Заев видя светлина в тунела към ЕС

Имаме добра основа за отстраняване на пречките за преговори с ЕС с решение, което не засяга въпроси на идентичността, заяви премиерът на Северна Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Заев, пии ги тия хапчета бе!!!

Още ще ги баламосвам, за да ме държат като премиер.

Ми хубаво, че е видял светли а в тунела. Ама да не се окаже, че светлината в тунела е от бързо идващ влак.

Боко кара на дълги тоя си мисли ,че слънцето е изгряло

Това е все едно България да преговаря с Португалия за признаването на бразилски език!

Светлината в тунела е от идващия влак!

"Имаме добра основа за отстраняване на пречките за започване на преговори с Европейския съюз с решение, което не засяга въпросите на македонската идентичност и за което сме убедени, че е приемливо и за ключовите позиции на България, заяви премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев""" Да се чете "Върху българското правителство ще бъде оказан масиран натиск да се откаже от своите решения,относно присъединяването на РСМ".Знаех си аз ,че трябваше да се присъединим към Гърция ,когато тя отстояваше своите интереси ,но можеше да отстоява и нашите.Те ги умеят тези неща.Но най-голямата грешка е на онзи селянин Ж.Ж.,който първи с огромен ентусиазъм призна Македония.,е сега ни го връщат ,това признаване.Няма да се изненадам ,от никаква сервилна постъпка ,на никое българско правителство ,което си "играе " с националните интереси в угода на еврогейските ,неолиберални и юдомасонски чиновници от Брюксел и не само от там

На снимката се вижда че българското знаме ги дели!

Заев, оди пуши курац и онде да ти серем у уста...

Тежко и горко на партията на слави, Васил Божков и ДБ ако клекнат пред макетата и продадат българската история. Така или иначе те ще управляват 4 години, но да знаят, че наистина ще бъдат избесени на стълбовете, заедно с онова попикано старче божков-черепа дето му изпукаха внучетата, защото господ си знае работата.

Направо ке им режеме главите!

Това е враждебна,антибългарска държава и трябва да бъде третирана като такава без никакви емоции.Никакви отстъпки,никакво позволяване да се краде история.Бавно и настъпателно в защита на българските интереси.Там вече няма братя и сестри,това е минало.Там има отродени българи,а те са най-агресивни.

Вярно е, че заради Македония загубихме Беломорска Тракия. След като загубихме Между съюзническата война 1913 г. Турция и Гърция ни оставиха излаз на Бяло море.Ксанти, Комотина и Александропулос бяха български. Загубихме ги след като се включихме в Първата световна война, за да освободим нашите братя в Македония. Но е вярно и това, че благодарение на сръбската пропаганда и асимилационна политика в продължение на 3-4 поколения днешните македонци не се считат българи и дори не обичат българите. Аз не виждам как може да се реши спорът ни с Македония.

Те да си бъдат македонците. Това не е проблем. Проблемът е че не искат да приемат историческите факти за миналото си.

Македония без да признае историята няма място в Европа. Майка му милна ако някой посегне на историята ни!! Политиците да си отпушат ушите и очите ако се облизват за пари, че знаем какво се случи с Юда предал Христос.

Не спрете ли с глупостите, видели сте ЕС през крив макарон!

Знаете ли кога за последно се разчувствах до сълзи - когато прочетох, че всички българи в РСМ са гласували за партията на Каракачанов. /моля дебатът за Каракачанов този път да го пропуснем, аз лично възприех неговата позиция не като партийна, а като национална/ Представих си тези хора там самотни и безпомощни, търсят опора и помощ! Защото отношението към тях там е като към доведени деца - направо свирепо! И заради тях, и заради миналото - вето!

Заьо сакам да те дупам, дупе србско

Плячкосват ни историята и езика, горят ни знамето, псуват ни всяка минута и за капак лазиха в краката на Гърция, за да ни натиска. Не пропуснаха и гнусна антибългарска кампания навсякъде, където можаха. А за отношението към българите в РСМ един ден ще се пеят тъжни народни песни. И да ги пуснем на преговори??? Ние трябва да сме по-жалки и тъпи от тях, а не сме! Вето, и толкова!

Заьо е србско-руско-комунизко лайно, осмърде балканите и Европата..ако ЕС шибаняците вкарат руско-сръбския троянски кон у ЕС кошарата въпреки България, то ние излизаме веднага от шибания съюз.

От маймуна, но явно много скоро ще да е станало това чудо на еволюцията...

