТЕ И СТАВАШ МАЛКО ТЪП :))

И двете те правят наркоман, бе. Етанолът и канабиоидите са в една диаграма на опиатите, просто са в различни групи. Знам ви я логиката - да лапаш пишки също не те прави педал, стига да е с мярка.

Марихуаната е стъпка по посока на по-тежки наркотици. Освен това отключва психични отклония като шизофрении и прочее при някои потребители. Има един тон медицински изследвания по въпроса. Нищо де пушете си, после само вие си знаете какво ви чака.

С НАРКОМАНИ РЕВОЛЮЦИИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ. ТЪКМО ИДВА РЕШИТЕЛНАТА БИТКА И ТОЙ ТРЪГВА ДА ТЪРСИ ДОЗА ;))

Или обратното - за едната доза е готов на всичко.

Не само революция. Нагледен пример са швабите с амфетите и метамфетите. През ВСВ открили, че друсан кашик е голяма сила в боя и пренесли опита с гълтането на амфети под лекарски контрол от работниците им по Африка. Действително, кашимерията удра "каптагона" и тръгва като стихия. Само дето после става на пихтия, като я налегне абстиненцията, хеле пък като партизаните прекъснат "линиите на снабдяване" - ха, ха. Та, набързо зарязали този чалъм. В последствие, същата схема опитаха в близкоизточните войни и нашият Кинтекс изнасяше каптагон на поразия. Някой да е чул това да е довело да успехи?

истинска "градация" на обществото. Лошото е че и нашето е тръгнало по същия път. Липсата на обществено водеща идея около която да се обедини обществото, докарва хората до безпътица и всеки се оправя както може. Парите не са решаващ фактор, защото към опиати посягат хора от всякакви прослойки.

Кое прави пушенето трева по-лошо от наливането със шльокавица, което е така популярно по нашите географски ширини или пък напиването с водка до изпадане в кома, което е популярно в русия ?

Къв инженер си па ти, бе... Етанолът е наркотик от групата на инхибиторите. Това, че е законен, не значи, че не е наркотик. Сума неща съсипва във здравето, но ганджата е още по-вредна. Етанолът е токсичен, но вдишването на продуктите на пиролизно горене е в пъти по-зле. Освен това, канабиоидите имат много по-опасно въздействие върху нервната система и са с повишен риск на отключване на шизоидни състояния. Именно поради това, етанол не пия, а ганджа даже не доближавам. Имам достатъчно наблюдения какво е пияндурник и какво е стоунър - пуснал се по наклонената плоскост слабохарактерник, който все повече за нищо не става. Да не говорим, че етанолът е началото и краят на този порок, докато ганджата е гейтуей драг за следващите стъпки, водещи накрая до фентанил. Освен това, чиста ганджа има само ако си я гледаш лично в саксия. Всичко на "пазара" е спайкнато с всякакви синтетики, дето ти изпържват мозъка набързо, а пристрастяването е голямо. Така че парцуцата е голямо простотия, но ганджата е с порядъци по-голяма.

Бягат от действителността хората, прави са ! Не им е лесно в Краварника ..

Викаш друго си е в блатен рашистан с външните кенефи, там хората живеят богато и здравословно :) хахахахахах ушанка блатна, намерило то с кой да сравнява САЩ :) хахахахахахаха русия е 100 години назад от цивилизацията и няма никакъв шанс да навакса:)

Цивилизацията - Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н. И предпочитам външен кенеф...отколкото обществена пералня

Бил съм в САЩ, там така живеят неграмотните и мързеливите, най-често имигранти от 3-тия сявт. Те живеят еднакво мизерно където и да отидат. Ако искаш да се развиваш, да учиш да изградиш кариера живееш доста по-добре, отколкото в Европа, а сравнение с руската мизерия дори не може да има. :) хахахахахахаха

Ма как бе...стана милионер и се върна...Щуреееев Отпуска по три месеца ползва...и кат се закашляш-оди в болницата Ай сега изпуши една ....

То и тук такива като теб копейкаджии живеят мизерно, толкова си можете просто :) хахахахахахах

Тъй де...мизерно не ами... цел ден да тролиш за единия хамбургер..и на тебе не ти е лесно... американската мечта...

