Коментари - Как вечните ледове на Шпицберген станаха сигурно убежище за руснаци | Днес.dir.bg

Как вечните ледове на Шпицберген станаха сигурно убежище за руснаци

В същото време Норвегия не пуска почти никакви руски граждани на своя територия

Обратно в новината

Коментари - Как вечните ледове на Шпицберген станаха сигурно убежище за руснаци | Днес.dir.bg

Коментари

Поредния парцалив пасквил на Дойче Зеле.

Няма такава тъпня, приказки за деца.

щом блядовете са нагазили там вече няма нищо сигурно!

Аман от плоскоземна пропаганда... още първият интервюиран... Иван... Той като разбрал за за нахлуването в украйна и му станало много зле! Ти зема ена сопа, та здраво място да не ти остане, лъжлив лицемерецо!

ми как няма да му стане зле... любимата му украинска водка вече няма да я има в магазина... сега и той ще трябва да минава на борящник, щото парите не му стигат да си вземе евтина руска водка...

Пример - емигриралите 100 руснака в Шпицберген са достойни за материал от Дойче Зеле, обаче емигриралите 7 милиона украинци в Русия явно не са :) Е па що ли така?

Не бяха ли руснаци, които искат да се върнат в родината или са украинци, които са объркали изток и запад.

Ами то е едно и също. Украинска нация няма... Или са поляци, или австрийци, или румънци, или руснаци, или татари. Украинец е като тракиец - родил се е в Украйна по силата на наименованието на тази част от Русия или няко я от другите държави. Украинска нация няма, а държавата е създадена изкуствено от една република на СССР. То за това им трябваше нацизъм - нацозмът с епоявява там, където има държава, но няма нация, за да компенсира липсата на нация. Германия е един ярък пример на такава млада държава без формирана нация. РСМакедония е кандидат за интрига, която САЩ подготвят за Балканите и за ЕС - това е нова държава, изкуствено създадена и в нея са напъхани парчета от три страни - България, Сърбия и Албания, по реда на мнозинството. Това трябв ахората да го знаят. САЩ не напразно заповядват на България да одобри членството - шефът на Пентагона, един недисциплиниран и съмнителен служител, както се оказа, разпореди лично на една държава от древността, България, да одобри влизане на Македония в ЕС. Какво общо има Пентагонът с ЕС - това има отговор: РСМакедония е следващата след Украйна, която САЩ ще ползват на корем, за да свалят ЕС на колене и да го яхат, като му изземат благата.

накрая путю ще остане сам

А Зелю ?

Умря отдавна. Само мисирките на бат Бою останаха, ама и те ги пиши бегали!

Даааааааа ... Пропагандата е едно , а истината както винаги е точно обратната . Щото разни откачалки които ходят да живеят като отшелници има навсякъде , нооооооооо ... Много рядко са референдумите , на които ЦЕЛИ МНОГОМОЛИОННИ области ИСКАТ да влезат в състава на Руската федерация . Като например Херсонска област , Запорожка област , Крим , ДНР , ЛНР ... А там референдуми имаше нали ? Глас народен глас божи ! Ноооооо ... за това пропагандата никога няма да напише ...

За руснаците. Като малък видях в банята едни чичковци голи и поисках да им пипам чурките. Оказаха се руснаци и ми дадоха. После поисках да им полапам - и това ми дадоха. После открих прелестите на аналната любов. Та до днес. Оттогава са ми фиксациите по руснаци - хем ги обичам, хем ги мразя !

Глупостите.....драскачи...

беше възможно да се живее в Русия, но след онзи февруари всичко се срина", казва Иван. По зле сте от Работническо дело едно време.....пълни помияри

Те Норвегия и едно време пак са били съюзници с фашагите

Всички руснаци , са си руснаци..... Но всяко стадо, си има мърша ...!? Ама мършите сред славяните (Литва,Латвия,Естония,Полша,Македония,че и ние)..... Ами затова ни ебават...защото не сме племе ,а мърши........

И какви "славяни" са Литва, Латвия и Естония?! Имаш ли въобще представа на какви езици се говори там?

Как ни вкара в едно племе естонци и Българи не знам . Или викаш по руската доктрина ситен са славяни южни северни китай са източни и всички подчинени на майка рус хахаха

Българите имеме държава някъде от 4 век, така че племенния строй с вождовете отдавна сме го оставили. За останалите славяни- не знам.

