Коментари - Мицотакис към новата власт в Скопие: Когато дърпаш въжето, трябва да си готов да го скъсаш | Днес.dir.bg

Мицотакис към новата власт в Скопие: Когато дърпаш въжето, трябва да си готов да го скъсаш

Ако Република Северна Македония се отклони от договорения курс, пътят към Европа ще бъде затворен, категоричен бе гръцкият премиер

Обратно в новината

Коментари - Мицотакис към новата власт в Скопие: Когато дърпаш въжето, трябва да си готов да го скъсаш | Днес.dir.bg

Коментари

Македония да оттегли кандидатурата си за ЕС и всички проблеми автоматично отпадат! Тогава Македония ще може да води една независима и самостоятелна външна и вътрешна политика!

Независима, независима, колко да е независима. Колкото от нея нищо да не зависи.Става дума за мекедония, а не за северна македония.

Тогава Македония ще може да води една сръбска външна и вътрешна политика!

То това е целта на занятието на ВМРО-ДПМНЕ

Че Сърбия е в пъти по-добре от България, във всяко едно отношение. Дори средната работна заплата е по-висока... Който не е бил скоро в Сърбия, да се разходи.

Трябва да признаем, макетата излязоха по-умни от нас - видяха че не си струва да влизат в тази кочина и сега се бъзикат.

Колко да са по умни, ще духат таратора докато стане на ледени бучки.

Гърците не са като нашите дупедавци в парламента.

Игнорирай РСМ.

Блокирай, Блокирай. Елените ще видят сухопътен шенген през крив макарон. Ще си останат на морски и въздушен и ще има да чакат на всички съседки граници...

Ама ти неко си много загрижен за елинитееУ ? Те имат връзка с италия през Анкона, Бари и още от къде ли не.

Баф мааму.Позаинтресувах се от македонизма и историческите им претенции които те не са отправяли към никой до сега(интересно защо),и какво подразбрах Драги ми Смехурко.Та тия ,,сев.македонци" имат полит платформа да възстановят древното македонско царство във наши дни???!!!???. Тия не са в ред Бате!!! Те искат ис София, и Солун, и Истанбул,Египет,Афганистан/Пакистан.Тия са ебати и болните мозъци.И искат в ЕС.???!!! За нищо не стават.

Макетата се дърлеха на българите дето им дадоха народ,територия,вяра,език и писменост,и накрая и автономна църква,и макетата взеха да си мечтаят как ще забият знамето на С.Македония на върха на Партийният Дом в София,а в същото време им го набодоха изототзаде.Прост народ,слаба държава.То с гипсови фигури на гръцки велможи ако се правеше държава,до сега България да бе станала центъра на света.Че ни наричат и ,,татари" на всичко отгоре.Тия трябва да са някаква извънземна раса.

Няма вечни приятели /врагове/, има вечни интереси, с гърците интересите ни съвпадат, въпреки че и те клаха българи в Егея.

Въпреки, че е харвардски соросоид, за разлика от нашите плужеци, този поне малко мисли за държавата си.

СлавиТУ трябва и на макетата да им направи една партия, ама с името, което първоначално искаше - "Няма Такава Държава". И без това у нас "проектът" му си изживя политическия живот ...

Лошото на нашите политице е това, че гласът им не се чува в Европа. Колко години всички ни натискат за Македония. Трябва обаче Гърция да се обади и всички лидери на ЕС започнаха да приласят на гръцката трактовка на нещата. Изобщо не трябваше да вдигаме каквото и да е вето за братовчедите. Трябваше да си отстояваме позицията.

Гърците културно, политически и икономически и най-вече дипломатически са много по-добре поставени. Но не това най-големия проблем. Гърците се борят да докажат че днешните македонци нямат нищо общо с тях, докато ние се опитваме да докажем че сме едва ли не едни и същи хора. Много трудно за доказване ако отсрещната страна не желае да чуе за нас. Нашата позиция е доста по-неразбираема.

Политиците са си добре. Баце например оцеля политически заради предателството с ветото. Лошото е, че ние гласуваме за такива и ги преизбираме. Вината е основно в българските гласоподаватели и това, че са склонни да заменят националното достойнство с дребен политически тарикатлък.

