Коментари - Руски дронове удариха хотел и корабостроителница в Николаев | Днес.dir.bg

Руски дронове удариха хотел и корабостроителница в Николаев

Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци, съобщиха от Института за изследване на войната

Обратно в новината

Коментари - Руски дронове удариха хотел и корабостроителница в Николаев | Днес.dir.bg

Коментари

Чакаме американската помощ. И чакаме, и чакаме, и чакаме...

и накрая пристигнаха два кораба мухлясала ГМО-царевица като за "стратегически партньори"!...

особено от натовската подлярска сган... Сигурно руснаците ей-така, за разнообразие са взривили "празен" хотел... Няколко натовски генерала да са починали внезапно по време на отпуск? Не? Ми прекрасно тогава...

Един така се гътна докато караше ски на Малдивите...

Сега още доста натовски войни ще загинат докато са в отпуск

Тука явно са внимавали и не са допуснали да се виждат двуетажните кушетки както беше преди няколко седмици в Харковско. Това да сложиш двуетажни кушетки в хотел много трябва да си кух и на някой ландшафт дизайнер не са му издържали нервите и ги е разбутал.

Последните месеци само четем как Украйна щяла да се стабилизира, как щяла да потопи целия черноморски флот на Русия, как щели да ......това онова. В същото време цели украински бригади бягат от фронта, други се предават..... Въобще манджа с грозде...

Една бригада е 5000 души. Няколко бригади означава много голям пробив на фронта (десетки километри). Къде се е случило това, че не сме разбрали? Вероятно само по руцкия безаналогов телевизор??

Института за пропаханда на войната каза.... вервам

руското разузнаване в действие отелчето било фраш с наемници и отишли при свети Петър

Е сега наемниците и инструкторите, къде ще спят?

в удобни дървени сандъци, с капак - да не им духа и да ги пази от дъжд...

с третия си , полов, турски космат орган в гъза, швестир- костов! който дори е конституционен съдия!!! ртеелките на пан педерасите фалират! направо е кеф да ви гледам вторият социализъм в пълен разпад... разпад, разпад, курвите на хонекер паднаха в брокат! ти си шепа сперма, наръгана с юмрук в турски, педераски гъз, педи на прокопиев и джендъра на в-к "сега".. турския, неграмотен педераст! ... Бог с нас _

Пуцай, кумее :)

Какъв поет си ти и то с китара ,опорочовош най -тънката струна , ти си просто един червен простак,с идол ,един идиот.

Хохлю :)

аз не сметах за толкоз тъпи и неграмотни миколата , винаги верен на педераста - пан зеленски! но се оказа истина онова, което само можех да предположа:# аче наци юдеите превърнаха украинците в боева команда, само с медиите на сорос, който ги направи "забелезителни" и "велики", които "цел свет гледа" МИ, НЕ Е верно! вие гледате ли как насрани от педофилия юдеи ебат дечица? Аз -не! дори безплатно по наци-юдеяката телöевизия на содома и гомора - израел!# свереите, вие сте отвратителна, мадафака сган и дори духача на мъжки куреве яхве нема да ви спаси! юдеите са на линия на обезпаразитяване!!!! Бог с нас

пак ли ще отлагаме перемогата???Както винаги;)

Братушките се оказаха световни терористи. да 2014г ги харесвах и обичах... гооооооляма грешка

хамериканосите може и да са ти били братушки,но на мен-никога;)И преди 2014 не ги обичах особено;)