Едно време. Сега какво си с правителство подлоги на САЩ.

Литва, Латвия и Естония не са славяни, кратуни безпросветна.

Има и нормални руснаци. 10-20% са, но са нормални хора. Искрено им съчуствам. Но тези 20% бг ватници...те са най-гадното нещо на земята . И за сапун не стават, че много кофти миришат. Трепай и изгаряй за тор.

Не са 20% бе-ге ватниците. Не повече от 5% са, но вдигат врява като побесняла глутница песове.

Вие двамата май се съвкуплявате взаимно и си представяте, че сте с ватник.

....".....Украинци, бягащи от мобилизация, нападнаха граничар 25 май 2024, 14:08 .....Инцидентът е станал между граничните участъци „Деловое“ и „Богдан“. Граничарят се отзовал на задействане на сигнална мина, но е бил нападнат от нарушители на границата. След като открил двама мъже, граничарят произвел два предупредителни изстрела във въздуха, но вместо да спрат, нарушителите го нападнали и му отнели пистолета . Нарушителите са стреляли пет пъти към граничаря, но за щастие не са улучили....."....

Стигнах до половината и бях сигурен, че като погледна кой го е писал ще открия дойчезеле. Ми спрях да чета.

Всякакви малоумници има. Важното е пропагандата да върви!

Укрите вече ги мрази Цяла Европа ! Британците ги пращат в Руанда - Африка ! Само тука продажници не ги гонят , а укрите плюят срещу нас , които се домъкнаха в България НЕКАНЕНИ !

Голямо мразен ги мрази . Ми те повечето да не кажа почти всички са жени с деца . При толкова помощ що реши че ги мразят . Мразят тебе че си полезен идиот

оригинала на новината! https://www.vesti.bg/sviat/ukrainci-biagashti-ot-mobilizaciia-napadnaha-granichar-6199422

Глупости пишете ! Що ни занимавате с измислени неща на един укра от Дойче зеле ?

най-лесно ще ги хванат, парче земя е

КАРАУЛОВ говори за отношението към руснаците в Европа „В ЕВРОПА Плюят в кафето ни в ресторантите! youtube.com/watch?v=-Vv2-gV1fG4 … Сега да си руснак е по-лошо от това да си циганин. Първо, митът за величието на руския народ се срина, след това за интелигентността на руския народ, и след 24 февруари възникна въпросът: това изобщо хора ли са? … РУСИТЕ ИБУТ дори в НОРВЕГИЯ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН: „Ние не обменяме пари с такива паспорти“: руски турист беше поставен на мястото си в Норвегия „Топло посрещане“ очакваше руснака още на летището. Руски туристи се оплакват от санкции срещу тях в европейските страни. Един от руските граждани пристигнал в Осло , Норвегия, където щял да обмени евро за местна валута. На руснака обаче е отказана парична транзакция, след като е видял паспорта му. /// Руснаците в Европа ВЕЧЕ лепят върху руските номера на колите си , стикери с украинското знаме. youtube.com/watch?v=DFFtbCLMRYg https://youtu.be/OGGoO0_6Zf0 В Германия руснаците покриват двуглавите си паспорти с корици с тризъбци, за да не предизвикат гнева на местните жители. Не е ли срамно да си руснак? ... След началото на „СВО“ руснаците в чужбина се държат по тихо от трева и по-ниско от водата. Нормалните руснаци изпитват „испански срам“, а побойникът трепери от страх.

ФАМИЛИЯТА МИ Е МНОГО БЪЛГАРСКА:)) И НЕИТЕЛИГЕНТНА

Дискриминацията е типична за Третия райх...

Забранено за кучета и руснаци Стана ми смешно

ТАЗИ СЕДМИЦА ПРАВИМ НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ "КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ПЛЪХОВЕТЕ" ПОВЕЧЕ СА ОТ ГРАЖДАНИТЕ

Сарматите, хубаво ще се посмеете тогава! И и приятно ще се размиришете...

От панелкста ли ще ги пращаш, кремълска мършо?

