Зам.-министър: След всички ваксини срещу COVID може да се слага трета доза "Пфайзер"

Най-рано един месец след втората доза се поставя трета при хора, които нямат изграден имунитет

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър: След всички ваксини срещу COVID може да се слага трета доза "Пфайзер" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А белина може ли след 5 игла за един приятел питам?

попитам, с БЦЖ ТО, можеш ли да се ваксинираш през месец?

Само не разбрах, ако съм си сложил еднодозова, как да си сложа трета доза? Иначе съм ваксиниран срещу всички занчими заболявания и не съм боледувал от нито едно от тях, дори и леко...

по-добре ни кажете нещичко за това, как по държавната телевизия на меркел-геби-гьобелс от банана републик дойчланд дадоха вече крайните резултати от изборите, които са утре. ебаси "профетите" "демократи". всичко е по пощата. както избраха кухара бай-дан . пък после искате да ви верваме за ваксините, които ни пробутвате, като да продавате прахосмукачки и "цептери" от врата - на -врата. за да печелят фармацевтичните концерни и лекарската им мафия, педалчета вонящи на лайна с говна... да ви епм на "демокрацията" фашистка. .

Зелените печелят?

До сега ваксина се поставяше един път в живота. Друг е въпроса дали помага или не. Сега вече нее еднократно,а до животно. На 1 игла заминават 10 % от "ваксинираните"(ефтаназираните) Било то от тромби,миокардит, инсулт или инфаркт,други са само стерилизирани. Имунната им система е отслабена и пробита,а със всяка следваща доза по 10% и така до златния Милиард. Играете си. А руска ролетка ,а в место патрони има игли с отрова. Кога ли ще изтеглите късата клечка от тези 10% процента.

А, щом третата е вече факт, започвайте да мислите за 4-тата.

Аз ще почакам 23 та.

1 от 73 починали е бил ваксина. Да почиват в мир всичките! 50 от 635 са новопостъпилите в болница с ваксина. 13 от 73 са ваксинирани. 118 от 635 са ваксинирани.

Така де един починал ваксиниран и седемдесет и двама починали без ваксина:))))

За вчера има 6 починали с ваксина - това е сигурно от 99 общо починали от ковид (дали е от ковид или с ковид - това вече не е сигурно). Бройката ми е малко височка.

6% смъртност??? Ми че то без ваксина е под 2% смъртността от тоя вирус измислен.

Колко малоумен трябва да си, за да се разбере, че от ваксини смисъл и файда няма. Сега трета, после четвърта, пета....и така до края на света на всеки шест месеца, както сме я подкарали. Кога го е имало това досега в историята на човечеството, когато се видя че само два процента в света са се споминали от тази инфекция, у нас към четри, защото ние сме шампиони по всички заболявания, нормално е тогава и при ковид да е така. Хора, не се тъпчете със субстанции все още неизвестни и достатъчно проверени, не се превръщайте в бройлери които искат да превърнат от вас.

на база на всичко което се вижда е ясно, че трябва много малко акъл за да се реши проблема. На първо място да не се връзват хората на тролове като теб. Нещата все по-ясно се виждат и все по-смешни ставате с опитите си да наричате черното бяло. От днес вече има информация и колко са ваксинирани от заразени, хоспитализирани и починали. Лесно ловяхте шаранчета в мътна вода. Водата взе да се избистря. Накрая винаги надделява разума.

ама и ти много тролиш в интерес на лекарствената мафия. засрами се.

А ти в чий интерес тролиш? Кой има интерес да измират хора? Надали „лекарствената мафия“ има интерес да и измират клиентите. КОЙ стои зад вашата пропаганда и не го е грижа че върви по трупове?

кънчо, кънчоооо, преди са правели кръвопускане с войни. Сега, особено глобално, това е малко опасно. Абе ти не си ли чел за мераците на Клаус Швааб. На него не му требеме. Ти можи да си ОК с това, но аз не съм. Онова дърто грозилище никакъв не ми е, че да решава как и колко да живея.