Братушките са велики Непобедими Братя

къде хотел за тъпи, наци -юдео- педерасти, там и капитол за ненужници! все тая. дори арите не са техни! педи, абе къде ви е наци-педофилчето от бойната армада на прокопи... ака "призрака от кив"? кажете му, аче педерасчето на ротшилдови - сорко-ококорко го тръси. за да го награди с лайнян, третополов медал от името на мъжа му! тихо! връви петелския марш... на третополовоте джеднър услугаджии... Бог с нас " 2024-04-28 12:42:01 Днес хотел (нерегистриран) утре детска градина, родилен дом, театър с деца....." госпожа италиенката е права, макар и недоебана в третия полов орган!+ част от плановете на юдео-нацистите от поланд и исраел... но, има Бог, - нема евреи с тези нацистки антисемитски, поляшки, говноадски човеконенавистни действия, като снахата - чехкинята със смененото име, ама инак главен диктатор на уса! дайте хубави ракети на хусите! скоро целото уса ще изчезне и това е добре. никой нема нужда от клоака, създадена от неква банда на "тайните" общества на педеругите, и налагащи ги на Света! НИ! с вас е свършено педи,ако русите не го направят, то има неколко милиарда, които го правят. вив ла буджа! вив ла духачите от унищожителите на всичко живо американският модел е негър-педераст с твърде мизерабълски способности, освен да се здрависва с корумпета! аре джа бе, платена курва еврейска... ....... Бог с нас

И Папата и Илон Мъск още преди месеци призоваха украинците да вдигат бялото знаме, но Чичо Сам не им разреши... Сега си берат последствията! Жална им майка!

"Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци, съобщиха от Института за изследване на войната" Шансовете Свинорайхът да стабилизира фронта са доста малки, но даже и да успее, това ще е само временно, за месец, месец и половина, след това фронтът пак ще тръгне на запад. Русия произвежда в пъти повече оръжие от запада. За миналата година са произвели 3.5 милиона снаряда, а западът не успя да произведе и един милион. Пак за миналата година Русия произведе 1700 танка, а западът произведе няколко десетки, максимум няколкостотин бройки. Подобна е и ситуацията с артилерийските системи. Така че Свинорайхът е пътник.

защо тогава купува от северна корея и ирак?

Кой казва че купува от С. Корея и Ирак?!

утре детска градина, родилен дом, театър с деца.....

в същия дух-Буча,Краматорск,Мариупол....:))))))))))))Че те менторите ви не ги споменават вече,защото стана ясно,че са укропски постановки:))))))Ама вие си пишете де,все пак сте на работа,имате надник за заработване;)

Гръм удари двама, трима, три бандерлюги веселушки светят като крушки :) Дзън, дзън, дзън, Дзън, дзън, дзън, Светят като крушки :)

капитол за ненужници! все тая. дори арите не са техни! педи, абе къде ви е наци-педофилчето от бойната армада на прокопи... ака "призрака от кив"? кажете му, аче педерасчето на ротшилдови - сорко-ококорко го тръси. за да го награди с лайнян, третополов медал от името на мъжа му! тихо! връви петелския марш... на третополовоте джеднър услугаджии... Бог с нас

БРАВО ! Там в Хотела са били Боевици от НАТО ! Какво са правили чужденци в този хотел ?

и аз се чудя какво правят чужденци по нашите хотели.

Скоро ще ги изринем към фронта :)

няма такава дума на български, руско тролче!

руските терористи пак ядосаха момчетата от славната украинска армия... утре пак ще реват ..ха.ха ха ха Няма да остане ненаказано действията на руските терористи.

-Сър, за какво сл;жи кремъл? -Джон, за да е виновен!

кремъл не е виновен ! . той е само изпълнител ..което го прави още по-виновен от виновника !

-Сър, хората страдат от руските ракети и дронове, а какво правят украйнските ракети и дронове? -Джон, украйнските ракети и дронове са най-хуманните! те освобождават хората от земните мъки!

2024-04-28 12:10:37 Джан (нерегистриран) Нацист нарекъл Русия "враг". Но Русия не е враг. Обикновените украинци я смятат за своя, родна, вярват й. Искат отново да са заедно и да ги отърве от нацистите и западните лешояди. =========== е аватар , насилствена сглобка от 16-и век, на 14 княжества, които нямали нищо общо помежду си ! . и тази сглобка е наречена , от главното княжество- московията - "просия" ! . е сега едно от кнужествата, киевското, решата да развали седянката, да разтури сглобката , и "тартора" не му дава ....ще те уби вика, ако ми изневериш ! . това е същото, когато едни смотаняк, алкохолик, види, че "жена му" отива да се чука с някой левент ..и от ревност я убива, щото знае , че е пълен пропадняк смотаняк, и друга няма да му върже ! . само е помиряска кучка , на юг от дунава, винаги е с вдигната пола и пуслисаращ в готовност путка ...че даже и "отзад" е готова !

