По повод версията, че бизнес интереси на Иванов, свързани с Росен Драгнев - Капитана, стоят зад покушението, тя уточни, че лично е присъствала на разпита на съпругата на Иванов в СДВР, където имена не са били коментирани.
Златомир Иванов също е разпитан в Централна реанимация на „Пирогов”, където се намира все още, пише Нюз.бг. Той обаче не е споменал нито името на Росен Капитана, нито на когото и да било друг.

Тодорова потвърди, че Драгнев и Иванов са имали неуредени финансови отношения за около 3 млн. лв. Не ставало въпрос обаче за лични, а за отношения между фирми на двамата. Какви точно Тодорова не знаела.

Тя се оплака, че не може да влиза при клиента си в "Пирогов". Само членове на семейството му са допускани до него.

За днес бе насрочено поредното заседание по делото срещу Баретата, което трябва да се гледа на втора инстанция. През февруари миналата година Софийски градски съд осъди Иванов на 8 години затвор за ръководене на престъпна група за наркоразпространение.
Поне за три месеца обаче делото спира. След този период ще може да се направи по-дългосрочна прогноза кога може да продължи заради състоянието на Иванов, заяви д-р Александър Минчев от "Пиригов", на когото съдът служебно е възложил да го прегледа. В момента Златомир Иванов е контактен и адекватен. Макар да е със сериозни поражения след стрелбата, може да общува.

На 14 май е следващото заседание по делото, когато Софийският апелативен съд ще изслуша отново експертиза за здравословното състояние на Иванов.