Таа зима да знааТе че ще сте демократично О ЕЛ ЕНД ДЖИ https://www.mediapool.bg/linden-enerdzhi-limitid-pridobi-50-ot-overgaz-news339331.html

След Северна Македония и Украйна ще се именува Западна Украйна, защото другите Украйни са руски.

Всичко, владяно от Сашо Македонски има право да претендира на името Македония, включително и Гърция:)

Територията на днешна България е владяна на Лизимах, един от диадохите на Ал.Македонски,наречен в корана Жил Карней,а тази на РСМ от Касандра, друг пълководец.Границата е минавала по Пирин Планина.

А през Триас и Юра къде е минавала границата ?

Aleko

Името на държавата е Македония, а не - Северна Македония. Това и трябва ние да подкрепим!

Факт е че Северна Македония звучи зле, но каква полза имаме да подкрепим едни хора, които се гордеят че ни мразят?

Македония е географски регион простиращ се и оттасти в Гърция, не - държава.

Ако е провинция, тогава може да се подкрепи!

а те дали знаят че са Македония - чисти българи

Знаят! Повечето ги е страх да признаят, една част не искат. Останалото са сърби и албанци и т.н

чрез лявото правителство, Мицотакис и сие го нарекоха национално предателство и вдигнаха на крак Гърция на демонстрации. Затова левите паднаха на изорите. Сега какво ? да сключи нов договор, справедлив според него Га еди бдемите, не рва, сига риве

Чий е Ал.Македонски?Владеел е земите от днешен Пакистан до Ирак.Погребан във Вавилон, който приживе искал да превърне в столица на империята си.В древността гърци се се наричали жителите на цялото средиземноморие, така че Мицотакис в путакис и да си гледа съседа Турция и двуполовите бракове, там ще има проблеми, не с макетата.

Александър не е ясно грък ( що е това грък и що е това българин) ли е или не е, но е напълно ясно че е част от елинистичната култура. Достатъчно е да видиш профила му и надписа на монетите които е сякъл за да разбереш че е споделял на 100% визия и култура с древна Атина. Между другото и траките са елинистично племе. Достатъчно е да видиш надписите и кариатидите в Свещарската гробница.

макетата са на 40 км. от родния му глад, достатъчно е да видиш картата

Ми те и турците са в центъра на Византион, ама нямат нищо общо с него. Проблема на макетата е че говорят развален български. Древните македонци са говорили на гръцки и в това няма капка съмнение.

Македонци, украинци и поляци са едни и същи- прости,нагли селяци с огромно самочуствие без никакво покритие.

И най вече руснаци

Що пишеш анонимно?

В Скопие като ни плюят да си спомнят една стара, но много вярна приказка: “Волът рита, но пада на гърба му!” Ще дойде ден да съжаляват, и да ни се мазнят, помнете ми думата!

Управниците в Скопие много лайна изядоха по наш адрес - храни куче да те лае!, но тепърва ще има още много да ядат и те и онези, които им се връзват! И тепърва ще го вденат! Да им е сладко!

Политиците в Скопие са абсолютно подвластни на Белград и Москва, а те са известни с традиционната си антиевропейска и антибългарска политика. И това Атина отлично го знае. Впрочем имаше време, и то не много отдавна, когато и в Атина някои се заиграваха сериозно с Кремъл, особено някои гръцки олигарси (с КГБ)…

Мислиш ли че при Сорос ще ти е по добре?

На макетта назгодите с България, ще им се видяткато братска прегръдка в сравнение с гърголята. Много си навириха нослетата макар че са в батакад до шия.

Ние като големи тарикати все чакаме някой друг да ни свърши работата и нашите иначе окомуш в България политици все се снишават навън. И така 35 (+ 45) години, и затова сме на опашката, последни!

Прав си. Така е. Но все пак да не забравяме, че сме си най близките роднини. Вероятно някаква носталгия... А и имаме поговорка, че по големия трябва да е толерантния. Не трябва с калъчката...

Проблема не ме интересува. Но виждам проява на държавност - македонските политици осъзнаха че не трябва да стават членове на ЕС , защото ясно, галя от посолството, фон лайнен, инфлация... и просто си търсят начин да не връщат парите по предсъединителната програма.