КНИЖКАТА Е "500 РОССИЙСКИХ ФАМИЛИИ БОЛГАРО - ТАТАРСКОГО ПРОИЗХОЖДЕНИЯ" ИЗВАДКИ: ПЕТЪР ВЕЛИКИ - ПО МАЙКА ОТ РОДА НАРИШКИНИ , ЧИЙТО РОДОНАЧАЛНИК Е НАРИШКО МОРДКА ( МУТРА) КУБРАТ ВОЙВОДАТА МУ ВАСИЛИЙ ШЕРЕМЕТИЕВ МИХАИЛ КУТУЗОВ ФЬОДОР УШАКОВ ( СТРАШНИЯ УШАК ПАША) АКЛЕКСАНДЪР СУВОРОВ ПЪРВИТЕ РУСКИ ВЕЛИКОМЪЧЕНИЦИ БОРИС И БРАТ МУ ГЛЕБ КУЗМА МИНИН И КНЯЗ ПОЖАРАСКИИ ( ПО МАЙКА БЕКЛЕМИШЕВ). МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ РУСИЯ Е СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА КАТО НАС И ДНЕС СА ТОВА КОЕТО НИЕ СМЕ БИЛИ ЕДНО ВРЕМЕ :)

Хайде стига с тази татарска история- татарите са народ, появил се около 10 век, по времето на Второто българско царство. С Българите имат съвсем малко общо. А народ "булгари" няма- самоназванието на старите българи е било блъгари.

Останаха ли още европейски страни, който да позволяват руснаци да влизат на територията им?

Останаха ли черни пишки, които не са влизали в гъза ти ?

Отговори защо навсякъде се отнасят с руснаците като с хлебарки

Разбрах защо вече никъде в европа не пускат руснаци Били много прости, долни и нахални Верно ли е

И сам си отговори

Виж гейовете-генерали в американската армия ! Е те тия ще бият Путин !

Само да кажа, че съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие !

jingiby

От Москва ли си? За един познат педераст там питам. Иска да установите контакт....

От Алабама съм

Колко земя му трябва да заеме утрепаният руснак заради Путин!

кухата пропаганда:)))))))))))При обявяването на частичната мобилизация страната напуснаха около 600 хил.,голяма част от които се завърнаха,но вече и отношението към тях е малко по-различно;)А тези,които са искали да емигрират,никой не ги е спирал-границите никога не са били затваряни,за разлика от окраината...А какво да кажем за просперираща и процъфтяваща България,в която никой не се завръща,а само заминават???

Абе не знам, самолетите за към България са пълни.

НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА С ГЕРМАНЕЦ ? ВИДЯХ СТАРА КАСКА НА ВЕРМАХТА НА КОЯТО МАЙСТОРИТЕ НА НАРОДНИ ЗАНАЯТИ В РУСИЯ СА ЗАВАРИЛИ ДРЪЖКА И СА Я НАПРАВИЛИ НА КУКУ:) СЛЕД ВОВ ТОВА Е БИЛО МНОГО РАЗПРОСТРАНЕНО.

Ами,то и във България има много руснаци,които не желаят да се върнат във Русия,даже си имат партии,сдужения,лобита и български депутати и партийни лидери лобиращи и работещи за Путиновата диктатура и простотия.А българските руснаци и техните ятаци даже са по руснаци от самите руснаци

Забравил си да подчертаеш, че си педераз

Педераз съм и то много прозт !

не знаех, че от Посолството нЕмат почивен ден. Дерзай проЗт педеразе !

От Булгаристан и без война няколко милиона се махнаха, козяшки боклук като тебе по Русия сере.

Колко извратен и психично болен трябва да е човек, да се гордее, че страната му е нападнала по-малкия си съсед, с цел да го унищожи. Нормалните руснаци се изнесоха от клоаката насраша.

Няколко милиона се изнесоха, това прави ли я кенеф ?

Начи, ние тука имаме начи спуснати правила начи, които както разбирате начи са следствие на европейските ценности начи. И не ги ли спазваме начи, нема кинти. И правилата начи са, че руснаците требва да бъдат описвани по всекой начин начи като жалки, смешни, тъпи, необразовани, страдащи, мизерстващи, нечистоплътни, развратни, пияндета, неграмотни и т.н., да не изброявам повече начи, със сигурност начи се сещате начи. И те тва е начи.

Нямаме избор, Галя плаща само за такива коментари.

Москва на сълзи не вярва...! Това е и причината до ден днешен, никой да не е успял да си разиграва кон за нейна сметка. Вива усраине ! Вива кокаине !

със силен аромат на бидонски памперс, облагороден от здравата смрад на дойче зеле...