да това е светлина от насрещно идващия влак .

Заьо, да те бем у газот комунизки, бегай да дуаш свирки на ЕС босовете путко србоманска

Мислех си, че Заев е жалка карикатура, но в последно време си мисля, че е болен човекът! Те му тръшват вратата под носа, той се чуди как да се промъкне през тясното прозорче на тоалетната! И ангажира цяла Европа с налудничавите си искания! Само че този болник застрашава националния ни интерес!!!!!

Вижда Зайко светлината от идващия откъм Гюешево влак, уверено движещ се по имагинерната жп-линия, която вече 30 г, сърбоманските югомакедонисти, усилено строят, мислейки си, че на основата на лъжи и манипулации, този "влак" ще ги отведе в Европа!

Те затова са и така фиксирани на тема идентичност, защото Гърция ги попиля и ги унижи публично пред света като нация. Те си го заслужиха напълно, но травмата остана! И сега не могат да проведат един нормален разговор на тема "идентитет", скачат като ужилени - травмирани хора, травмирана нация. Във всичко им се привижда опасност от повторно удряне в земята и ритане между очите. Това са фактите, но ако България и този път отстъпи, ще станем жертва на безогледната им наглост. Да се травмираме ние ли, и защо? ВЕТО - защото не сме отговорни за техните национални падения!

Заев е решен на всичко само и само нищо да не прави по Договора, но да започне преговори. Чуди се как да измами Европа, да надлъже България, но да се докопа до еврофондовете. Жалко, дребно човече. Но пък българската дипломация трябва да си държи очите отворени и да внимава, защото той е поврътлив, без ценности и морал, без задръжки и срам и нагъл до невъзможната степен. Въобще, Заев е повече медицински феномен отколкото каквото и да е друго!

Тя Гърция ги разби откъм история и идентичност, още не могат да се съвземат! Но оня ден Заев на колене ги молиха да натискат България. Това се нарича гьосуратлък, или падение!

Те затова са и така фиксирани на тема идентичност, защото Гърция ги попиля и ги унижи публично пред света като нация. Те си го заслужиха напълно, но травмата остана! И сега не могат да проведат един нормален разговор на тема "идентитет", скачат като ужилени - травмирани хора, травмирана нация. Във всичко им се привижда опасност от повторно удряне в земята и ритане между очите. Това са фактите, но ако България и този път отстъпи, ще станем жертва на безогледната им наглост. Да се травмираме ние ли, и защо? ВЕТО - защото не сме отговорни за техните национални падения!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Светлината в тунела е от идващ влак. Чийто е интереса, негови трябва да са и усилията. Какво има за неразбиране.

Няма какво да предоговаряш на историята.Вземи я научи и преговори,че дано нещо остане в тъпия ти мозък.

Като говориш за идентичност, Зайко, вземи всички, които са се обявявали за македонци, а останалите остави на нас. От Средновековието ще ви остане само Василий II Българоубиец от византийската Македонска династия (арменец от Одринско - тогава Македония е днешната Одринска Тракия) . От Новата история - щепа сърбомани и комундета.

Руският Троянски Кон в ЕС е в действие. Работи с пълна мощ за разединението на Европа. Надявам се обаче съвсем скоро да изяде големите финансови шамари. Няма как цялия ЕС да търпи дълго цигански номера от руската агентура в България.

Австрийският външен министър Александър Шаленберг ще посети Скопие и Тирана този уикенд, в опит да продължи усилията на австрийското правителство за ускоряване на процеса на разширяване на ЕС към Западните Балкани, съобщи МИА, цитирана от БГНЕС.

Не ние, а Патагония работи срещу евроинтеграцията с опърничавия си отказ от кражбите и фалшификациите.

Определено Заев много дразни с с това понятие "македонска идентичност". Къде им е сега идентичността на древни македони? Нали доскоро бяха такива и даже напълниха центъра на Скопие с бутафорни скулптури. Тази тяхна идентичност гърците им я издухаха като северен вятър остана само името северен на областта.

Заев разцепи мрака с тия видения. Не е на добро тая работа с виденията. Има ли добри лекари в Скопие, или са емигрирали с български паспорти?

Горкият. Този и видения почна да има. Вето! Вето! Вето! Мръсни българомразци!

Любопитно ми е какво ще кажат двамата европейски чиновници на пресконференция в Скопие. Досещам се. На тяхно място веднага бих отпътувал в неизвестна посока и нито миг повече в Скопие. Такъв бой могат да ми метнат там заради лошите новини, че...