Едно хубаво нещо има в либералните анъиутопии и него никога няма да го имплементират в България...

Коментари - Употребата на марихуана в САЩ измества ежедневната чашка алкохол | Днес.dir.bg

Коментари - Употребата на марихуана в САЩ измества ежедневната чашка алкохол | Днес.dir.bg

Коментари

Естествено, че ще измества. Марихуаната те релаксира, алкохола те депресира. От марихуана все още няма документиран смъртен случай, от алкохола са стотици хиляди годишно. И не между другото, от много години в щатите никой не те закача, че си се напафкал, най-- много да ти конфискуват джойнта, ако не си го изпушил все още.

Не ми пука какво лекува или не. Обаче е смешно някакви пияндета дето жулят до оакване да ми се правят на моралисти е налудничаво. Зер не няма на всяка кръчма всяка божа вечер някоя компания, която не може да се контролира. Всяка вечер побои под влияние на алкохол, а вече нерядко и убийства. Последните хора, дето намерили да сочат другите.

Те алкохола го имат за енерджи дринк. фентанила замени тревата, тревата - алкохола и тн..

И само да добавя - не карайте напушени! Още по-малко пияни или друсани!

Като редовен потребител трябва да отбележа, че както с всичко, въпросът е в дозата...Ако някой пуши по 5 джойнта на ден от сутринта, няма как да ме убеди, че едва ли не това било полезно. От опит: ако прекалиш с марихуана системно положението въобще не е толкова безобидно - особено много вреди на качеството на съня, което повечето хора не разбират, защото генерално може да ти се приспи след употреба. Но като цяло прекомерната употреба е вредна основно за мозъка, особено в комбинация с алкохол (най-често бира, че върви :). Така че - употребявайте с мярка, и в такъв случай определено е по-малкото зло от алкохол (особено твърд), като дори може и да помогне при някои здравословни проблеми и да облекчи психическо напрежение и стрес. Да не го сравняваме с ракийката, че ще се избием тук, типично по български :)))

На това ни учат "демократите" от Америка. Само простотии от тази измислена държава и този измислен народ. Изметта от цял Свят се събра в тази "демократична" сбирщина ! От догодина да минават направо на хероин !!!

Женорята там масово са на бензодиазепини.

Браво на САЩ ! Да пратим хора на обучение !!!

Работата е че българия не е никоя че да ми казва аз как да си живея живота. Убита държава. Знам как и с магданоз и с мащерка да се надрусам ако искам. Правя го рядко, хубаво е. Нищо ми няма вече толкова години, а наборите измряха от ракийката, винцето и солта. Цял комунизъм изживях и ги премятах както си исках другарите и милицията, сега така и с бг демокрацията правя. Вкопчвам се като паразит в системата, така че да ме пипат по трудно и милицайчето нищо не може да направи.

САЩ е пълна с пропадналяци, които търсят начини да избягат от гадна та реалност.

Едно кило домашнярка за спорт ли го имаш ?

След ракия със салата не виждаш бели мечки и не ти говорят извънземните нарко... знаеш и на кой свят си...разбрахме че си такъв...не се мъчи да ни убеждаваш че ти няма нищо... Давай по бързо с фентанила...ще си спестиш доста..на нас също

Нищо не знаеш за тревата . От нея няма халюцинации а от алкохола има

Знам бе..лекуваш се...и фентанола е лекарство..и морфина... де блееш!?

Бе льольо стига дрънка глупости а е опиат . Води се лек наркотик както и кафето . От трвата няма един смъртен случай регистриран . Практически не можеш да умреш от трева . Тревата лекува асма , депресия , тревожност , гуакома , и помага за лечението на рак . Един тон дрънканици изчетох от селяци дето каквото и дпказателство да им се даде те едно ще си знаят . Тъпака никога няма да отвори ума си нали ?

То и шамара не е насилие по тая логика, ама ако ти отвъртя 2 ще спреш да се друсаш, наркоман.