Украинските мангали са по-долни и нагли дори и от циганите. Украинска сган, вън от България!!!! Слава за нашите братя- руснаците!!

Руснаците само от бой разбираме.

Мангалите, нормално

Смехурковци....милиони хохли си биха камшика...и това при закрити граници... Всеки ден вадят удавени от Тиса в опит да се разкарат от Бандераконцлагера... Тия за шепа лумпени се хванали!?

Бедна Португалия според преброяването от 2021г наброява 10 милиона . И има около 5 милионта емигрирали по целия свят.

Бла,бла,бла. Предателството на Родина,история и култура-не се поощрява никъде,освен в Европа. Това са Руски територии,тия се скатават,докога ли. Не виждам оправдание в това народът Ти да води война на живот и смърт соещу обезумелия запад,а Ти да сё скатаваш зад полярная кръг и да даваш поръчкови интервюта на купени медии.

Ще ги спасявате ли,... инакомислещите?

Щи вземат и Розавия домат от масата и ще изкараш на фотосинтеза 30 дни като ти спрат водата приключваш борбата до 1 седмица https://en.wikipedia.org/wiki/Svalbard_Global_Seed_Vault

Ех тези от Дойче Веле.... Според тях всички руснаци треперят. Живеят в мизерия и студ. И са безкрайно нещастни. А тези от ЕС - весели, усмихнати и безкрайно щастливи. От юг идват мигранти с бодра крачка - готови за трудови подвизи. Купища римляни от България и Румъния - също! А Гьобелс се върти в гроба...

Руснаците живеят горе-долу като българите. В повечето страни на ЕС хората са примерно два пъти по-богати. Но щастието не е в парите, бай Иване, както казваше Тодор Колев. В крайна сметка поне в България не си даваме много зор, гледаме си кефа даже и с по-ниски заплати. В това отношение сме пример за всички и на Изток, и на Запад.

Вярно, в България има различни хора и те живеят различно. Това различното е и в зависимост от градът в който живееш и мястото ти в него. Примери да искаш. Я къде е София, Пловдив, Варна, Русе, къде е наше село? А примерно в София, къде е центъра, къде е Орландовци - а са наблизо бих казал? къде е Лозенец, къде е Факултета, къде е Обеля (особено другата). Пловдив - Филиповци, махлата и други такива. Е, горе-долу с различия си живеят и на Запад и на исток, та дори и в Русия. Навсякъде ще намериш място да цъкаш с език и да сочиш с пръст, е зависи и от образованието и маниерите и най-вече манталитета. Послеслов: .....а в прекрасната Винеция, как мирише на мухълллллл?! Но, от оня хубвият Западният МУХЪЛ!!! И все пак...на мухъл!

Статии които описват живота на КОЙ? От 144,2 милиона избягали .2милиона, остават 144милиона. От 200 хиляди 200 живеят на север или 0.1 процент. От тези 200 разпитали 5 и от тях описали 2-3 и така станала статията.

Няма два милиона избягали. В началото западните страни преброиха всички хора напуснали Русия за няколко месеца, включително туристи отиващи на почивка, бизнесмени пътуващи по работа, гастарбайтери връщащи се в родината си. Тази сума общо даде около 1.5 милиона и западняците решиха да правят пропаганда с тази бройка. После обаче туристите, бизнесмените и гастарбайтерите се върнаха обратно в Русия и западната пропаганда увисна във въздуха. Забележи, че не казват колко са руснаците в Норвегия дошли след началото на спецоперацията, а говорят за 2-3 конкретни човека. 2-3 човека от около 150 милиона.

Странно че руснаците не искат да мрат като мухи заради именията и милиардите на Путин. Много странно наистина. Не съм го очаквал...

Да, странно е, че не си продаде страната на Западналите, иначе сега нямаше да е милиардер, а трилионер.

Интересно, кой българин за имението на кой друг българин/не българин ще иска да мре?

вечните краварски индиански полета ще станат руски ,които и без това са си руски според днк на индианците там

Пропаганда та дрънка. Това Работническо дело и Правда бяха пълни аматьори...

Добре че в българия ги няма тея работи и емигрирах лесно

България, а и всички държави се пишат с ГЛАВНА буква бе, мангал прост.

а за укрите границите са затворени и тотална мобилизация

Истинският укр е длъжен да жертва живота си на фронта. Даже и да не иска.