Тежки времена за троловете. Ваксините излязоха безопасни. На всичко отгоре вършат и работа. От днес гледам и информация почват да дават в ежедневната сводка за процента на ваксинираните. Ясно защо се опитват толкова да радикализират хората, които им се връзват. Виждат че краят на пропагандата им покрай тази пандемия е близо. Голямата им трагедия е че най-силно влияние имат в държави като България където явно лесно им минават номерата, но не и опитите за радикализация. От нашите тарикати стават единствено беззъби талибани. Ще лаят по свирката ви и ще мрат заради глупостта си дори, но няма да хапят. Това е пак в заради дейността на вашите поръчители осъществено от тролове като вас.

И ти как точно разбра, че са безопасни?!? Кога минаха 5 години от прилагането им, та ти им видя страничните ефекти и дълбокомислено заключи, че "ваксините излязоха безопасни"? Малоумен неграмотник!

И къде точно във Фейсбук прочете че трябва да минат пет години за да се разбере че са безопасни? Айде бе вчера тръгнахте че след 10 години щели да измрът всички ваксинирани и сега пък станаха пет:))) Ама то мина вече година и половина да знаеш. Резултата е плачевен за противниците на ваксините.

Приложени за повече от година вече милиарди дози. Дори и у нас всеки пети е ваксиниран. Скоро писаха че даже на едни бебета в Турция дето ги ваксинирали срещу ковид нищо не им станало. Единственият резултат е че все по-малко хора боледуват тежко от ковид. Мерките почнаха белите държави да ги премахват. Накрая надделява разума, както пише по-горе. За ужас на троловете, където почва разума, свършва вашето царство.

Боцкането с тия ваксини не е Руска рулетка, защото тя дава 50% шанс. Това е живо харакири и тия, които се подлагат, не са с всичкия си, да го знаят.

Не си правете харакири с тия ваксини. Това не са ваксини. а съвсем друго нещо, което ще ви направи мутанти.

Кое му е лошото да станеш мутант?

Днес да ходя да си прасна трета или не????вземете най-после едно ясно решение!

За да бъдат наситени с графен всички клетки в организма и да образуват мрежа са нужни три дози.

Или .?

КАК ХИТРО БИГ ФАРМА И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ ГО НАГЛАСЯ НА ВАКСЪРИТЕ Първо - “няма нужда от трета ваксина”. После - “няма нужда ЗАСЕГА”. Последва - “трета ваксина само за 65+ и хронично болни”. Сега - “всички ваксинирани МОГАТ(при желание) да получат трета ваксина на Pfizer”. Утре - “без трета ваксина няма Зелен паспорт - няма права и свободи”. В СТАРИ КОМЕНТАРИ ваксърите не бяха съгласни да се плаща с общи пари болничното Ковид лечение на неваксинираните. А НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ С ОБЩИ ПАРИ ДА СЕ ПЛАЩА ЗА БОЦКАНИЯТА НА ВАКСЪРИТЕ? Трета, четвърта, пета игла това си е пристрастяване - вид наркомания. Откъде накъде антиваксърите да плащат за кефа на ваксърите? Който иска да пълни гушата на Pfizer, да вади от джоба си…

Мингее, изщракахте тотално,в.....м..... доктори,математици и политици.

Дами и господа управляващи! Нородът не ви вярва! Смяташе, че го лъжете и преди 1989г. В последните 30, 20, 10 години с управленсиките си решения затвърдихте това! Сега искате хората да се ваксинират? Няма да се ваксинират! От което хората страдат.

разбира дали има изграден имунитет месец след 2-ра доза ?

Тест за антитела.

Трета доза, четвръта доза, 15-та доза...гиди дърти наркомани!

А тая ваксина защо се слага, че и трета доза? За един приятел питам.

За нервните какво ше стане с тях, съвета е да се запишат на абонамент за боцкане.