Всички алкохолици като тебе дето жулят ракия ежедневно бе село . И не ми се дърви че да не дойдат шамарите от мене . Селяндур

Май и агресивни почнахме да ставаме хахах. Някак си винаги има нещо общо между тея дето са против канабиса и агресивното поведение.

че на човека му писна от вас бе спинозко... да беше друго да ви го набие..ма акъл

има и един тон научни изследвания по адрес на психичните отклония, които тревата предизвиква в дългосрочен план, ама нейсе, вие наркоманчетата снаете повече от някакви глупави учени.

Е то и за алкохола има. Даже е в топ 10 на причините за смърт по света.

Аз лично се друсам с артемизия вулгарис и дишам прясно нарязан татул, както и го втривам в китките и ръцете. Вече 30 години :) Няма тестове, няма милиции, няма истерични врагове, които ми твърдят че канабиса е вреден. Просто измислих алтернативата.

ше трябва да проуча тея методи не знаех че може и така хаха

Тая артемизия пушиш ли я, какво я правиш?

Може и на чай, може и да се пуши. Много горчи като се пуши. На чай с мед върви доста добре. Най-лесно е да си купиш от Амазон УК, макар че не им е супер хубава. Най-хубаво е ако можеш сам да си отгледаш няколко растения. Гледа се супер лесно, малко е трудно само покълването на семената, но продават семена и ги доставя по БГ пощи

Темата я налазиха наркоманите и аз се изнасям. Лечебно било - ха, ха. То стигнеш ли до лечебни действия, вече е е въпрос на най-малкото зло. Ама вие всичките сте много болнави, бе. По цял ден се лекувате - нали ви виждаме. Приемате "медикаменти" без лекарско наблюдение - ха, ха, ха. Ама такива като вас се "лекуват профилактично" с диазепами, сиропи за кашлица, че и направо с фентанил. Няколко такива хипохондрика се сещам, дето пукясаха от "обезболяващи" и прочее "лекарства - Майкъл Джексън и оня Принс. Сигурно и за много други такива "пациенти" ще се сетя, ама стига ви толкова. Аре, бегайте да ударите по една сутрешна "терапия", ако още не сте...

Ако можеш се изнеси завинаги, защото с теб не можем да сме в една нация. Ние сме отделни индивиди и нямаме нищо общо помежду си освен езика. Няма как ти да си българин. Гяур си и такъв ще си останеш до края на живота си.

Виж кво опитвам се да вразумя наркоманите в тея коментари. Ако всеки си отглежда канабис, какво ще стане с всичките винарни, бирарии. Ще секнат парите на държавата. От там няма да има нация със сигурност. А тва гяур май беше джагалско. Личи си ориентът отдалече...

Тревоманите са секта. На пръв поглед безобидни. Но като всяка секта могат да бъдат опасни

И лечебна . А цигарите и алкохола водят до рак . Това би било спасението на българина . Той пуши и пие много и е с най високите нива на рак и най ниския живот в ЕС .

А, бе, смешник, кое е полезно, бе?! При пиролизното горене се образуват над 50 канцерогенни вещества, половината от които са циклично въглеводороди. За останалите психотропни "лечебни" благинки даже няма да отварям дума. Самите вие сте нагледни предупреждения до какво води всичко това. Видно е, че тези мозъци не само не ви трябват, ами даже ви пречат и само се чудите как още да ги окастрите. Тъпи сте, но за сметка на това се опитвате още повече да затъпеете, което в крайна сметка е логично и закономерно.

А какво става ако не се пуши тогава? Пушенето е най-неприятния прием на което и да било вещество. Какво става и при употребата на канабисови листа в напитки без мазнина примерно, където "психотропните" вещества не се разтварят и съответно не се приемат от организма?

Смешник , ти за БОНГ чувал ли си

Ха, ха, появиха се и тия с наргилетата. Ударно затъпяване на цивилизацията, ей... Воден филтър и всичко е точно. Пък нека в охраната на труда да се ползват хиляда вида филтри - бонгаджиите са го измислили отдавна...