Мицо, дай да я делкаме на три с албанците, не че вие трябва да вземате нещо и да се приключва с тия посерковци

Кратко и ясно. без “македонски” небивалици..

Господон Митскотакис, с голямо облекчение ви подаваме щафетата. Сега е отново ваш ред да ги блокирате поне 5-6 години. Поздрави, от целият български народ.

Дърдорана Селяновска си драпа клитора, въжето се дърпа от Мицикойски

Мънкидонците само опашките си дърпат....

че у назе има река длибока, не ке можеш да я преминеш! Ке се престорам на риба ... Море, сокол пие вода на Вардаро, https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zOhrUYEHONw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2F&feature=emb_imp_woyt

Мунчо да си припомни съдбата на друг български генерал, шпион на русия, осъден и разстррлян в Царство България

Става нещо в Македония което не се нрави нито на гърци, нито на българи. И гърците и българите я плашат с ЕС, евроинтеграция, евродемокрация и тем подобни приказки, а не ги питат те искат ли ЕС, защо влязоха в НАТО, защото НАТО се натискаше а не обратното. Нещата не са прости и елементарни, Европа не е ЕС и НАТО, колкото и да им се иска на запада.

Европа не е САМО ЕС и НАТО, това е вярно, но Европа ИЗОБЩО не е Русия. А в Мъкедония, управляват създателите й - руслямците.

Хора като Весела Чернева началничката на кабинета на Кирил Петков предаде българия на РСМ и за това има диказателства, внимавайте за кого гласувате на изборите.

Гласувайте за варненският мангал - плаща в евро!!!

Фактите болят, нали?

Що е србско маке, све е лайно

РСМ са направили много повече срещу българите там, околкото териториалните и други претенции срещу гърците. Мисля че има за какво ние да сме по-сърдити и неостъпчиви от гърците. Можем само да се учим от тях как се прави демокрация, политика и диполмация. За това тяхното мнение тежи, нашето не и има натиск да отсъпим. Подкрепете фондация "Македония" на виктор Стоянов, самият той е със забранен достъп до РСМ, но въпреки това е много активен по всичко свързано с РСМ. На изборите за ЕС също можете да подкрепите Агел Джамбазки от ВМРО.

Еничарката дърдорана селяновска ще бере големи ядове заедно с сърбоманските идиоти, които я изтъпаниха на власт

Мунчо, резидента е обладан от манията да защитава руската агресия в Украйна и няма време да следи македонските изгъзици против нас. Той е руски резидент на българска служба, получава тлъста заплата от нас и още по тлъсти хонорари от кремълските си государи.

да го импиичмънтнете с Моника Люински Парапеткова ама нема да има нужда от преасфалтиранье

Що е маке все е юнак

Що е маке - все е муняк!!!

ДПМНЕ мисля че са наясно с тая перспектива. Те са си избрали сръбския свят, затова едновременно провоцират и България и Гърция. За ЕС лицемерят за да залъжат албанците докато захапят здраво властта.

Да го късаме това въже, да пада мършата в кладенеца да се разлага там...Много внимание им се отделя...

Kalin

Принципно трябва да подкрепим гърците и също заявим че пътя минава не само през Атина но и София.

По Дунава може да стигнат и донбаски въглища в Сърбия Да почва да мисли с какво ще захранва центъра за данни на Гугъл другия вариант е АЭС Акую А може и да понимае гръцката либоф на остров Лесбос

Каква черна завист и използване на момента за да подложат кра к. Не могат да ни простят че сме най древният народ на земята и че цивилизацията започва от нас. Дори и тези дето ни се пишат за приятели, украинците и те. Украинците пък твърдят, че те са най древният народ на земята и забравят, че са македонци по майка.

Да, най -древните сте, защото сте БЪЛГАРИ.

Нашите политици си трайкат и прекланят главица, а гърците си защитават интересите.

На балканите всички държави трябва да включват в името си и кратко описание на местоположението и границите на държавата. Например. Република Северна Македония. Претенциозна Южна Гърция. Западна Сърбия около района на Белград. Северна Румъния над река Дунав. Източноцентрална България на север от Одрин. За Албания и всички бивши на федерацията Югославия. Се допуска и кратко описание в повече от едно изречение.

