Кабинетът назначи двама зам.-министри и шеф на агенцията по инвестиции

Премиерът Пламен Орешарски назначи Борислав Ангелов за заместник-министър на инвестиционното проектиране и Иван Кръстев - за зам.-министър на образованието и науката. Агенцията по инвестиции също вече има нов шеф.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът назначи двама зам.-министри и шеф на агенцията по инвестиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата Тройна коалиция прави СТРАХОТНА ЧИСТКА!!! Но времето им остава МАЛКО!! Ще ви ИЗХВЪРЛИМ от ВСИЧКИ нива на управление!! Всички възможни "кранчета" ще ви бъдат ЗАТВОРЕНИ!!! Без КРАЖБИ ще "издъхнете!! НОВИ ИЗБОРИ!!! ВЕДНАГА!

дал Господ длъжности. Отначалото назначават и още има.

на 4.09 сички пред парламента достатачно се налапаха тия кумунисти само се дунят и вкарват собствения си народ в мизерия и да им плащаме заемите години наред искам да имаме добро бадеще в балгария *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май мозъчните тръстове изпълзяха от хралупите.-Има снимка на Орешарски с Г.Ангелов-отворено общество,Светла Костадинова--ИПИ,като неформални съветници.Тоя Иван Кръстев не е ли директор за Център за либерални стратегии.БСП извърши идиотски назначения и на всичкото отгоре е във връзка с пазарните муджахидини.БСП отдавна е олигархична партия ,поне да си смени името и да не заблуждава хората.Интернет е запечатал и снимка през 2010 год с изброените лица с Ричард Ран..Изготвил планът за унищожение на българския народ.

Докато не смените Георги Лозанов, нищо не сте свършили!

ТИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАЗНАЧАВАТ ХЛЕБАРКИ.

Такава раздута висша администрация и при Тато не е имало! Това е пир по време на чума! Народа ще стяга колана, на който вече не останаха дупки, а тези изроди ще си назначават крадливи послушковчи за пренасочване на парите към техните си и партийни сметки! Да ги измитаме още на 4.09.2013! Да превземем отново парламента, защото тези крадци с благо няма да си отидат!

Когато Мая,серГЕЙ,Местан,Волен крещяха,че Бойко трябва да си върви,казвахте че имате програма и сформирано правителство и можете от първият ден да заработите.От май до септември какво работите?Всеки ден само назначения.Избирате само читави и чисти хора.Такова чудо не се е случвало.Маските ви паднаха и лъжите ви лъснаха.

Коментара ти е меко казано смешен. Нооо свят голям -хора всякакви.Дерзай

Колко ли трябва да ти обещаят да откраднеш, за да си засереш името за цял живот?

Ами ако името ти вече е оакано - какво губиш? ;)

Забелязвате ли как секнаха отворените заседания на Мин. Съвет? Бойко Борисов публикуваше всяко едно заседание на Правителството. За делата на Ореха крадлив научаваме само постфактум. Но БСП се разчекнаха да обясняват колко прозрачни били..

Вече го търсите Бойко...

Колко трябва да си тъп и нагъл за да станеш министър в това корумпирано правителство на олигарсите.

би ли отказал? Ще означава, че не си българин!

КОЙ НАРОД ,ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ С БОЙ ,КАТО ПРЕБИЕАТЕ ДЕЦАТА МУ Г-Н МИНИСТЪР ? ТАМ ,ЩЕ СА НАШИТЕ ДЕЦА КОИТО ИСКАТ ЕДНО ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ ВЗИРАЙКИ СЕ КЪМ ЕВРОПА ,А НЕ КЪМ ТАМ НАКЪДЕТО ГО ВОДЯТ СЕГА . ОТ КОГО ,ЩЕ НИ ЗАЩИТАВАТЕ ..ОТ ДЕЦАТА НИ ЛИ ? НИЕ НЕ ИСКАМЕ ТАКАВА ЗАЩИТА И ЩЕ ЗАСТАНЕМ РЕДОМ ДО ТЯХ,ЗА ДА ГИ ЗАПАЗИМ ОТ ПАЛКИТЕ ВИ. И КОЙ СЕБЕУВАЖАВАЩ СЕ МИНИСТЪР И ЗАЩИТАВАЩ ИМЕТО НА ПОВЕРЕНОТО МУ МИНИСТЕРСТВО В ЕДНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА ,БИ НАПРАВИЛ ПОДОБНО ИЗЯВЛЕНИЕ. ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ И ДЕЦАТАИМ НЕ ИСКАТ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ОСТАВКАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО !! ТАКА ЛИ МИСЛИТЕ ,ДА СЕ ДЪРЖИТЕ НА ВЛАСТ ? ПРЕБИВАЙКИ ТЕЗИ КОИТО СА ВИ ДАЛИ ТАЗИ ВЛАСТ. БОГ ,ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ТЕЗИ КОИТО СЕ БОРЯТ ,ЗА ЕДИН ДОСТОЕН ЖИВОТ !!

Еееее оляха се...Не ги издържам вече...За сто дена не им ли стигна, а още не са почнали да лапат както те си знаят.

ХА, КАКВО ИСКАШ, НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАМЕСТНИЦИ! ББ НЕ НАЗНАЧАВАШЕ ЛИ 3 ГОДИНИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СВАЛЯШЕ И ВЕДНАГА НАЗНАЧАВАШЕ!

Да,но не доказани крадци-комунисти

С кое се оляха бе ТЪПАК , като са ти омръзнали вече хайде марш на село - селянин прост............или терминал 2 и дим да те няма

Ей мухльо, ти кого наричаш селянин?! Така ли ви учат на Позитано да пишете. Мисли му като ти дойде времето....

Започнаха с триглавата зам.министърска ламя! Няма край тази администрация! И всеки зам.министър кабинет и пр.хрантутници!

Pesh0

ама как звучи инвестиционно планиране. Нали пари няма , какво ще инвестира ? А като няма какво да се инвестира , какво ще планира ?

Краденето.Какво друго могат да планират комунистите..

ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ В ЧИНИЯТА И НЕ СЕ БЪРКАШ КАТО НЕ РАЗБИРАШ. ЯВНО СИ МНОГО ПРОСТ /ТА/

Преживяха ли катарзис новите?

А ето първите двама експерти, спечелили прозрачни експертни конкурси :) Шегувам се.... Няма нито едно такова назначение. Олигарски, ти си лъжец, драги....

Аз не съм видял да има досега обявен конкурс за назначаване на зам. министри. Всичко се решава от министър председателя и МС.

освен тебе да те питат ,а??!?

обява търсих в джобса ама май и там няма...

Бай Ставри

Нищо де,тези нали са различни и прозрачни... Ама надали....

СЛОЖИ СИ ОЧИЛАТА, АКО НЕ СИ АРХИТЕКТ ГЛЕДАЙ СИ В ЧИНИЯТА!

Чудя се изказването ви на принципа омраза ли е , или сте "запознат" с житието , битието на въпросните назначени??? Когато , коментирате уточнете , че го правите поради непоносимост към това правителство а не поради това , че сте запознат , защото ставате смешен. Ех човешката глупост не познава граници

Бай Ставри

Омраза към правителството? Не, аз съм реалист и за разлика от Вас виждам до къде ще ни докара това Правителство на лъжата и манипулациите. Орешарски не е магьосник, а само манипулиран илюзионист. А и той вече официално се скри. Говорителят на Правителството се казва Сергей Станишев.