2024-04-28 12:22:34 така наречената русия (нерегистриран) само е помиряска кучка , на юг от дунава, винаги е с вдигната пола и пуслисаращ в готовност путка ...че даже и "отзад" е готова ! ======== е толкова "вярна" на този пропадняк-алкохолик, именно защото е помиярка и този хитрец, на млади години я подкупва с с тук-таме някое друго герданче, някоя друга дрънкулка, купава и някоя друга фуста ... и кучката - "вярна до гроб" ! . друпава кучка ...кво да гяправиш !

Нещо като стар гумен черен маркуч да те ощастливи в задния двор призори !

Колата, на която Украйна се качи за Европа, се оказа Фейк такси!

Еми тоя, макарона, френския БабуЙеб, нали пратил армия, пардон - туристи в 404. Абе тъпото франсе, май не е учило история. Може би ще се научи по трудния начин ... евентуално. Само не ми е ясно едно нещо в цялата тази работа - защо Владимир Владимирович ги жали тези жалки последователи на бандера?

прекалено много робува "на историята" - няма бъдеще !

Изглежда, че ти си поредния обсебен от евро-ценностите или по-точно казано - обсебен от центовете. Честито - изкара 2 цента за този коментар.

Сигурен съм, че е бил пълен хотелът с гости чрез Букинг, ЕрБиЕндБи, Агода….. но въздушен вирус ги е натръшкал. Агенциите настанили ги там не са открити за коментар.

Нацист нарекъл Русия "враг". Но Русия не е враг. Обикновените украинци я смятат за своя, родна, вярват й. Искат отново да са заедно и да ги отърве от нацистите и западните лешояди.

Ама си и вярваш, а?

е според путинския учебник, в който само той си вярва

Хубаво че няма наранени от натовските военни в хотела.

натовски военни, които са в отпуск - са обикновени туристи... те просто обиччат хард дестинации....

"...има тежки щети по сградата на хотел...... ... Няма жертви." Баси ТЪПНЯТА!!!

На пачки по програма цветни революции и маркетинг на войната. Кейгън мъжленцето на Нюландовица и компания. Едно нещо не можаха за две години да познаят ма няма значение.

Шило

Не им върви на франсетата. Както се майтапят винаги, където се настанят и сградата се нуждае от значителен капиталов ремонт

Американската помощ ще се окаже пагубна за киевския режим

В хотела е имало 300 натовски генерала - успешно убити. В корабостроителницата е имало 10 натовски самолетоносача - успешно потопени! Да живей другаря Путя!

И 7 еднорога! :)

Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци, съобщиха от Института за изследване на войната ======== но няма да обърне ...щото умишлено не и дават оръжията за обръщане ! . в този ред на мисли, могат да излязат прави, че запада косвено убива украйна, като съзнателно и умишлено не и дава "оръжията на победата"! . целият този фарс, започва все повече да лъсва ...и ще загрубее още повече ...на там вървят нещата !

Какви оръжия да дават , то вече няма кой да ги носи в нацистка Украйна.

нищо съществено не са дали ! дават оръжия за "стабилизиране", но ене "за победа" ! . е как ще остане някой , като дават "оръжия за бавна смърт"!

Като нямаш оръжие, не се караш със съседа, не крещиш че ще изтребиш хората то конкретния етнос на съседната държава, живееш си мирно и кротко. И като идва един рошав блондинест пи...рас и вика “Давай, аз ще помагам” и се хващаш на лъжите му – кой ти е виновен? Ти си тъп, а тъпите не оцеляват.

Колата, на която Украйна се качи за Европа, се оказа Фейк такси!

Хотела е бил пълен със ОТАНски кавали!

