Какво се случи до този час?

Бойко Борисов няма да е премиер в кабинета, който ще предложат от ГЕРБ и СДС. Няма да е и Томислав Дончев. 

Юридически неиздържано е поставянето на две дози от различни ваксини, казва проф. Тодор Кантарджиев. До две седмици ще знаем какви са опциите за комбиниране на препратите на различни компании.

А ще се случи ли да плануваме отново групови туристически пътувания - това питат от бранша. Отговорът очакваме през май.

"Дават код жълто за силен вятър, едва ли не бедствие, а аз си карам колело в това време" - това е само един от от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. Тя е свързана с въпроса: "Обръщате ли внимание на цветните кодове в прогнозата за времето?". Превес в гласуването засега има отговорът "Не". 

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, ще чуете в края на подкаста: 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Обръщате ли внимание на цветните кодове в прогнозата за времето?

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.