Заседанието започна: София решава за водата на Перник

Всички столичани трябва да получат подробна информация, сварзана с техническото изпълнение на идеята, обясни Йорданка Фандъкова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква компетентност имаш ти лично, за да можеш да прецениш?! Самата мисъл, че за нещо може да има 100% гаранция е глупава... Но ти, извинете, Вие госпожо не сте си на мястото и няма какво да заблуждавате, че можете да прецените каквото и да е в общинските дела.

Вие луди ли сте? Вместо да имате 1 град без вода ще имате 2. Защо не мислихте преди година? Защо се сещате сега? За жалост тепърва ще започнат да се множат подобни случаи на крещяща некадърност, не само на тема вода. Няма как иначе, като държавата се управлява от човек без акъл, образование и възпитание.

Не от София, от Банкя да прекарат вода на хората в Перник. Така ще е най-справедливо!

Не! В никакъв случай не им давайте вода на тия. Да мрат. Ако няма Перник и трафика в София ще е по-лек, и въздуха ще се изчисти.

И кой би трябвало да е на нейно място ? Друг е въпроса , че се е доказала като най-успешният кмет на София през последните 75 години та явно има доста добра преценка относно общинските дела !

Човека с агентурното име пак на амбразурата да защитава партията майка и нейните бездарни калинки...

Весело ти е гледам ? Това , че ти имаш партия майка си е твой проблем и не ангажира никой с нищо ! Виж това , че си нямаш име те прави единствено много жалко същество :)

Сега ще се види, колко са народ българите!

Ха-ха-ха! София вече не е град, а кочина, така че ако това е доказателството, то е за това, че не е на мястото си. Разбира се и столичани много допринасят, ама много. Обаче тя се е наела да носи тази отговорност.

Или си духовит или верно си мнооого млад.. кокос

Що не мислят, много просто, защото не могат.

Хахаха, ПАВКА, а пардон САШЕЕЕЕ.... ти си знаеш САШЕЕЕЕ... хахаха

Весело ми е като гледам,че има по прости от простия с когото се разбирате... А колкото до жалките същества - едва ли има по големи такива от вЕрващите на Винету и неговата шайка...

Е, ти последно кога идва във София? Преди 10 и повече години? Няма да я познаеш ако минеш пак до тук, тамън селфи ще си направиш та да се фалиш у хоремаго.

Бе да им дават вода ама да си оправят загубите и кражбите ,защото там ги знаем как се прави всеки втори на тарикат. Представям си какъв вой щеше да настане ако София искаше от друг областен град вода..

Много интересно, а колко ще е фирата през софийските улици, чувал съм интересни проценти за загуби... Може и току виж, концесионерът да ги е ремонтирал тръбите, ти да видиш.

Сега кажи къде спрегам Винету?

То по жалки дебили от вЕрващите на простия едва ли ще се намерят...Но дерзайте,има още на къде да изпростявате....

РЕШАВА! Хахаха! Бат Бойко е казал - значи ще стане... никакви решения - просто ратификация...

Никакъв ти бат Бойко не решава- Козяк решава.

Оооооо , шлаката от Бузлуджа са къде , къде по-жалки , доказали са го с годините и продължават да го доказват :)

Обзалагам се, че не повече от 30 % от управителите на ВиК дружества са завършили хидротехническа специалност. При такова кадруване - такива резултати!

Престанете да украсявате нещо дето се знае че ще стане щом боко е разпоредил на фандъка... Всячески се пънат да запазят властта независимо какво друго ще да разрушат...Колкото фандък разбира от ''техническото изпънение на идеята'' толкова и ще бъде ''подробна'' информацията за нея за столичани... Кога фандък да очаквам пратката с тази подробна информация????

Все едно сме в различни държави. Ами "нашата" вода не идва от Столична община, а от Рила планина. И то не от една община, защото в Рила е пълно се дривации и се пренасочва насам натам вода. Единственото, което следва да се обсъжда е колко пари трябва да се заделят за Столична община за ползването на водопровод, който е нейна собственост. А не дали да се дава на Перник или не. СОС няма какво да обсъжда дали да дава вода-щом има възможност ще дава. А може да съм пропуснал и София вече да се е отделила от България и да е станала град-държава:) Дали ако ние в София нямахме вода някой щеше да пита перницачин дали са съгласни да ни дадат от тяхната?

А бе какво ще решава София. Всички води са държавата. Софиянци да не са от друга държава. Ако те бяха на зор , щеше ли някой да ги пита ??? И тази трагедия се развива не в пустинята, а в България ???? "Демократична България" ????