Вземи и научи нещо . От тревата няма и един регистриран смъртен случай в света а от алкохола милиони . Дава се за асма , срещу депресия , срещу тревожност и срещу гуакома . От алкохола и цигарите умират милуони на година . А ти кви глупости изръси само ти си ги разбираш

Дадено ни от Бога растение е забранено от сатанинската паплач и ни преследват дори за отглеждането му. Колкото до индивида дето твърди че гори мозъчни връзки, няма да е зле да се образова малко. Канабиодите ги има и в човешката система, както и ДМТ между другото. Няма да е зле да се образова и за значението на думите наркоман и алкохолик.

1. Пропагандираш психотропни вещества. 2. Позоваваш се на суеверия и брадати дядовци в небето. 3. Изобщо не съм изненадан.

Аз също да си кажа че пропагандирам психотропни вещества. КАнабиса основно, другите не им разбирам и не смятам че мога да дам мнение. Канабиса лично имам няколко труда писани за него, но не в България. Отностно ДМТ-то дето е писал верващия, е прав че го има и май се синтезираше най много докато спим. Не бих съветвал външен прием, само стимулация на естествения с правилен сън.

Психотропни са гъбите , лсд и екстази . Тревата е от групата на лекити наркотици като кафето . Опият е а не психотропно . Хубаво е да чете човек преди смело като теб да приказва глупости

Аз лично ползвам терминологията на невежите, че иначе няма да разберат какво им говоря. Обработването на мнението става бавно и упорито.

Баш ТНС не е психотропно... Именно концентрацията му е критерият кое е коноп и кое е марихуана. Аман от ганджа апологети. Напушеняци, ей...

Няма разлика между коноп и канабис. И 2те са растения от рода на канабиса. Това че БАНаните с пижами се опитват да измисля наука е друга тема.

То и между шамар и шамар няма разлика, просто е въпрос на концентрация, т.е. на сила - от един ще се обидиш, от друг ще изпаднеш в комоцио, ама то е едно и също - все шамар. Пък разните с престилки после по съдебна медицина пишат протоколи и класифицират и те, щото си нямат друга работа.

Изпуснали са, както винаги, крайно важна информация. Смята се че употребата не е била по-малка преди, но сега вече хората не ги е страх да си признаят. Винарните в БГ да треперят ако искат.

ДОКАТО НИКОТИНА УСКОРЯВА СКОРОСТТА НА ПРЕДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА В МОЗЪКА, КАНАБИСА - ТРЕВАТА ГОРИ ВРЪЗКИТЕ В МОЗЪКА. ПОТ ХЕД - ТЕНДЖЕРА ГЛАВА - ОХФОРДСКИ РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК

Можеш да добавиш и какви са продуктите на пиролизното горене, които всички пушачи вдишват настървено. Въглеродният оксид е много полезен за оросяването на всичко, вкл. и на мозъка - хе, хе.

Ще ви споделя една обществена тайна - и тук вече е така, особено по провинцията. Новите поколения не се наливат с парцуца, щото излиза много по-скъпо и бавно да се направят на животни по тоя начин. Ценово и времево ефективният начин е да ударят по едно "хапче". Всеки втори шофьор в провинцията ще светне на полеви тест за амфети. Периодично ги гледам, че масово сами не знаят те ли са и къде са.

Ама е толкова приятно , вървиш по улицата ( в София ) и ти ухае на Амстердам. Стигнахме ги най-после !

Има си научни изследвания, които твърдят, че от марихуаната вреди бавно и по малко, НО ЗАВИНАГИ. Не се очистваш от веществото което се настанява в мозъка. Вярно, много бавно затъпяваш от нея. Но затъпяваш ЗА ВИНАГИ. То сигурно е причината левичарите да я налагат

Затъпяваш бавно, ако пушиш много умерено и ако не си предразположен към шизоидни състояния, които набързо да ти отключи. Само че всички имаме наблюдения как все по-рядко пушат умерено и затъпяват не бавно, ами направо пред очите ни.