Четири дрона свалени но един се отклонил и случайно попаднал в хотела , а трябваше да го думнат с книжал за по сигурно .

А института за изследване на геювете какво предава?

фиксация имате в тия геюве , вие православните блядове ! . що така ?! . дали .....

Цветница на западните наемници! Добре дошли в православна Източна Европа! Тук така посрещаме агресорите и фашагите финансирани от нашите продажни правителства с нашите пари източвани от САЩ!

В православна Източна Европа по Цветница мятате дронове по други православни ли? Да ви имам путинофилското "православие"!

Някакъв путинст си призна, че не посещавал часовете по-хуманитарни дисциплини - досъщ като неговия фюрер, но пък бил посещавал уроците по история (историята е хуманитарна дисциплина). Но и това не е вярно - ако бе, би знаел как фюрерите и дучетата завършват. И житейската и историческата им съдба не е завидна. Ако бяха учили история, щяха да знаят, че Путин е духовен наследник на Хитлер. А този факт обяснява съдбата на фюрера, на който путинстите прислугват.

Деби, ти за две години СВО, още ли не си разбрал, че Зеленски е съвременния наследник на Хитлер

Кой ли е бил в хотела?

Браво на братушките, тези наглосаксонски убийци и окупатори нямат работа в руска Украйна.

За тези нацистки пропагандни безумия говорим - как се търпят в една демократична държава?! Украйна е самостоятелна държава, която е призната от самата Русия. Историята не започва от фюрера, на който охотно путинистите слугувате!!!

За теб не знам, но аз лично слугувам на правдата и справедливостта, а тя е на страната на братска Русия в случая.

Руснацитата мачкат здраво, само че цял народ трудно се побеждава, сами са го изпитали през ВСВ сега се опитват да покорят същите хора като тях, няма как да стане, ще затънат много яко.

А ти ,какво предлагаш ,Зеленски да се предаде и да отстъпи половината или направо (що, да не )цялата територия на Украйна на твоя фашизоиден кретен ,идол...?Това ще ви направи щастливи вас ,изродите комунисте ,но както казваше един наш журналист ,-" Да ,ама не"

Само за един " журналист" се досещам , имаше една снимка с превит гръп и дълбок поклон пред Т. Ж. А Вие помислете и дано се сетите кой е Т.Ж.?

империята на злото трябва да се закрие веднъж завинаги

правят руснаците-засега на местно ниво,първо проксито им,а после полека-лека и подстрекателя;)

"Украинските военновъздушни сили също съобщиха днес в "Телеграм", без да предоставят подробности, че са унищожили изстрелян от Русия дрон над Николаев." Таааа останките от сваления дрон малко са повредили хотелчето? Наемниците вътре сигурно не са и разбрали. Сега в ресторанта кротко закусват кифлички с топло украинско млекце и кафенце. Идилия ...

Голям празник е днес ,хората пращат цветя ,а "големите християни", пращат бомби!

Така е, за това братска Русия се опитва да спре американската агресия в Украйна.

15-20 млн укри или колкото са останали в осрайна тънат в американски гнет и не смеят да шушнат дори, аха преди две години да ги освободят, ама не стана и сега с подривна дейност отвътре взривяват сгради в Киев, атентати и тн ццц

Френските "отпускари" в Северното Черноморие нямат абсолютно никакъв късмет с пунктовете за временна дислокация. Постоянно попадат на апартаменти, които изискват спешен основен ремонт почти на следващия ден след нанасянето. А руснаците вече се оливат отвсякъде - продължават да използват оръжия, които дори Индия отказва да купува. Нали така ни информира "чистата журналистика"...

Зеленски е безумен фашизиран идиот марионетка, дърпана от западни изроди. Въобще не мисли за народа си, който му е повярвал на лъжите, че ще осигури мир и ще спре кръвопролитията. Принудително праща на фронта жени, младежи, инвалиди, болни, хора без никаква подготовка. Които отказват, се разстрелват от нацистите.

Бегай, че иде летяща пералня! Фиууу! Бум! Опа, кво стана пак сука бляд! Айде при Бандера!

