Млада жена се е хвърлила от висок етаж на блок на бул. "Васил Кънчов" във Враца. В 18-етажната сграда има над 100 апартамента. В един от тях - гарсониера на 14-ия етаж, се е разиграла драмата, предшествала падането, съобщи "Конкурент", позовавайки се на съседи.

Инцидентът е станал минути преди 18 часа, а сигнал за него подал човек, който видял труп върху капака на лек автомобил.

Жената, която е на възраст 20-25 г., според очевидци, е паднала върху предната част на лек автомобил "Хонда" с монтанска регистрация, който бил паркиран на 2 метра от блока.

Повиканите медици само констатирали смъртта на самоубийцата, чието тяло буквално било натрошено при смъртоносния полет.

Районът е отцепен от полиция, а криминалисти провеждат процесуално-следствени действия, за да установят дали жертвата е паднала сама или някой й е "помогнал".

На този етап няма информация за самоличността на загиналата, нито точно на каква възраст е.

Според съседите в блока загиналата била жрица на любовта. Тя била от Видин. Живеела в гарсониерата на 14-ия етаж в 18-етажния блок с мъж, за когото съседи твърдят, че е неин сутеньор.

Вечерно време двамата често се карали, а крамолите огласявали често високата жилищна сграда. Според Bulnews снощи също е имало скандал между загиналата и мъжът, с когото живеела. 

Водещата версия на разследващите е самоубийство, макар, че разследващите изясняват алибито на мъжа, който се грижел за загиналата, за да се изчистят вариантите с падането от една от най-високите сгради във Враца.