...да не се допускат нецензурни изрази. Например "на юг от шибаната Сърбия."

Най-хубавото е,че не сме сами в битката със РСМ глупотиите.

Кой се съмнява, че в момента в който влезнат в ЕС, Макетата ще спрат да се съобразяват със всичко, с което са ги спирали преди това ;)

При присъединяване към ЕС съответната държава се отказва от всякакви териториални претенции, а езикът на омразата е нарушение на основните принципи на съюза.

И какво следва от това? Някой да е попречил на Унгария да мъти водите на Европа? Даже единствено от нея зависи прилагането на общи решения, за които има съгласие от всички останали Добре де кое от написаното не е на български, че не позволявате коментара, че трябва по 100 пъти да правя опити докато мине?

И какво от това, да не ги изгонят после, защото се наричат само Македония или че тормозят българския и гръцки етнос? Смях! :)

Е то няма и процедура за изгонване. Това е другата причина всеки да се прави на луд, но започнаха да го прилагат преди още да са приети.

Ами просто няма да се наричат само Македония. Договореностите се спазват. Да си чул някой в ЕС, дори от новите членки, да предявява териториални претенции или да използва обидни квалификации? Орбан мъти водата на ЕС по съвсем други въпроси. По някои май вече отстъпи, защото щеше да загуби субсидии.

Ако ти кажат, че азе паднал съм с куршум пронизан, и тогаз, майко, не плачи, нито пък слушай хората, дето ще кажат за мене „Нехранимайка излезе“, но иди, майко, у дома и с сърце сичко разкажи на мойте братя невръстни, да помнят и те да знаят, че и те брат са имали, но брат им падна, загина, затуй, че клетник не трая пред турци глава да скланя, сюрмашко тегло да гледа! https://www.ekathimerini.com/wp-content/uploads/2023/09/nicosiameeting_web-960x600.jpg

го дърпаш със шията си надолу, още по-лошо става, тогава даже много се надяваш да се скъса

Коментари - Мицотакис към новата власт в Скопие: Когато дърпаш въжето, трябва да си готов да го скъсаш | Днес.dir.bg

Мицотакис към новата власт в Скопие: Когато дърпаш въжето, трябва да си готов да го скъсаш

Ако Република Северна Македония се отклони от договорения курс, пътят към Европа ще бъде затворен, категоричен бе гръцкият премиер

Обратно в новината

Коментари - Мицотакис към новата власт в Скопие: Когато дърпаш въжето, трябва да си готов да го скъсаш | Днес.dir.bg

Коментари

Македония да оттегли кандидатурата си за ЕС и всички проблеми автоматично отпадат! Тогава Македония ще може да води една независима и самостоятелна външна и вътрешна политика!

Независима, независима, колко да е независима. Колкото от нея нищо да не зависи.Става дума за мекедония, а не за северна македония.

Тогава Македония ще може да води една сръбска външна и вътрешна политика!

То това е целта на занятието на ВМРО-ДПМНЕ

Че Сърбия е в пъти по-добре от България, във всяко едно отношение. Дори средната работна заплата е по-висока... Който не е бил скоро в Сърбия, да се разходи.

Трябва да признаем, макетата излязоха по-умни от нас - видяха че не си струва да влизат в тази кочина и сега се бъзикат.

Колко да са по умни, ще духат таратора докато стане на ледени бучки.

Гърците не са като нашите дупедавци в парламента.

Игнорирай РСМ.

Блокирай, Блокирай. Елените ще видят сухопътен шенген през крив макарон. Ще си останат на морски и въздушен и ще има да чакат на всички съседки граници...

Ама ти неко си много загрижен за елинитееУ ? Те имат връзка с италия през Анкона, Бари и още от къде ли не.

Баф мааму.Позаинтресувах се от македонизма и историческите им претенции които те не са отправяли към никой до сега(интересно защо),и какво подразбрах Драги ми Смехурко.Та тия ,,сев.македонци" имат полит платформа да възстановят древното македонско царство във наши дни???!!!???. Тия не са в ред Бате!!! Те искат ис София, и Солун, и Истанбул,Египет,Афганистан/Пакистан.Тия са ебати и болните мозъци.И искат в ЕС.???!!! За нищо не стават.