Питам за един приятел Ваксер: Веднага ли ти става зле и умираш след ваксината или чак след пет години? И дали да си боде трета игла или и зрял боб с кисело зеле е пак Ок? Той се разколебава от някои мнения тук и просто не знае какво да прави. Бил Гейтс, Сорос и Илюминатите му упражняват натиск чрез Нано мрежата, която се е образувала от първите две дози под влиянието на 5G.

Някои след 2 дена, други след 2 седмици, трети след 2 месеца, но масовката се очаква до 1 година. Те VAERS съобщават за 17 000 жертви директно от ваксата, но също и казват, че тива е между 1%-10% от истинската бройка. В ЕС бройката на гушнали те букета беше 24 000 преди 2 седмици, като съобщаваха за 2 млн с много силни странични ефекти, което ги прави инвалиди. Абе мамата си трака.

Минала година в едно френско списание имаше една статийка, че ваксините ще бъдат 2 вида - за елита и техните семейства и за простолюдието.

Мрете антиваксери дееба ваща мама! И си плащайте лечението като почнете да ритате.

Да знаеш.

Я по-кротко,ще се задушиш от злоба,отивай за 3та доза и се успокой,че стреса в комбинация с ваксината не е ок,чуваме тя до какво води

Израел обяви, че двойно ваксаните вече не се считат за "напълно ваксани" и ваксинационни им паспорти не са вече валидни. Трябва абонамент, всеки 3-4 месеца ... за респираторен вирус при който имунната ни система се справя 97.7%-99.7% в зависимост от възрастта. ЕС заяви, че вакса-паспортите са с трайност 6 месеца.

Имало е куфарче със зелени гущери от Козяк за този служебен министър! А сега г-н министър кажи на хората, че американската агенция по лекарства разреши трета доза само за хора над 65 години и от рисковите групи за всички останали не я препоръчва! И им обясни защо!

Бодете ги докат измрат бе майка им ваксърска, щом искат бодете ги.

Не разбирам защо трябва да се боцкат хората, след като бъркоча не предоставя протекция, а само намалява симптомите. Но идва с 1 лист от двете страни със сериозни странични ефекти накои от които включват и поп.

Я само погледни какви са продажбите на прахчета от сорта на Терафлу, Фервекс и т.н. При настинка ходят и купуват по цели кутии. А ако някой от тях беше седнал да прочете си го пише - облекчава симптомите, но не лекува. А мога да ти гарантирам, че по-голямата част си мислят, че лекува, а не просто притъпява симптомите. Същото и с тези "ваксини". Ама с тоя интелектуален капацитет - толкова. Много искаш от масата.

браво за коментара, честно. живеем в епохата на предписваните хранителни добавки, без които можем и си живеем нормално. ама пуста реклама, търси си къде си, обработва ти предпочитанията и после те залива от предложения, как да живееш по-добре, защото корпорациите знаят кое е по-добро за теб.

Ако се чуе, че България унищожава Пфайзер поради изтекъл срок на годност това ще им се отрази на акциите, я това си е пара. Ако се намери куражлия в министерството да го обяви и заложат на късо ще накажат поне милион за една седмица. Ама дали имат кураж и акъл за такава далавера...

Съседката ми каза, че е хванала Ковид от нерви.

Ортаците с две игли (това не са ваксини) не искат и да чуят за трета.

По данни на разузнаването всички, които са се боцнали с трета игла ги чака томбола със следните специални награди: 1-во място: модерно дървено пардесю 2-ро място: участие в новия ремикс на вечния шлагер "One Way Ticket" 3-то място: бели платнени одежди от колекция Ковид-19-20,21 и подарък "Балсам за глава и тяло" На печелившите "честито"!

Майтапа настрана, имат 2-8 год до букета от чемшир.

Ама то май нямат значение ваксините ами мъни, мъни. А най-опасният щам май се оказа Ею.

Не мога да разбера пишещите че няма такъв вирус и тез които не искат да се ваксинират?!? Ами отидете да работите в КОВИД отделенията като санитари. Заплатата е много добра, ще изкарате повече пари от драскането на глупости в коментарите. А и ВИЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ И ВАС НЕ ВИ ЛОВИ ТУЙ ДЕТО ГО НЯМА!!! И после ще се ваксинирате с ракийка! Тя най помага! Но не ви стиска, нищо че такъв вирус няма! По-лесно е да драскате по форумите.

