17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има още един случай от персонала. Болницата налага дискриминация на персонала на дома. Щом видят че работят там и веднага PCR тест и да заплатят 100лв. Министъра обяви че никой български гражданин не трябва да плаща теста. Кой е наредил да се плаща?

В момента в дома е хаус. Общината спешно трябва да се намеси. Не може да те взимат от стаята с торбичка вещи и да те настанят в друга стая със вещите на друг човек а в твоята стая настаняват друг човек с твоите вещи. Това е безобразие.

Няма начин пациентите да не са били заразени от персонала, в т.ч. лекари и медицински сестри.

Когато бяха под ключ нямаше заразени. Правиха pcr тест на персонала и обитаващите всички бяха отрицателни. След като ги пуснаха да се разхождат след протестите от тогава почна заразата.

А персоналът няма начин да не е заразен от безстрашен българин, който не се страхува от грипчето.

Жена на 89 год. починала? Не е възможно. Аз като минавам през нашия град редовно виждам некролози предимно 70-75 год.

Скоро почина мъж на 102 години. А 90 и 90+ годишните са доста. На жена ми леля и е 93г.

Доста, казваш. Време им е?! Да поразчисти сухите съчки?!!!

Мъжът на 102 години още щеше да е жив ако не беше хукнал да се разхожда. Пада по невнимание и получава доста счупвания. Залежава се. Възрастните хора като се залежат получават бронхит пневмония и си отиват. Баба ми навремето също падна на 100 и няколко години счупи ябълката. Лекарите казаха че на младите не зараства а при 100 годишните няма начин. После със широко отворени очи не могат да повярват че е заздравяла. Но от това че не се движи получи бронхит и си отиде.

Хвала на тези безстрашни българи, които с риск за живота си обикалят дупките на криещите се мишки, за да им донесат надежда за совбода.

Айде стига! Стари, слабоподвижни хора със сърдечна недосаттъчност при залежаване развиват оток на белия дроб. При такова състояние белодробната тъкан става идеална среда за развититето на всякакви микроорганизми, което неминуемо води до пневмония (в повечето случаи летална). Няма смисъл да го приписвате на коронавируса!

А, да! Изведнъж трима решили да се залежат и съответно да починат от пневмония. По план график

Въй, малии, каква новина само! Ама сериозно ли има починали в старчески дом? Аз доколкото знам там са безсмъртни!

Доколкото знаеш, средната продължителност на живота в старческите домове е седем месеца. Не им се полага повече.