На 1 декември 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарни хидранти в жк. "Овча купел" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 48, бл. 503, бл. 504, бл. 509, бл. 510, бл. 517, бл. 518, бл. 526 и

88 СУ "Димитър Попниколов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 88 СУ "Димитър Попниколов".

На 1 декември 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на редуктор за налягане на бул. "Александър Малинов", жк. "Младост" 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 1, бул. "Александър Малинов" № 6 и № 7 и пицария "Дон Вито"/до бл. 36/.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"