Разкарай се, бе. Мангъров отдавна работи в Ковид отделение и си е жив и здраве

Ами отиди и ти. Нали на Мангъров нищо му няма

Докато има тъпаци като тебе , ковид ще продължава да живее в медиите. Скоро ще стане 2 години.

бих отишъл но не мога да гледам как се правят експерименти с хора и се учат на тях .ЗА година и половина нито Кунчо нито Мутафчиски не организираха екип за създаване на лекарство но като зомбита се бодат с по трета доза пред екрана

Оправдания винаги ще намериш. По-лесно е да драскаш по форумите. Забележи, че не агитирам да се ваксинирате, а да отидете да работите като санитари!

Едва ли някой нормален човек го интересува вече дали има или няма вирус! Вируси винаги ще има дали е ковид 18 или 19 не е толкова важно. Не съм медицинско лице, за да работя в КОВИД отделение, а за доброволна работа нямам време, че и пари не се дават за доброволен труд! Ковид отделенията съществуват само заради “позлатената” пътека (тоест за много пари). Иначе нямаше да има нито ковид тестове, нито ваксини, нито отделения, които прост отчитат дейност.

И какво означава "бустер"? Нямаме такъв синоним на числото 3, това е подсилване, и ако трябва ще го правим през интервали докато трябва да подсилваме. Не изпростявай да там че причината за "бустер" са някакви дето отказвали да се ваксинират или не вярвали еди какво си, ами се концентрирай над това колко работи нещото което са ти набили в рамото.

Ваксинирана съм с две дози от Астра Зенека,имам тромбоза,диабет . Не ми дават възможност да си направя застраховка Живот. Защо така ?

защото Кантаржиев взе 2-3 милиона от застрахователите и нямат пари за теб

Защото, Лили, си укикално тъпо парче и никой няма ти дава пари заради собствената ти глупост! Кой ти даде акъл да си вкараш тая отрова в организма? И аз съм с диабет и тази отрова НИКОГА няма да си я пъхна доброволно във вените!!!

Аз още не съм се “ваксинирал”(не съм се съгласил да съм част от експеримента), но го обмислям сериозно. Мисля първо да се бодна с АСТРАТА, после с СПУТНИК, МОДЕРНА и чак след това за капак с четвърта доза ПФАЙЗЕР. Така ще дам своя принос (ще съм поредния опитвн плъх), Стойте вкъщи - спасете живот! Носете шибаните си парцали! Бъдете добри овчици и роби!!! И не обръщайте внимание на анти-ваксъри и конспиратори! …последно спрете да мислите, всичко вече е измислено!

НИКОЯ друга ваксина няма такова нещо като експериментално в крачка прилагане на още и още за толкова кратко време. Ковида (макар и да не е за подценяване) не е ЧУМА, БЯС или ТЕТАНУС. Не немирам за нормално производителя дори да е заявил 1 или 2 дози за достатъчни, но трети страни (правителства, потребители) сами да искат да бъдат на-е-бан-и за трети път. Ами ако някой е боцнат с Янсен какво да прави ?

имам бизнес план купувам малък шивашки цех, ефтино, щот ного болни и министеро не помага земам ефтино вакса с изтичащ срок ваксинираме машинно, мое и на ишлеме тропоска - 2 лв, оверлог - 3 ония с татуировките да ми дишат прахъ, да са се сетили първи

Спомняте си как докарваха първите камиони на фризер ваксината с хладилници по изискване минус 70 градуса.Асега ги бодат насред комарите и мухите при +20 градуса и нагоре нема хладилник нема фризер има файзер

+20?? Шегуваш се, +40 лятото стояха в гладилни чанти с онези замразени пластмасови плочки-охладители.. та*ак.