Коментари - Как вечните ледове на Шпицберген станаха сигурно убежище за руснаци | Днес.dir.bg

Как вечните ледове на Шпицберген станаха сигурно убежище за руснаци

В същото време Норвегия не пуска почти никакви руски граждани на своя територия

Обратно в новината

Коментари - Как вечните ледове на Шпицберген станаха сигурно убежище за руснаци | Днес.dir.bg

Коментари

Поредния парцалив пасквил на Дойче Зеле.

Няма такава тъпня, приказки за деца.

щом блядовете са нагазили там вече няма нищо сигурно!

Аман от плоскоземна пропаганда... още първият интервюиран... Иван... Той като разбрал за за нахлуването в украйна и му станало много зле! Ти зема ена сопа, та здраво място да не ти остане, лъжлив лицемерецо!

ми как няма да му стане зле... любимата му украинска водка вече няма да я има в магазина... сега и той ще трябва да минава на борящник, щото парите не му стигат да си вземе евтина руска водка...

Пример - емигриралите 100 руснака в Шпицберген са достойни за материал от Дойче Зеле, обаче емигриралите 7 милиона украинци в Русия явно не са :) Е па що ли така?

Не бяха ли руснаци, които искат да се върнат в родината или са украинци, които са объркали изток и запад.

Ами то е едно и също. Украинска нация няма... Или са поляци, или австрийци, или румънци, или руснаци, или татари. Украинец е като тракиец - родил се е в Украйна по силата на наименованието на тази част от Русия или няко я от другите държави. Украинска нация няма, а държавата е създадена изкуствено от една република на СССР. То за това им трябваше нацизъм - нацозмът с епоявява там, където има държава, но няма нация, за да компенсира липсата на нация. Германия е един ярък пример на такава млада държава без формирана нация. РСМакедония е кандидат за интрига, която САЩ подготвят за Балканите и за ЕС - това е нова държава, изкуствено създадена и в нея са напъхани парчета от три страни - България, Сърбия и Албания, по реда на мнозинството. Това трябв ахората да го знаят. САЩ не напразно заповядват на България да одобри членството - шефът на Пентагона, един недисциплиниран и съмнителен служител, както се оказа, разпореди лично на една държава от древността, България, да одобри влизане на Македония в ЕС. Какво общо има Пентагонът с ЕС - това има отговор: РСМакедония е следващата след Украйна, която САЩ ще ползват на корем, за да свалят ЕС на колене и да го яхат, като му изземат благата.

накрая путю ще остане сам

А Зелю ?

Умря отдавна. Само мисирките на бат Бою останаха, ама и те ги пиши бегали!

Даааааааа ... Пропагандата е едно , а истината както винаги е точно обратната . Щото разни откачалки които ходят да живеят като отшелници има навсякъде , нооооооооо ... Много рядко са референдумите , на които ЦЕЛИ МНОГОМОЛИОННИ области ИСКАТ да влезат в състава на Руската федерация . Като например Херсонска област , Запорожка област , Крим , ДНР , ЛНР ... А там референдуми имаше нали ? Глас народен глас божи ! Ноооооо ... за това пропагандата никога няма да напише ...

За руснаците. Като малък видях в банята едни чичковци голи и поисках да им пипам чурките. Оказаха се руснаци и ми дадоха. После поисках да им полапам - и това ми дадоха. После открих прелестите на аналната любов. Та до днес. Оттогава са ми фиксациите по руснаци - хем ги обичам, хем ги мразя !

Глупостите.....драскачи...

беше възможно да се живее в Русия, но след онзи февруари всичко се срина", казва Иван. По зле сте от Работническо дело едно време.....пълни помияри

Те Норвегия и едно време пак са били съюзници с фашагите

Всички руснаци , са си руснаци..... Но всяко стадо, си има мърша ...!? Ама мършите сред славяните (Литва,Латвия,Естония,Полша,Македония,че и ние)..... Ами затова ни ебават...защото не сме племе ,а мърши........

И какви "славяни" са Литва, Латвия и Естония?! Имаш ли въобще представа на какви езици се говори там?

Как ни вкара в едно племе естонци и Българи не знам . Или викаш по руската доктрина ситен са славяни южни северни китай са източни и всички подчинени на майка рус хахаха

Българите имеме държава някъде от 4 век, така че племенния строй с вождовете отдавна сме го оставили. За останалите славяни- не знам.