Макетата се дърлеха на българите дето им дадоха народ,територия,вяра,език и писменост,и накрая и автономна църква,и макетата взеха да си мечтаят как ще забият знамето на С.Македония на върха на Партийният Дом в София,а в същото време им го набодоха изототзаде.Прост народ,слаба държава.То с гипсови фигури на гръцки велможи ако се правеше държава,до сега България да бе станала центъра на света.Че ни наричат и ,,татари" на всичко отгоре.Тия трябва да са някаква извънземна раса.

Няма вечни приятели /врагове/, има вечни интереси, с гърците интересите ни съвпадат, въпреки че и те клаха българи в Егея.

Въпреки, че е харвардски соросоид, за разлика от нашите плужеци, този поне малко мисли за държавата си.

СлавиТУ трябва и на макетата да им направи една партия, ама с името, което първоначално искаше - "Няма Такава Държава". И без това у нас "проектът" му си изживя политическия живот ...

Лошото на нашите политице е това, че гласът им не се чува в Европа. Колко години всички ни натискат за Македония. Трябва обаче Гърция да се обади и всички лидери на ЕС започнаха да приласят на гръцката трактовка на нещата. Изобщо не трябваше да вдигаме каквото и да е вето за братовчедите. Трябваше да си отстояваме позицията.

Гърците културно, политически и икономически и най-вече дипломатически са много по-добре поставени. Но не това най-големия проблем. Гърците се борят да докажат че днешните македонци нямат нищо общо с тях, докато ние се опитваме да докажем че сме едва ли не едни и същи хора. Много трудно за доказване ако отсрещната страна не желае да чуе за нас. Нашата позиция е доста по-неразбираема.

Политиците са си добре. Баце например оцеля политически заради предателството с ветото. Лошото е, че ние гласуваме за такива и ги преизбираме. Вината е основно в българските гласоподаватели и това, че са склонни да заменят националното достойнство с дребен политически тарикатлък.

Таа зима да знааТе че ще сте демократично О ЕЛ ЕНД ДЖИ https://www.mediapool.bg/linden-enerdzhi-limitid-pridobi-50-ot-overgaz-news339331.html

След Северна Македония и Украйна ще се именува Западна Украйна, защото другите Украйни са руски.

Всичко, владяно от Сашо Македонски има право да претендира на името Македония, включително и Гърция:)

Територията на днешна България е владяна на Лизимах, един от диадохите на Ал.Македонски,наречен в корана Жил Карней,а тази на РСМ от Касандра, друг пълководец.Границата е минавала по Пирин Планина.

А през Триас и Юра къде е минавала границата ?

Aleko

Името на държавата е Македония, а не - Северна Македония. Това и трябва ние да подкрепим!

Факт е че Северна Македония звучи зле, но каква полза имаме да подкрепим едни хора, които се гордеят че ни мразят?

Македония е географски регион простиращ се и оттасти в Гърция, не - държава.

Ако е провинция, тогава може да се подкрепи!

а те дали знаят че са Македония - чисти българи

Знаят! Повечето ги е страх да признаят, една част не искат. Останалото са сърби и албанци и т.н

чрез лявото правителство, Мицотакис и сие го нарекоха национално предателство и вдигнаха на крак Гърция на демонстрации. Затова левите паднаха на изорите. Сега какво ? да сключи нов договор, справедлив според него Га еди бдемите, не рва, сига риве

Чий е Ал.Македонски?Владеел е земите от днешен Пакистан до Ирак.Погребан във Вавилон, който приживе искал да превърне в столица на империята си.В древността гърци се се наричали жителите на цялото средиземноморие, така че Мицотакис в путакис и да си гледа съседа Турция и двуполовите бракове, там ще има проблеми, не с макетата.

Александър не е ясно грък ( що е това грък и що е това българин) ли е или не е, но е напълно ясно че е част от елинистичната култура. Достатъчно е да видиш профила му и надписа на монетите които е сякъл за да разбереш че е споделял на 100% визия и култура с древна Атина. Между другото и траките са елинистично племе. Достатъчно е да видиш надписите и кариатидите в Свещарската гробница.