Тревоманщината е една от религиите на радикално левите комунета. Наред със зът0плизма, прайдството и подмяната на белите народи с араби и африканци. тука техните метастази дебепепе също се борят за повече тревомани

Лумпениадата на тревкаджиите е почнала.... НЕ говорим за някои специфични случаи, при които наистина медицинската версия помага на някои хора. Всичко останало отново е далаваера облечена в закон. Яко лапане на кинти и отново неадекватници ще правят катастрофи и простотии.

Щях да го пиша по тема за Черепухин, но такава нямаше или аз съм я пропуснала, че идеята му да легализира канабиса е нож с две остриета - да, определено си има и плюсовете (и това е от гледната точка на човек, който грам алкохол не пие, никога не съм пушила марихуана, пуша само тютюн (или какъвто боклук има у купешките цигари), но се опитвам да съм толерантна). Ако Черепухин има личен мотив да легализира канабиса, примерно защото се е насочил към този бизнес, а не го прави по немеркантилни подбуди, такава буря ще се извие, че свитки ще му излязат. :( Примерна реакция: Не стига, че децата ни станаха комарджии (не заради него, а щото са тъпи, но винаги някой друг трябва да ти е виновен), сега и наркомани иска да ги направи. Иначе доколкото знам в страните където канабис и/ли прпоституция са легализирани, проблемът не е решен. Но пък в страните където едното или другото са забранени - още по-малко е решен. :( Патова ситауция просто.

А, в Далечния изток е до голяма степен под контрол това нещо. За пример - Япония, Южна Корея, все повече във Филипините и в Китай, дето навремето англетата ги направиха масово наркомани с опиума и т.н. А пропо, жена пушачка - егати отврата...

понеже не могат да носят на пиен`е и се чудят с кво да се накръкат

Който иска да пие или да се друса! Като за толкова му стига пипето! Няма да го превъзпитавам я!

Ми... ОК...тая година полупроводници - догодина цели в хамерикански вариант... тая година марихуана - догодина фентанил...и света ще си отдъхне от паразита си...

В Русия официално са регистрирани: — алкохолици — над 4 580 000 души, — наркомани — над 8 870 000, — с психически заболявания — 978 000, — туберкулозно болни — около 890 000, — заразени с ХИВ-вирус - около 2 380 000. РФ е на първо място в света по: — умишлени убийства; — деца и юноши-пушачи; — рушвети за влизане във висши учебни заведения; — растящ брой на пушачи; — пътно-транспортни произшествия; — самоубийства след младежи от 15 до 19 години и сред мъжкото население от всички възрасти; — абсолютни стойности на демографски срив; — самоубийства на стари хора (заради мизерни пенсии или поради липсата им); — изоставени деца; — смъртност от сърдечно-съдови заболявания; — пациенти на психиатричните клиники; — търговия с хора; — аборти и смъртност при раждане; — потребление на хероин (21 % от световното производство); — употреба на спирт и спиртни напитки; — растеж на заболелите от СПИН; — авиационни катастрофи (13 пъти над средното световно равнище). РАШКА говняшкаусия потребява над 20 % от световното производство на хероин (около 300 тона годишно) на стойност около 36 млрд. долара и заема трето място в света по брой на наркомани след Афганистан и Иран. Годишно деца и младежи харчат за наркотици 2,5 милиарда долара. Всеки ден в Русия от свръхдоза умират около 100 души.През 2022 г. руската статистическа служба Росстат направи аналитично изследване за разпределението на доходите между различните слоеве от населението. Оказа се, че 90,9 % от хората живеят в мизерия или балансират около равнището на бедност

Нация от наркомани дали е по-добре от нация от алкохолици? Не мисля. Но и беше и е бая скъп ал'хола в САЩ тъй че тревата е по-бюджетна.

Пушенето на трева не те прави наркоман, както и употребата на алкохол не те прави автоматично алкохолик, едно и също е. Въпроса е да го правиш с мярка.

ПУШЕНЕТО НА ТРЕВА НЕ ТЕ ПРАВИ НАРКОМАН. САМО ГОРИ ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ НЕВРОНИТЕ И СТАВАШ МАЛКО ТЪП :))

И двете те правят наркоман, бе. Етанолът и канабиоидите са в една диаграма на опиатите, просто са в различни групи. Знам ви я логиката - да лапаш пишки също не те прави педал, стига да е с мярка.