Едно време. Сега какво си с правителство подлоги на САЩ.

Литва, Латвия и Естония не са славяни, кратуни безпросветна.

Има и нормални руснаци. 10-20% са, но са нормални хора. Искрено им съчуствам. Но тези 20% бг ватници...те са най-гадното нещо на земята . И за сапун не стават, че много кофти миришат. Трепай и изгаряй за тор.

Не са 20% бе-ге ватниците. Не повече от 5% са, но вдигат врява като побесняла глутница песове.

Вие двамата май се съвкуплявате взаимно и си представяте, че сте с ватник.

....".....Украинци, бягащи от мобилизация, нападнаха граничар 25 май 2024, 14:08 .....Инцидентът е станал между граничните участъци „Деловое“ и „Богдан“. Граничарят се отзовал на задействане на сигнална мина, но е бил нападнат от нарушители на границата. След като открил двама мъже, граничарят произвел два предупредителни изстрела във въздуха, но вместо да спрат, нарушителите го нападнали и му отнели пистолета . Нарушителите са стреляли пет пъти към граничаря, но за щастие не са улучили....."....

Стигнах до половината и бях сигурен, че като погледна кой го е писал ще открия дойчезеле. Ми спрях да чета.

Всякакви малоумници има. Важното е пропагандата да върви!

Укрите вече ги мрази Цяла Европа ! Британците ги пращат в Руанда - Африка ! Само тука продажници не ги гонят , а укрите плюят срещу нас , които се домъкнаха в България НЕКАНЕНИ !

Голямо мразен ги мрази . Ми те повечето да не кажа почти всички са жени с деца . При толкова помощ що реши че ги мразят . Мразят тебе че си полезен идиот

оригинала на новината! https://www.vesti.bg/sviat/ukrainci-biagashti-ot-mobilizaciia-napadnaha-granichar-6199422

Глупости пишете ! Що ни занимавате с измислени неща на един укра от Дойче зеле ?

най-лесно ще ги хванат, парче земя е

КАРАУЛОВ говори за отношението към руснаците в Европа „В ЕВРОПА Плюят в кафето ни в ресторантите! youtube.com/watch?v=-Vv2-gV1fG4 … Сега да си руснак е по-лошо от това да си циганин. Първо, митът за величието на руския народ се срина, след това за интелигентността на руския народ, и след 24 февруари възникна въпросът: това изобщо хора ли са? … РУСИТЕ ИБУТ дори в НОРВЕГИЯ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН: „Ние не обменяме пари с такива паспорти“: руски турист беше поставен на мястото си в Норвегия „Топло посрещане“ очакваше руснака още на летището. Руски туристи се оплакват от санкции срещу тях в европейските страни. Един от руските граждани пристигнал в Осло , Норвегия, където щял да обмени евро за местна валута. На руснака обаче е отказана парична транзакция, след като е видял паспорта му. /// Руснаците в Европа ВЕЧЕ лепят върху руските номера на колите си , стикери с украинското знаме. youtube.com/watch?v=DFFtbCLMRYg https://youtu.be/OGGoO0_6Zf0 В Германия руснаците покриват двуглавите си паспорти с корици с тризъбци, за да не предизвикат гнева на местните жители. Не е ли срамно да си руснак? ... След началото на „СВО“ руснаците в чужбина се държат по тихо от трева и по-ниско от водата. Нормалните руснаци изпитват „испански срам“, а побойникът трепери от страх.

ФАМИЛИЯТА МИ Е МНОГО БЪЛГАРСКА:)) И НЕИТЕЛИГЕНТНА

Дискриминацията е типична за Третия райх...

Забранено за кучета и руснаци Стана ми смешно

ТАЗИ СЕДМИЦА ПРАВИМ НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ "КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ПЛЪХОВЕТЕ" ПОВЕЧЕ СА ОТ ГРАЖДАНИТЕ

Сарматите, хубаво ще се посмеете тогава! И и приятно ще се размиришете...

От панелкста ли ще ги пращаш, кремълска мършо?