Коментари - Руски дронове удариха хотел и корабостроителница в Николаев | Днес.dir.bg

Руски дронове удариха хотел и корабостроителница в Николаев

Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци, съобщиха от Института за изследване на войната

Обратно в новината

Коментари - Руски дронове удариха хотел и корабостроителница в Николаев | Днес.dir.bg

Коментари

Чакаме американската помощ. И чакаме, и чакаме, и чакаме...

и накрая пристигнаха два кораба мухлясала ГМО-царевица като за "стратегически партньори"!...

особено от натовската подлярска сган... Сигурно руснаците ей-така, за разнообразие са взривили "празен" хотел... Няколко натовски генерала да са починали внезапно по време на отпуск? Не? Ми прекрасно тогава...

Един така се гътна докато караше ски на Малдивите...

Сега още доста натовски войни ще загинат докато са в отпуск

Тука явно са внимавали и не са допуснали да се виждат двуетажните кушетки както беше преди няколко седмици в Харковско. Това да сложиш двуетажни кушетки в хотел много трябва да си кух и на някой ландшафт дизайнер не са му издържали нервите и ги е разбутал.

Последните месеци само четем как Украйна щяла да се стабилизира, как щяла да потопи целия черноморски флот на Русия, как щели да ......това онова. В същото време цели украински бригади бягат от фронта, други се предават..... Въобще манджа с грозде...

Една бригада е 5000 души. Няколко бригади означава много голям пробив на фронта (десетки километри). Къде се е случило това, че не сме разбрали? Вероятно само по руцкия безаналогов телевизор??

Института за пропаханда на войната каза.... вервам

руското разузнаване в действие отелчето било фраш с наемници и отишли при свети Петър

Е сега наемниците и инструкторите, къде ще спят?

в удобни дървени сандъци, с капак - да не им духа и да ги пази от дъжд...

с третия си , полов, турски космат орган в гъза, швестир- костов! който дори е конституционен съдия!!! ртеелките на пан педерасите фалират! направо е кеф да ви гледам вторият социализъм в пълен разпад... разпад, разпад, курвите на хонекер паднаха в брокат! ти си шепа сперма, наръгана с юмрук в турски, педераски гъз, педи на прокопиев и джендъра на в-к "сега".. турския, неграмотен педераст! ... Бог с нас _

Пуцай, кумее :)

Какъв поет си ти и то с китара ,опорочовош най -тънката струна , ти си просто един червен простак,с идол ,един идиот.

Хохлю :)

аз не сметах за толкоз тъпи и неграмотни миколата , винаги верен на педераста - пан зеленски! но се оказа истина онова, което само можех да предположа:# аче наци юдеите превърнаха украинците в боева команда, само с медиите на сорос, който ги направи "забелезителни" и "велики", които "цел свет гледа" МИ, НЕ Е верно! вие гледате ли как насрани от педофилия юдеи ебат дечица? Аз -не! дори безплатно по наци-юдеяката телöевизия на содома и гомора - израел!# свереите, вие сте отвратителна, мадафака сган и дори духача на мъжки куреве яхве нема да ви спаси! юдеите са на линия на обезпаразитяване!!!! Бог с нас

пак ли ще отлагаме перемогата???Както винаги;)

Братушките се оказаха световни терористи. да 2014г ги харесвах и обичах... гооооооляма грешка

хамериканосите може и да са ти били братушки,но на мен-никога;)И преди 2014 не ги обичах особено;)