Марихуаната е стъпка по посока на по-тежки наркотици. Освен това отключва психични отклония като шизофрении и прочее при някои потребители. Има един тон медицински изследвания по въпроса. Нищо де пушете си, после само вие си знаете какво ви чака.

С НАРКОМАНИ РЕВОЛЮЦИИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ. ТЪКМО ИДВА РЕШИТЕЛНАТА БИТКА И ТОЙ ТРЪГВА ДА ТЪРСИ ДОЗА ;))

Или обратното - за едната доза е готов на всичко.

Не само революция. Нагледен пример са швабите с амфетите и метамфетите. През ВСВ открили, че друсан кашик е голяма сила в боя и пренесли опита с гълтането на амфети под лекарски контрол от работниците им по Африка. Действително, кашимерията удра "каптагона" и тръгва като стихия. Само дето после става на пихтия, като я налегне абстиненцията, хеле пък като партизаните прекъснат "линиите на снабдяване" - ха, ха. Та, набързо зарязали този чалъм. В последствие, същата схема опитаха в близкоизточните войни и нашият Кинтекс изнасяше каптагон на поразия. Някой да е чул това да е довело да успехи?

истинска "градация" на обществото. Лошото е че и нашето е тръгнало по същия път. Липсата на обществено водеща идея около която да се обедини обществото, докарва хората до безпътица и всеки се оправя както може. Парите не са решаващ фактор, защото към опиати посягат хора от всякакви прослойки.

Кое прави пушенето трева по-лошо от наливането със шльокавица, което е така популярно по нашите географски ширини или пък напиването с водка до изпадане в кома, което е популярно в русия ?

Къв инженер си па ти, бе... Етанолът е наркотик от групата на инхибиторите. Това, че е законен, не значи, че не е наркотик. Сума неща съсипва във здравето, но ганджата е още по-вредна. Етанолът е токсичен, но вдишването на продуктите на пиролизно горене е в пъти по-зле. Освен това, канабиоидите имат много по-опасно въздействие върху нервната система и са с повишен риск на отключване на шизоидни състояния. Именно поради това, етанол не пия, а ганджа даже не доближавам. Имам достатъчно наблюдения какво е пияндурник и какво е стоунър - пуснал се по наклонената плоскост слабохарактерник, който все повече за нищо не става. Да не говорим, че етанолът е началото и краят на този порок, докато ганджата е гейтуей драг за следващите стъпки, водещи накрая до фентанил. Освен това, чиста ганджа има само ако си я гледаш лично в саксия. Всичко на "пазара" е спайкнато с всякакви синтетики, дето ти изпържват мозъка набързо, а пристрастяването е голямо. Така че парцуцата е голямо простотия, но ганджата е с порядъци по-голяма.

Бягат от действителността хората, прави са ! Не им е лесно в Краварника ..

Викаш друго си е в блатен рашистан с външните кенефи, там хората живеят богато и здравословно :) хахахахахах ушанка блатна, намерило то с кой да сравнява САЩ :) хахахахахахаха русия е 100 години назад от цивилизацията и няма никакъв шанс да навакса:)

Цивилизацията - Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н. И предпочитам външен кенеф...отколкото обществена пералня

Бил съм в САЩ, там така живеят неграмотните и мързеливите, най-често имигранти от 3-тия сявт. Те живеят еднакво мизерно където и да отидат. Ако искаш да се развиваш, да учиш да изградиш кариера живееш доста по-добре, отколкото в Европа, а сравнение с руската мизерия дори не може да има. :) хахахахахахаха

Ма как бе...стана милионер и се върна...Щуреееев Отпуска по три месеца ползва...и кат се закашляш-оди в болницата Ай сега изпуши една ....

То и тук такива като теб копейкаджии живеят мизерно, толкова си можете просто :) хахахахахахах

Тъй де...мизерно не ами... цел ден да тролиш за единия хамбургер..и на тебе не ти е лесно... американската мечта...

Едно хубаво нещо има в либералните анъиутопии и него никога няма да го имплементират в България...