Надзирател хванал единия беглец за дрехата, но го изпуснал

Последният от тримата служители в Софийския затвор е направил опит да задържи единия от бегълците, като го е хванал за дрехата, но го е изпуснал.

Обратно в новината

Коментари - Надзирател хванал единия беглец за дрехата, но го изпуснал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КОИ точно входове и изходи са блокирани??!??! Че днес минах през бистрица и железница до белчин..и освен един дремещ горе на бистрица, блокировки не видях...

Щяло да стане ако го е хванал за топките

сигурно половината надзиратели са назначени с вразки - лека служба , сигурна заплата , ден работиш 2 почиваш!а това физическа подготовка , психология - не ми се вярва да са минали такива тестове! по дисцоверъ дваха за наи-охраняваните затвори - и са саст и за русия-там да видиш охрана!

Пълна излагация, трагедия и немърливост. Всякакви оправдания звучат смешно и нелепо. Чистачка ги гонела, хванал го за потника но му се изплъзнал жабока му неден. А на улицата вече не са ги преследвали да не изкълчат глезен.

На смотаняците, които просят за по-високи заплати, останалите да им вършат работата....???

"В зависимост от данните ще стане ясно кой трябва да понесе отговорност за "този изключително груб, тежък, криминален инцидент". Не е ли ясно кой?!?!? Министри-първо - и надолу по веригата всички до един....

Ааа, не така - у назе "пирамидата на отговорността" е обърната обратно;)) Първа по отговорност е чистачката, после общите работници в кухнята и така по веригата ... най-малко отговорен е министъра!;) Ето, хората-министри вече ти казаха: няма да подаваме оставка!

"...в операцията по издирването на двамата бегълци са включени всички сили и се прави, невъзможното,..." То, и за ония, с банкомата, се беха "впрегнали" сите сили, ама досега ни вест, ни кост. Та и с тия. Стана вече статистика да не ги ловят.

Тия бегълци ако искаха и ако бяха такива страшни убийци можеха да поизчистят доста народ преди да изхвъчат от затвора!Управляващият боклук са убийци на българският народ!Колко циганина са осъдени по 32 години за толкова много убити старци по селата?Тези дваната не съм ги и чул кога са направили убийствата и кога са съдени,а ако са убили некоя голяма клечка тоне е било без нищо.Почти съм сигурен че са ги вкарали в затвора без доказателства!

"Министърът на вътрешните работи Валентин Радев разкри, че МВР има следа и "по автомобила", но нямат повече информация. Видяхме номерата на автомобила, те са сменени, но не го намерихме, добави той." Този "министър" да се усамоти някъде, да пийне нещо успокояващо и да си подреди мислите, ако може. Иначе оставка и ...където му е мястото.

Тоя с чело "два пръста", колежката му с образование "рабфак", а началникът им дали е прочел и една книга...

"Владимир Пелов и Радослав Колев успяха да избягат от Централния софийски затвор. " Не е ли по-редно да се пише - Излязоха през централния вход на Софийския затвор.

Хора, резултатите от управлението на тикви и калинки, тепърва ще им сърбаме попарата. Тези ни закопаха, както никой друг досега. Как очаквате да ни управляват пълни некадърници във всяка една област? Просто крадат като за последно и след тях потоп..

СДВР, моля качете снимките на момчетата във Фейсбук, за да могат да ви драснат телефонен номер и местоположение!

но...,,чорапогащника,, се скъсал...,,китаиско менте,,...!!!

Да, бе! Хванал го за ....шлифера! Кой знае на какво храстче се е направил от страх. Ама то си е човешко,де, това с ниджите е само по филмите.

А бе как ще назначите стругарофрезист за министър на правосъдието и искате всичо да е наред ?

Целта е нищо да не е наред и с това назначение хората ни предупреждават,ама ние,като гледаме пустия Биг Брадър,няма как да се усетим.

Тая Торба колкото я бива за министър, толкова я бива и за "стругарофрезист". Така я наричат плевенските магистрати.

Трагична комедия, но за съжаления реалност. Затворници бягат, надзирател 007 хваща единият за шушляка, но остава само с парче плат в ръка. Чистачката, в стил момиче на Бонд, ги преследва с метла и мята мокри парцали в опит да ги спре. Но уви, не успява. 007 се оглежда, но решава, че сега не подходящ момент за действие. Бегълците спокойно отпрашват на пътешествие.

Егати затвора, егати почивната станция. Скоро ще заприличат като тези в латинска америка. Вътрешни гета с бордеи, оръжия, наркотици, патрони които управляват бизнеса отвътре и вън. Който не е поискал не е избягал.

от къде пистолет в затвора бе , при лишените от свобода полицаите влизат само с палки. да търсят кои им е дал пистолета ... . как стават тези работи в БГ ...

Хванал го е за шлифера! Оди го търси сега.

Братя българи търсят надзирател и за 800 лв заплата а желаещите ги няма заповядайте отворковци

Ей брачед,800 пари ли са?

Пари в съдебната система има,но си ги поделят магистрати от различен калибър,затова за надзирателите нищичко не остава.

Хванал го... за шушляка!;) Други зли езици разправят, че яките надзиратели се натръшкали по земята и не смеели да шукнат... та на кого да вярваме?!;)

Да, бе ... нас така другарката ни хващаше за престилчиците, като се опитвахме да прескочим оградата на детската градина ... смях!!!

Пипче, ако срещу тебе застане закоравял рецидивист с пистолет в ръката ти ко ши напрайш ?

