Заев видя светлина в тунела към ЕС

Имаме добра основа за отстраняване на пречките за преговори с ЕС с решение, което не засяга въпроси на идентичността, заяви премиерът на Северна Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама какво има за договаряне и предоговаряне? Тя историята е една, и там колкото и да се пазарите, промени не може да има. Или я признавате или не, това е.

jingiby

Видял е светлините на идващия в тунела срещу него български товарен влак движещ се със 100 км/ч....

Зайче, светлината която си видял в тунела е светлината на идващ влак.

Какво значи "Да предоговорим историята"Това е минало и ние не можем да го променим.Каквото е такова

Заев, подозирах, че на моменти нямаш връзка с главния мозък. Сега обаче шокиращо признаваш и за някакви видения. Ако в Скопие няма добри психиатри, ела в Родината, в София, тук има чудесни специалисти. Дано ти помогнат, че диагнозата е сериозна.

Просто спрете с лъжите и фалшификациите, признайте истината, променете учебниците и може да стане. Само със шикалкавене, хитруване и търсене на лобисти не става. Простичко е.

Ами нашата идентичност бе др. Заев.

Българите в РСМ са най-нисшата каста в макеондското обещството те нямат име, национланост, идентичност, права и достоинство. Те са принизени до животни, те нямат човешки и никакви други права. РСМ е изостанала примитивна тоталитарна държава която няма нищо общо с ЕС и европейските цености. НОКОГА ЕС ЗА РСМ!!!

Това е насрещния влак, бе тъпако.

Абе Зайо, ми те всички македонци ще вземат БГ паспорти докато ти предоговаряш историята бе братко. Ходи се договаряй с албанците по- добре, мисли в перспектива.

Пещера, тъмна и студена. Вътре Заев., На изхода на пещерата има огромен камък, на който пише Българско вето! От безизходица на Заев вече му се привиждат светлини. Това е фактическата обстановка!

Съгласявам се, така е!

Българите от РСМ ако се чувстват зле в тази...държава, да заповядат при нас. Имаме нужда от хора, те ще се чувстват прекрасно тук. Ние ще дадем всичко от себе си за да не им липсва нищо. РСМ да влиза в ЕС, НАФТА, НАСА и където искат. Това е най-противната държава на Балканите не ни дреме за тях. Жалко за Хърватска! От една много стойностна държава, с това врякане на президента им...

Заев искал да предоговаря историята. Историята е точна наука, бре Заев, основана на ДОКАЗАТЕЛСТВА, археологчески, документални и други! Драги Заев, това е като да искаш да предоговориш Питагоровата теорема. Толкова за интелекта на северномакедонския премиер Зоран Заев!

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските келеши-еничари,албанската мафия и "българските" соросоиди(майкопродавци). Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти!

Аз съм българин и нищо не може да ме накара да кажа да на фалшивата държавица РСМ. Плащам данъци и съответно заплатата на всички управляващи и затова те са длъжни да се съобразят с мнението ми, ако то е преобладаващо и с мнозинство в България. Когато гориха знамето на България, къде беше Заев?

През това време Заев е бил в кабинета си, потънал в мечтание за предприсъединителните еврофондове. Крах на мечтите, разбити в реалността на българското вето!

Дано не влезнат през задната врата. Ако стане-майната им на ЕС.

Историята не е точна наука, всъщност от този факт следват някои от бедите на човечеството. Не, че в случая има значение, защото е съвсем ясно кога е създадена държавата "Северна Македония". Толкова е скоро, че повечето го помним. Северна Македония ще започне да има история след четири-пет поколения, ако оцелее дотогава. Което съвсем не е сигурно, както са я подкарали и не България ще е причина за бедите им, ако продължават така.

Това, което дипломатите си/ни приказват, са просто думи, думи, думи... Истината е, че България купи /на зелено при това/ самолети за доста пари. Ще купи и още, има разговори! Нали разбирате това до какво води в позицията на САЩ по въпроса за РСМ. Северна Македония какво купи от САЩ? Отговорът е нищо. Така че това, което свършиха Борисов и Каракачанов, към момента влиза в употреба.

Какво всъщност е видял Заев? Заев видял светлина в тунела към ЕС? Май най-накрая Заев е видял една европейска маймуна, че и снимката е доста подходяща.

"След срещите в София еврокомисарят и португалският външен министър направиха "сдържани изявления", посочват скопските медии." Това е така, защото Светлин Стоев е обяснил правилно нещата, за разлика от обърканите и неясни приказки на Калинка Захариева.

В това има логика. Лошото е, че тежката сметка ще трябва да я плащаме.

Онова, което не може да се докаже с документи и други артефакти, не се приема за история, а за хипотеза. Колкото до РСМ, нашите исторически доказателства са... Питагоровата теорема!

Със сигурност се знае, че дипломата се изгражда цял живот, със съответното образование, квалификация, опит, докато стане наистина Дипломат от кариерата. А за Първи дипломат на държава трябва и много повече. Още дълго време българската дипломация ще преодолява сътвореното от Калинка Захариева.

Любопитно ми е какво ще кажат двамата европейски чиновници на пресконференция в Скопие. Досещам се. На тяхно място веднага бих отпътувал в неизвестна посока и нито миг повече в Скопие. Такъв бой могат да ми метнат там заради лошите новини, че...