Със сигурност се знае, че дипломата се изгражда цял живот, със съответното образование, квалификация, опит, докато стане наистина Дипломат от кариерата. А за Първи дипломат на държава трябва и много повече. Още дълго време българската дипломация ще преодолява сътвореното от Калинка Захариева.

"След срещите в София еврокомисарят и португалският външен министър направиха "сдържани изявления", посочват скопските медии." Това е така, защото Светлин Стоев е обяснил правилно нещата, за разлика от обърканите и неясни приказки на Калинка Захариева.

Какво всъщност е видял Заев? Заев видял светлина в тунела към ЕС? Май най-накрая Заев е видял една европейска маймуна, че и снимката е доста подходяща.

Това, което дипломатите си/ни приказват, са просто думи, думи, думи... Истината е, че България купи /на зелено при това/ самолети за доста пари. Ще купи и още, има разговори! Нали разбирате това до какво води в позицията на САЩ по въпроса за РСМ. Северна Македония какво купи от САЩ? Отговорът е нищо. Така че това, което свършиха Борисов и Каракачанов, към момента влиза в употреба.

В това има логика. Лошото е, че тежката сметка ще трябва да я плащаме.

Ти па какво плащаш като си празноглавец?

Аз съм българин и нищо не може да ме накара да кажа да на фалшивата държавица РСМ. Плащам данъци и съответно заплатата на всички управляващи и затова те са длъжни да се съобразят с мнението ми, ако то е преобладаващо и с мнозинство в България. Когато гориха знамето на България, къде беше Заев?

През това време Заев е бил в кабинета си, потънал в мечтание за предприсъединителните еврофондове. Крах на мечтите, разбити в реалността на българското вето!

Дано не влезнат през задната врата. Ако стане-майната им на ЕС.

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските келеши-еничари,албанската мафия и "българските" соросоиди(майкопродавци). Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти!

Заев искал да предоговаря историята. Историята е точна наука, бре Заев, основана на ДОКАЗАТЕЛСТВА, археологчески, документални и други! Драги Заев, това е като да искаш да предоговориш Питагоровата теорема. Толкова за интелекта на северномакедонския премиер Зоран Заев!

Историята не е точна наука, всъщност от този факт следват някои от бедите на човечеството. Не, че в случая има значение, защото е съвсем ясно кога е създадена държавата "Северна Македония". Толкова е скоро, че повечето го помним. Северна Македония ще започне да има история след четири-пет поколения, ако оцелее дотогава. Което съвсем не е сигурно, както са я подкарали и не България ще е причина за бедите им, ако продължават така.

Онова, което не може да се докаже с документи и други артефакти, не се приема за история, а за хипотеза. Колкото до РСМ, нашите исторически доказателства са... Питагоровата теорема!

Българите от РСМ ако се чувстват зле в тази...държава, да заповядат при нас. Имаме нужда от хора, те ще се чувстват прекрасно тук. Ние ще дадем всичко от себе си за да не им липсва нищо. РСМ да влиза в ЕС, НАФТА, НАСА и където искат. Това е най-противната държава на Балканите не ни дреме за тях. Жалко за Хърватска! От една много стойностна държава, с това врякане на президента им...

Пещера, тъмна и студена. Вътре Заев., На изхода на пещерата има огромен камък, на който пише Българско вето! От безизходица на Заев вече му се привиждат светлини. Това е фактическата обстановка!

Абе Зайо, ми те всички македонци ще вземат БГ паспорти докато ти предоговаряш историята бе братко. Ходи се договаряй с албанците по- добре, мисли в перспектива.

Това е насрещния влак, бе тъпако.

Българите в РСМ са най-нисшата каста в макеондското обещството те нямат име, национланост, идентичност, права и достоинство. Те са принизени до животни, те нямат човешки и никакви други права. РСМ е изостанала примитивна тоталитарна държава която няма нищо общо с ЕС и европейските цености. НОКОГА ЕС ЗА РСМ!!!

Съгласявам се, така е!

Само македонците са произлезли според КОМИНТЕРНА, от българи. Останалите според Дарвин пък, от маймуняци-маКАК. Това е причината.

Ами нашата идентичност бе др. Заев.

Просто спрете с лъжите и фалшификациите, признайте истината, променете учебниците и може да стане. Само със шикалкавене, хитруване и търсене на лобисти не става. Простичко е.