По спомени от 94та преничани не прекараха тръба в посока София!

Ако се беше решило от раз, Бойко нямаше да го забележат. Но сегаааа, всички ще говорят колко е велик????

През 1994та случаЕно дали си била на същото мнение?

Толкова е ''велик'' че не пропусна да си каже поредната глупост как щом колите от Перник и София минавали през Владая, значи и водата трябва да мине:))))))

Интересно перничани дали са се издължили на ВИК до края на октомври 2019г? (домакинства и бизнес абонати)?

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ , ГОВОРЕШЕ ДРУГО - НЯМА ДА ИМА ПОВИШЕНИЕ НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ , БЛА,БЛА .... ЗА ВОДАТА НА ПЕРНИЧАНИ НИКОЙ ДУМИЦА НЕ ПРОДУМВАШЕ !!! ТА, КОГА ДА ТИ ВЯРВАМЕ КМЕТКЕ ?

Пак ли тази послушна, но бездарна жена ще решава този въпрос??? Дано общинските съветници от другите партии проявят здрав разум и вземат правилното решение.

По спомени през 94-та Перник май също беше на режим. Тогава за София се взе водата на Дупница и Сапарева баня по деривацията Джерман - Скакавица.... И все още се взема тази вода!!!

Чудя се на тези борбени перникчани що не вземат гьостериците и не тръгнат към София и тогава да видим КОЙ им отмъкна водата от цял язовир.

Много изтормозена изглежда, не е като в предизборни клипчета. И не се учудвам, ако се съгласят и възникне проблем за София, ще стане гадно. В противен случай, ако не разрешат, ще ги обвинят в егоизъм. Какво да прави даскалицата?

Велико, смях, смях...

Като се има предвид, че пак няма да го правят специалисти, а калинки, очаквам голямо осир@не. Нищо чудно и двата града да останат без вода. Ако имаше хидроинженери на място и подготвени хора, то въобще нямаше да има нужда от подобни гимнастики.

Към мак: Ми нека се тормози, има за какво! Къде беше досега?

Фандъкова, заминавай си за село Белчин! Там ще преподаваш на циганетата руски език, защото само това можеш! Мизерница!

Георги Хсризанов ли ще управлява новия ВиК холдинг?

водопровод...Перник....... А не да ползват водопровода на София!

Знаете ли колко вода харчи Перник? Ще ви спестя ровенето - преди да започне кризата и да се позакърпи ВиК мрежата, потреблението е било 2,3 милиона куб. метра на месец. Язовир Искър в момента има налични над 456 000 000 куб. , яз. Бели Искър - 15 000 000, а яз. Белмекен от който искат да харчат вода - около 100 000 000 куб. метра вода. Това количество вода би стигнало за потреблението на Перник през следващите 21 години, дори никога повече да не капне капка дъжд. Казано по друг начин, мижавото потребление на Перник няма как да се отрази изобщо върху водния баланс на София. Би било престъпление да не се помогне.

Перник-Рила! Я ги гледай ти.....проспали изпразването на цял язовир и говорят отгоре на това.

но парите да вземат - могат. 2016 г. Л.Павлова - 32 млн. лв. за рехабилитация на яз. Студена и дава гаранция, че Перник няма да страда от липса на вода. (линкове към видеото с празните приказки на Павлова - бол)

Не искам не искам! Перничани да спрат водата на Стомани и ТЕЦа. Ще източите Белемекен, ще съсипете Рила!

Колкото се справихте с мръсния въздух в София, толкова ще се справите и с водната криза в Перник, която ще се пренесе и в София. Некадърно управление на държавата от пожарникар, учителка по руски и шепа клакьори..

Как тяка Перничан няма да пият водата на Софиянци? - ОТделна ТРЪБА от Язовира до Перник ли ще пуснат? Или водата ще минава през инфраструкурата на София ВиК, т.е. би трябвало да е ПРЕЧИСТЕНА и с Питейни Качества!

на тая вода която ще мине по софийската мрежа за Перник? Ами авариите? Всичко ще пишат на сметката на софиянци ли? Щото перничани спали докато им изпразнят язовира?

Ами бегай да носиш на ръка туби с вода на хората! За друго едва ли...Поне това.

Разбрахте ли, че София е друга държава. Всичките минуси идват от столицата. Свиди им си личната вода.... май? Сега ще разберете по минусите!?