ще почне да го замеря с л?йна.. хаха

Цецкоу, всяка жаба да си знае гьола! Аз си изкарвам парите в частна фирма, с умствен труд и не вися на гърба на данъкоплатеца! Надзирателят се е цанил доброволно за такъв и го храним с данъците си именно за да се справя - по длъжностна характеристика - с пандизчии и престъпници! Ако не може - да ходи да копа на нивата или да си намери друга работа!

Защо държаваха храни такива като този опуления от снимката. Кому са нужти тези отрепки? А за охраната на затвора нямам думи. В държавата останаха много малко хора, които могат да свършат каквато и да е работа. Сега ще се похарчат луди пари по издирването на тази измет. И да ги хванат те пак ще избягат. За каво е всичко това? Светът се промени, хората се промениха. Няма нужда държавите да бъдат толерантни към такава измет. Време е да се върне навсякъде смъртното наказание...Време е !!!!!

Централният затвор, затворници редидивисти и опасни, пистолет в затвора, бягство посред бял ден, надзирателите неадекватни, ако го хванем, хванем, ако не ей, че стана. Намирисва на вижте, вижте, малко сме, не сме платени, ако не стане нашата, вижте какво стана, казвам ти дъще, сещай се снахо, хич не ни пука.

НАП ни изнудва, затворниците се разхождат с пистолети, руснаците изкупиха крайбрежието, а турците южна България... май е време всички да се отправим към терминал1 и да обявим за закрита държавата.

Това не е първото такова бягство от затвора,но явно сега трябва да се шуми и народа да обръща внимание на тези неща... Затворници са бягали и по времето на БСП,оставки не е имало,дори министрите тогава се държаха нагло... Проблемът е,че дори след предишните бягства от затвора промени не е имало и затворниците продължават да си бягат! То промени няма в нито една система,нито в здравната,нито в Съдебната,нито в МВР,абе никъде,какво да изброявам... УЖАС Е!!!

Нали сегашните ги избрахте заради провала на предишните...!?

Ако беше адекватно заплащането на надзирателя, щеше да го хване целия.

Айде, другаре! Имате двама за самоубиване! Действайте!

А чистачката е хвърлила мокър парцал подире им, но не улучила. Медал за цялата охрана.

За какво пари искат, за джакузита и спацентър в затвора ли, за да им харесва там и да не бягат повече.. Надзирателите им внасят наркотици, курви, видно е, че и са помогнали да избягат затворниците, но вместо да оправят бъговете в системата първо, те реват за още средства...

Фарса на който сме свидетели, прераства в най-долнопробен водевил. И всички тези по веригата са абсолютно неадекватни, но си получават парите и привилегиите на наш гръб.

Единия го хванал за шлифера,после чистачката ги гонела,абе пълен та*ак!!! Баси пропадналата кочина е държавата! Престъпниците си правят,каквото си поискат,Съдебната система ги оневинява,Прокуратура и МВР ги пазят,престъпници ни управляват! Така е вече 30 години! И няма никаква надежда за промяна,ама никаква!!! Дали е БСП,дали е НДСВ,дали е СДС или ГЕРБ на власт е все тая,нещата са си едни и същ,повсеместна корупция и престъпност и никакви мерки,все няма виновни,все всички са невинни,половината държава избяга в чужбина и какво ли трябва още да се случи,чеда започнат промените?!?!?Държавата на престъпността и мизерията,отврат от всякъде...

Да де, хванал го за ... "дрехата"! Знаем си я нашенската приказка.

В тези затвори само един полицейски пост ли пази затворниците да не избягат? Няма ли затворени , заключени врати, решеткии, няма ли охрана друга? Оставам с впечатление, че там вратите зеят и ако последният полицай не те удържи за пеша = то си свободен? !! Как става така?! Като нямат хора, нямат ли поне някаква охранителна техника, блокиране на изходи - не знам

Средния разход на човекоден в български затвор е НАД средното за ЕС. Т.е. пари има предостатъчно. Тогава какъв е проблемът? Може би това е 'усещането за корупция'?

Дали да не му увеличат заплатата? ;)

ако го беше хванал за Х*Я - няма да избяга

По ефектно е да го пипне с електрошокова палка, а не с голи руки. Но след като държавата не се е погрижила да оборудва служителите...СРАМ

Следователно дрехата е била шлифер.

Пипни ме тук и тук...

Щях да умра от смях на нескопосаните обяснения, ако положението не беше толкова трагично. Надзирателят хванал беглеца за кора, а беглецът насочил пистолет към него и казал "айде сега движи ръката нагоре-надолу, последните 20 пъти по-бързо". Безумие. Ти да вкараш зареден пистолет в затвора, като надзирателите да не разберат нищо. Представете си, какво още влиза там... разграден двор. Иначе, стачкуват за заплати.

и става дума за хора, извършили изключително тежки престъпления. Такива които би следвало да са на изключително тежък режим

Надзирателя го хванал за дрехата и му рекъл "Къде си тръгнал бе?", а беглеца отвърнал "Ай глей си работата, отивам си в къщи"

Пак се сформира поредната комисия нещо да изяснява. Практиката е показала, че нищо накрая не се случва. За всеки нормален гражданин е видна цялата разпуснатост, дезинтересираност и безхаберие на всички институции. Такава развала и разпад на държавата не е имало. Как може затворници с такава тежка присъда да не са с пранги на краката, та едва да се движат? За такива престъпници трябва строг тъмничен затвор и филийка хляб за целия ден.

Sm3hurk0

Оставка се дава и по свое, вътрешно убеждение, а не ако бъде поискана от безочлив премиер. Калинка до калинка......

ШУШЛЯКА!!!!