макетата са на 40 км. от родния му глад, достатъчно е да видиш картата

Ми те и турците са в центъра на Византион, ама нямат нищо общо с него. Проблема на макетата е че говорят развален български. Древните македонци са говорили на гръцки и в това няма капка съмнение.

Македонци, украинци и поляци са едни и същи- прости,нагли селяци с огромно самочуствие без никакво покритие.

И най вече руснаци

Що пишеш анонимно?

В Скопие като ни плюят да си спомнят една стара, но много вярна приказка: “Волът рита, но пада на гърба му!” Ще дойде ден да съжаляват, и да ни се мазнят, помнете ми думата!

Управниците в Скопие много лайна изядоха по наш адрес - храни куче да те лае!, но тепърва ще има още много да ядат и те и онези, които им се връзват! И тепърва ще го вденат! Да им е сладко!

Политиците в Скопие са абсолютно подвластни на Белград и Москва, а те са известни с традиционната си антиевропейска и антибългарска политика. И това Атина отлично го знае. Впрочем имаше време, и то не много отдавна, когато и в Атина някои се заиграваха сериозно с Кремъл, особено някои гръцки олигарси (с КГБ)…

Мислиш ли че при Сорос ще ти е по добре?

На макетта назгодите с България, ще им се видяткато братска прегръдка в сравнение с гърголята. Много си навириха нослетата макар че са в батакад до шия.

Ние като големи тарикати все чакаме някой друг да ни свърши работата и нашите иначе окомуш в България политици все се снишават навън. И така 35 (+ 45) години, и затова сме на опашката, последни!

Прав си. Така е. Но все пак да не забравяме, че сме си най близките роднини. Вероятно някаква носталгия... А и имаме поговорка, че по големия трябва да е толерантния. Не трябва с калъчката...

Проблема не ме интересува. Но виждам проява на държавност - македонските политици осъзнаха че не трябва да стават членове на ЕС , защото ясно, галя от посолството, фон лайнен, инфлация... и просто си търсят начин да не връщат парите по предсъединителната програма.

Мицо, дай да я делкаме на три с албанците, не че вие трябва да вземате нещо и да се приключва с тия посерковци

Кратко и ясно. без “македонски” небивалици..

Господон Митскотакис, с голямо облекчение ви подаваме щафетата. Сега е отново ваш ред да ги блокирате поне 5-6 години. Поздрави, от целият български народ.

Дърдорана Селяновска си драпа клитора, въжето се дърпа от Мицикойски

Мънкидонците само опашките си дърпат....

че у назе има река длибока, не ке можеш да я преминеш! Ке се престорам на риба ... Море, сокол пие вода на Вардаро, https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zOhrUYEHONw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2F&feature=emb_imp_woyt

Мунчо да си припомни съдбата на друг български генерал, шпион на русия, осъден и разстррлян в Царство България

Става нещо в Македония което не се нрави нито на гърци, нито на българи. И гърците и българите я плашат с ЕС, евроинтеграция, евродемокрация и тем подобни приказки, а не ги питат те искат ли ЕС, защо влязоха в НАТО, защото НАТО се натискаше а не обратното. Нещата не са прости и елементарни, Европа не е ЕС и НАТО, колкото и да им се иска на запада.

Европа не е САМО ЕС и НАТО, това е вярно, но Европа ИЗОБЩО не е Русия. А в Мъкедония, управляват създателите й - руслямците.

Хора като Весела Чернева началничката на кабинета на Кирил Петков предаде българия на РСМ и за това има диказателства, внимавайте за кого гласувате на изборите.

Гласувайте за варненският мангал - плаща в евро!!!

Фактите болят, нали?

Що е србско маке, све е лайно

РСМ са направили много повече срещу българите там, околкото териториалните и други претенции срещу гърците. Мисля че има за какво ние да сме по-сърдити и неостъпчиви от гърците. Можем само да се учим от тях как се прави демокрация, политика и диполмация. За това тяхното мнение тежи, нашето не и има натиск да отсъпим. Подкрепете фондация "Македония" на виктор Стоянов, самият той е със забранен достъп до РСМ, но въпреки това е много активен по всичко свързано с РСМ. На изборите за ЕС също можете да подкрепите Агел Джамбазки от ВМРО.

