На 22 юли 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Манастирска", ж.к. "Гео Милев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Манастирска" от ул. "Венера " до ул. "Гео Милев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Манастирска" № 58.

На 22 юли 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на водомерен възел на пл. "Руски паметник", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: бул. "Македония" от пл. "Руски паметник" до бул. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Македония" на кръстовището с бул. "Христо Ботев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на "Софийска вода"

 *съдържание на Софийска вода