Горкият. Този и видения почна да има. Вето! Вето! Вето! Мръсни българомразци!

Заев разцепи мрака с тия видения. Не е на добро тая работа с виденията. Има ли добри лекари в Скопие, или са емигрирали с български паспорти?

Ти па какво плащаш като си празноглавец?

Определено Заев много дразни с с това понятие "македонска идентичност". Къде им е сега идентичността на древни македони? Нали доскоро бяха такива и даже напълниха центъра на Скопие с бутафорни скулптури. Тази тяхна идентичност гърците им я издухаха като северен вятър остана само името северен на областта.

Руският Троянски Кон в ЕС е в действие. Работи с пълна мощ за разединението на Европа. Надявам се обаче съвсем скоро да изяде големите финансови шамари. Няма как цялия ЕС да търпи дълго цигански номера от руската агентура в България.

Австрийският външен министър Александър Шаленберг ще посети Скопие и Тирана този уикенд, в опит да продължи усилията на австрийското правителство за ускоряване на процеса на разширяване на ЕС към Западните Балкани, съобщи МИА, цитирана от БГНЕС.

Като говориш за идентичност, Зайко, вземи всички, които са се обявявали за македонци, а останалите остави на нас. От Средновековието ще ви остане само Василий II Българоубиец от византийската Македонска династия (арменец от Одринско - тогава Македония е днешната Одринска Тракия) . От Новата история - щепа сърбомани и комундета.

Не ние, а Патагония работи срещу евроинтеграцията с опърничавия си отказ от кражбите и фалшификациите.

Няма какво да предоговаряш на историята.Вземи я научи и преговори,че дано нещо остане в тъпия ти мозък.

Светлината в тунела е от идващ влак. Чийто е интереса, негови трябва да са и усилията. Какво има за неразбиране.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тя Гърция ги разби откъм история и идентичност, още не могат да се съвземат! Но оня ден Заев на колене ги молиха да натискат България. Това се нарича гьосуратлък, или падение!

Само македонците са произлезли според КОМИНТЕРНА, от българи. Останалите според Дарвин пък, от маймуняци-маКАК. Това е причината.

Заев е решен на всичко само и само нищо да не прави по Договора, но да започне преговори. Чуди се как да измами Европа, да надлъже България, но да се докопа до еврофондовете. Жалко, дребно човече. Но пък българската дипломация трябва да си държи очите отворени и да внимава, защото той е поврътлив, без ценности и морал, без задръжки и срам и нагъл до невъзможната степен. Въобще, Заев е повече медицински феномен отколкото каквото и да е друго!

Те затова са и така фиксирани на тема идентичност, защото Гърция ги попиля и ги унижи публично пред света като нация. Те си го заслужиха напълно, но травмата остана! И сега не могат да проведат един нормален разговор на тема "идентитет", скачат като ужилени - травмирани хора, травмирана нация. Във всичко им се привижда опасност от повторно удряне в земята и ритане между очите. Това са фактите, но ако България и този път отстъпи, ще станем жертва на безогледната им наглост. Да се травмираме ние ли, и защо? ВЕТО - защото не сме отговорни за техните национални падения!

Те затова са и така фиксирани на тема идентичност, защото Гърция ги попиля и ги унижи публично пред света като нация. Те си го заслужиха напълно, но травмата остана! И сега не могат да проведат един нормален разговор на тема "идентитет", скачат като ужилени - травмирани хора, травмирана нация. Във всичко им се привижда опасност от повторно удряне в земята и ритане между очите. Това са фактите, но ако България и този път отстъпи, ще станем жертва на безогледната им наглост. Да се травмираме ние ли, и защо? ВЕТО - защото не сме отговорни за техните национални падения!

Вижда Зайко светлината от идващия откъм Гюешево влак, уверено движещ се по имагинерната жп-линия, която вече 30 г, сърбоманските югомакедонисти, усилено строят, мислейки си, че на основата на лъжи и манипулации, този "влак" ще ги отведе в Европа!

Мислех си, че Заев е жалка карикатура, но в последно време си мисля, че е болен човекът! Те му тръшват вратата под носа, той се чуди как да се промъкне през тясното прозорче на тоалетната! И ангажира цяла Европа с налудничавите си искания! Само че този болник застрашава националния ни интерес!!!!!

Заьо, да те бем у газот комунизки, бегай да дуаш свирки на ЕС босовете путко србоманска

да това е светлина от насрещно идващия влак .

От маймуна, но явно много скоро ще да е станало това чудо на еволюцията...

Заьо е србско-руско-комунизко лайно, осмърде балканите и Европата..ако ЕС шибаняците вкарат руско-сръбския троянски кон у ЕС кошарата въпреки България, то ние излизаме веднага от шибания съюз.

Плячкосват ни историята и езика, горят ни знамето, псуват ни всяка минута и за капак лазиха в краката на Гърция, за да ни натиска. Не пропуснаха и гнусна антибългарска кампания навсякъде, където можаха. А за отношението към българите в РСМ един ден ще се пеят тъжни народни песни. И да ги пуснем на преговори??? Ние трябва да сме по-жалки и тъпи от тях, а не сме! Вето, и толкова!

Заьо сакам да те дупам, дупе србско