споко бе, след щама мю идва щама ню-ню

тука във комбайна, на на найна трета ще си бодна на на найна оооо, ма то за ваксинини ли ставало въпрос ? соори, отлага се

Пфизер от минус 500 милиона 2019, сега са на плюс 56 МИЛИАРДА. Освен, да не им одобрят 3,4,5,6,7,8 доза? Бутнат някой и друг милион на продажните политици, платят на 5-6 докторчета, плащат си всеки ден статии на журналята - ей ти бизнес. Тия толкова пари не се си и мечтали да спечелят. И странно: Най-хубавите вакси са.... хамерикански. Другите или не са одобрени, или от тях се мре..... ама от американските няма ядове :)

е то и наще моми им викаме няма проблем да ви таковат: 1,2,3 ма , …. черни, бели, мелези …. квот дойде …. не знам защо се оплакват после че им викали КУРВИ…

Направо ги хвърляйте в коша и раздайте серийните номера в интернет... Какво хабите време и енергия, ефектът ще е същия. Поне ще оправдаете бройката за получените рушвети от Пфайзер.

10 000 здравни работници в Гърция са отстранени от работа днес, защото не са ваксинирани срещу Covid-19, съобщи БНР. 3000 неваксинирани здравни работници без работа във Франция "Няколко десетки" са подали оставките си

Имаме нужда от тях, пък запустели села - бол. Да идват, една бърза програма за първоначално подпомагане и сме супер.

За да няма сърдити, предлагам : четвърта вакса Джонстън,пета вакса Астра, шеста Синофарм, седма спутник итн , да няма сърдити. Така или иначе ни чакат още бая щамове , гръцката азбука е голяма , а ако решат да подхванат и китайската, ще стане 2050 година до де приключи пЛандемията.

Овцете цял живот се страхуват от вълка, а на края ги изяжда овчаря...

Хахаха,гениално. 1000 +

Всъщнот няма проблем да се слагат различни ваксини. Прави се в страни извън България.Нищо страшно не се случва.

Преди месец се порязах и ми биха тетенус, предполагм върши същата работа?!!!

Е, разбира се, че може. Всичко с тези ваксини е на принципа "колкото повече, толкова повече" и "колкото повече набодени, толкова по-добре". Ама такива подпобности като тествани ли са ваксините, от коя ваксина се слага, ще ги мешаме ли, няма ли да ги мешаме, нямат никакво значение. Третират хората като добитък и го заявяват директно в лицето. Т.нар. "ваксини" се поставят в автобуси, влакове, на открито в паркове, пред магазини, в молове, в метростанции и където още можете да се сетите и не можете да се сетите, че може да се поставят. Това цялото активно мероприятие естествено няма нищо общо с медицината, а има за цел да покаже на гоите, че са биотор, която трябва да бъде систематично мачкана, унижавана и унищожавана чрез отрови и извращения на абонаментен принцип.

Глупак! Където има хора има и медицинска помощ. И в линейката също могат да се поставят ваксини. Само да кажа, че линейки все оше има и обикновени лади...

С последното изречение, че "линейки има все още и обикновени лади" направо ме затапи и няма какво да кажа, признавам си. Това имаше особено общо с медицинската страна на въпроса или по-скоро отсъствието и извращаването ѝ. Замисли се колко пъти за последните години в живота си, си виждал да се поставят ваксини на място различно от болнично заведение - мол, парк, в Митсубишито, в Ладата, в метростанцията, в автобуса, пред магазина за хранителни стоки (изключително хигиенично, между другото за останалите посетители е да се поставят ваксини точно там) и т.н. и т.н.

в пукта значи, бъркаш в торбата и си бодеш каквото хванеш...сладури!

забелязвам че се учите в ДИРА! едно цитатче тука от преди 2 часа: само да вметна в момента по Боко ТВ тече ТОТАЛНА агитация как да се НАБОЦКАМЕ най-добре знам че дира сте измекяри и до такива пари не можете да се докопате но все пак оберете огризките очаквам новина по темата: Как имаме зам-министър на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, който трудно прави цяло изречение!!!! е за БОЦКАНЕТО си е ясно тамо са парите...