Светофари издават заведенията в Германия

Министрите за защита правата на потребителите в 16-те провинции на Германия излязоха с обща инициатива за въвеждане на нова система за оценка на ресторантите, бирариите, барчетата и кафенетата в страната, пише в. Tagesschau.

Обратно в новината

Коментари - Светофари издават заведенията в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде пише колко е вкусно? И колко е уютна обстановката? И дали храната е здравословна? Чисто -- от пластмаса и хигиенично както в Мак Доналдс. Само дето трудно се преглъща и изобщо не е здравословно.

Скоро очаквайте иновацията и в БГ, по пример от немците, но тук тези "светофари" ще се плащат от собствениците на заведенията и вероятно ще струват около 20000лв. Иначе глоба от 200 000. Разбирасе трябва да се измисли и система за закупуване на тип светлина - например даваш 10 000лв и получаваш зелен абонамент за година. В такива нововъведения ни бива повече от всички. Сегашното правителство е с особен напредък в подобни "иновации".

типично по немски - на края се очаква всичките им ресторанти да заприличат на столови със алуминиеви плотове, никви цветя и миризма на хлор... ма тва със сигурност ше се хареса на сержант меркхел, която ше си спомни юношеските години в казармата...

За България светофар с три светлини са твърде малко. На нас ни трябва светофар най-малко с шест светлини. Първата трябва да е бяла и най-ярка и да се постави на шлема на пожарникаря за да осветява и най-тъмното ъгълче на, иначе, "светлата" ни държава!

lol

OMG, това ще е много тъпо... :Д

И ако сложат по един катаджия на светофара ,да събира входа,ще е супер.