Запълниха пропадналата част от бул. ”Сливница”

stat
08:49  |  19 септември 2010 | Общество / Автор Димитър Михайлов /  
Участъкът, който бе пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция ”Лъвов мост” Участъкът, който бе пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция ”Лъвов мост”
Сн.: БТА

Паднаха ограниченията за движение по столичния булевард „Сливница”, които бяха наложени заради пропадане на част от пътното платно в близост до строежа на метрото.
При инцидента няма пострадали хора. Няма и причинени щети на автомобили. Движението в района се нормализира, а дупката, която се отвори в асфалта, вече е запълнена. Остават ограниченията за шофьорите заради строителството на метрото, съобщи БЛИЦ.

В събота вечер пропадна най-северният участък от пътното платно на столичния бул. “Сливница“, съобщиха от Столична община. Пропадането стана над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост".  Движението беше отбито, в участъка преминаваха само колите на градския транспорт.

*Информацията е актуализирана в 22 часа
 
 
 

Последно в Общество


Активизира се Източният маршрут на мигрантите

Миграционната криза в Европа продължава, независимо от намаляването на миграционните потоци от Северна Африка, Близкия Изток и Азия през 2017 г.