Златко Баретата е бил разпитван, не знаел кой го е ”поръчал”

Златомир Иванов-Баретата и съпругата му нямат предположения кой може да стои зад стрелбата по него, заяви пред журналисти в съда адвокатката му Мариана Тодорова, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Златко Баретата е бил разпитван, не знаел кой го е ”поръчал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива като този, маргините и тем подобни,трябва да ги бият сутрин ,обед и вечер,без да им казват защо!Винаги има защо.

Джаро го е поръчтал

да се основе фондация за набиране на средства за лечението му и проведе свиждане със специални почести от агент буда. също така да му се предложи поста на главен секретар на мвр!!

Най-вероятно се досеща кой го е подредил така. Ако след някой и друг ден научим за разстрела на поредната знакова фигура, сигурно ще иде реч за достоен отговор..?

Я ЗНАМ ЧЕ У ЕВРОПА ТАКИВА ШАШКЪНЕ НЕ ИЗЛАЗАТ ОТ ЗАТВОРО, А У НАЗЕ СТААТ ПРЕМИЕРИ.

Той който го е поръчал вече е умрял .. само дето още не го знае.. а може и да знае..

Направо ни хвана шубето.Всички сме смъртни.

... докато вълците се ядат помежду си, за овцете няма да е толкоз опасно..

А защо никой не си задава въпроса когато някой е осъден на 8 години, било той барета, потник, шлифер къде му е мястото?

То е много трудно да се сетиш кой го е поръчал. Както беше намекнал че ще даде показания в съда за отношенията си с Бойко Буда и всички очакваха какво ще каже, точно тогава зо застреляха. Какво по точно приложение и попадение на гениалната фраза на великия физкултурник за "обосновсно предположение" за престъпното действие, целящо да предпази оцапания премиер, запушвайки устата на свидетеля? Да не би да няма достатъчно престъпници декорирани с документи за сътрудници на МВР или лично предани на Тиквата и физкултурника подчинени, ортаци или готови на всичко за пари безсъвестници? Тази клоунада ще трае най-много до изборите, след които ще наизлезнат многочислени сведения и факти за днешната извратена власт.

Та нали охраната на Баретата си казаха кои са поръчителите. Точно и ясно!

Ами нормално е да каже, че не знае :)

Всичко свързано с този случай е една голяма постановка. Ще се разбере ама малко по-късно ...

"През февруари миналата година Софийски градски съд осъди Иванов на 8 години затвор за ръководене на престъпна група за наркоразпространение." И имал "неуредени взаимоотношения за 3 млн. лв"... Супер!

Златко Баретата много добре знае кой го е поръчал. И... жална му майка на този, че го е изпуснал. В кръговете на Златко, правосудието не е в съдебната зала, с безкрайни пледоарии. Там правилата са ясни.

И как да знае- то един ли е?

Златко може да оцелее, но ще е инвалид и ще се мъчи цял живот. Никога няма да стане човек от него и това е май най-справедливото наказание!

oн знае що го бият

жалко!този май ще прескочи трапа,макар и скопен....

сичко е измама...защо не проверят доходите за тези 3 милиона ? докато отлагат делото мина 1 г от тези 8 които му дадоха после ще минат още 2 ще намалят присадата на 3 и през целото време къде се води делото ще приспаднат от присъдата и готово защото той е под домашен арест..това се приспада от присъдата също и времето прекарано в ареста...

деер

Ти гледай екшън- после може и да осъди държавата!

Както става в тия среди, Златко Баретата не знае кой е, но онзи ще разбере със сигурност, че ще да е бил той ...

Че кой ще иска да убие този добродушен и хрисим човек. Станала е някаква грешка.

Баретата не знае кой и закакво го е стрелял...Адвокатката му се оплаква, че не може да му седи диван чапраз при леглото...Ами снемете му охранта, пуснете свободно който иска и когато иска да го посещава...Може и да се сети, ама късно...