"Искам да остана да се развивам в България, защото смятам, че ако един човек е достатъчно амбициозен и достатъчно силно иска нещо, би го постигнал където и да е по света", обясни Елина пред камерата ни.

Вижте интервюто с Елина >>
Снимки >>

Красавицата завърши успешно Френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" в Пловдив. В събота тя положи последния си кандидат-студентски изпит, с който мечтае да бъде приета в Софийския университет "Св. Климент Охридски" - специалност журналистика.

Елина спечели конкурса "Най-красива абитуриентка", организиран от Dir.bg, като събра най-много лайкове от потребителите и бе избрана единодушно от журито. Тя получи награда под формата на ваучер със сумата от 500 лв. от онлайн магазина Megashop.bg.

Пред камерата на Dir.bg Елина сподели, че е изключително щастлива от победата си. Вече се радва и на голям интерес от страна на медиите и гостува във водеща телевизия.

Тя разказа още, че е имала приказен абитуриентски бал, лишен от излишен блясък. Изненадала всички, като избрала буквално първата рокля, която е пробвала, решила да е със семпъл грим и прическа.

Всички участнички в конкурса на Dir.bg >>