Еничарката дърдорана селяновска ще бере големи ядове заедно с сърбоманските идиоти, които я изтъпаниха на власт

Мунчо, резидента е обладан от манията да защитава руската агресия в Украйна и няма време да следи македонските изгъзици против нас. Той е руски резидент на българска служба, получава тлъста заплата от нас и още по тлъсти хонорари от кремълските си государи.

да го импиичмънтнете с Моника Люински Парапеткова ама нема да има нужда от преасфалтиранье

Що е маке все е юнак

Що е маке - все е муняк!!!

ДПМНЕ мисля че са наясно с тая перспектива. Те са си избрали сръбския свят, затова едновременно провоцират и България и Гърция. За ЕС лицемерят за да залъжат албанците докато захапят здраво властта.

Да го късаме това въже, да пада мършата в кладенеца да се разлага там...Много внимание им се отделя...

Kalin

Принципно трябва да подкрепим гърците и също заявим че пътя минава не само през Атина но и София.

По Дунава може да стигнат и донбаски въглища в Сърбия Да почва да мисли с какво ще захранва центъра за данни на Гугъл другия вариант е АЭС Акую А може и да понимае гръцката либоф на остров Лесбос

Каква черна завист и използване на момента за да подложат кра к. Не могат да ни простят че сме най древният народ на земята и че цивилизацията започва от нас. Дори и тези дето ни се пишат за приятели, украинците и те. Украинците пък твърдят, че те са най древният народ на земята и забравят, че са македонци по майка.

Да, най -древните сте, защото сте БЪЛГАРИ.

Нашите политици си трайкат и прекланят главица, а гърците си защитават интересите.

На балканите всички държави трябва да включват в името си и кратко описание на местоположението и границите на държавата. Например. Република Северна Македония. Претенциозна Южна Гърция. Западна Сърбия около района на Белград. Северна Румъния над река Дунав. Източноцентрална България на север от Одрин. За Албания и всички бивши на федерацията Югославия. Се допуска и кратко описание в повече от едно изречение.

...да не се допускат нецензурни изрази. Например "на юг от шибаната Сърбия."

Най-хубавото е,че не сме сами в битката със РСМ глупотиите.

Кой се съмнява, че в момента в който влезнат в ЕС, Макетата ще спрат да се съобразяват със всичко, с което са ги спирали преди това ;)

При присъединяване към ЕС съответната държава се отказва от всякакви териториални претенции, а езикът на омразата е нарушение на основните принципи на съюза.

И какво следва от това? Някой да е попречил на Унгария да мъти водите на Европа? Даже единствено от нея зависи прилагането на общи решения, за които има съгласие от всички останали Добре де кое от написаното не е на български, че не позволявате коментара, че трябва по 100 пъти да правя опити докато мине?

И какво от това, да не ги изгонят после, защото се наричат само Македония или че тормозят българския и гръцки етнос? Смях! :)

Е то няма и процедура за изгонване. Това е другата причина всеки да се прави на луд, но започнаха да го прилагат преди още да са приети.

Ами просто няма да се наричат само Македония. Договореностите се спазват. Да си чул някой в ЕС, дори от новите членки, да предявява териториални претенции или да използва обидни квалификации? Орбан мъти водата на ЕС по съвсем други въпроси. По някои май вече отстъпи, защото щеше да загуби субсидии.

Ако ти кажат, че азе паднал съм с куршум пронизан, и тогаз, майко, не плачи, нито пък слушай хората, дето ще кажат за мене „Нехранимайка излезе“, но иди, майко, у дома и с сърце сичко разкажи на мойте братя невръстни, да помнят и те да знаят, че и те брат са имали, но брат им падна, загина, затуй, че клетник не трая пред турци глава да скланя, сюрмашко тегло да гледа! https://www.ekathimerini.com/wp-content/uploads/2023/09/nicosiameeting_web-960x600.jpg

го дърпаш със шията си надолу, още по-лошо става, тогава даже много се надяваш да се скъса