Братушките са велики Непобедими Братя

къде хотел за тъпи, наци -юдео- педерасти, там и капитол за ненужници! все тая. дори арите не са техни! педи, абе къде ви е наци-педофилчето от бойната армада на прокопи... ака "призрака от кив"? кажете му, аче педерасчето на ротшилдови - сорко-ококорко го тръси. за да го награди с лайнян, третополов медал от името на мъжа му! тихо! връви петелския марш... на третополовоте джеднър услугаджии... Бог с нас " 2024-04-28 12:42:01 Днес хотел (нерегистриран) утре детска градина, родилен дом, театър с деца....." госпожа италиенката е права, макар и недоебана в третия полов орган!+ част от плановете на юдео-нацистите от поланд и исраел... но, има Бог, - нема евреи с тези нацистки антисемитски, поляшки, говноадски човеконенавистни действия, като снахата - чехкинята със смененото име, ама инак главен диктатор на уса! дайте хубави ракети на хусите! скоро целото уса ще изчезне и това е добре. никой нема нужда от клоака, създадена от неква банда на "тайните" общества на педеругите, и налагащи ги на Света! НИ! с вас е свършено педи,ако русите не го направят, то има неколко милиарда, които го правят. вив ла буджа! вив ла духачите от унищожителите на всичко живо американският модел е негър-педераст с твърде мизерабълски способности, освен да се здрависва с корумпета! аре джа бе, платена курва еврейска... ....... Бог с нас

И Папата и Илон Мъск още преди месеци призоваха украинците да вдигат бялото знаме, но Чичо Сам не им разреши... Сега си берат последствията! Жална им майка!

"Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци, съобщиха от Института за изследване на войната" Шансовете Свинорайхът да стабилизира фронта са доста малки, но даже и да успее, това ще е само временно, за месец, месец и половина, след това фронтът пак ще тръгне на запад. Русия произвежда в пъти повече оръжие от запада. За миналата година са произвели 3.5 милиона снаряда, а западът не успя да произведе и един милион. Пак за миналата година Русия произведе 1700 танка, а западът произведе няколко десетки, максимум няколкостотин бройки. Подобна е и ситуацията с артилерийските системи. Така че Свинорайхът е пътник.

защо тогава купува от северна корея и ирак?

Кой казва че купува от С. Корея и Ирак?!

утре детска градина, родилен дом, театър с деца.....

в същия дух-Буча,Краматорск,Мариупол....:))))))))))))Че те менторите ви не ги споменават вече,защото стана ясно,че са укропски постановки:))))))Ама вие си пишете де,все пак сте на работа,имате надник за заработване;)

Гръм удари двама, трима, три бандерлюги веселушки светят като крушки :) Дзън, дзън, дзън, Дзън, дзън, дзън, Светят като крушки :)

капитол за ненужници! все тая. дори арите не са техни! педи, абе къде ви е наци-педофилчето от бойната армада на прокопи... ака "призрака от кив"? кажете му, аче педерасчето на ротшилдови - сорко-ококорко го тръси. за да го награди с лайнян, третополов медал от името на мъжа му! тихо! връви петелския марш... на третополовоте джеднър услугаджии... Бог с нас

БРАВО ! Там в Хотела са били Боевици от НАТО ! Какво са правили чужденци в този хотел ?

и аз се чудя какво правят чужденци по нашите хотели.

Скоро ще ги изринем към фронта :)

няма такава дума на български, руско тролче!

руските терористи пак ядосаха момчетата от славната украинска армия... утре пак ще реват ..ха.ха ха ха Няма да остане ненаказано действията на руските терористи.

-Сър, за какво сл;жи кремъл? -Джон, за да е виновен!

кремъл не е виновен ! . той е само изпълнител ..което го прави още по-виновен от виновника !

-Сър, хората страдат от руските ракети и дронове, а какво правят украйнските ракети и дронове? -Джон, украйнските ракети и дронове са най-хуманните! те освобождават хората от земните мъки!

2024-04-28 12:10:37 Джан (нерегистриран) Нацист нарекъл Русия "враг". Но Русия не е враг. Обикновените украинци я смятат за своя, родна, вярват й. Искат отново да са заедно и да ги отърве от нацистите и западните лешояди. =========== е аватар , насилствена сглобка от 16-и век, на 14 княжества, които нямали нищо общо помежду си ! . и тази сглобка е наречена , от главното княжество- московията - "просия" ! . е сега едно от кнужествата, киевското, решата да развали седянката, да разтури сглобката , и "тартора" не му дава ....ще те уби вика, ако ми изневериш ! . това е същото, когато едни смотаняк, алкохолик, види, че "жена му" отива да се чука с някой левент ..и от ревност я убива, щото знае , че е пълен пропадняк смотаняк, и друга няма да му върже ! . само е помиряска кучка , на юг от дунава, винаги е с вдигната пола и пуслисаращ в готовност путка ...че даже и "отзад" е готова !

