От пресцентъра на държавното обвинение съобщиха, че по време на проваления търг за емблемата и имуществото на ПФК „ЦСКА АД" на 30 март, в административната сграда на стадион „Българска армия“, Росен Петров, който е лидер на агитката на ЦСКА, е отправил заплахи към Дора Милева.

Сред отправените от Животното към синдика реплики били думите – „Ако не отвориш офертата и не отмениш търга, няма къде да се скриеш…ще те намерим дори на луната…ще пострадаш!“.

Заплахите на лидера на агитката на ЦСКА били чути от множество свидетели, като за инцидента незабавно били уведомени органите на СДВР.

Служителите на реда задържали Петров, а по случая било образувано досъдебно производство.

Впоследствие на Животното е повдигнато обвинение за закана спрямо длъжностно лице, за което в закона се предвижда наказание лишаване от свобода до пет години.

Предвид изключително високата обществена опасност на личността на Росен Петров, основаваща се на неговите многобройни предходни осъждания, прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия до 6 април, когато той ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.