"Това, което в момента се показва, не са окончателните резултати", въздържа се от конкретика в коментара си Мая Манолова по повод изпадането на нейната формация ИБГНИ от парламента. Това говорят данните на всички социологически агенции към момента. 

"Ще продължим да работим за промяната независимо дали сме в или извън парламент. Поздравления за "Продължаваме промяната", добави тя.

"Очевидно българските граждани повярваха, че те са субектът, който може да донесе промяната. За нас е важно българските граждани да са победители", коментира Манолова.

Съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" отбеляза още, че те подкрепят Румен Радев на втория тур на изборите идната неделя. За нас изборите не са приключили, това ще стане, когато Румен Радев окончателно спечели, отбеляза Манолова.

"Загубихме битка, но войната продължава. Българите обичаме по-лесния път", коментира и бившият депутат от ИБТНИ Николай Хаджигенов.

Той поздрави "Продължаваме промяната"Поздравления за всички, защото промяната трябва да продължи". Това заяви в специалното изборно студио на NOVA Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме".

Той заяви, че се надява ПП да бъдат първа политическа сила, защото това ще бъде сигнал, че войната продължава.