2024-04-28 12:22:34 така наречената русия (нерегистриран) само е помиряска кучка , на юг от дунава, винаги е с вдигната пола и пуслисаращ в готовност путка ...че даже и "отзад" е готова ! ======== е толкова "вярна" на този пропадняк-алкохолик, именно защото е помиярка и този хитрец, на млади години я подкупва с с тук-таме някое друго герданче, някоя друга дрънкулка, купава и някоя друга фуста ... и кучката - "вярна до гроб" ! . друпава кучка ...кво да гяправиш !

Нещо като стар гумен черен маркуч да те ощастливи в задния двор призори !

Колата, на която Украйна се качи за Европа, се оказа Фейк такси!

Еми тоя, макарона, френския БабуЙеб, нали пратил армия, пардон - туристи в 404. Абе тъпото франсе, май не е учило история. Може би ще се научи по трудния начин ... евентуално. Само не ми е ясно едно нещо в цялата тази работа - защо Владимир Владимирович ги жали тези жалки последователи на бандера?

прекалено много робува "на историята" - няма бъдеще !

Изглежда, че ти си поредния обсебен от евро-ценностите или по-точно казано - обсебен от центовете. Честито - изкара 2 цента за този коментар.

Сигурен съм, че е бил пълен хотелът с гости чрез Букинг, ЕрБиЕндБи, Агода….. но въздушен вирус ги е натръшкал. Агенциите настанили ги там не са открити за коментар.

Нацист нарекъл Русия "враг". Но Русия не е враг. Обикновените украинци я смятат за своя, родна, вярват й. Искат отново да са заедно и да ги отърве от нацистите и западните лешояди.

Ама си и вярваш, а?

е според путинския учебник, в който само той си вярва

Хубаво че няма наранени от натовските военни в хотела.

натовски военни, които са в отпуск - са обикновени туристи... те просто обиччат хард дестинации....

"...има тежки щети по сградата на хотел...... ... Няма жертви." Баси ТЪПНЯТА!!!

На пачки по програма цветни революции и маркетинг на войната. Кейгън мъжленцето на Нюландовица и компания. Едно нещо не можаха за две години да познаят ма няма значение.

Шило

Не им върви на франсетата. Както се майтапят винаги, където се настанят и сградата се нуждае от значителен капиталов ремонт

Американската помощ ще се окаже пагубна за киевския режим

В хотела е имало 300 натовски генерала - успешно убити. В корабостроителницата е имало 10 натовски самолетоносача - успешно потопени! Да живей другаря Путя!

И 7 еднорога! :)

Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци, съобщиха от Института за изследване на войната ======== но няма да обърне ...щото умишлено не и дават оръжията за обръщане ! . в този ред на мисли, могат да излязат прави, че запада косвено убива украйна, като съзнателно и умишлено не и дава "оръжията на победата"! . целият този фарс, започва все повече да лъсва ...и ще загрубее още повече ...на там вървят нещата !

Какви оръжия да дават , то вече няма кой да ги носи в нацистка Украйна.

нищо съществено не са дали ! дават оръжия за "стабилизиране", но ене "за победа" ! . е как ще остане някой , като дават "оръжия за бавна смърт"!

Като нямаш оръжие, не се караш със съседа, не крещиш че ще изтребиш хората то конкретния етнос на съседната държава, живееш си мирно и кротко. И като идва един рошав блондинест пи...рас и вика “Давай, аз ще помагам” и се хващаш на лъжите му – кой ти е виновен? Ти си тъп, а тъпите не оцеляват.

Колата, на която Украйна се качи за Европа, се оказа Фейк такси!

Хотела е бил пълен със ОТАНски кавали!