КНИЖКАТА Е "500 РОССИЙСКИХ ФАМИЛИИ БОЛГАРО - ТАТАРСКОГО ПРОИЗХОЖДЕНИЯ" ИЗВАДКИ: ПЕТЪР ВЕЛИКИ - ПО МАЙКА ОТ РОДА НАРИШКИНИ , ЧИЙТО РОДОНАЧАЛНИК Е НАРИШКО МОРДКА ( МУТРА) КУБРАТ ВОЙВОДАТА МУ ВАСИЛИЙ ШЕРЕМЕТИЕВ МИХАИЛ КУТУЗОВ ФЬОДОР УШАКОВ ( СТРАШНИЯ УШАК ПАША) АКЛЕКСАНДЪР СУВОРОВ ПЪРВИТЕ РУСКИ ВЕЛИКОМЪЧЕНИЦИ БОРИС И БРАТ МУ ГЛЕБ КУЗМА МИНИН И КНЯЗ ПОЖАРАСКИИ ( ПО МАЙКА БЕКЛЕМИШЕВ). МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ РУСИЯ Е СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА КАТО НАС И ДНЕС СА ТОВА КОЕТО НИЕ СМЕ БИЛИ ЕДНО ВРЕМЕ :)

Хайде стига с тази татарска история- татарите са народ, появил се около 10 век, по времето на Второто българско царство. С Българите имат съвсем малко общо. А народ "булгари" няма- самоназванието на старите българи е било блъгари.

Останаха ли още европейски страни, който да позволяват руснаци да влизат на територията им?

Останаха ли черни пишки, които не са влизали в гъза ти ?

Отговори защо навсякъде се отнасят с руснаците като с хлебарки

Разбрах защо вече никъде в европа не пускат руснаци Били много прости, долни и нахални Верно ли е

И сам си отговори

Виж гейовете-генерали в американската армия ! Е те тия ще бият Путин !

Само да кажа, че съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие !

jingiby

От Москва ли си? За един познат педераст там питам. Иска да установите контакт....

От Алабама съм

Колко земя му трябва да заеме утрепаният руснак заради Путин!

кухата пропаганда:)))))))))))При обявяването на частичната мобилизация страната напуснаха около 600 хил.,голяма част от които се завърнаха,но вече и отношението към тях е малко по-различно;)А тези,които са искали да емигрират,никой не ги е спирал-границите никога не са били затваряни,за разлика от окраината...А какво да кажем за просперираща и процъфтяваща България,в която никой не се завръща,а само заминават???

Абе не знам, самолетите за към България са пълни.

НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА С ГЕРМАНЕЦ ? ВИДЯХ СТАРА КАСКА НА ВЕРМАХТА НА КОЯТО МАЙСТОРИТЕ НА НАРОДНИ ЗАНАЯТИ В РУСИЯ СА ЗАВАРИЛИ ДРЪЖКА И СА Я НАПРАВИЛИ НА КУКУ:) СЛЕД ВОВ ТОВА Е БИЛО МНОГО РАЗПРОСТРАНЕНО.

Ами,то и във България има много руснаци,които не желаят да се върнат във Русия,даже си имат партии,сдужения,лобита и български депутати и партийни лидери лобиращи и работещи за Путиновата диктатура и простотия.А българските руснаци и техните ятаци даже са по руснаци от самите руснаци

Забравил си да подчертаеш, че си педераз

Педераз съм и то много прозт !

не знаех, че от Посолството нЕмат почивен ден. Дерзай проЗт педеразе !

От Булгаристан и без война няколко милиона се махнаха, козяшки боклук като тебе по Русия сере.

Колко извратен и психично болен трябва да е човек, да се гордее, че страната му е нападнала по-малкия си съсед, с цел да го унищожи. Нормалните руснаци се изнесоха от клоаката насраша.

Няколко милиона се изнесоха, това прави ли я кенеф ?

Начи, ние тука имаме начи спуснати правила начи, които както разбирате начи са следствие на европейските ценности начи. И не ги ли спазваме начи, нема кинти. И правилата начи са, че руснаците требва да бъдат описвани по всекой начин начи като жалки, смешни, тъпи, необразовани, страдащи, мизерстващи, нечистоплътни, развратни, пияндета, неграмотни и т.н., да не изброявам повече начи, със сигурност начи се сещате начи. И те тва е начи.

Нямаме избор, Галя плаща само за такива коментари.

Москва на сълзи не вярва...! Това е и причината до ден днешен, никой да не е успял да си разиграва кон за нейна сметка. Вива усраине ! Вива кокаине !

със силен аромат на бидонски памперс, облагороден от здравата смрад на дойче зеле...

