Борислав Ангелов е завършил архитектура в УАСГ и международни икономически отношения в УНСС. Специализирал е маркетинг и мениджмънт във Висшата международна школа по маркетинг и мениджмънт МАРКОМ, София.

Дълги години е бил съдружник и управител в различни дружества за вносна и износна търговия. Бил е ръководител на българската служба за търговско-икономически връзки в Брюксел.
В последните години е член на Съвета на директорите на "Нитен" АД и на Съвета на директорите на "БКС Витоша" АД.

Иван Кръстев е роден в Стара Загора, където завършва гимназия "Ромен Ролан" с английски език. Магистър по международни отношения от СУ "Св. Климент Охридски" и по финанси от УНСС. В периода от 2006 г. до 2010 г. заема различни длъжности в  Министерството на труда и социалната политика. От началото на 2011 г. до сега е главен директор на Главна дирекция "Европейски фондове и международни програми" в Агенцията по заетостта.

Междувременно със заповед на министъра на икономиката Драгомир Стойнев Светослав Младенов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Това става, след като миналата седмица досегашният шеф на агенцията Борислав Стефанов подаде оставка заради "липса на комуникация с правителството".

Младенов е роден през 1974 г. Завършва магистратури по специалността „Бизнес администрация“ във Виенския икономически университет в Австрия и Университета на Минесота в САЩ. Бакалавър е по Международен туризъм. Специализирал е „Инвестиционна политика“ в Санктпетербургския държавен университет.
Младенов е с над 10 години професионален опит в сферата на фармацевтичната индустрия и инвестициите.