Четири дрона свалени но един се отклонил и случайно попаднал в хотела , а трябваше да го думнат с книжал за по сигурно .

А института за изследване на геювете какво предава?

фиксация имате в тия геюве , вие православните блядове ! . що така ?! . дали .....

Цветница на западните наемници! Добре дошли в православна Източна Европа! Тук така посрещаме агресорите и фашагите финансирани от нашите продажни правителства с нашите пари източвани от САЩ!

В православна Източна Европа по Цветница мятате дронове по други православни ли? Да ви имам путинофилското "православие"!

Някакъв путинст си призна, че не посещавал часовете по-хуманитарни дисциплини - досъщ като неговия фюрер, но пък бил посещавал уроците по история (историята е хуманитарна дисциплина). Но и това не е вярно - ако бе, би знаел как фюрерите и дучетата завършват. И житейската и историческата им съдба не е завидна. Ако бяха учили история, щяха да знаят, че Путин е духовен наследник на Хитлер. А този факт обяснява съдбата на фюрера, на който путинстите прислугват.

Деби, ти за две години СВО, още ли не си разбрал, че Зеленски е съвременния наследник на Хитлер

Кой ли е бил в хотела?

Браво на братушките, тези наглосаксонски убийци и окупатори нямат работа в руска Украйна.

За тези нацистки пропагандни безумия говорим - как се търпят в една демократична държава?! Украйна е самостоятелна държава, която е призната от самата Русия. Историята не започва от фюрера, на който охотно путинистите слугувате!!!

За теб не знам, но аз лично слугувам на правдата и справедливостта, а тя е на страната на братска Русия в случая.

Руснацитата мачкат здраво, само че цял народ трудно се побеждава, сами са го изпитали през ВСВ сега се опитват да покорят същите хора като тях, няма как да стане, ще затънат много яко.

А ти ,какво предлагаш ,Зеленски да се предаде и да отстъпи половината или направо (що, да не )цялата територия на Украйна на твоя фашизоиден кретен ,идол...?Това ще ви направи щастливи вас ,изродите комунисте ,но както казваше един наш журналист ,-" Да ,ама не"

Само за един " журналист" се досещам , имаше една снимка с превит гръп и дълбок поклон пред Т. Ж. А Вие помислете и дано се сетите кой е Т.Ж.?

империята на злото трябва да се закрие веднъж завинаги

правят руснаците-засега на местно ниво,първо проксито им,а после полека-лека и подстрекателя;)

"Украинските военновъздушни сили също съобщиха днес в "Телеграм", без да предоставят подробности, че са унищожили изстрелян от Русия дрон над Николаев." Таааа останките от сваления дрон малко са повредили хотелчето? Наемниците вътре сигурно не са и разбрали. Сега в ресторанта кротко закусват кифлички с топло украинско млекце и кафенце. Идилия ...

Голям празник е днес ,хората пращат цветя ,а "големите християни", пращат бомби!

Така е, за това братска Русия се опитва да спре американската агресия в Украйна.

15-20 млн укри или колкото са останали в осрайна тънат в американски гнет и не смеят да шушнат дори, аха преди две години да ги освободят, ама не стана и сега с подривна дейност отвътре взривяват сгради в Киев, атентати и тн ццц

Френските "отпускари" в Северното Черноморие нямат абсолютно никакъв късмет с пунктовете за временна дислокация. Постоянно попадат на апартаменти, които изискват спешен основен ремонт почти на следващия ден след нанасянето. А руснаците вече се оливат отвсякъде - продължават да използват оръжия, които дори Индия отказва да купува. Нали така ни информира "чистата журналистика"...

Зеленски е безумен фашизиран идиот марионетка, дърпана от западни изроди. Въобще не мисли за народа си, който му е повярвал на лъжите, че ще осигури мир и ще спре кръвопролитията. Принудително праща на фронта жени, младежи, инвалиди, болни, хора без никаква подготовка. Които отказват, се разстрелват от нацистите.

Бегай, че иде летяща пералня! Фиууу! Бум! Опа, кво стана пак сука бляд! Айде при Бандера!