Украинските мангали са по-долни и нагли дори и от циганите. Украинска сган, вън от България!!!! Слава за нашите братя- руснаците!!

Руснаците само от бой разбираме.

Мангалите, нормално

Смехурковци....милиони хохли си биха камшика...и това при закрити граници... Всеки ден вадят удавени от Тиса в опит да се разкарат от Бандераконцлагера... Тия за шепа лумпени се хванали!?

Бедна Португалия според преброяването от 2021г наброява 10 милиона . И има около 5 милионта емигрирали по целия свят.

Бла,бла,бла. Предателството на Родина,история и култура-не се поощрява никъде,освен в Европа. Това са Руски територии,тия се скатават,докога ли. Не виждам оправдание в това народът Ти да води война на живот и смърт соещу обезумелия запад,а Ти да сё скатаваш зад полярная кръг и да даваш поръчкови интервюта на купени медии.

Ще ги спасявате ли,... инакомислещите?

Щи вземат и Розавия домат от масата и ще изкараш на фотосинтеза 30 дни като ти спрат водата приключваш борбата до 1 седмица https://en.wikipedia.org/wiki/Svalbard_Global_Seed_Vault

Ех тези от Дойче Веле.... Според тях всички руснаци треперят. Живеят в мизерия и студ. И са безкрайно нещастни. А тези от ЕС - весели, усмихнати и безкрайно щастливи. От юг идват мигранти с бодра крачка - готови за трудови подвизи. Купища римляни от България и Румъния - също! А Гьобелс се върти в гроба...

Руснаците живеят горе-долу като българите. В повечето страни на ЕС хората са примерно два пъти по-богати. Но щастието не е в парите, бай Иване, както казваше Тодор Колев. В крайна сметка поне в България не си даваме много зор, гледаме си кефа даже и с по-ниски заплати. В това отношение сме пример за всички и на Изток, и на Запад.

Вярно, в България има различни хора и те живеят различно. Това различното е и в зависимост от градът в който живееш и мястото ти в него. Примери да искаш. Я къде е София, Пловдив, Варна, Русе, къде е наше село? А примерно в София, къде е центъра, къде е Орландовци - а са наблизо бих казал? къде е Лозенец, къде е Факултета, къде е Обеля (особено другата). Пловдив - Филиповци, махлата и други такива. Е, горе-долу с различия си живеят и на Запад и на исток, та дори и в Русия. Навсякъде ще намериш място да цъкаш с език и да сочиш с пръст, е зависи и от образованието и маниерите и най-вече манталитета. Послеслов: .....а в прекрасната Винеция, как мирише на мухълллллл?! Но, от оня хубвият Западният МУХЪЛ!!! И все пак...на мухъл!

Статии които описват живота на КОЙ? От 144,2 милиона избягали .2милиона, остават 144милиона. От 200 хиляди 200 живеят на север или 0.1 процент. От тези 200 разпитали 5 и от тях описали 2-3 и така станала статията.

Няма два милиона избягали. В началото западните страни преброиха всички хора напуснали Русия за няколко месеца, включително туристи отиващи на почивка, бизнесмени пътуващи по работа, гастарбайтери връщащи се в родината си. Тази сума общо даде около 1.5 милиона и западняците решиха да правят пропаганда с тази бройка. После обаче туристите, бизнесмените и гастарбайтерите се върнаха обратно в Русия и западната пропаганда увисна във въздуха. Забележи, че не казват колко са руснаците в Норвегия дошли след началото на спецоперацията, а говорят за 2-3 конкретни човека. 2-3 човека от около 150 милиона.

Странно че руснаците не искат да мрат като мухи заради именията и милиардите на Путин. Много странно наистина. Не съм го очаквал...

Да, странно е, че не си продаде страната на Западналите, иначе сега нямаше да е милиардер, а трилионер.

Интересно, кой българин за имението на кой друг българин/не българин ще иска да мре?

вечните краварски индиански полета ще станат руски ,които и без това са си руски според днк на индианците там

Пропаганда та дрънка. Това Работническо дело и Правда бяха пълни аматьори...

Добре че в българия ги няма тея работи и емигрирах лесно

България, а и всички държави се пишат с ГЛАВНА буква бе, мангал прост.

а за укрите границите са затворени и тотална мобилизация

Истинският укр е длъжен да жертва живота си на фронта. Даже и да не иска.